[REPLY]
Hej alle, som gerne vil gøre sin bil lidt mere sikker på de danske landeveje lige fra Rep, til gennerelt vedligeholdelse.
Jeg har HAFT utrolig mange dialoger med dem, og fået lavet et eller andet hos DEM i Ishøj, KUN fordi man føler sig så velkommen hos DEM.
Det har været lige fra pladearbejde til afbalancering af Hjul & Dæk og optil flere gange endda ;o) Udover det, skal det dog også lige nævnes, når man sidder og venter på sin kære eget BILEN ;o) spøger de til det ene og det andet, om man er tørstig eller har nydt oplevelsen hos DEM, og ikke nok her, spøger de om de skal kigge på bilen engang om et år igen, hvis MAN HAR FÅET UNDERVOGNS BEHANDLET BILENM, som de er SÅ DYGTIGE TIL.... !!! SLUT
Jeg har fået lavet 4-5 undervogns behandlinger hvori min egen, og min sviger familie samt min kæreste, hos denne ejer Jimmy og hans ansatte, og for at sige det lige ud, JEG OVERGIVER ikke min bil eller nøgler ti l noget andet FIRMA, der skal lave UNDERVOGNSBEHANDLING, for kvalitet ses hurtigt, og dygtighed, det behøver man næsten ikke at have øjne for, man kan bare føle sig frem i de forskellige kroge og grimme vinkler bilen nu har... Og er der noget, man ikke har lyst til, så det SJUSK PÅ DETTE PUNKT, da man har tillid, til at det bliver landet ordentligt, og professionelt SLUT !!!
Oplevelsen hos DEM, er BARE I TOP, låne bil bliver stort set stillet til rådighed i det man rækker sin nøgler ind over disken, hvis BILEN SKAL UNDERVOGNS BEHANDLES. hvad mere kan sådan en oplevelse kaldes Woww er mine ORD, ikke nok med det, ligger det allerede i deres KORT i firmaet, fordi de har en mappe liggende på bordet kunderne kan bladre lidt i, og her ses det tydeligt, det ene ROS efter det andet, og det sørme lige fra TEKNOLOGISK INSTITUT til Hr. & Fr. i Villaen derhjemme på vejen.
Lige til SLUT her, det ER og bliver aldrig SIDSTE GANG jeg bruger DEM eller mine penge hos DEM ..!!!
DEJLIGT AT BLIVE SAT I FOKUS sådan ....... GODT GÅET ----> DINOTROL ----> Ishøj Wowww.