We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Digitique anmeldelser

Digitique Logo
Kunderne om Digitique : »De Bestelling was erg snel, ik...« »Op deze site staat dat betalen...« »Had deze harddisk cooler...« 31
Godt
8.3 af 10

31 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (31)
Digitique

Kennis en service, vriendelijk en bereikbaar

Een goede en goedkope online shop, die doen wat ze zeggen en waar je altijd terecht kunt, ook bij problemen zoeken ze altijd samen met de klant naar een goede oplossing.

Digitique

Slechte ervaring.

Na 2 weken nog geen levering. Na tel. kontakt beloofde Digitique de bestelling na 4 dagen te zenden. Weer geen levering. Tel. kontakt. Na gesprek heeft Digitique de order geannuleerd omdat ik vond dat men onbetrouwbaar was. Medewerker Digitique was erg boos hierover.
Heb daarna dezelfde order bij een andere webwinkel geplaatst en nog extra voor +/- € 2000,-- bijbesteld. Misschien is het gesprek te hard aangekomen en zou Digitique nogmaals excuses moeten maken omdat men de z.g.n. tweede aflevering ook niet waar heeft kunnen maken. Zeg dan dat je afhankelijk bent van de leverancier en zeg niets definitiefs toe.
Dit is mensen blij maken met een dooie mus.
W. Vermeeren
Tilburg.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk