[REPLY]
Jeg har i 2009 betalt Martin Keutzer for en ydelse jeg aldrig fik. Han var ikke til at træffe, når jeg søgte at få ham i tale. Jeg krævede en del af min betaling retur efter at have talt med Forbrugerstyrelsen som sagde, at man skal have refusion, hvis man snydes for den ydelse man har betalt for og så forventer at få refusion eller at man kan hæve købet og forlange alle penge retur! Jeg betalte 4500 kr for en samtale og for 4 ark papir som skulle udgøre det for en "kost plan" og en "motionsplan". Alt sammen noget jeg påtalte men det tog Martin Kreutzer ikke seriøst.
Det hele endte med, at jeg fik en række meget chokerende mails fra Martin Kreutzer hvor jeg fik at vide at jeg var: "Ustabil og psykisk syg" og en masse andet meget krænkende! Det var så groft så jeg overvejede at gå til politiet.
Martin er IKKE en bekendtskab værd og jeg er chokeret over, at han sender vrede og krænkende mails når man bevidst snydes for det man har betalt for og søger at gøre opmærksom på dette.
Jeg kan kun give det råd videre som både Forbrugerstyrelsen og andre har givet mig efterfølgende: Han er IKKE tid og penge værd! Og der findes andre gode og venlige kost- og træningsvejledere som vil behandle dig med respekt!