[REPLY]
Et mindre køb af 3 transformatorer. Hurtig ekspedition og god information i form af tracking.
Bredt udvalg og telefonservice er omend langsom, så venlig og effektiv.
Man får ikke mere end man betaler for, så glem "før" priserne og vurder ud fra hvad tingene faktisk koster. På de billige tilbudsvarer er standarden ikke høj (mixere med slakede potmetre, knasende omskiftere; dårlig lyd i højttalere og hovedtelefoner i kina-plastkvalitet), men det afspejles i de meget rimelige priser.
Fragten er dog generelt højere end hos andre butikker, men den lovede leveringstid overholdes.
Vi havde bestilt et telt til Jelling festival. Discoworld.dk sagde at de godt kunne nå at levere deres vare. vi har ikke fået det endnu. De siger at det kommer engang i næste uge. men er det ikke ligemeget. der er Jelling i den her weekend. Det betyder at vi må finde et nyt telt. Jeg skrev til dem 2 gange og her lovede de at de godt kunne nå at sende det. Der stod på deres hjemmeside at de sendte det senest den 18 maj. Det ændre de så den 21 maj.
Tak for problemet Discoworld.dk
Fik forkerte højtalerer, jeg ringede og der var returlabel dagen efter.
(højtalererne var fra fjernlager så ikke Discoworld's skyld )
så alt i alt en ok oplevelse
god service og hurtig levering sådan skal det være
Hurtig levering og god information via email. Kvaliteten af produkterne følger prisen så man skal ikke forvente det helt vilde af de helt billige produkter. :O)
Bestilte et par høretelefoner D.3 april der stod 4-6 dage levering og er endu ikke kommet så skrev jeg til dem og de svarede at den vil komme her i næste uge ca. 3 uger længer end forventet.. ):
jeg bestilte 2 højtalere, en forstærker og en pro cd afspiller, fik varene inden for leverings tiden, og det spiller ok, dog kan diskanten i højtalerne godt skære lidt i hørene nogle gange, men bort set fra det spiller de skide godt.
kan varmt anbefales at bestille her.
Jeg bestilte varer torsdag der skulle være fremme fredag.
Track og trace nummeret siger at varen ikke har forladt København endnu. Postdanmark oplyser at de har haft tekniske problemer i deres pakkecenter.
Måske var det alligevel en dårlig ide at bestille varer på sjælland.
Bestil en memey card den ene dag kl. 12,44 og det ligger så i min postkasse næste dag kl. 11. Prisen er under det halve af hvad andre tager.
Jeg fik en numark dj3 og den er ikke værst den mixer godt
og den var ikke dyr :-) discoworld er en god hjemmeside
Jeg er GODT overrasket hvor hurtigt det gik fra jeg trykkede GODKEND til jeg fik de ting - jeg er TOP tilfreds!Det er iorden - og så var prisen OK!
MVH Tomrerclausen,dk
Jeg har været yderst tilfreds med den betjening, jeg har fået hos Discoworld. Jeg har købt en lille børneguitar hos firmaet efter at have fået en god og udførlig telefonisk beskrivelse af de to produkter, der kunne være tale om at vælge imellem - deres fordele og deres begrænsninger.
Og forsendelsen, hvis "rejse" jeg kunne følge via et link på nettet, var fremme aldeles ubeskadiget med postvæsnet 2 dage efter bestillingen havde fundet sted.
Tak for en rigtig fin service.
M.v.h. Annette Tuxen
man bliver fyldt med løgn i deres kundeservice.
bestilte 3 sd kort for en uge siden der kom faktura og de hævede beløbet mandag den 19 intet et afsendt endnu den 23 der er ulovligt !
aldrig igen
Lars
Jeg bestilte en simkort adapter hos dem på en mandag, de stod til at skulle have den på lager. Jeg fik den først Fredag selvom de på deres side skriver at de sende samme dag. Så betalte jeg 47.- kr. i fragt for noget der er på str. med et alm. simkort, det er naturligvis mit eget valg, men man bliver da lidt harm når de sender det som alm. brev til 6,90.- kr
Syntes deres side er ok.
Ringede til dem om Torsdagen for at rykke for varen, og kom hurtigt igennem til dem, og det var en flink medarbejder jeg snakkede med, så også det var ok.
Kan godt anbefale at handle over nettet med Discoworld, god service og hurtig levering. Jeg bestilte 1 stk. Ligt Bridge triangel, den er bare tip-top til prisen.
Så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Discowold.
God og hurtig service. Der bliver svaret på mails og evt. fejl bliver rettet. Jeg har haft en positiv oplevelse selvom jeg har været en "bekymret" kunde da jeg skulle bruge udstyret til en gave og gerne ville være helt sikker og ikke havde tid til at vente og se hvad der dukkede op. Ingen problemer! Dejligt!
Im very happy and satisfied about discoworld.dk service. This was my order and it have been deliver very quick. I love the service. 1 x Højttalersystem Pro+ 800Watt / 15" bas med forstærker (ekstra forstærker power!)
2 x SL15 Disco-Box 15" /400W per piece
1 x PA Amplifier SKY-1000B, 2x 500 Watt Black
THANK YOU VERY MUCH!
Varerne kom ikke engang lørdag selvom de blev bestilt mandag. Skulle bruge dem til min søns fødselsdag. De kom aldrig i dag lørdag. Så ringe!
Bestilte varer onsdag, som skulle bruges i weekenden. Alle varer var på lager og ville ifølge hjemmesiden blive afsendt samme dag. Der går herefter 2 dage uden lyd fra discoworld.dk og modtager så en mail fredag om at varerne er afsendt.
Varerne når ikke at komme frem til mit arrangement, og havde jeg kendt til den sene leveringstid, havde jeg købt varerne et andet sted, hvilket jeg helt sikkert også gør næste gang.
Det har været en fornøjelse at handle med discoworld.dk. Det hele har forløbet som lovet og efter ønske.
Købte en guitar, som ved modtagelsen viste sig at være behæftet med fejl.
Fik en god og imødekommende behandling ved reklamationen: De sendte straks en ny - hurtigt og uden ekstra besvær for mig.
Super service!
Sendte min første bestilling i torsdags og guitaren ankom her til formiddag.
Fik kyndig vejledning vedr. mit valg.
Vil klart anbefale andre denne hjemmeside.
Nem bestilling
Levering til tiden.
Desværre var der knækket noget under transporten, så jeg sendte en mail til Discoworld. Samme aften sendte de en ny. Fantastisk service uden bøvl. Jeg kan varmt anbefale at handle hos Discoworld.
Alt forløb lige efter bogen. Det var nemt at bestille, og jeg modtog varen med posten få dage senere - Ingen problemer. Jeg handler gerne hos discoworld.dk igen
Jeg vil helt klart ikke være betænkelig ved at købe her igen. Der har været super service gennem hele forløbet. Meget hurtig levering, absolut anbefalelsesværdig
Jeg har flere gange benyttet mig af discoworld.dk's onlinebestilling. Altid hurtig levering og ved telefonisk kontakt har jeg altid fået professionel betjening.
Bestilte en julegave 22/12 - leveret 23/12
Super god information i hele forløbet, så man som kunde føler sig tryg.
Super tilfreds med lev. tiden. Bestilte et keyboard lørdag det blev leveret tirsdag. Super information fra bestilling til levering. Da det er en julegave kan jeg først tjekke varen efter den 24. Derfor beskedne 4 stjerner.
har lige købt en dj pult og jeg mere ind tilfreds med den.. jeg kan godt anbefale dem til andre
Med det samme jeg havde bestilt, fik jeg min faktura over mail og har derefter fået løbende mails om hvor langt min pakke er..
Jeg bestilte min pakke i forgårs og allerede i morgen/overmorgen modtager jeg den, det er da service der vil noget :-)
Bestilte 2 prof disco højtalre, somikke var i ordre og 5 dage senere har jeg dem :) super god service!
Dog var den ene transport skadet og mit aux kabel havde løs forbindelse der var ingen problemer jeg fik bare nogle nye :)
kan klart anbefales
Det har været en god oplevelse at handle hos Discoworld. Det var nemt at bestille og betale. Og her - to dage efter, står jeg med mit nye keyboard leveret til døren. Alt i alt en god oplevelse.
Alt lige efter bogen.
Kan varmt anbefale Discoworld til andre.
Jeg bestiller varer og de ankommer 2 dage senere. Det er go service!Fantastiske priser, de billigste man kunne finde og tilsyneladende fin kvalitet. Har ikke afprøvet varene endnu, da de er til gave. Men med troen på at kvaliteten er ok giver jeg Discoworld 5 stjerner.
Har købe nogle earpades, som et forsøg eg blev overrasket over, at servicen var så god. Køber afgjort flere varer ved firmaet
Henning Vodskov
Har købt et rigtig godt keyboad til billige penge. Jeg kan kun anbefale discoworld.dk
Bestilte sidst i august nogle varer, bl.a. et MIDI-interface. Alle varer stod til max 3 dages leveringstid på deres hjemmeside. I samme øjeblik ordren var afgivet blev pengene - knap 1.400 kr. - reserveret på mit kort. Så langt, så godt.
Efter fem dage havde jeg endnu ikke hørt noget fra dem, så jeg ringer til dem, og de fortæller at det bestilte MIDI-interface IKKE er på lager - på trods af at deres hjemmeside siger noget andet. Vi bliver så enige om at de skal slette MIDI-interfacet fra ordren og sende resten af varerne. De ankommer dagen efter.
Problemet opstår så ved at DiscoWorld trækker pengene for de afsendte varer - ca. 1.200 kr. - fra mit kort - IGEN! Altså, de trækker de 1.200, men de oprindelige 1.400 står stadig reserveret? Det gør de oven i købet meget længe - i over en måned har pengene stået på min konto, men de kunne ikke hæves da de var reserveret til DiscoWorld. Først i går, seks uger efter bestillingen (og fem uger efter at jeg modtog mine ting (minus MIDI-interface)) kunne jeg få lov til at hæve mine penge!
Det er bare ikke godt nok...
Jeg bestilte et Keyboard Yamaha psr s910 til 13.495 der stod til levering 4-8 dage ,3 dage efter modtager jeg et mail om der er leverings problemer fra Yamaha så at det først kunne leveres i medium november. Det ville jeg ikke vente på,for da jeg kontaktede en anden forhandler og forhørte mig ,var der ingen leverings problemer overhoved man havde det sågar på lager.Så jeg beder Discoworld om at sende pengene tilbage til sparexpres hvor jeg har lånt pengene. MEN det ser ud at det virker lidt svært for dem , jeg håber da ikke at de har betalings problemer, og ordren er anoleret inden for fortrydelserettens frist. Så jeg håber at det ordner sig til det bedste for alle parter.
---------------------------------------------------------
Det er sket noget rart i hele historien, Endelig har de sendt beløbet tilbage men har samtidigt oplevet en helt fin & rigtig god service fra Music key på søborghovedgade man gik ind og ovetog det vidre forløb , så nu er jeg den lykkelige indehaver af et dejligt keyboard Yamaha psr s910.
John Hansen.