We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Discbutikken anmeldelser

Discbutikken Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Discbutikken før du handler og giv selv din bedømmelse af Discbutikken 3
Middel
5.6 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Discbutikken

Ingen hjemme da disc skulle afhentes

Jeg skulle med nogle kammerater ud at spille Discgolf, og fandt discbutikken... vi skulle spille et par dage efter og frygtede lidt at de ikke kunne nå at blive leveret med posten.
Jeg ringede derfor til discbutikken og aftalte jeg kunne afhente mine disc på deres adresse. Vi aftalte jeg skulle være der kl. 16.30 og afhente mine 4 disc, hvilket de også bekræftede på sms. Da jeg ankom var der ingen hjemme og ringede utallige gange, samt sendte en masse sms´er, uden at de responderede. Den mest frustrerende kundeservice jeg nogensinde har oplevet, og vil anbefale alle til at gå en stor bue uden Discbutikken, og i stedet købe ved klubberne. Til mit held kunne vi købe hos Karlebo klubben.

Udvalgt anmeldelse om Discbutikken

Discbutikken

Gratis levering, men langsommere end forventet

Jeg fik min bestilling, men det tog lidt længere tid end forventet, og der var ingen respons på de mails jeg sendte. Jeg havde forventet mere efter hvad jeg havde hørt, men med gratis levering klager jeg ikke.

Discbutikken

Service i top og hurtig responstid på forespørgsler

Jeg sendte en forespørgsel på en større samling discs, og 5 minutter efter blev jeg ringet op af Morten fra DiscButikken. Han vejledte mig i mine valg af disce og hvad han synes jeg skulle sætte sammen i stedet, ud fra hans egen erfaring med discene.
10 minutter senere havde jeg bestilt 20 disce til min fritidsklub, så man må i den grad sige at god service fremmer salget.

Kasper Petersen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk