[REPLY]
Er fuldt ud tilfreds jeg havde fået lavet kludre i min adr. Så jeg havde ikke fået mine ting men dogshop var meget hjælpsomme og fik hurtigt rettet problemmet!!
Vi havde bestilt to Frontline combo vet pakker til vores katte i en weekend. Den først kommende hverdag blev vi ringet op, da de kun havde en pakke på lager, og de spurgte så om de måtte vente et par dage med at send, da de så ville få nogle flere hjem (De var villig til at sende den ene med det samme). Det havde vi intet problem med da det ikke var akut vi manglede dem.
Pakken kom på den dag vi var blevet lovet over telefonen... Men der var så kun en pakke i kasse. Der blev straks ringet til DogShop.dk og der blev straks erkendt at der var sket en fejl. Dagen efter modtog vi den sidste pakke og der var pakket en lille pakke kattemad sammen med. (At kattene så ikke gider spise kattemaden er en anden sag ;-) )
Alt i alt... ja der skete fejl... men skidt pyt, der blev rettet op på det uden nogen form for problemer.
God telefonisk vejledning. Levering som aftalt og kvaliteten er helt i orden.
Jeg vil bare gerne takke for en super god service og nogle lækre produkter, som fuldstændig lever op til mine krav og forventninger, og jeg er ellers en meget krævende og skeptisk person, når det handler om at shoppe på nettet. Mine fordomme om netshopping e rgjort fuldstændig til skamme. og det er absolut ikke sidste gang, at jeg har handlet hos jer.
Helle Prang,
DOGSHOP havde lige det jeg stod og manglede til billigste pris. Opdagede denne site ved et tilfælde men den kunne let gå hen og blive min foretrukne når der skal shoppes efter loppemiddel til hund og kat da de er billig og har andet godt udvalg til kæledyrene
hurtig og let at bestille og varerne kom 3 dage efter
ganske godt
Godt udvalg, hurtig levering uden problemer. Køber gerne igen, meget tilfreds med det leverede.
Jeg har været godt tilfreds, der har ikke været noget at sætte en finger på. Kan varmt anbefalde dem. :o)
Godt sted at handle.
Jeg vil bestemt handle på denne hjemmeside igen. Tip top varer - og lynhurtig ekspedition:)
Det hele fungerede så godt - dejligt med sådan en betjening, så gider man godt komme igen
Jeg vil anbefale dig at købe alle dine varer til Bacon,hos Dogshop.
Nalle og jeg vil anbefale det på det varmeste, hurtig og helt perfekt behandling.
Et stort plus er det også at spare 115 kr på en hundesele.
Fik straks besked om, at de bestilte varer ikke var på lager og med besked om, hvornår jeg kunne forvente at modtage disse. Fin service.
Bredt sortiment :-)
God kvalitet :-)
Hurtig levering :-)
Misvisende priser da det er priserne på de mindste størrelser der vises ved varen :-(
Hej,
Tak for din anmeldelse - dejligt at du overordnet er tilfreds med at handle hos os :-)
Med hensyn til priserne, så har vi nu rettet det til, så der nu står et "fra" foran. Ellers er det altid sådan, at når man har valgt størrelse på en vare, så præsenteres man for prisen på den enkelte størrelse inden man evt. vælger at lægge den i kurven.
Go' dag og på gensyn i shoppen :-)
Sten Langdahl
DogShop.dk
Har handlet flere gange hos Dogshop og har altid fået mine varer indenfor ganske få dage - priserne er tilmed lave og der er fri fragt v. køb over 500 kr. :-)
jeg er tilfreds med mine vare og varerne kom dagen efter jeg havde købt dem så kun ++++++ her fra
det er let at handle og varerne er af god kvalitet og indkøbsprisen er rimelig. Selve handlen er nem og overskelig. Man kan simpelhen ikke lave fejl.
Handlen foregår hurtigt.
Jeg har gennem længere tid handlet hundefoder m.m. gennem dogshop. Foderet kommer efter få dage lige til døren, når jeg har trykket gennemfør. En enkelt gang var jeg nød til at få min vare byttet (en hundefrakke, jeg havde bestilt for lille), hvilket var fuldstændig problemfrit. Et meget stort 5-tal går til dogshop, som jeg varmt anbefaler.
Stort udvalg, nem side at surfe på, nemt overblik, god info om ed enkelte varer, billigere end mange andre, suveræn service hvis man er i tvivl om et produkt.
Hurtig levering, mine varer kom dagen efter bestilling.
Helt klart siden jeg vil vende tilbage til næste gang jeg skal købe noget til min hund.
Har ikke så meget at sige, andet end produktet og leveringen levede op til mine krav :-)
Havde set en Busterfrakke et andet sted , men i forkert størrelse .
Fandt frem til Dogshop på nettet og bestilte den der , den blev leveret hurtigt og hunden kan holde sig dejlig varm med den på.
Absolut et sted jeg vil kigge efter ting til min hund en anden gang.
vil anbefale det til andre...............
Vi købte et hundehalsbånd, og vi holdt os til de mål der stod på hjemmesiden, og den anbefaling om at køb nummeret større hvis hundens halsmål går lige til slutmålet. Det ente med at det var alt for stort det gled simpelhend ud over hundens øre, og der var slet ikke huller nok i halsbåndet så det kunne strammes ind. Nummeret mindre som vores hund har i dag er nemlig i yderest hul, og vi kunne godt bruge et der var større bare et par huller mere. Vi har sendt halsbåndet tilbage og venter nu på vores penge. Det var Øv, for halsbåndet var flot.
Jeg kunne ikke anbefale et bedre sted. Og det er en oplevelse selv at hente sine vare :)
Hurtig levering, og rigtig god service. Tingene lever op til forventningen. Rigtig god kvalitet på hundelegetøjet.
har ikke noget at bemærke. vil klart handle en anden gang.
Varene blev leveret til tiden og så er det jo altid dejligt med lidt vareprøver :0)
Det var super nemt at finde det jeg skulle bruge på hjemmesiden, super nemt og købe og hurtig levering :-) Mere kan man vel ikke forlange?
Det var en god oplevelse at handle med Dog Shop.dk
Hurtig ekspedition, fra den ene dag til den anden.
Servicen var i top. Jeg havde et par ombytninger undervejs der også forløb hurtigt og på bedste måde.
Jeg kan varmt anbefale at handle med Dog Shop.
Med venlig hilsen,
Jørgen Arnam-Olsen.
Manglende meddelelse vedr. restordre - men problemet klaret med et smil og en undskyldning.
Perfekt.
Jeg har kun gode og positive oplevelser med at handle.
Hjælper hvis der er noget man er i tvivl om, hurtig levering, fornuftige priser, lækre sager.
Jeg giver den hele armen - 5 stjerner. Syntes ikke jeg har noget negativt at komme med, i hverfald ikke ind til videre.
Jeg vil helt sikkert blive ved med at handle i dog shoppen.
Super service pr. tlf, ringede hurtigt tilbage med svar på spørgsmål. Hurtig levering, havde varen næste dag.
Nem og overskuelig hjemmeside.
En god hjemmeside. Billige priser. Hurtig levering. Anerkendte produkter. Jeg er fuld tilfreds.
Nemt og hurtigt at bestille foder til din hund - og dejligt med gratis levering. Rart at slippe for selv at slæbe det hjem. To store hunde kræver jo en del mad.
At bestille vare den ene dag, og få dem leveret dagen efter er intet mindre end super service. Dogshop er klart at anbefale...
Meget hjælpsomme og høflige, hurtig ekspedition
Nemt at bestille og varen kom hurtigt - no problems