We are hiring!

530 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (530)

God

Jeg tjekker DMI hver dag, og synes aldrig det slår fejl!

Udvalgt anmeldelse om DMI

Fortrukne vejrside

DMI er stedet hvor jeg tøffer hen når vejret skal tjekkes, deres side er nem at finde rundt i, men virker ærlig talt også en smule gammeldags, efter min overbevisning trænger den til et facelift, så grafikken bla. bliver lidt mere lækker.

mickey fandt anmeldelsen nyttig

Utrolig nyttig side

Sådan kan det det gøres. Og det er gjort virkelig godt.

super side

kun++++++++++++ herfra

upålidelig ha ha

upålidelig ! meen super side ha ha :-)

DMI

Bruger DMI´s side dagligt for lige at tjekke byvejret. Super let hvis man ikke lige har tid til at se nyhederne.

Bruger den dagligt til at tjekke vejret, da jeg er ude hver dag. Og det er rart lige at have det rigtige tøj med.

Gode vejrudsiger

Men hold da op en grim hjemmeside - den ligner stadig noget fra 90erne!

Ikke til at undvære

Let at bruge, skøn at kunne tjekke op på vejert både her og der, lige når man har lyst.

godt

et fedt sted at gå hen vis man har brug for at vide hvordan vejert er rundt om krig i verden

• David
  • København, DK
  • 5 Anmeldelser

Daglig brug af tjenesten

Det er altid rart hvis man skal planlægge sin dag eller de næste par dage. Super godt.

Fed tjeneste.

Jeg er biavler og forlader mig ofte på tjenester fra DMI. Jeg er på hjemmesiden daglig.

God side

Jeg kan godt lide DMI for det er nemt at finde man vil.

Men den med område man er i at den skal komme så mange gang at den ikke er lavet beder med cookies eller andet.

super

ok side... udsigten passer bare aldrig.. haha

Super service

Bruger både hjemmesiden og deres app flittigt, og er meget tilfreds med begge ting. Har ikke brug for at kende andre vejrtjenester - simpelt og forståeligt for alle.

DMI

er du i tvivl kig hos dmi

er altid reliable

DMI

Lige nu er det til alle 5 stjerner:)

Så blev det sommer og man kan igen huske hvorfor man bor i lille Danmark

dårlig ændring af 7-15 dages udsigt

langtids udsigten 7-15 dage er ikke så god som den har været svær at overskue hmmm.
Den gamle var meget bedre.

Vejret...

Selvom man ikke kan lave om på vejret - er det nu godt at vide hvordan det bliver i morgen;-)

Sol og sommer i næste uge.

Sol og sommer i næste uge.

Bruger den hver dag.

Synes faktisk ikke jeg kan finde andre sites der gør det lige så godt som DMI.

Dmi

Bruger dem hver dag.

Fint

Jeg syntes at DMI er blevet forringet efterhånden, en side som vejret er mere brugervenlig

fantastisk

fantastisk hjemme side

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside, men man kan godt blive afhængig af om hvordan vejret bliver. :-)

Dmi for folket!

Vejret er faktisk godt indimellem!

Hurtig og overskuelig

Simpel og overskuelig hjemmeside når man vil vide hvordan påklædningen skal være i dag. Siden virker altid og der eksisterer også en fremragende android app.

proff

Troværdig og godt illustreret vejrudsigt

regner med det

Haha- meget morsomt...

ej jeg synes siden er godt opdateret for det meste og vejret holder næsten altid

DMI

Ikke altid de rammer plet

men synes alligevel det er et godt værktøj til lige at få lidt tjek på vejret

vinden passer ALDRIG

denne side kan kun give en et overblik, ikke præcis nok.... YR.NO er meget mere præcis, regn med en ændring på 30% i vinden + -. jeg er sejler og synes ikke denne side er til at stole på

Super aps

Bruger den hver dag

Fremragende website

BRUGER DEN DAGLIGT OG HAR ET IKON PÅ MIT SKRIVEBORD.GOD INFORMERING TIL LANDS OG TIL VANDS. GODT DMI

DMI

super og for det meste troværdig

Kunne godt ønske mig et direkte link til radaren under byvejr

Jeg bruger dagligt DMI.DK

Jeg er dagligt på DMI og er meget tilfreds... :-D

vejret

DMI gør det nemt at finde vejret i netop det område, man skal bruge

5 stjerner fra mig af

godt sted

DMI

Dejligt med et site som dmi.dk hvor man kan hente oplysninger helt gratis.

Vejrudsigt lige ved hånden

Jeg synes, DMI er en rigtig god hjemmeside, som er let og overskuelig at benytte. Jeg bruger den ofte, når jeg skal tjekke vejret i Danmark. Desuden bruger jeg den også meget, når jeg er i udlandet for at tjekke vejrudsigten. Det kan nemlig være svært, at skulle læse prognoser på fremmedsprog.
Det eneste jeg dog vil påpege er, at jeg synes, deres prognoser for over 7 dage er meget uoverskuelige og svære at vudere.

DMI

Hurtigt og nemt at finde ud af!

Jeg bruger altid DMI når jeg skal tjekke vejret! Det gælder både lokalt, landsdækkende og udenlands. Er meget tilfreds:)

god nok

kan dog meget bedre lide tv2s, da den er mere overskuelig. Men fin hjemmeside, dog lidt forvirrende...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk