We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dlink anmeldelser

Dlink Logo
Kunderne om Dlink : »Super kundeservice« »Support andre kunne lære af.« »trådløs router« 5
Middel
5.7 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Super kundeservice

Fornylig holdt min 5 år gamle trådløse router helt op med at virke og jeg kontaktede derfor dlink da jeg troede at der var 5 års garanti på den.
Desværre viste det sig at der kun var de normale 2 års garanti på den, men til trods for det, sendte de mig alligevel, uden beregning en ny strømforsyning.
Det er fanme service :))

Dlink

Support andre kunne lære af.

Jeg købte for nyligt en DIR-655 router, som jeg desværre har haft nogle problemer med. Dette skyldes firmwaren, og er som sådan ikke det jeg vil anmelde her.

Jeg skrev så til deres support afdeling via deres danske hjemmeside. Dette var en sødag aften, og regnede med at skulle vente en rum tid (som så mange andre steder) før jeg fik et svar.

Men allerede mandag morgen lå der en mail med nogle forslag til hvordan jeg kunne prøve at løse mit problem. Det kunne det nu ikke, og det endte med at vi skrev fem og tilbage flere gange samme dag.

Den supporter jeg have kontakt med, havde endda fat i en bekendt der havde samme router, for at høre om han havde oplevet det samme, og sammen fandt vi frem til problemet.

Jeg har efterfølgende haft kontakt med dem via mail, og igen har jeg fået svar prompte. Nu ved jeg ikke om det er den samme person, men de har altid været meget venlige og hjælpsomme.

Så 5 stjerner til deres support afdeling fra mig :-)

trådløs router

Jeg købte for noget tid siden D-Link Wireless N Router Starter Kit DKT-410. Fulgte instrukserne på cd-rom'en, der fulgte med. Det lykkedes ikke at få det installeret, da der var misinformationer / mangler på cd-rom'en.
Jeg kontakter D-Link, da jeg fra tidligere havde oplevet en perfekt kundeservice, derfor også mit valg af D-Link.
Jeg ventede ca. 10 min før jeg blev ekspederet. Tænkte, gad vide om man også kommer til at betale (3 kr.) for ventetiden?
Vi fik løst problemet. Jeg nævnte at da det nu var en fejl på installations cd-romen, skulle jeg vel ikke betale for servicen. Hertil fik jeg svaret, at der jo ikke var fejl på hardwaren. Korrekt, men hvis vejledningen havde været uden fejl, ville jeg ikke have brug for at ringe til deres kundeservice.
Efterfølgende kontaktede jeg D-link, da jeg mente at det ikke kunne være rigtigt at jeg skulle betale for opkaldet. Jeg blev stillet om til chefen, men han var der aldrig og efter 5. forsøg, opgav jeg.
Jeg fik telefon regningen. Det kostede mig 70 kr. og jo, jeg KOM til at betale for ventetiden, også :-(
Jeg kan ikke længere anbefale D-Link. Det er ikke deres produkt, jeg kigger efter næste gang.

kundeservice ??????

Jeg ringede til deres support for at få hjælp til at opsætte min router, men jeg fik besked på at ringe til et nummer det kostede over 3 kr. pr min.
Det kalder jeg sku dårlig kundeservice

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk