We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

DJ Udstyr Logo
Kunderne om DJ Udstyr : »God Kundeservice« »Udmærket« »Super og hurtig service!« 78
Godt
8.7 af 10

78 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Dålig frakt!

Det som är bra med Dj-udstyr.dk är att dem är väldigt snabba på att svara på frågor på mail. Det negativa är frakten. Jag beställde min Traktor S2 för lite mer än 1 vecka sedan. Den har fortfarande inte kommit. Jag har varit i kontakt med både GLS och Schenker eftersom Schenker har hand om transporten i Sverige. Tycker det är fruktansvärt dåligt att det ska ta över en vecka att frakta en vara från Århus till Borås. Då det är 32 mil. Sedan gick även varan ner i pris med 500 dkk bara några dagar efter att jag beställt den. Det gick inte att få mellanskillnaden tillbaks. Däremot kunde jag få ett presentkort på den summan. Men eftersom frakten kostar ca 150 dkk och man får vänta över en vecka på varor så kändes det sådär.

Men jag tycker ändå att DJ-udstyr verkar vara ett seriöst företag som vill sina kunder väl. Men just i mitt fall så har det inte varit speciellt bra.

Hej Ludwig

Det lader til at vi er nødsaget til at have en alvorlig snak med vores transportør, og få strammet op på leveringerne til Sverige. Det bør ikke tage en uge, og tager normalt kun ca. 3 - 4 hverdage. Det skal jeg beklage.
På din ordre kan jeg se at vi kun har opkrævet 99,- kr i fragt, og det synes jeg er ganske rimeligt for at sende en pakke fra Danmark til Sverige.
Jeg kan ud over den lange transporttid ikke rigtig se at vi kunnet håndtere din ordre anderledes end vi har gjort, da vi tilmed tilbudt dig et gavekort på 500,- da din vare blev sat ned nogle dage efter du havde købt.
Du er velkommen til at kontakte mig igen såfremt der er andet jeg kan gøre for at gøre dig til en tilfreds kunde, som er dem vi lever af :-)

www.DJ-Udstyr.dk

Udvalgt anmeldelse om DJ Udstyr

God service!

Bestilte et par Dr dre beats høretelefoner. Prisen var fordelagtig og servicen god. Jeg fik dem efter nogle dage, da jeg endelig var hjemme til at tage imod dem. Budet kom hver dag ind til jeg var hjemme. Rigtig dejligt!

Er dog ikke så begejstret for produktet, men det er ikke djudstyrs skyld.

God service og hurtig levering! Så i bund og grund en rigtig god oplevelse!

• Kewin
  • Gråsten, DK

Dårlig Behandlet!!

Jeg købte en lys maskine ved dem.
Da jeg fik den hjem lukkede jeg den op og så med det samme at der manglede dmx. Så jeg har fået købt den forkerte dagen efter skynder jeg mig at skrive til dem for at jeg kan få den byttet der går en uge så er der svar. Jeg skal bare sende den tilbage også får jeg en rabat kode med pengene på. Jeg sender den så tilbage efter meget besvær med at finde en kasse som den kan være i da den ikke bare må sendes tilbage. Jeg får så et opkald og får at vide at den er riset og at den ikke kan byttes fordi der er kommet nyt tape på. Så jeg vil får min lys maskine tilbage som jeg ikke kan bruge til noget. Da jeg sende den var der ingen riser den blev taget op af kasse sæt at stikket manglede og lagt i igen men jeg kan ikke bevise at jeg ikke har riset den :s
Jeg føler mig rigtig dårlig behandlet :(

Hej Kewin

Tak for din anmeldelse som er vigtig for os i bestræbelserne i at gøre det endnu bedre.
Desværre er det ikke hele historien du har med i din anmeldelse.
Varen er købt hos os den 19/12. Vi modtager ganske rigtigt en mail fra dig den 25/12 hvori du spørger efter proceduren for at få den pågældende vare ombyttet til en større model. Allerede dagen efter, den 26. december - altså 2. juledag - kl. 19.53 sender vi svar til dig. I vort svar kan jeg se at vi har skrevet at en ombytning var ganske uproblematisk hvis blot varen returneredes til os ubrugt i original emballage.
Vi modtager så først varen retur i dag den 23. januar 2012 som så er 4 uger senere, så returretten på de 14 dage er for længst overskredet.
Lyseffekten bærer iøvrigt også præg af at være brugt, hvilket jeg kan forstå på vor medarbejder som du i dag har talt i telefon med, at du var enig i, ligesom vor medarbejder fik det indtryk at det også var ok at den ville blive sendt retur til dig igen.
Jeg håber at du har forståelse for at vi ikke her en måned efter kan tage en brugt vare retur, men er du uenig er du mere end velkommen til at kontakte mig på tlf. 22805477. Så er jeg sikker på at vi kan finde en løsning.

www.DJ-udstyr.dk A/S

God Kundeservice

Hos dj-udstyr.dk er servicen altid helt i top. Hvis man har spørgsmål, eller andet sender man dem en mail, og der er oftest svar inden for 24 timer.

Udmærket

Bestilling, betaling og levering af et par Audio-Technica M50S foregik uden problemer og tilmed med imponerende hastighed mht. til leveringstid.

Super og hurtig service!

Jeg bestilte varen søndag aften og havde den allerede tirsdag. Varen skulle desværre ikke bruges alligevel, så kontaktede dem for at returnere dem via mail lørdag, hvor de ellers har lukket. Jeg fik svar allerede efter 10 minutter på hvordan returneringen skulle finde sted. Pengene gik ind på min konto igen allerede mandag. Så helt perfekt service og en meget troværdig virksomhed. Det er 100% sikkert at jeg vil handle der igen! Tak for handlen!

Hørebøffer

Jeg købte et par Audio-Technica ATH-M50S, det var den billigste pris på nettet. Alt forløb hurtigt og smertefrit. Kan ikke skrive noget ekstraordinært, men samtidigt kan jeg heller ikke sætte en finger på noget.
Så ja.. 5 stjerner =)

Super Service

Dj-udstyr skal bare have en høj 5 for deres gode arbejde. De er gode til at sende deres vare og det er nogle man kan regne med. Og det er noget jeg gerne ville anbefale til andre.!

Høj Herfra

• Rasmus
  • Ugerløse, DK
  • 1 Anmeldelse

jeg købte et set numark npm5 Højtalere fra Dj-udstyr som de desværre ikke havde på lager og jeg var nød til at vente i 3 uger før de fik dem sendt pga. numark ikke havde dem eller ikke havde sendt dem eller noget lignenene pointen er at det ikke var dj-udstyrs skyld og da de sendte dem kom de dagen efter. dog var der en skete der en fejl i database systemet som gjorde at jeg var nød til at betale 2 gange eller det vil sige oplyse mine konto oplysninger 2 gange pengene blev selvfølgelig kun trukket den ene gang og pga. det fik jeg 100 kroner i rabat. udover det er der en super kunde service. kan kun anbefale dj-udstyr til andre.

Super service!

Dejlig hurting levering: Udstyret ankom 2 dage efter bestillingen!
Derudover meget hjælpsomme (og ikke mindst tålmodige) folk ved telefonen ;)

Imødekommende service

I forbindelse med køb af mixerpult har jeg været i kontakt med Palle fra DJ-UDSTYR.DK.
Utrolig imødekommende og ikke mindst tålmodig service!!
Har stadig ikke købt min mixerpult men tro mig - det bliver en fra DJ-UDSTYR.DK :-)

SUPER SERVICE

Jeg købte DJ høretelefoner hos DJudstyr.dk og efter ca 2 uger gik de i stykker, en producentfejl.
Det tog ikke mere end 2 dage efter jeg havde fortalt om fejlen til jeg fik en ny.

Det kalder jeg god service, glæder mig til at handle hos DJudstyr, næste gang jeg for brug for udstyr.

• Martin
  • 9800 Hjørring, DK

Fantastisk!

Jeg købte forleden mine 2 Mackie TH-A 15 højtalere - eftersom jeg ikke vidste om jeg kunne slå dem til mit lydkort skrev jeg straks til DJ Udstyr (Har prøvet det før mange gange så jeg vidste de ville svare inden for kort tid) Men jeg fik svar og jeg fik hjælp rigtig rigtig god service!

DJ Udstyr

Perfekt eksempel på nethandel.

Jeg surfede rundt på deres let overskuelige hjemmeside, for at finde den pick-up jeg skulle have og derefter var køb/betalling lige til. Den blev sendt dagen efter jeg bestilte den og den skulle ankomme om 1-2 dage.

DJ Udstyr

Mere kundeminded shop skal man lede længe efter!

DJ Udstyr er en utrolig behagelig shop at handle med!

Jeg har kun handlet med ejeren Palle, men helt fra første handel var han utrolig fleksibel. Han var villig til at lade mig besøge kontoret inden køb til trods for, at der var flere andre projekter den samme dag, der kunne være vigtigere og at jeg først kunne være der efter kontortid - DET er service!
Den dag købte jeg 2 stk. Pioneer CDJ-350 + 1 stk. Pioneer DJM-350, som jeg fik lov at prøve opstillet inden køb. Palle var behjælpelig med svar på mine spørgsmål.

Efterfølgende har jeg købt en flightcase til mit udstyr, som var bygget og leveret udenom DJ Udstyr, så Palle havde ingen mulighed for at vide, at der var fejl på den, men som den forretningsmand, han er, sørgede han for at få casen hentet med fragtmand og kørt tilbage til producenten og nu venter jeg bare på, den kommer tilbage.

Palle er utrolig venlig og serviceminded at snakke med, så tøv ikke med at kontakte ham - han skal nok hjælpe hvor han kan! ;o)

Rigtig god service

Kunne desværre ikke løse mit problem, men var hurtig med en tilbagemelding.

Top service !

Kan varmt anbefale dj-udstyr.dk, som et sted at handle "grej"

Har handlet der et par gange nu, og levering + hurtig info om din vare køre som det skal.

P.s Prisen er os god i forhold til markedet.

V.H Brian Hou Gravesen.

Fantastisk DJ-udstyrs forhandler!!

DJ-udstyr.dk leverer kvaliteten som 100% aftalt til prisen.! Palle er altid klar med et godt tilbud og det gør handels oplevelsen rigtig god! jeg fik en knald tilbud på et komplet set med mixerpult og det hele! rigtig god pris super hurtig levering og god services har jeg nogen spørgsmål hiver man telefonen frem og ringer til Palle..! 110% fra mig

/Joachim Dittmann

DJ Udstyr

Hurtig levering & God kvalitet (Indtil videre)

Jeg bestilte i går en Numark NDX 800 afspiller - som jeg allerede fik i dag, selvom der står 3 dages levering på siden. Det kan man jo slet ikke klage over. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og servicen via mail er god. Helt klart et sted jeg vil købe mit udstyr hos igen.

• Henrik
  • 8260, Viby J, DK
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser

Lynhurtig

Har kun købt varer på denne hjemmeside én gang, men varen ankom direkte fra Holland med UPS, og blev leveret på min arbejdsplads 2 dage efter bestilling.
Så kan det vist ikke gøres hurtigere.Hjemmesiden er overskuelig, og der er demo-video af varen, hvilket er meget anvendeligt når en amatør skal købe lys-effekter.

skide god side!

jeg bestilte en Numark Mixtrack pro, og så ca 58min efter får jeg en mail, om at den er pakket og afsendt, det sys jeg fanme godt nok der er god service, og flinke mennesker er der også fra hjemmesiden, for jeg mailen dem på et tidspunkt for at få lidt hjælp. jeg blev taget godt imod og blev hjulpet så meget som de kunne, jeg sys det er en god hjemmeside pga deres design og den overskulige menu, og så står der en masse info om varene så man ved hva man køber.. :)

kan ikke blive bedre.

bestilte varen, så gik der 2 dage så stod jeg med mit nye udstyr i hånden, super fed hjemmeside, nem og overskuelig, kunne sagtens finde på at handle hos www.DJ-udstyr.dk igen :-)

DJ Udstyr

Intet mindre end Suprem service!

Super, Super service fra Palle, godt at handle med, og kan slet ikke vente til at modtage mine produkter, helt igennem 10 ud af 5 Stjerner =)

Kan klart anbefales

Hurtig betjening og helt sikkert Danmarks bedste priser på langt det meste udstyr.

Udmærket webshop

God og troværdig webshop. Hurtig og venlig svar på emails.
Eneste dårlige ting var leveringen, GLS havde ikke givet mig information om at min pakke var klar til afhentning, så jeg måtte selv kontakte forhandleren og høre ad. Men det er jo egentlig ikke noget Dj-Udstyr.dk kan gøre for.
Priserne opleves som acceptabelt.

Kan varmt anbefales

Har handlet der flere gange uden problemer. Hurtig respons på spørgsmål, gode priser og hurtig levering. Der er intet at sætte en finger på!

Ud over alle forventning

Jeg har lige købt en Numark MixTrack Pro da jeg ønsker at forsøge mig i verden som hjemme dj. efter jeg havde bestilt varen ( Selv om det var lidt sent på dagen) fik jeg en mail fra dj-udstyr.dk inden for 4 timer at min vare var sendt. Det er bare top klasse service og kan varmt anbefales.

• Theis
  • 2450, DK
  • 1 Anmeldelse

Service ud over det sædvanlige

Jeg havde en meget specifik ordre, som der krævede research samt opfølgning fra dj-udstyrs side. Det gjorde de med glæde, og deres løfter blev holdt til punkt og prikke. Jeg er meget tilfreds, og handler gerne samme sted igen!

• jonas
  • København, DK

5 stjerner herfra!

hurtig levering og god service!

• Rikke
  • Hørve, DK
  • 89 point
  • 19 Anmeldelser

Kanon side

Hjemmesiden dj-udstyr.dk er super. Der er en overskuelig menu, lækkert design og så er siden god til at fortælle om varen. - Og så er det billigt.
Jeg bestilte et par sennheiser hovedtelefoner, var lidt i tvivl om denne og et andet mærke, men høretelefonerne blev leveret og var perfekte.

Super hjælp!!

Jeg har fået min gamle hovedtlf. ødelagt, idag d. 21/12!
Jeg ringede 16.55 og spurgte om de kunne nå og få sendt nogle nye. de hjalp mig, og nu håber jeg så bare at post dk, kan levere..
Men super hjælp, og forståelse for hurtig afsendelse!

DJ Udstyr

Perfekt kundeservice og produkter!

Hver eneste handel til landet bedste priser har foregået perfekt. Nemt, hurtigt og et eksempel på hvordan en forretning skal fungere!

Blandet fornøjelse

Jeg har lejet lyd- og lysudstyr hos DJ-udstyr.dk. Hvis jeg skal starte med det positive, så fungerede hovedparten af udstyret perfekt, og afhentningstidspunkt kunne jeg selv vælge. Udstyret blev bestilt med en lille uges varsel, og alligevel var der et fuldt sortiment at vælge i mellem.
Jeg fik et tilbud som fulgte listepriserne, og fik efterfølgende et par lyseffekter med uden beregning. Jeg kunne dog have sparet 1000 kr. ved at have stået fast på mit udgangspunkt med et mindre lydsystem, men sælger fik mig solgt op i et større, som jeg nok kun udnyttede 25%. Men fedt lød det sq.
Stativer, bro, hazer, 8 scannere og høttalersystem fungerede som det skulle. Den ene af effekterne var ikke indstillet korrekt, og fungerede derfor ikke. Havde jeg ikke stået alene med både lysstyring og dj tjans, kunne jeg nok have rettet det.
Ved bestilling fik jeg tilsagn om div. adapterkabler til stærk strøm medfulgte. På udleveringstidspunktet erfarer sælger at adaptere til de stærkstrøms udtag vi skal have omformet, så de passer til det lejede anlæg, ikke findes på lageret. Han sælger os derfor en specialløsning for 300 kr. som giver os de udtag vi behøver, og et utal af kabler, som passer til denne nye strømløsning pakkes med udstyret. Jeg lejer også et strobeskob for 200 kr. ekstra.
Ved opstilling konstaterer jeg at hovedkablet, der skal forbinde vægudtaget, med den nye strømboks ikke er medleveret. Jeg måtte henstille strømboksen samt alle de kabler, der medfulgte. En alternativ løsning blev stablet på benene i en fart, men det kostede 20 min. over deadline. Strobeskobet var heller ikke indstillet korrekt, og det var ikke logisk hvordan man indstillede det. Så det var 500 kr. lige ud af vinduet.
Der var ikke udleveret et nødkalds telefonnummer, og jeg forsøgte forgæves at kontakte sælger, på hans mobil.
Betalingen var 4500,- kontant ved levering. Der blev ikke udfærdiget nogen lejekontrakt, jeg fik heller ikke nogen kvittering på det betalte beløb.
En anden detalje var vedr. aflevering. Det lykkedes mig at få en tilbageleveringsaftale i stand samme aften, da mit job sluttede kl. 22. Men var mit job sluttet senere, ville der først være åbnet for indlevering tidligst kl. 12 næste dag, og dette uagtet, at jeg nævnte at jeg så ville få et ekstra døgns billeje på 700,- kr.
Der var heller ikke tale om kompensation for de til dels alvorlige mangler, men blot et skuldertræk, og en bemærkning om at det jo aldrig er smart at have travlt, når der skal stilles op.

Hej Søren

Jeg er glad for at du generelt er tilfreds med det du har lejet. Umiddelbart er jeg af den overbevisning at vi har leveret det lovede, og at vi har været ekstremt fleksible. Specielt også set i lyset af at vi har haft en mand på lageret kl. 23.30 en aften for at tage imod udstyret efter brug.
Vores udlejningschef har følgende kommentarer:

"Vi vil gerne i udlejnings afdeling knytte et par kommentarer til pågældende sag.

Vi bliver først bekendt med at der kun er 63 amp. kraft til rådighed for kunden ved afhentning af udstyret.
Derfor sender vi et PDU skab med der kan håndtere 63 amp. At der så ikke er et kabel der hvor kunden skal spille er jo lidt svært for os at forudse.
Der blev desuden sendt rigelig kabler og adapterer med så alt kunne kobles op på 230 volt.

Lyseffekter og stroboskop kan bruges på mange måder, og der skal stilles dip switches. En meget simpel ting, og der er brugsanvisning bag på alle produkterne.

Vi fik et opkald på aftenen, og ringede tilbage 5 min. efter opkaldet.

Intet af udstyret var defekt, og at kunden ikke bestiller et 63 amp. kabel eller tjekker om kablet findes i hallen (hvilket det næsten altid gør) kan aldrig være vores skyld.

Vi synes faktisk vi har været meget fleksible mht. afhentning og aflevering af udstyr.
Vi mødte op på lageret 23.30 for at modtage udstyret igen så kunden ikke skulle betale for en dags leje mere af hans bil.

Vi er naturligvis kede af hvis det har voldt problemer, og ville da også have gjort alt i vores magt for at løse det, men der blev aldrig ringet tilbage på vores opkald på aftenen."

Vi er selvfølgelig glade for at du ikke er blevet så forskrækket at du ikke vil leje hos os igen, og jeg vil love dig at vi nok skal kompensere dig for de "uheld" du har haft, da vi kun er interesserede i at have tilfredse kunder i butikken.

www.DJ-Udstyr.dk

DJ Udstyr

Super vejledning, bedste pris - og hurtig levering

Efter søgning på internettet fandt jeg hurtigt ud af, at de har klart de billigste priser. Da jeg er helt ny i 'faget' havde jeg en del begynderspørgsmål, som blev besvaret super hurtigt af DJ-udstyr.dk (Palle).

Dagen efter bestilling blev udstyret leveret!

-vil helt klart anbefale DJ-udstyr.dk.

DJ Udstyr

Hurtig levering og rigtig god kundeservice

Jeg stod og skulle bruge noget helt nyt dj udstyr, og der var bare en super service og vejledning i hvad for nogle dele jeg skulle sætte sammen.

DJ Udstyr

Super service og lynhurtig levering!

Super service og lynhurtig levering!

mvh.
Gadeforeningen - København

Kanon service og levering

Har lige handlet D.J udstyr for ca 50000kr og fik top service og faglig betjening
af Palle han ved virkelig noget om tingene. Og priserne er jo som altid iorden
det er tredje gang jeg handler i shoppe.

S.U.P.E.R SERVICE

5 stjerner. Super profesionel behandling, og varerne var fremme allerede dagen efter bestilling og betaling, alt virker perfekt.

DJ Udstyr

Supergod service og hurtig betjening

Jeg har handlet flere gange og møder altid en super god og kompetent service. Hurtig betjening og fejlfrie leveringer.

DJ Udstyr

Udlevere information om køber til tredje part.

Har købt lidt udstyr hos www.dj-udstyr.dk, dog med den negative konsekvens at når det skal sælges så bliver alle ens omplysninger om salget udleveret til en ny køber af Palle. Det er ikke god forretningsmoral.

Besvarelse fra DJ Udstyr

Det er heller ikke god forretningsmoral at betale med en anden mands dankort, hvorpå der ikke er dækning, så beløbet på 33.000,- trækkes retur fra vores bankkonto.
Efterfølgende skal der så ringes i timevis og skrives utallige mails indtil pengene drypvis kommer lidt efter lidt...

DJ-Udstyr.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk