We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dongsted anmeldelser

Dongsted Logo
Kunderne om Dongsted : »5 Alt var i orden.« »Flot lageret brænde gode store stykker« 14
Middel

• BRN
  • Vissenbjerg,
  • 2 Anmeldelser

Alt var i orden

Fik varen som aftalt, på det aftalte sted.
Kvalitet bare i orden.

Udvalgt anmeldelse om Dongsted

Gode træpiller godt tilfreds

Købte 4 paller træpiller af deres SUPER QUALITY. De ankom godt nok en dag for sent, men det opvejes fuld ud af den høje kvalitet træpillerne har. og alle 4 paller blev stillet i mit skur som aftalt. Så alt i alt en super god handel

For sent og vådt træ

Købte blandet løv, der ikke var ovntørret. 3 dage og en del opkald forsinket og træ, der er meget fugtigt og næppe kan bruges i år.

5 Alt var i orden.

Bestilte 2 tårne ask i sidste uge leveret til vores hus lidt ude på landet.
Ville først have dem til at stille brændet i gården ved siden af huset, men forstod på dem at det nok kunne blive et problem med en palleløfter på perlesten. Chaufføren var dog meget samarbejdsvillig, og vi fandt en løsning (han ringede inden ankomst så vi var hjemme).
Brændet var fint og blev leveret til tiden af en meget venlig schauffør, og personalet på Dongsted var også meget hjælpsomme og hurtige til at svare.

Dongsted

Fejlevering og foreløbig ingen service

Bestilte et brændetårn med ovntørret brænde. Og det ser faktisk OK ud.
Men det blev først leveret efter flere uger, uden at de begrundede dette.
Da leveringen endelig fandt sted i går blev tårnet læsset af 75 meter fra den aftalte placering!
I dag forsøgte jeg at ringe til dem, men der var ferielukket i hele denne uge, så de henviste til en emailadresse, der dog kom retur, fordi deres mailboks var fyldt...!
Medmindre jeg får en god service fra dem, når jeg ringer efter deres ferie, så fastholder jeg mine kun 2 røde stjerner!

Dongsted

Godt brænde, god service og levering til tiden.

Købte 3 tårne. Godt brænde. Gode store stykker. Kan kun anbefales.

Dongsted

Snakker meget ned til folk når man ringer til dem for at klage

Kan ikke anbefales at handle med dem da de ikke behandnler deres kunder pænt , varen var heller ikke så god som de sagde

Overraskende gode

Deres biosuper stænger er vildt gode og jeg blev ringet op inden levering for at de var sikre på at min palle blev placeret det rigtige sted.

Dongsted

Flot lageret brænde gode store stykker

Bestilte 5 tårne blandet løv. Brændet er virkeligt godt og det har lageret i lang tid, så træsaften er væk. Det er gode træsorter, mest ask, eg og lidt rød el. Fik leveret allerede dagen efter min bestilling og de stillede alle tårnene i min carport

Askebrænde ikke ovntørret og leveret 1-2 dage for sent

Bestilte et asketårn ovntørret samt betalte onsdag. Modtog tårnet den efterfølgende tirsdag. Afsætning af tårn var ikke så fleksibel som forventet, og brændet var langt fra ovntørt og klart til brug - vi målte fugtighedsprocenter på 38 %, hvor 15 % og derunder betyder klart til brug.

Retfærdighedsvis har Dongsted tilbudt at vi kan sende 3 stykker brænde de selv vil måle fugtighed på - et tilbud vi har valgt at lade ligge. Vil helst ikke spilde mere tid og flere penge, men handler helt sikkert andetsteds næste gang.

Dongsted

Stor ros for min første handel

Virkelig godt tilfreds. Levering af mine varer var en positiv oplevelse. Man er altid lidt usikker når man handler et sted man ikke har handlet før, men jeg fik leveret mine træbriketter allerede dagen efter jeg bestilte og de er virkelig gode. Her handler jeg helt sikkert næste gang.

Brænde og Askestøvsuger

Bestilte 2 tårne brænde ask og en askestøvsuger.

Dette blev efter få dage leveret på adressen, jeg beskrev hvor jeg villle have sat mit brænde dette blev 100% opfyldt. brændet er iorden Askestøvsugeren virker upåklageligt godt, absolut intet problem med den. Blev senere ringet op om alt var iorden. og det var det. flot service.
Kan klart anbefale at handle her

Dongsted også Nettobrænde

De efterkommer ikke reklamationer,efter deres leverings bestemelser har man svar på reklamationer senest 2 dage efter de har modtaget reklamationen på mail, men nu er der gået 4 dage og Michael er aldrig til at træffe når man ringer, jeg har nu skrevet 2 gange og ringet 5 gange uden at man vender tilbage, advarsel køb aldrig sedi brikketter der er ingen varme i dem.

Dongsted

Manglende service og kvalitet..

Bestilte 2 tårne ovntærret ask OG en askestøvsuger.

Tårnene kom som aftalt og blev pænt sat af..ikke noget der.
MEN ovntørret.. hmm.. det var ikke klar til brug i hvert fald! Det spruttede og knasede i min ovn! Ikke mere tørt end det alm. brænde der er noget billigere.

Det værste var askestøvsugeren... FULDSTÆNDIG ubrugelig.. det eneste "filter"(mindede om et mini-dørslag i trådnet) der var i den var så groft, at hele stuen øjeblikkelig blev fyld med aske når man benyttede den!!

Jeg skrev flere gange til dongsted om dette inkl.. billeder, men fik aldrig svar...

Der handler jeg IKKE igen!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk