[REPLY]
Jeg købte en bil hos DKbilsalg som havde kørt 95.000km. Et par måneder efter var jeg på et Suzuki værksted og de oplyste mig at bilen havde kørt 209.000km sidste gang den var til tjek. Dvs. der er snydt med KM-tælleren! Derudover løg DKbilsalg om bilens alder - de skrev 2006 både på sludsedel og i annonce, men da vi fik papirene var bilen fra 2005. Vi kører pt. en sag mod dem i forbrugernævnet for over 30.000kr. Hold jer langt væk fra DKbilsalg, også selvom det ligner et godt tilbud!
Købte for en tid siden en bil af dkbilsalg.dk i Vanløse. Kort tid efter jeg havde fået bilen opdagede jeg et de dæk og fælger som fulgte med ikke passede til bilen og bilen begyndte at gå i stykker. Motorophæng, ABS, køler, gearkasse.
Har førsøgt at kontakte dkbilsalg men de svarer ikke hverken på telefon eller e-mail. Nu må jeg så selv betale tusindevis af kroner for reperationer.
Jeg indbringer nu sagen for Brugerankenævnet og har sender efterfølgende regningen for reperationer til dkbilsalg. JEg anbefaler man ikke køber bil hos dkbilsalg i Vanløse.
Flemming Hansen og Benny Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig