We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

DJS anmeldelser

DJS Logo
Kunderne om DJS : »Meget tilfredsstillende« »Yeah« »Sparekassen med højt til loftet.« 7
Godt
8.5 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Formidabel bank

Altid god og fyldestgørende vejledning og supersøde og venlige medarbejdere.

Udvalgt anmeldelse om DJS

Meget tilfredsstillende

Jeg har været kunde i mange år, og er super godt tilfreds med den service de yder.
Får altid hurtigt svar fra min rådgiver over mail/telefon. Da jeg startede virksomhed fik jeg også god hjælp og rådgivning til at komme igang med en erhvervskonto
Kan anbefales til alle!

DJS

God service og personlig betjening

Har været kunde i snart 20 år. Og er altid blevet behandlet utroligt godt, og har aldrig haft noget at klage over.
de kan anbefales.

Yeah

Super service, ingen klager her fra :)

super bank

jeg er meget glad for denne bank, der er aldrig nogen problemer og der er god service.. uanset hvad, så kan man få hjælp skøn bank!!

kan anbefales

Fantatisk service

Jeg er personligt glad for denne bank.

DJS Kolding er nem og komme i kontakt med og er altid klar til rådgivning.

De har været utrolig kompetente i deres rådgivning omkring mit boliglån, forsikringer, forbrugslån, budget og opsparing.

Jeg er utrolig glad for min rådgiver og de andre medarbejdere som altid har været hjælpsomme ligemeget hvad spørgsmålet har været.

Det har også været dejligt og se bank i sit lokalmiljø.

DJS

Sparekassen med højt til loftet.

Har været kunde hos Den jyske sparekasse i 15 år, og har været fuldt ud tilfreds i enhver henseende både hvad angår rådgivning, service, fleksibilitet og meget meget mere. Min personlige kunderådgiver føles nærmest som et familiemedlem, der gerne kommer på hjemmebesøg og genkender ens stemme med det samme, man ringer. Har aldrig fået et nej til, hvad end jeg har kunne foreslå af umulige ting. Der er altid en løsning på tingene. Her er virkelig godt at være kunde.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk