[REPLY]
Dette firma kan klart anbefales til andre, vi fik en super god service og alle aftaler blev holdt.
Vi har på intet tidspunkt været utilfredse eller været bare en lille smule irreteret, da alt var som det skulle være.
fantastisk kundeservice
efter en vandskade i køkken og stue blev vi anbefalet ditgulv
og de levede fuldstændig op til god kunde service
og alle aftaler blev overholdt selv om lavede om på leverings tidspunktet
en uge før end aftalt.
en virkelig god kvalitets gulv til en billige penge
kan helt sikker give top karakter...
Nemt og overskueligt, har modtaget en vareprøve, i fornuftig størrelse, ca 30 cm. Så den kan samlignes med det hele, og for at se om det passer ind. Vareprøven leveret til postkassen.
Der medfølger en lille bruchure, men på internette er der noget bedre info.
Meget stort og alsidigt udvalg, konkurrencedygtige priser og professionel og hyggelig betjening
Søde medarbejder meget hjælpsome, og i møde kommende. go handel.
Og fragt Dame også sød og flexibel ;O) yderest tilfreds.
Hurtig vareprøve leverence.
God telefonisk vejledning og alltid besked.
Let og hurtig handel, - og hurtig levering.
Lille detalje-fejl på flere planker, men bestemt til at ordne, og helt uden betydning for det lagte gulv. Fint - fint :-)
Hurtig levering - god kvalitet - fin service. Kan anbefales og jeg vil bestemt handle her igen.
Har over flere omgange købt gulv hos DITGULV.dk og det er bare en fornøjelse vær gang. jeg kan kun sige: Super positiv , Super levering, Super support før og efter salg, super flexible med hensyn til levering, super ved returlevering af overskydende materiale og ikke mindst super produkter
Jeg har kun posetivt at sige om DitGulv. God hjemme side, god info. ved spørgsmål og god opfølgning.
Hurtig og præsis levering. De var competent at tale med I telefonen. Super tilfreds.
Jeg synes at ditgulv at ydet en rigtig god service, når jeg har ringet til firmaet, har de været gode til at hjælpe og meget venlige over telefonen..
Da jeg modtaget gulvet, var chaufføren rigtig sød at ringe til mig en time før de kom til adressen..
Fedt med en kort ekspeditionstid og levering med fragtmand, der ringer i god tid og melder sin ankomst!
Produktet lever fuldt op til prisen!
Hej, jeg takker for jeres gode service og gulvet jeg fik leveret var en god kvalitet til en billig pris
Har fået leveret og monteret nye klinker i køkkenet af DitGulv. Professionel vejledning, lækre produkter til fornuftige priser og dygtige håndværkere. Får mine bedste anbefalinger.
Gulvet kom som aftalt, undervejs god kommunikation omkring levering, gulvet af den aftalte kvalitet (kan dog ikke vurdere langtidsholdbarheden endnu)
Det er en super nem, hurtig og billig måde at få forskellige vareprøver hjem på. Jeg modtog dem med posten indenfor to dage efter bestilling.
Vi fandt "Dit gulv" på nettet og ved et besøg i forretningen i Vejle fik vi en behagelig betjening, og vejledning, der gjorde, at vi handlede med det samme.
Leveringen kom som aftalt, og det leverede gulv, var af den kvalitet, som vi blev lovet ved bestillingen.
Vi er glade for vort nye gulv og kan kun anbefale "Dit Gulv" til andre, der vil have et godt gulv til en fornuft pris.
Fem stjerner er slet ikke nok for ditgulv.dk. De burde have mindst otte. Sjældent har vi mødt sådan en service og gulvet var der samme dag vi bestilte det! Det første gulv var alligevel ikke lige hvad vi havde tænkt os og selv om det var flere måneder siden vi havde købt det, kunne vi bare komme tilbage med det og vælge et andet der blev leveret dagen efter. Wow! Hurtige, venlige, service som til en konge. Hvad kan man mere begære? Næste gang vi har brug for et nyt gulv kommer vi tilbage.
Jeg bestilte mit ter Hürne laminatgulv hos ditgulv.dk lørdag og fik det leveret allerede om tirsdagen. Super hurtigt. At det tilmed også var rigtig nemt at lægge, er kun et plus. Jeg har fået et virkelig flot gulv og kan kun anbefale ditgulv.dk - god service, gode produkter.
Levering inden for et par dage, som der stod og så er 30kr for en vareprøve jo ikke ret meget - specielt, når man får pengene retur, hvis man efterfølgende køber ;-)
Gulvet kom hurtigere end lovet :)
Det var dejligt med en hurtig forendelse og desuden har de en nem og overskuelig hjemmeside.
Det gik hurtigt både da jeg bestilte prøve og efterfølgende afgav ordre. Fragtmanden ringede også i forvejen som ønsket - helt igennem et godt forløb, som ofte misser andre steder. Fuldt tilfredshed og anbefalinger herfra. Dejligt at møde en virksomhed som arbejder i samme åndedrag og tempo som jeg ;o)
Let at handle, nem webshop og super hurtig levering
Rigtig SUPER samarbejdspartner !!
Både med råd og vejledning, samt service !! Her handler jeg igen og kan stærkt anbefale www.ditgulv.dk
Super hurtig ekspedition, da jeg bestilte en vareprøve:)
Jeg har købt en parket gulv ved dem og er meget tilfreds med det, ser faktisk bedre ud end deres prøve i butikken så de pynter ikke på sandheden. Købte dertil et laminat gulv, men da vi kom hjem kunne vi se det slet ikke fungerede i det rum det skulle ligge og det byttede de med et smil. Har intet negativ og skrive omkring dem.
Da vi skulle ha nyt gulv bestilte vi 4 prøver på ditgulv.dk (uge 29) havde godt bemærket at der stod de ikke besvarede mails og tlf i denne uge. Efter et par dage hvor mine prøver stadig ikke være kommet prøvede jeg alligevel at sende en mail som trods ferie blev besværet rigtig hurtigt, Der stod at de var tilbage på arbejde om Mandagen så jeg ville ha prøverne om Tirsdagen. Tirsdag kom prøverne. Desværre havde der været en fejl på internetside som gjorde at jeg fik 3 af den samme gulv type. Jeg ringede straks til ditgulv og de ville sende de rigtige prøver. Torsdag bestilte vi det gulv vi ville ha men fik hurtigt en mail fra ditgulv at de desværre kun havde lidt under halvdelen af det gulv vi skulle bruge på lager, men de ville skrive til mig senere når de havde kontaktet deres leverandør i Tyskland. Jeg fik en mail senere at gulvet kunne blive leveret Onsdag i uge 31. Men da vi gerne ville há lavet 1 af vores værelser færdige fik jeg tilsendt de pakker de havde på lager. Så kan kun anbefale ditgulv for en kanon service.
Utrolig venlig og proffessionel service
Et utroligt flot gulv og en utrolig god service. Tak
Kan varmt anbefale DitGulv. Virkelig top service. Købte laminat clickiteasy gulv, og det er meget nemt at arbejde med.
Gulvet blev leveret 2 dage efter bestilling. Den ene pakke var beskadiget - men vi kan bare ringe, hvis vi kommer til at mangle eller pladerne er helt ubrugelige.
Helt igennem god service og vi vil helt sikkert bruge DitGulv igen, hvis vi skal købe nyt gulv.
Vi fik det forkerte gulv leveret. det lignede det vi havde bestilt, så det var ikke lige til at se da vi stod ovre i vores nye hus en torsdag aften og tog imod det. Fredag var det helligdag. Lørdag fik vi fat i dem. Søndag kom han selv med vores rigtige gulv.. Helt til sjælland.. Fin service. 4 stjerner fordi det selvfølgelig havde været rart at få det rigtige gulv i første omgang.