We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Diskogruppen anmeldelser

Diskogruppen Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Diskogruppen før du handler og giv selv din bedømmelse af Diskogruppen 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Diskogruppen

Sure bartendere ødelagde fest

Til vores dimissions fest på skolen, var der hyret en bar + bartendere fra diskogruppen.dk. Konceptet var FRI BAR, med øl, drinks og shots.

Det hele startede godt, der var drinks kort og de våde varer flød. Men efterhånden som festen kom igang, blev køen større og større. En uacceptabel ventetid ved baren på omkring 20 minutter!
Nogle gæster blev nægtet at få dobbelt op i deres drinks, på trods af at alkohol mængden i de serverede drinks var LATTERLIG lav.
Jeg forsøgte at købe shots, og fik beskeden at det kunne jeg ikke få lov til! Jeg havde på dette tidspunkt stået i kø i 20 minutter.

Flere af mine medstuderende forsøgte at få de 2 bartendere i tale, for at sige de måtte have mere hjælp. Men de blev bedt/truet til at forlade baren omgående.
Sure bartendere fik ødelagt en fest stemning og folk nåede ikke at blive fulde... jeg vil fraråde alle til at anvende diskogruppen.dk. ØV!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk