[REPLY]
Bestillinger modtages men sendes ikke. Man lover at ringe tilbage. Det gør man heller ikke. Jeg afbestilte en vare men den blev sendt alligevel.
Nu bliver det spændende at se hvor lang tid der går før jeg får mine penge igen
Næsten 3 ugers leveringstid på noget, der står anført som lagervarer. Og de giver ikke besked om at varen ikke kan leveres. På forspørgsel oplyses en leveringstid, der IKKE overholdes.
Har desuden modtaget varer, der var bestemt for en anden kunde!!!!!
Deres varer og priser er okay, men hvis der går noget galt, er de ret uengagerede. Jeg fik p.g.a. et dårligt transportfirma aldrig mine varer. Det syntes Disconetto ikke var deres problem, så de mente i fuldt alvor, at jeg skulle vente 10 dage, før de besluttede, om jeg skulle have mine egne penge tilbage eller ej. Hvis jeg vælger at handle hos dem igen, så er det kun ved direkte henvendelse i butikken, ellers ikke. Der gik 14 dage, før jeg fik pengene igen.
Bestilte vare d. 29/12-2011. Fik en ordrebekræftelse 5 min efter, men har ikke hørt noget siden.
Sendte en mail d. 13/1-2012 hvor jeg bad om info på ordre men dd er den stadig ikke besvaret. Annullerede herefter ordre.
Det er nu i bagklogskabens klare lys, at jeg fortryder 2 ting. Et er ikke at have orienteret mig på Trust Pilot om firmaet Disconetto, 2 er at jeg har afgivet en ordre til dem.
Det starter allerede 29.11 med at jeg bestiller 3 ting hos Dem, alle til Julegave for den yngste, afventer levering – rykker d. 8.12 Kenneth beklager at ordren var vist faldet ned mellem to stole. Nå men nu blev den leveret, den ene vare var dog i restordre men ville blive sendt direkte fra fabrikanten.. hov, bliver den så sendt direkte til mig, eller…? Jeg sender Kenneth en mail, han vender aldrig tilbage. Modtager en kasse fra Disconetto og nu fortryder jeg at jeg ikke åbnede alle de indpakkede bokse i kassen, for Juleaften pakker den yngste sin pakke op, og der mangler den ene vare samt, den anden ikke er komplet.
Straks efter Jul tager jeg fat i firmaet og får fat i Michael som forklare at der var sket en fejl med den direkte leverance, den var gået til Dem og ikke til mig. Den anden som ikke var intakt er en bestillingsfejl fra min side af, jeg skulle have bestilt pære og fatning separat, det kan jeg ikke huske at have set, og jeg har ikke kunne finde den igen på nettet, men Michael som erkender at denne ordre langt fra er gået som forventet, så sender han pære og fatning, samt den manglende artikel omgående, men jeg har i skrivende stund ikke modtaget noget fra firmaet. Michael hævder at det er sendt, men har ikke indtil nu præsenteret nogen former for dokumentation, lover at ringe tilbage, sender flere sms’er til ham, ingen reaktion. Forsøger at ringe til firmaet, har ventet meget længe… opdager at firmaet Kamco har adresse samme sted, den søde dame fortæller mig at ”Det ser lukket ud…”
Sidder nu tilbage med fornemmelsen at jeg er blevet lettet for godt 600kr uden at jeg har fået det jeg har betalt for. Kan sende det jeg har modtaget retur, men har en fornemmelse at det er spildte kræfter.
Har nu fundet en erstatningsjulegave hos Importas, belært af erfaring, kikket i Trust Pilot, det ser meget fornuftigt ud.
Er blevet rigere på erfaring, og fattigere på penge…
Ps., har lige indgivet sagen for E-handelsfonden, vi må se hvad der sker.
Bestilte nogle Ortofon nåle til min pladespiller hos dem, fik ordre bekræftelse og det var det eneste jeg fik fra dem.
Ventede forgæves. Efter 3 uger havde de stadig ikke orket at sende mig mine nåle, så de blev afbestilt og købt andet steds.
Desuden har de uden min accept tilmeldt mig deres nyhedsbrev og giver ikke nogen muglighed for at afmelde sig de spam mails de sender ud, så de er røget i mit spam filter program hvor deres spam mails bounces uåbnet tilbage til dem.
Vi har afsendt din pick-up til dig 2 dage efter din bestilling, men den er afsendt til en adresse som er ukendt, og derfor ikke leveret til dig, og den er desværre først kommet retur til vores lager lige inden jul.
Købt mikrofoner - 2 gange...
Trustpilot er generelt et udemærket sted, hvor du kan danne dig et indtryk af, hvordan et firma behandler sine kunder.
Disconetto har desværre en ekstrem lav karakter og flere kunder rakker ned på dem her på siden.
Når man så ser antallet af anmeldelser (23 styk), så skal man gå ud fra, at de personer der får en god service og levering - ikke giver deres besyv via Trustpilot.
Med denne indstilling valgte jeg så, at bestille en mikrofon via Disconetto (en dyr en). Transaktion og levering skete indenfor 8 dage, De 8 dage skyldtes, at varen ikke var på lager og skulle bestille hjem.
Jeg prøvede igen 3 uger senere, at bestille endnu en dyr mikrofon og denne gang kom varen indenfor 5 dage.
Alt i alt - så har Disconetto været en rigtig positiv oplevelse og jeg handler meget gerne hos dem igen. Jeg tror at, hvis de har varen på lager - så sender de hurtigt. Forvent de 8 dages leveringstid eller ring til dem, hvis du vil sikre dig at de kan sende den pågældende vare indenfor en specifik tidsramme. De er yderst behagelige, at snakke med - så fat knoglen, hvis du har spørgsmål.
Jeg så dog gerne, at man kunne se om, hvorvidt et produkt var på lager eller ej via websitet...
Disconetto er tilføjet som en favorit hos mig og jeg køber helt sikkert hos dem igen.
De har altid været utrolig behjælpelige omkring alle ting. Jeg har intet at sætte på dem!
Der kan gå evigheder fra bestilling til levering, så hvis du står og skal bruge tingene her og nu, så vælg et andet firma!
1. Ordre afgivet 9 marts
2. Mailer første gang 14. marts for at tjekke op på ordren. Ingen svarer tilbage
3. Mailer anden gang 15 marts om morgenen, og stadig ingen tilbagemelding
4. Mailer tredje gang 15 marts om aftenen, og ej heller dette hjælper.
5. Ringer 16. marts og Kenneth beklager, og siger de mangler nogle af varerne, men de loge er kommet hjem, så pakken bliver sendt samme dag.
6. Pakken kommer selvfølgelig ikke dagen efter, som lovet. Ringer igen, og her lover ejeren Michael, at pakken afsendes. Har dog mange løgnagtige forklaringer.
7. Ringer fredag for at spørge efter Track & Trace nummeret, men Kenneth oplyser at pakken ikke er sendt, og starter nu på en masse sø-forklaringer, hvorefter jeg spørger efter Michael.
Ejeren Michael påstår nu at han selv har været på posthuset med pakken, men han kan ikke lige finde kvitteringen med track & trace nummeret.
Jeg spørger ham, og han med hånden på hjertet, har sendt pakken, til hvilket han svarer ja.
Det er nu blevet aften, og der er ikke kommet nogen pakke.
Mage til løgnagtige mennesker skal man lede længe efter.
Varerne skulle være brugt til min datters 10 års fødselsdag i weekenden, hvor de er samlet en masse piger til fest. Hvad er det lige man siger til hende, når man nu har lovet hende det til hendes fest !!
Handler aldrig med dette firma igen !
Hold jer væk derfra, alle deres produkter kan sagtens findes andet steds.
Jan Heyckendorff-Diebold fandt anmeldelsen nyttig
Havde bestilt en strobe effect og har aldrig fået den.
Efter gentagne bekræftigelser på at min ordre ville blive afsendt mistede jeg tolmodigheden, og annulerede ordren. I øvrigt er det ganske hyggeligt at snakke med Michaels mor... nå nu han aldrig har tid.
HEJJeg må beklage af ting som f.eks bas rør kan komme i rest ordre fra leverandøren ellers fra deres lager og dermed ikke lige er kommet hjem til forsendelse første gang. men du har da tidliger fået vare fra os inden for to dage.Disconetto.dk
Bestlte en vare den 30 dec. og den fredag den 7. havde jeg stadig ikk hørt fra dem eller modtaget min vare og der var ingen respons på min mails.... derfor tog jeg telefonen og ringede ind, snakkede med michael som sagde at varen var udgået fra produktion og det havde han lige glemt at ringe og sige.. fik en ny aftale med ham på en anden vare, og der venter jeg stadig..
Jan Heyckendorff-Diebold fandt anmeldelsen nyttig
Forespurgte den 19. nov pr. mail om leveringstid på en pladespiller. Fik svar pr. mail den 21. dec. hvor jeg selvfølgelig havde fundet et andet sted at handle.
Jan Heyckendorff-Diebold fandt anmeldelsen nyttig
Kan virkeligt ikke anbefale diskonetto. Deres service, er præcist så ringe, som mange her på sitet har erfaringer med.
Mine bestilte varer var efter 11 dage endnu ikke dukket op, og jeg havde intet hørt fra dem (på trods af at der på siden stod 1-3 dages levering). Utallige forsøg på at få fat på deres support tlf. var forgæves, og de første 5 mails blev aldrig besvaret.
Først da jeg skriver en meget hård mail, og giver min ærlige mening om deres useriøse forretning tilkende, får jeg et svar. Dette svar er fyldt med søforklaringer, og dårlige undskyldninger, om at varen allerede er sendt, og at det da må være postdanmark, der har smidt pakken væk. Det til trods for at de ikke "lige" kunne give mig T&T nummer på den sendte pakke. Jeg gider ikke være til grin, og annullerer derfor ordren, hvilket de ignorere totalt, og dagen efter sender de varen alligevel, stadig uden nogen som helst information.
I disko branchen skal der ikke gå 14 dage før bestilte varer leveres, i hvert fald ikke når det informeres at leveringen er 1-3 dage.
Det mindste man kan forvente som køber er et ærligt svar, og det magter DISKONETTO simpelthen ikke at give.
Jeg ved ikke hvad der er sket, det er en virksomhed med mange år på bagen, men et og andet er gået helt galt for dem. Der findes utallige alternativer på nettet, og det er mit klare indtryk at ingen af dem er tilnærmelsesvis så ringe som dette.
Dem der har tildelt disconetto mange stjerner, må ha' været utrolig heldige i handelen med omtalte firma.
Her er MIN oplevelse.
Tirsdag den 21. sep. bestiller jeg en lille ordre.
Onsdag den 29. sep. mailer jeg til firmaet for at hører hvor mine varer bliver af.
Siden den 21.9., hvor jeg bestilte mine varer, og så til i dag den 30.9., hvor jeg har annuleret min ordre, har jeg INTET hørt fra disconetto.
Kort sagt:
UTROLIG DÅRLIG KUNDEBETJENING
Absolut fremragende service. Bestilte mine vare efter normal lukketid - men fik varerne allerede virkelig tidlig næste morgen.
Jeg har tidligere handlet hos Disconetto - og de nedenstående indlæg / vurdering - er meget langt fra det jeg kender. (varer kan selvfølgelig være udsolgt hos butikken og leverandøren - men jeg har altid fået svar indenfor kort tid.)
Telefonisk rådgivning og support har altid været 110% - og har endda også fået mange gode fif og råd med.
De tager altid udgangspunkt i kundens (min) situation - og sammen har vi lagt en strategi for hvor vi vil hen med udstyret og min kundegruppe.
Slutteligt, er Disconetto flyttet til nye fine lokaler - og der er kommet mere personale på sammen med Michael. Det er et godt team bag ved igen.
(det gamle selskab (FOH / Sens) eksisterer ikke længere - som nedestående indlæg refererer til)
/Morten
Jeg bestilte 4 stroboskop blink for godt en måned siden og har intet set eller hørt fra butikken siden det autosvar der kom lige efter jeg havde lavet min ordre.
Om tingene er på vej eller i restordre, vides ikke. Så jeg venter stadig...
De fleste af de butikker på nettet som jeg handler med, reager hvis der går mere en 14 dage, med en mail om hvornår varen forvente at blive afsendt, om varen er i restordre eller ud gået.
Det kunne Disconetto lære lidt af. De færeste har noget i mod at vente på en vare hvis bare de ved HVOR LÆNGE de skal vente.
Flot hjemmeside, gode produkter og slet ingen reaktion på henvendelser eller modtage varer. Det er en øv oplevelse at der slet ikke er reaktion fra disconetto.dk overhovedet.
Havde jeg gået på trustpilot først før jeg havde handlet, havde jeg ikke handlet med dem. Jeg går ind for seriøsitet på nettet, og e-handel skal fungere.
Jeg bestilte en mikrofon hos disconetto for snart et lille halvt år siden. De var utrolig langsomme til at levere den, men i det mindste trak de ikke beløbet før de sendte mikrofonen
Lavede en mindre bestilling på varer, som vel og mærke alle stod til at være på lager. Jeg ventede derefter i tre uger, hvor jeg fik den ene utroværdige undskyldning efter den anden for hvorfor mine varer ikke blev sendt. Til sidst fik jeg nok, og krævede mine penge retur. Det sagde Disconetto at de ville gøre med det samme, men... surprise!!! - der er stadig ikke sket noget.
Min vurdering: Totalt utroværdigt firma der lover en masse men holder intet. Aner ikke om deres manglende tilbagebetaling af mine penge skyldes finansielle problemer, men har en kraftig anelse om det.
Jeg handlede hos DiscoNetto og kom til at se jeg havde lavet en fejl.
Jeg ringede op og de lavede min bestilling om med det samme. Jeg spurgte dem om der var mulighed for at få min pakke 2 dage efter og de gik med det samme ud og pakkede kassen. Jeg blev så ringet op og fik at vide at det var sendt. SUPER DUPER! Billigt og de har ting som andre ikke har.
Jeg kan ikke anbefale at handle over nettet hos Disconetto !
Bestilte en vare på nettet den 7-5-2009 og fik en ordrebekræftigelse med det samme. Efter mere end 1 uges venten henvendte jeg mig telefonisk for at høre hvornår varen blev sendt. Det blev den samme dag, blev det lovet. Varen kom dog aldrig. Efter at have henvendt mig igen via mail, som ikke blev besvaret, henvendte jeg mig igen telefonisk den 19-5-2009, for at høre hvornår varen blev sendt, men nu var varen udgået, og de kunne ikke levere.
Det er useriøst at jeg ikke bliver informeret om at varen er udgået, og at jeg selv skal henvende mig af flere omgange for at finde ud af det. Jeg kan derfor ikke anbefale andre at handle hos disconetto.
Anders fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte varerne på nettet efter kontakt til deres salgspersonale over telefonen. Jeg modtog varerne kort efter. Lækkert med en online butik hvor man kan ringe og snakke med noget salgspersonale og samtidig få den fordelagtige pris! Dejligt!!
Efter 10 dage har jeg ikke modtaget varen jeg har bestilt, eller fået nogen besked om forsinkelse e.l. Det er ikke godt nok.
Anders og Jens Teigenhuus fandt anmeldelsen nyttig
7 Dec 2008 Modtog ordrebekræftigelse i min spam mail box
15 Dec 2008 Rykker for en status via email. Intet svar.
17 Dec 2008 Varen ankommer pakken ind i en sort plastikpose.
Jeg bestilte en vare. Efter ca. 10 dage ringede jeg og spurgte, hvor jeg fik at vide at "den var bestlit, men underleverandøren ikke havde sendt den endnu". Det lød som om det var en lagermedarbejder der gik på lageret med sin palleløfter. Efter 1 måned, (Vi taler om 1 mærkevare fra et anerkendt firma som disconetto fører) ringede jeg igen for at høre på varen. Der var ikke bedre udsigt. Jeg annulerede ordren. Dagen efter gik jeg ned i en butik i en større by nær mig og købte varen til halv pris.. (Det var dog venlig behandling da jeg valgte at annulere ordren..)
Anders fandt anmeldelsen nyttig
Hej. Jeg har oplevet gode og meget dårlige ting ved, disconetto. Når man skal købe udstyr er service helt i top, Men pas på. Når vi snakker udlejning af udstyr, har jeg alle gange fået en dårlig oplevelse. Defect udstyr alle gangene. Det er totalt uacceptabel at de ikke checker deres udstyr når det kommer hjem.
Anbefaler ikke at leje udstyr hos dem.
Anders og Jens Teigenhuus fandt anmeldelsen nyttig