We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Direkte-EL anmeldelser

Direkte-EL Logo
Kunderne om Direkte-EL : »Gode priser og hurtig levering« »Nemt og hurtigt!« »jakob kristensen« 49
Godt
8.5 af 10

49 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (49)

Nemt og hurtigt!

Nemt at bestille og hurtig levering - super!

Udvalgt anmeldelse om Direkte-EL

• MHD
  • Hornslet, DK
  • 2 Anmeldelser

Gode priser og hurtig levering

Købte Fuga kontakter.
Valgte Direkte-EL fordi hjemmesiden var overskuelig modsat mange andre udbydere. Priserne er bestemt i orden. Et plus på skalaen var naturligvis at vores bestilling blev leveret indenfor 2 dage.

jakob kristensen

god pris og hurtig handel.
købte 230v. røgalarm

Perfekt handel.

Bestilte 2 fuga kontakter, der blev leveret dagen efter. Ingen problemer.

Hurtig og god service

Hurtig ekspedition og god hjemmeside.

Fragt for dyrt

Direkte-EL

God service og hurtig levering

God svar på email og hurtig levering. Kan bestemt anbefales

Helt OK

Jeg fik hvad jeg bestilte. Lynhurtigt og billigt, Kan ikke klage der.

Direkte-EL

God pris og hurtig levering

Bestilte en mindre leverance af samme ting. hurtig og nem bestilling. Leveret på adressen på anden dagen efter bestillingen. Klar til at handle en anden gang på denne firmaside.

Kunne der gives mere end 5 stjerner ville de blive givet her

hurtig levering, det må man sige, bestilte 2 jule dag om aftenen og næste morgen var varen sendt og ankom dagen efter. pakket ok ind.
Kan varmt anbefales til andre

fin oplevelse

varerne kom hurtigt.

men ligesom foregående anmelder var emballangen beskadiget, indholdet dog ok..
Om det er postdanmarks skyld eller.. ved jeg ikke, men ellers havde det nok været 5 stjerner

Direkte-EL

Gode priser og hurtig levering. Emballage dog ringe og derfor også meget skadet ved ankomst. Indhold dog intakt.

Knud Erik Gredstedbro

Det var helt i top,jeg havde varerne dagen efter jeg havde bestilt,så det kan ikke blive bedre

Gode priser

Fin hjemmeside, nem at finde rundt på. Kunne godt have fået 5 stjerne, men får kun 4 da vi havde bedt om besked, når varerne var klar til afhentning på deres adresse - men vi fik istf. besked om at varerne var pakket og afsendt - vi ringede og fik at vide det var en fejl og varer stadig var hos dem og klar til afhentning.

Hurtig og helt i orden service

Priser, bestilling og levering i orden. Kan kun anbefales.

• AM
  • Esbjerg, DK
  • 1 Anmeldelse

OK service, leverance og telefonsamtaler

A) Søgte efter spots og LED-pærer og fandt hjemmesiden www.direkte-el.dk

B) Foretog telefonopringning pga. større indkøb, og aftalte tilbud på samlet køb - fungerede godt

C) Aftalt samlet pris, bør dog kunne betales via indkøbskurv, frem for først at skulle bestille varerne til pris på nettet, for dernæst kun at blive trukket for aftalt pris - men OK, blev kun trukket for aftalt samlet pris.

D) Overordnet en OK købs-oplevelse, leverance m.m.

super LED pærer

jeg købte 50 LED pærer 3*3W og de kom næste dag og de lyser super
jeg er god tilfres

• Stig
  • Vodskov, DK
  • 1 Anmeldelse

Hurtig og komplet leverance, lever fuldt op til forventning.

Pris, levering, hastighed, kvalitet.....alt lever op til forventning.

Fin service - anbefales!

A) Indkøbsfunktion skal dog være uden hele tiden at vise indkøbskurv.

B) For sammenligningens skyld skal faktura og ordrebekræftelse være mere ens:
1) Sortering af varer skal være ens
2) Alle beløb skal begge steder være enten med eller uden moms. Evt. selv valgt af kunden (private vælger måske oftest med moms). Det vil lette kontrol af varer

C) Flere billeder og flere opdelinger af varer for fx LK Opus 74
D) Medtag også LK's andre numre fx 500D6810

Hurtig og helt i orden service

Priser, bestilling og levering totalt i orden. Kan anbefales.

Direkte-EL

udmærket vare og fornuftige priser

alt gik som det skulde og varen kom til tiden.

Hurtigt og effektivt

Vi bestilte de ting vi skulle bruge og nogle af dem var endda på tilbud og i løbet af 3 hverdage havde vi vores pakke.

Det gik uden problemer og udvalget på hjemmesiden dækkede de behov som vi havde.

Det var hurtigt og effektivt.

Billigt og hurtig levering

Sammenlignet med andre steder var Direkte-El det billigste sted, og mine varer kom med posten 2 dage efter bestilling - helt uden problemer. Mvh Simon

God service - dyr fragt

Fik mine varer leveret hurtigt men en pålagt fragtpris på 60,- kr er lige i overkanten når frimærket på brevpakken er 6,- kr (B-post)....

Direkte-EL

Nemt og hurtigt. Vil handle igen.

Ikke så meget at sige, fungerer som det skal.

Direkte-EL

amature sendt i to pakker

bestildte 4stk amature og bestildte 2 stk mer og skrev det var exstra til første ordre men jeg kom til at betale for 2 gange fragt foerdi nu pakkede man bare 2 x 3 istedet for at lave en pakke det jeg sur over
hilsen sandy nielsen

købte belysning

fik telefonisk - korrekt rådgivning - afgav ordre på net - og havde varen den følgende dags morgen - FLOT

Meget fin service

Dette kan jeg kun anbefale :-)

Hurtig ekspedition

Yderst tilfredsstillende ekspedition. Nem bestilling og hurtig levering.

Direkte-EL

Hurtug expedition og pakken var forsvarlig pakket ind.

Superservice

Levering af alle bestilte varer dagen efter bestilling, god information undervejs - det kan vist ikke gøres meget bedre.

100% service

hurtig og fejlfri levering, god pris, kan kun anbefales !

Direkte-EL

hurtig levering, korrekte varer.

De bestilte stikkontakter kom som
aftalt efter 2 dage.
Handlen gik som forventet
og er godt tilfreds.

Lige som forventet.

Det gik lige så hurtig og fint som sidst.

Hurtig levering og fejlfri

jg bestilte mine vare kl ca 13:00 og næste dag kom de og leveret mine vare inde kl 9:00

det gik som det skulle

det gik som det skulle

billig

Jeg har købt et armatur og nogle stikkontakter, samt nogle loftdåser.
Det kom et par dage senere end lovet og tracking virkede ikke før jeg havde varen. Men ellers godt tilfreds, helt sikkert en af de billigeste inden for disse produkter. Helt sikkert ikke sidste gang jeg bruger Direkte-el.dk

Direkte-EL

Super rådgivning og hurtig levering.

Jeg ringede for at få rådgivning vedr. halogenspot og LEDpærer.
Det var en super rådgivning.
Jeg bestilte kl. 15.00 via internettet og fik pakken leveret allerede næste dag.
Alt i alt en god oplevelse, som jeg gerne vil dele med andre.

• Mads
  • Verificeret køber

Jeg kontaktede Direkte-EL for at høre nærmere om nogle af deres produkter, modtog hurtigt et fyldestgørende svar, samt oplistning af alternativer - det var ikke en svær beslutning at min ordre skulle placeres hos Direkte-EL. Handler her gerne igen!

Næsten perfekt

Direkte-el.dk er en fantastisk god side for private. God service (den er HELT i top) og ekstremt gode priser. Mit eneste problem er dog en hjemmeside, som i produkt øjemed er temmelig mangel fuld og man kan kun finde et produkt ved at kontakte dem - TILGENGÆLD har de næsten altid hvad man søger. Så et godt råd herfra: "Spørg, og du skal få svar".
Alt i alt en "næsten perfekt" oplevelse.

• Jakob
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

hurtig levering

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk