[REPLY]
Det var nemt at handle på hjemmesiden, og efter 1,5 døgn var varerne leveret på min adresse.
Nemt at finde de ting man skal bruge, konstant opdatering så man ved at varen er på vej og hurtig levering. Eneste minus er at de sender med post Danmark. Jeg var heldig lige at løbe ind i postbuddet - havde de samme ordning som eksempelvis boozt.dk hvor pakken leveres til nærmeste tank/blockbuster hvor man kan hente sin pakke helt indtil kl 22 havde de fået fem stjerner ;)
Bestilte mine varer om mandagen - de var fremme om tirsdagen. Fantastisk.
Det er en rigtig super hjemmeside DRAMA. dk har.
Det er nemt at bestille, og ens vare kommer lyn hurtigt,
så jeg kan kun anbefale i bestiller hos DRAMA.dk hvis i skal bruge udklædning til fastelavn eller anden sjov fest.
Jeg har købt lidt forskelligt grej til en splatter komedie en af mine børn laver med nogle venner og specielt sår starter sættet er en god investering - rigtig fin brugsanvisning og en god mængde voks så der er til mange sår. Man skal så lige vænne sig tila t se sine børn med halsen skåret over :-)
Produktet ligner rigtig godt billederne på siden.. Hurtig levering.. Kan klart anbefales..
Ingen problemer her. Alt som beskrevet og leveret hurtigt.
God service. Fik tingene til tiden. Handler helt sikkert der igen
Jeg vil anbefale Dramashop, fordi du her altid kan finde det du skal bruge i forbindelse med teater og drama.
Der er ingen problemer med at bestille noget gennem Dramashop. Overskuelig og nem hjemmeside, underrretning via mail og få dage efter var maskerne i hus, godt beskyttet så de ikke blev beskadiget.
Det vi oprindeligt havde tænkt os var udsolgt, men vi blev kontaktet og fik tilbudt en tilsvarende vare. God service.
Har rigtig mange varer.
Let at få kontakt med og ordentlig svar.
Hjælpsomme.
God og hurtig levering - og lækre masker. Absolut ingen klager herfra.
det er rigtigt godt firma og en god hjemmeside er der noget de ikke har på siden skriver man i bemærkning hvad man søger så høre du fra dem meget hurtigt
Hurtigt og nemt! Ville dog godt have haft at Dramashop havde spurgt om det kunne være en fejl at jeg havde bestilt 3 ekstra opbevaring til malingerne, for det var en fejl, jeg vidste ikke at opbevaringerne fulgte med, det står der ingen steder.
Hurtig levering, og varen fin. Kunne dog godt have brugt at der stod nærmere beskrevet under varen, hvad der var med og hvad der ikke var med i pakken.
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig forsendelse af varerne
Det er ikke ligefrem den bedste hjemmeside, jeg købte produkter for omkring 140 kroner, og de har så hævet 280 kr. på min konto, hvilket er fuldstændig uacceptabelt. Jeg fraråder kraftigt andre for, at bruge denne hjemmeside.
Vores webshop kører på en fuldstændig krypteret forbindelse i forhold til betalinger. Det er UMULIGT for os at hæve pengene 2 gange på vores kunders konti. Alle betalinger kører via DIBS sikre betalings system. Jeg har talt med din far om episoden, og han ville undersøge sagen, jeg har intet hørt og regner med at I har fået styr på jeres pengesager. Vi vil ikke kunne drive en webshop, hvis vi hævede penge 2 gange på vores kunders konti.
Hilsen DRAMSHOP - Liselotte Lunding
Det gik nemt vil helt sikker bestille der igen
Min handel med Dramashop gik upåklageligt. Jeg kan kun anbefale dem.
Sidsel
jeg har handel med dramashop dem kan jeg varme anbefald.
Fik to par skelet strømpebukser stod det var onezise men kunne kun passe en på syv. Syntes det er under alt kritik.
Køb og forsendelse gik nemt og alt ok!
Produktet lever op til forventningerne
Vi fandt først hjemmesiden meget kort tid inden maskeballet, men de sendte varerne hurtigt, så vi nåede det hele. Fin service.
maskerne kom hurtig og sikkert frem super godt
Vi fik to forskellige slags hatte, og det skabte lidt forvirring, men ellers var det fint.
Jeg kunne ha´ brugt en mindre formue. Det var så meget spændende og relevant litteratur. Og leveringstiden.... så hurtigt som det næsten kan gøres.
Kvalitet på kostume i overensstemmelse med prisen: Som fastelavnskostume fra Toys'r us.
Levering hurtig og korrekt.
ingen problemer..hurtig ekspedition og levering.
Dramashop, har været et top dollar bekendskab.
Der har været hurtig betjening og responce ved bestillinger. Det har været en fornøjelse og det er IKKE sidste gang der handles der
MVH
Anders Pedersen