[REPLY]
Bestilte personligt tid dagen forinden. Alle de medarbejdere (og ejer) som var der på bestillingsdagen var der også dagen efter (behandlingsdagen). Gik ind og spurge "hvad koster en klipning" og fik svaret 399 (lige under 400 i hvert fald). Udmærket.
Kom til behandling dagen efter, klipningen var fin nok, personalet søde osv... MEN. Ved hårvasken blev jeg spurgt, om jeg kunne tænke mig en kur? "Joeh, det kan vi da godt. Det er længe siden sidst" svarede jeg og jeg fik kur (hvilket betød at "balsamen" sad i lidt længere end sædvanligt). Da jeg skulle betale lød regningen nu på 549 da det viste sig at kuren kostede 150 kr! Det burde de have gjort opmærksom på, da de tilbød den. Jeg havde ikke i min vildeste forstand troet det ville være dyrere. Og max en 20-30 kr, hvis det endelig var.
Jeg gjorde opmærksom på min utilfredshed, men betalte, da jeg ikke havde lyst til at gøre en større scene ud af det.
Måske er det bare mig, der er en uerfaren frisørgænger, men man betaler jo heller ikke ekstra for at få voks/hårlak eller hvad det nu måtte være i.
Må helt klart være et af de bedste steder at blive klippet i Århus! :)
Altid en god behandling, altid nemt at få tider og søde og venligt personale, samtidig er priserne nemme et overskue!