[REPLY]
DMI er stedet hvor jeg tøffer hen når vejret skal tjekkes, deres side er nem at finde rundt i, men virker ærlig talt også en smule gammeldags, efter min overbevisning trænger den til et facelift, så grafikken bla. bliver lidt mere lækker.
mickey fandt anmeldelsen nyttig
Sådan kan det det gøres. Og det er gjort virkelig godt.
Bruger den dagligt til at tjekke vejret, da jeg er ude hver dag. Og det er rart lige at have det rigtige tøj med.
Men hold da op en grim hjemmeside - den ligner stadig noget fra 90erne!
Let at bruge, skøn at kunne tjekke op på vejert både her og der, lige når man har lyst.
et fedt sted at gå hen vis man har brug for at vide hvordan vejert er rundt om krig i verden
Det er altid rart hvis man skal planlægge sin dag eller de næste par dage. Super godt.
Jeg er biavler og forlader mig ofte på tjenester fra DMI. Jeg er på hjemmesiden daglig.
Jeg kan godt lide DMI for det er nemt at finde man vil.
Men den med område man er i at den skal komme så mange gang at den ikke er lavet beder med cookies eller andet.
Bruger både hjemmesiden og deres app flittigt, og er meget tilfreds med begge ting. Har ikke brug for at kende andre vejrtjenester - simpelt og forståeligt for alle.
Så blev det sommer og man kan igen huske hvorfor man bor i lille Danmark
langtids udsigten 7-15 dage er ikke så god som den har været svær at overskue hmmm.
Den gamle var meget bedre.
Selvom man ikke kan lave om på vejret - er det nu godt at vide hvordan det bliver i morgen;-)
Synes faktisk ikke jeg kan finde andre sites der gør det lige så godt som DMI.
Jeg syntes at DMI er blevet forringet efterhånden, en side som vejret er mere brugervenlig
Fin hjemmeside, men man kan godt blive afhængig af om hvordan vejret bliver. :-)
Simpel og overskuelig hjemmeside når man vil vide hvordan påklædningen skal være i dag. Siden virker altid og der eksisterer også en fremragende android app.
Haha- meget morsomt...
ej jeg synes siden er godt opdateret for det meste og vejret holder næsten altid
men synes alligevel det er et godt værktøj til lige at få lidt tjek på vejret
denne side kan kun give en et overblik, ikke præcis nok.... YR.NO er meget mere præcis, regn med en ændring på 30% i vinden + -. jeg er sejler og synes ikke denne side er til at stole på
BRUGER DEN DAGLIGT OG HAR ET IKON PÅ MIT SKRIVEBORD.GOD INFORMERING TIL LANDS OG TIL VANDS. GODT DMI
Kunne godt ønske mig et direkte link til radaren under byvejr
Jeg er dagligt på DMI og er meget tilfreds... :-D
DMI gør det nemt at finde vejret i netop det område, man skal bruge
Dejligt med et site som dmi.dk hvor man kan hente oplysninger helt gratis.
Jeg synes, DMI er en rigtig god hjemmeside, som er let og overskuelig at benytte. Jeg bruger den ofte, når jeg skal tjekke vejret i Danmark. Desuden bruger jeg den også meget, når jeg er i udlandet for at tjekke vejrudsigten. Det kan nemlig være svært, at skulle læse prognoser på fremmedsprog.
Det eneste jeg dog vil påpege er, at jeg synes, deres prognoser for over 7 dage er meget uoverskuelige og svære at vudere.
Jeg bruger altid DMI når jeg skal tjekke vejret! Det gælder både lokalt, landsdækkende og udenlands. Er meget tilfreds:)
kan dog meget bedre lide tv2s, da den er mere overskuelig. Men fin hjemmeside, dog lidt forvirrende...