[REPLY]
Nu skrev jeg forleden en god anmeldelse af DPD, da jeg har fået leveret med dem adskillige gange uden problemer. Denne anmeldelse har jeg nu slettet - det kan man takke en dårlig chauffør for....
Sagen er at jeg venter en pakke idag......Både konen og jeg har været hjemme hele dagen (konen indtil 13.30).......Da hun tager afsted kl 13.30 tjekker jeg på nettet hvor min pakke er og kan se at den sørme er leveret til mig kl 12.18.
Men nej...Har som sagt været hjemme hele dagen og INGEN har ringet på.
Jeg kontakter kundeservice som kan oplyse at chaufføren har stillet pakken et sted, men kan ikke sige hvor og at hun lige vil kontakte chaufføren.....Hun ringer kort efter og siger at chaufføren lige vil komme forbi mig og vise hvor han har stillet den.....Men nu er det bare sådan at jeg bor på 3. sal, så det er lidt begrænset hvor fanden han skal kunne ha stillet den......Han kan jo lissom ikke bare stille den udenfor en opgang hvor alle og enhver kan snuppe den...
Så nu sidder jeg og venter på chaufføren og er ret spændt på hvor i verden han har gemt pakken, som er en stor kasse....Jeg har naturligvis tjekket opgangen og under kældertrappen osv....Og iøvrigt har jeg INGEN aftale med dem om at pakken bare må stilles et sted - og nu VAR jeg jo også hjemme.......Kl er nu 15.25 og har oplyst at jeg skal på arbejde kl 16.00, så chaufføren skal komme inden da.......
Så nu får DPD lige denne dårlige anmeldelse herfra - det kan de så takke den lusede chauffør for. En virksomhed er som man siger, ikke stærkere end sit svageste led - og et af disse svage led, må bestemt være denne chauffør.
UPDATE : Hørte selvfølgelig INTET fra chaufføren og har nu ringet derind igen. Ville høre når de vidste noget. Nu er kl så gået hen og blevet 21.30 og har intet hørt - så jeg må prøve igen i morgen.....Utroligt at det overhovedet kan ske, at en chauffør bare skriver at varen er leveret uden at den er det.
UPDATE :
Nu er det dagen efter og endnu 2 opkald senere.....Har nu fået at vide at jeg skal lave en reklamation hos min engelske leverandør....Chaufføren påstår som sagt at han har leveret pakken og stillet den et eller andet sted, efter aftale med fuldmagt - hvilket jeg IKKE har givet fuldmagt til......
DPD er fulde af lort og direkte lyver, idag skulle de levere en pakke til mig hos min nabo, ældre dame og mand som altid sidder i vinduet og følge med i hvad der sker på den lukkede vej! DPD tracking siger så pludselig at pakke forsøgt afleveret! Ringer ind og spørg til dette og svaret er de ik kunne komme ind grundet dør Tlf. Halloooooo der har aldrig været en sådan i vores opgang og desuden har de 2 ældre ingen set osv det er 5 gang det sker! Når man beder om at komme til at tale med en højere oppe kan man ik komme til det, det ringe service og jeg nu skrive til vores leverandør at vi vil skifte sted hvis de forsat vil levere med DPD
Min oplevelse med DPD løber over to etaper.
Jeg havde købt en vare på nettet, og efter et par uger kontakter jeg sælger, for at høre hvor min pakke bliver af. Den har han for længst sendt via DPD, men de kan så åbenbart ikke finde pakken.
Sælger sender mig så en ny pakke, også via DPD.
Som så mange andre (læs nedenfor) var jeg også hjemme, da min pakke angiveligt blev forsøgt afleveret.
Jeg modtog flere dage efter den dag jeg havde forventet at få pakken, et postkort leveret af Post Danmark.
På DPDs hjemmeside kunne jeg derefter angive om de måtte stille min pakke uden kvittering for modtagelse hvis jeg igen "ikke var hjemme", eller levere den til en anden adresse.
Jeg skrev, og forklarede, at jeg HAVDE været hjemme, mn jeg har her en uge efter, ikke fået svar på min henvendelse. Jeg har dog fået min pakke. Den ankom dagen efter, at jeg havde angivet at den måtte stilles ved min dør.
Efterfølgende har sælger fået den første pakke retur. DPD hævder, at der var angivet en forkert adresse, men det er ikke tilfældet. Pudsigt nok, kunne de også godt finde ud af at aflevere pakke nr. 2, med samme adressat ;-)
Vores pakke er blevet forlagt, de påstår at de har leveret men der har været folk hjemme hele tiden. De kan ikke finde underskriften fra modtager samt kan de ikke se hvem chaufføren på den pågældende rute var. Efter næsten 5 timers telefonisk kontakt om hvor vores pakke befinder sig og utallige kontaktpersoner bliver vi nu sendt tilbage til afsender for at høre om de kan gensende leveringen. Mangel på overblik og styring på leverancer tvinger næsten en til at sætte spørgsmålstegn ved deres firmastruktur da det næsten dufter langt væk af svindel. Undgå som pesten!
Fuldstændig umuligt at få sin pakke leveret !! Hvad sker der for jer? I kan da ikke tilbyde levering mlm 08-16 på hverdage, foran din dør når du ikke er hjemme, forvente at din nabo bliver hjemme fra arbejde for at vente på en pakke, levere til min arbejdsplads uden at ringe i forvejen skal jeg så sidde klistret til et vindue mlm 08-16 hele dagen?
I er fuldstændig på månen i jeres antagelser om at I rent faktisk leverer noget - ender det ikke 9 ud af 10 gange med at folk må hente deres pakker på jeres adresse i Tåstrup? FORDI størstedelen af befolkningen ikke har fri på hverdage, eller arbejder på skiftehold, er på dagpenge, kontanthjælp, pensionist eller lign. HVILKET på være et krav for at kunne modtage pakker fra jer på de vilkår I tilbyder.
Vil aldrig igen have pakker eller lign leveret fra / med / via Dpd.
Lars Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Har bestilt en vare fra England og har kunne følge den let på TT. 1+.
Kunne læse at den var ude for at blive omdelt i dag, og har måttet være hjemme hele dagen. Kan pludselig se at den er forsøgt leveret midt på dagen uden nogen har ringet på. Det var præcist samme problem som sidst gang, hvor det endte med at jeg selv måtte ud på deres lager for at få. Venter nu på svar om jeg selv kan hente den i dag....
Efter 2 mislykkes afleveringsforsøg, lavede jeg den fejl at skrive til dem at de kunne aflevere pakken i garagen...
Nu er pakken afleveret, men ikke i min garage og DPD tager intet ansvar
og jeg har ingen pakke.
Jeg forstår ikke hvordan det kan være min skyld at DPD ikke kan finde ud af at kigge efter adresser på postkasser
...
Opdatering:
Jeg skrev til det engelske firma der sendte mig pakken og spurgte om hjælp, da de kontaktede DPD ville de gerne kigge på sagen og det endte med jeg fik min pakke.
Havde bestilt en reservedel til bilen, der var brudt ned. Den skulle komme fra England. Den var blevet tjekket ind i DPD's danske system i Kolding om fredagen, så forventning til at levering ville ske om mandagen var høje. "Retur i systemet" grundet fejlæsset resulterede i at levering før skete om tirsdagen efter kl. 16.
Da levering var forventet om mandagen, havde en aftale for montering af reservedel allerede blevet indgået hos mekanikeren til om tirsdagen (en haster-sag), men grundet DPD's inkompetence (baseret på tidligere erfaringer med forsvundne forsendelser, ikke være hjemme selvom man var det og stillet forsendelsen udenfor døren, hvor der ikke beskyttelse mod vejret) kunne den aftale ikke overholdes. Det gav lige uges tid mere med bus før mekanikeren havde tid igen, så der er kun en ting at sige til DPD...:
Tak for at spilde 4 gange så meget af min tid og mit gode humør på den kollektive transport... Håber at I snart lærer at det vil koste jer dyrt at blive ved med at behandle jeres kunder som en flok retarderede børnehavebørn og vil begynde med at overholde Postlovens paragraffer.
Var noget skeptisk efter alle de daarlige anmeldeser for der er godt nok mange. Men har ikke noget daarligt at sige. alt forloeb som det skulle og fragtmanden var en flink ung mand saa alt i alt en god oplevelse.
Kom som aftalt ingen problemer, har brugt DPD flere gange aldrig været problemer indtil videre
Havde en meget positiv oplevelse med DPD Var ikke hjemme på lev. tidspunktet, (fredag)men der lå en seddel i postkassen. Ringede til kundeservice og talte med en meget sød og hjælpsom dame, vi aftalte at jeg selv ville hente efter weekenden, jeg blev ovenikøbet ringet op efterfølgende og fik bekrætet at pakken lå klar til afhentning lige så snart de åbnede om mandagen - sådan :-)
Jeg er chokeret over at et firma kan være SÅ ringe. Næsten 4 ugers ventetid,med min stakkels pakke der blev smidt frem og tilbage i systemet. På nøjagtig samme måde,som i andre skriver. Løgn om at man ikke er hjemme selvom man er det osv. Nu stopper vi! Jeg er jeres kunde og i skal yde en service over for mig! Det under al kritik. Håber de ser deres anmeldelser herinde! FY,lorte firma,skal aldrig ha`noget med jer og gøre igen.
Har ventet to dage forgæves på min pakke trods aftale med personalet om levering! Og nu er den muligvis blevet væk! Hold jer så vidt muligt fra dette amatørfirma!!
Positivt overrasket efter at have læst anmeldelser herinde. Kom samme dag som forventet. Venlig og imødekommende chauffør
I recently bought a Nintendo 3DS, but the outer cameras weren't working properly. That's why I sent it for reparation at Bergsala A/S. This went perfectly and I'll write a review about them as well.
DPD delivered my repaired 3DS back to me today. Around 10:30 this morning my doorbell rang and I ran as fast as I could, because I don't like to make people wait. It's not like we have a huge house or something, it took a maximum of 15 seconds.
When I got at the door, there was no-one visible through the glass. Just to check, I opened the door, only to see a package sitting on the door step. This was a package with my 3DS, just put there. There was no delivery guy in sight and it the van was also no where to be seen.
My only conclusion: He put the package there, pressed on the doorbell and ran to his van. Even if it was something worthless like a 50 Kr. t-shirt this would have been a horrible service. Thinking of the fact that now it was a 1300 Kr. device makes it even worse!
DPD, no thank you. I'll stick to Post Danmark.
Jeg bestilte en pakke med en kjole fra engelske ASOS og betalte ekstra for ekspreslevering så jeg kunne nå at have den på nytårsaften.
Da pakken ikke kommer inden for den lovede dato, tjekker jeg på nettet ("track your order"), og kan se at pakken skulle være leveret i min postkasse et par dage inden. Der er ingen pakke og ingen besked om at DPD har været der. Dog ser jeg en anden pakke fra DPD som er leveret OVEN på postkasserne i min opgang....
Jeg ringer derfor først til det engelske DPD, som bliver ved at påstå at den er leveret i min postkasse, og derfor ikke kan hjælpe mig.
Da jeg ringer til det danske DPD er de først rigtig søde og lover at tjekke op på hvor pakken er havnet og ringe til mig dagen efter.
Jeg bliver IKKE ringet op dagen efter, så jeg ringer igen. Damen lover at hun vil ringe senere. Da hun ikke ringer (surprise!) ringer jeg igen dagen efter, og får at vide at de ikke er ansvarlige for det, og at jeg er nødt til at kontakte ASOS....
Da ASOS ikke har noget gyldigt telefonnummer og ikke svarer på mine mails er jeg ved at være godt sur!!
Jeg fraråder på det kraftigste at bruge DPD som levering, da de ikke kan finde ud af at levere pakker ordentligt (dvs. INDEN i postkassen) og ikke er til en skid hjælp når man ringer!!!!!!!
HAR ALDRIG OPLEVET SÅ DÅRLIG SERVICE!
Ved det såkaldte "første afleveringsforsøg" gik chauføren direkte til postkassen og afleverede besked om "ikke truffet ved levering". Chaufføren tog end ikke pakken ud af bilen og gik ikke til døren og ringede på, men kørte blot hastigt bort. Tilsyneladende er det planlagt at pakkerne ikke skal afleveres, da jeg tidligere har oplevet samme forløb med DPD. De fleverer blot en besked i postkassen og forsøger at få modtager til at afhente pakken på DPD's lager.
Det her firma er den rene svindel og løgn. Skal du have noget sendt så undgå DPD med mindre det er værdiløst. *De sætter bare pakken og er helt ligeglade hvor!!!
Mandag d. 2 januar bestilte jeg en pakke fra England. Jeg har tidligere bestilt derfra hvor dpd også har stået for fragten. Af de 4-5 gange jeg har bestilt derfra har jeg kun oplevet en gang at DPD har leveret indenfor den estimerede tid på 2 dage (Efter de modtaget pakken). Leveringen har aldrig været på den hurtige side undtagen den ene gang, men pakkerne plejede at komme indenfor en rimelig tidsramme. Denne gang modtog dpd pakken meget tidligt tirsdag morgen, og fragten fra England til Danmark forløb efter tidsplanen. Ifølge dpd's egen hjemmeside burde pakken have været der omkring torsdag, hvor jeg endnu intet havde set til den. Dette havde jeg det fint nok med, jeg regnede ikke med de ville levere til tiden efterhånden, jeg forventede dog at den senest ville være der fredag. Ifølge deres Track & Trace var den da også kommet på vognen til levering fredag, men det til trods sammen med at jeg var hjemme hele dagen så jeg intet til den pakke. Efterfølgende stod der følgende på deres Track & Trace; "We were unable to deliver your parcel" Idag er det mandag og jeg venter stadig på pakken som ifølge Track & Trace er på vognen til levering, men ifølge deres hjemmeside leverer de ikke efter klokken 16, så det kan jeg vidst godt skyde en hvid pil efter.. Hvis andre muligheder byder sig anbefaler jeg på det kraftigste at undlade at bruge dpd, der er så mange andre gode transportfirmaer og det eneste gode dpd kan tilbyde i forhold til andre er billig transport af større pakker som ikke indeholder ting der kan gå i stykker.
blot den samme sang, med talrige mislykkedes afleveringsforsøg, til trods for jeg har været hjemme. Telefondamerne er søde og forsøger at hjælpe én, men selve arbejdet med at aflevere pakken tog MANGE forsøg. Vil gerne betale mere i porto fremover for at undgå DPD.
Jeg gider ikke engang skrive en lang udførlig anmeldelse, for man kan jo bare læse alle de andre!
De leverer ikke pakken dag til dag, som de lover, ligesom der ikke eksisterer skyggen af service hos det forpulede pis firma..
LAD VÆRE AT BRUGE DEM!!
Jeg synes, at DPD's logistiske system godt kunne trænge til at få pudset et par kanter af her og der. Pakkerne bliver altid forsøgt leveret på hverdage mellem 8-16, det er dog positivt at man selv kan afhente pakken på et nogenlunde nærliggende lager, hvis man bor i en større by. Når man aftaler afhentning fra lageret, så skal kundeservice først have fat i det pågældende lager, og aftale med dem at pakken skal klargøres, hvorefter kundeservice ringer tilbage til kunden. Dette bør kunne gøres mere enkelt.
Grunden til at jeg lander på 4 stjerner er, at jeg synes dialogen med kundeservice var god, og at jeg kunne afhente min pakke 5 minutter efter lukketid uden sure miner hos personalet på lageret i Odense. I forhold til min egen oplevelse med DPD synes jeg ikke, at en gennemsnitlig rating på 2,6 ud af 10 (d. 5/1-2011) er fair.
Jeg forsøger så vidt muligt at undgå DPD som fragtfirma og fravælger simplethen kategorisk at handle med nogen som anvender dem til at levere varer hos mig.
Jeg har ALDRIG oplevet så elendig service af et fragtfirma i hele mit liv!
Hele tilgangen til privatkunderne er er fejlslagen, de er KUN gearet til at levere til virksomheder - hvorfor de forsøger sig på privatmarkedet er mig et under.
Hvem kan dog finde på at klistre et stk. papir på ens hoveddør med information om at de har forsøgt at levere en bestilt vare, men hvor samtlige koder og tal er fuldstændig uanvendelige til at finde pakken når man ringer ind for at aftale en levering på en anden dag - hvor de ikke kan fortælle hvad tid de kommer. Man er nærmest nødsaget til at få leveret pakken på sin arbejdsplads, med mindre man er arbejdsløs eller har en hjemmearbejdsplads.
Mage til frække og inkompetente kundeservicemedarbejdere skal man lede længe efter - de er eksperter i passiv aggressiv service og man føler sig nærmest latterliggjort når man er i dialog med dem. Det er på intet tidspunkt lykkedes mig at tale med en person som har det mindste ansvar for deres kundeservice eller privatkundesegmentet - selvom jeg flere gange har efterladt tlf. nr. og mailadresse. Jeg håber virkelig at de enten begynder at forstå privatkundesegmentet og ændrer deres servicetilgang eller helt dropper at levere til privatpersoner!
Og hvis man intet godt har at sige, må man hellere tie.
Jeg har været hjemme hele dagen, men alligevel, DPD føreren på en eller anden måde ikke kunne levere pakken. Jeg forstår det ikke.
Fik pakken dagen efter.
Under al kritik! Chaufføren har skrevet at han har afleveret pakken og fået en kvittering. Jeg har ikke set noget til den og jeg aner ikke hvor den "underskrift" er kommet fra og hvem den påståede modtager skulle være. Jeg er pisse vred og advarer alle mod at bruge DPD. Øv!
Jeg har nu gentagne gange måtte vente på mine pakker indtil jèg kontakter DPD.
Hvergang samme løgn, "Chaufføren kunne ikke levere pakken" Trods det er der nogen hjemme hele tiden, det er åbenbart blevet en løgn de selv tror på.
Fremover betaler jeg gerne mere for at undgå DPD.
vi har nu ventet i tre dage på levering af en lampeskærm -
DPD oplyser at de egentlig ikke leverer til privatkunder -
elendigt firma.
jeg ringede til DPD og det var en dame der tog den, hun lød ikke særlig venlig og hun hjælp ikke rigtig. spurgte om jeg kunne få den udleveret om mandagen efter de havde været her. og det sagde hun de nok skulle, imellem 08.00-16.00, og jeg skulle blive hjemme hele dagen, hun vidste nemlig ikke hvornår den blev leveret, så det gjorde jeg på min fridag.
min pakke kom ikke imellem tidspunktet.
jeg ringede og det var en anden dame der ringede og jeg forklarede.
hun ringede så bagefter og sagde det var deres skyld og min pakke kom i dag med en speciel levering, og hun ville ringe når hun vidste at pakken var på vej, nu 4 timer senere har jeg intet hørt og nu tror jeg ikke de udleverer mere.
jeg synes godt nok det er for dårligt!
det må de gøre noget bedre, ellers bruger jeg ikke dem mere.
og jeg skal tidligt op imorgen og på arbejde.
Jeg har d.d. stadig ikke set min pakke - Den er på mystisk vis "stadig til levering" - og befinder sig (som de siger i kundeservice) stadig i bilen og vil blive leveret inden kl. 16... (i min bare) - Samme svar fik jeg igår, den kom dog aldrig og senere kunne jeg se "levering mislykket, da ingen var hjemme" - Øhhhh jeg var netop hjemme hele dagen, tog sågar fri pga. denne vigtige pakke jeg venter....
Jeg ringer så ind til kundesupport igen og får den samme smøre "Den er i bilen, du må bare ha' tålmodighed, den kommer i dag" - jeg fortæller så at jeg fik det samme svar igår, men det forstår idioten ikke og siger "jamen den er jo i bilen nu", jeg siger så igen "det var den jo også igår, hvor længe kan den blive i den bil?" - Hun har intet svar og bliver ved med at gentage sig selv... Mod dumhed kæmper selv guderne forgæves, det passer virkelig i det her tilfælde!
Helt ærligt - Hvordan et firma som DPD kan forsætte i denne latterlige stil er mig en gåde, nogen burde lukke lortet, de har jo så vildt mange klager efterhånden...
Så venner, gør mig en tjeneste - skriv til de firmaer i bestiller fra, fortæl dem hvor utilfredse vi er med behandlingen og lad os få dem fjernet som leverendøre af vores produkter...
PUHAE, de må ha' en dårlig smag i munden.!
Har nu sendt en klage direkte til ASOS.com (som min pakke kommer fra, med et link til trustpilot så de kan se hvordan det ser ud) - jeg opfordre alle til at gøre det samme!
fik send en pakke fra holland alt gik som forventet men jeg havde nogle spørgsmål omkring det med fuldmagt seddlen så jeg ringede og fik en møgbehøvlet dame i røret som ikke kunne hjælpe fordi DPD i danmark og DPD i holland ikke kan se hinandens pakker hvilket er meget uproffesionelt...
jeg anbefalder GLS UPS eller PostDK
Har fået omkring 30 pakker fra dem i løbet af 9 måneder (i år) ikke en af dem var smadret eller kom for sent.
De to forskellige bud der har været med dem har også været meget flinke.
De gange de er kommet med pakker har de normalt ringet til mig for lige at være sikker på at jeg var hjemme, hvis jeg ikke har været hjemme har de lagt pakken i skuret (efter aftale med mig).
Jeg bestilte en pakke som de skulle levere. Onsdag har de eftersigende forsøgt at aflevere den på mit kollegium, men de har aldrig ringet på min dørtelefon. Eftersom de åbenbart ikke kan finde ud af vores dørtelefoner valgte jeg at få dem til at levere den hos mine forældre i stedet, men den kom aldrig og da jeg ringede for at høre hvad der var sket, var den åbenbart på vej tilbage til england (og de siger vel og mærke at de beholder pakken 7 hverdage i danmark), de havde aldrig forsøgt at levere den hos mine forældre - Der var eftersigende sket en fejl, som de ikke kunne gøre noget ved og hvis den kom til England kunne de ikke gøre noget ved det, så var det mit problem. Da jeg ringede i morges fik jeg skæld ud af telefondamen, som ovenikøbet havde taget fejl af hvor den skulle sendes hen. jeg har stadig ikke fået min opgave, men jeg vil i hvert fald aldrig bruge den igen og heller ikke anbefale andre at bruge det. ELENDIGE DPD!
Anders Hansen fandt anmeldelsen nyttig
hej allesammen, jeg har selv været selvstændig vognmand hos dem, seriøst mennesker, problemet ikk os, fra dem. de behandle deres vognmænd som dyr, hvad forventer i hvis vognmænd har det ikke godt når de på arbejde. seriøst hvis i kommer og se hvordan jers pakker blive sortér i få chok. de fuc**ing ligeglad med pakker
lige nu arbejde jeg hos GLS de rigtig søde mennesker, så min anbefal i bruger enten GLS eller POSTDK,
Er nødt til at give virksomheden én stjerne, da man ikke kan anmelde med nul stjerner!!
Har bestilt varer i England, og har fulgt pakken de sidste par dage. Har endda betalt ekstra for at få leveret hurtigere, da jeg skal have pakken med mig fra morgenstunden i morgen!! Jeg har fulgt med i trace & track, mens jeg var på arbejde idag, og har kunne se at de har leveret til "postkasse" kl. 9.15. "Super" tænker jeg.
Da jeg kommer hjem kl. 18 erfarer jeg at min postkasse er gabende tom, der står intet ved postkassen, i carporten eller lign. Ikke engang en seddel om at de har prøvet at aflevere pakken.
Deres kundeservice lukker kl.18, så jeg må prøven "lykken" i morgen. Hvor jeg "glæder" mig, især fordi jeg skal bruge den pakke i morgen, og arbejder 1 time fra mit hjem, så det er en 2 timers tur, hvis jeg skal hjemover for at hente den på depotet, hvilket faktisk gør det til en 2½ times tur. Hurra hurra, og tak fordi I har ødelagt min weekend.
Jeg handler ALDRIG med virksomheder som sender med DPD mere.
Bliver også bekymret over alle de ENORM negative anmeldelser herinde. Frygter det værste i morgen - måske jeg ender med at blive positiv overrasket
Anders Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har mange gange været ude for, at DPD ikke ringer på min dør telefon selvom jeg er hjemme, ligesom jeg nogle gange ikke har modtaget et kort fra dem, sådan at man kan aftale en ny levering. Rygtet siger at der er stor udskiftning i deres chauffører, og da de sikkert ikke er de højest lønnede, virker det til, at nogle tager for let på deres job, og fiktivt noterer "Pakken forsøgt afleveret" i deres interne system, og herefter ikke sikre at der bliver postet et kort om mislykket levering.
Jeg forstår ikke, at DPD ikke laver et kontrol system, hvor de kan bevise at chaufføren har været på den aftalte adresse, samt oplyser kunden via sms og/eller e-mail, hvornår pakken ca. vil blive leveret, eller leveringen er mislykket.
GPS tracking i bilerne burde kunne lave den tekniske kontrol, imens kunderne kunne få en e-mail, hvis DPD var tilmeldt Eboks. På denne måde kunne DPD informere pr. mail før levering, ved mislykket levering, have bevis på/kontrol med at kunden blev informeret, og spare porto udgifter.
Alternativt kunne DPD lade folk oprette en profil ved dem, hvor folk skrev deres kontakt info ind, og om de ønskede at blive kontaktet pr. sms eller mail, når de skal modtage en pakke. DPD kunne så samkøre denne information med den kontakt information de havde på ugens leveringer og automatisk kontakte folk pr. mail/sms, der havde en profil ved dem.
Anders Hansen fandt anmeldelsen nyttig
DPD havde i mandags 14nov 11 forsøgt at levere pakke fra Tyskland, men da vi, ligesom alle andre arbejdende danskere, ikke er hjemme kl 1230, så blev pakket ikke leveret, men kun den berømte seddel i postkassen. Går så på nettet om aftenen efter kl 1830, som der står på DPD seddelen og laver aftale med fuldmagt, at de kan stille pakken ved hoveddør næste dag og får også bekræftelse tilbage fra DPD på email. Næste dag efter at være kommet hjem fra arbejde; ingen pakke. Ringer til DPD kundeservice, kl er 1758, de lukker kl 18, og taler med en flink mand, som hurtigt ser at DPD ikke har fået registreret fuldmagten fra aftenen før, som han unne se i systemet at jeg havde sendt og han vil så registrere pakken med det samme så den kommer ud næste dag, altså i dag. Hjemme fra arbejde i dag 16nov11; ingen pakke. Ringer igen til DPD og nu begynder showet og løgnene. Første dame vil undersøge og ringe tilbage. Efter en halv time må jeg ringe til DPD igen og får at vide at første dame er gået hjem. Nye dame kan ikke se i systemet hvor pakken befinder sig men vil kontakte depotet !! og vil så ringe tilbage. Igen må jeg selv ringe DPD op efter en halv time. Hun beder endnu engang om referance nr selvom de nu har fået det flere gange. Nej hun kan ikke finde pakken men kan nu oplyse at de har forsøgt at aflevere pakken 2 gange !!! Men hvor er så seddelen i postkassen og hvorfor har chauffør ikke bare stillet pakken og taget fuldmagten som har hængt på døren i 2 dage ??? men nu lover hun at pakken vil komme i morgen, men hvordan kan hun det når de ikke ved hvor pakken er. Nej, hun kan alligevel ikke love at pakken kommer i morgen. Her må vi droppe at komme videre og jeg får nu et nummer til en supervisor, afdelingsleder eller hvad hun nu er, måske deres bedste lystløgner, eller kundepsykolog og herfra må vi så se hvad der sker i morgen, eller overmorgen eller om vi nu overhovedet får pakken. DPD sucks.
Martin, Anders Hansen og Habbo Habs fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte to pakker fra england med ekpreslevering. Kunne se på T&T at varen kom allerede 4 dage efter. Superlækkert!
Jeg er så ikke hjemme, da de havde "været" her.
Aftaler så jeg skal hente det på depotet og de ville ringe til mig kl 16 når jeg kunne hente det.
Jeg hører ikke noget, så ringer ind. De har så noteret det forkerte nummer. Får derudover at vide chaufføren har haft min pakke med ude og endnu ikke er tilbage med den, men de ringer så snart han er tilbage (depotet lukker 17.30). Da kl er 17.15 ringer jeg ind igen. Hende som havde min sag er åbenbart gået hjem, så hende jeg får fat i ringer lige til depotet. De tager den så ikke.
Tager så selv ud på depotet herefter og banker på. Det lykkedes mig at få fat i nogen og få DEN ENE af mine pakker. Den anden har en chauffør åbenbart taget med hjem???
Sjældent har jeg oplevet så dårlig service.