We are hiring!

Besvarelse fra Dreamshop2u

[DATE]

[REPLY]

Dreamshop2u Logo
Kunderne om Dreamshop2u : »Total god service, har ikke oplevet bedre« »MEGET hurtig ekspedition« »Kan kun anbefales« 136
Perfekt
9.4 af 10

136 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Fantastisk

En dejlig enkel, let og tilgængelig hjemmeside. Hurtig levering og varerne er som vist på hjemmesiden.

Udvalgt anmeldelse om Dreamshop2u

Dreamshop2u

Total god service, har ikke oplevet bedre

Det bedste firma jeg har købt vare i og jeg har købt på nettet i mange år. jeg hade lavet en fejl og i fandt den med det samme, det er totalt fedt at man kan se i er til for kunderne.

MEGET hurtig ekspedition

Var meget imponeret over at jeg bestilte varen den ene dag og allerede næste dag kom den med posten:0)

Kan kun anbefales

Fantastisk god service og hurtig levering - Det er ikke sidste gang jeg handler hos dreamshop2u

Dreamshop2u

Lækre vare, nemt og billigt

Lækker hjemmeside med stort udvalg. Varene kommer hurtig og de er mere end forsvarligt indpakket. Kanon firma med lækre vare.

• Anette

Super hurtig betjening

Bestilte en dag, og havde varerne dagen efter. Så super god service.

• lone
  • 6 Anmeldelser

Super hurtig levering

Stort udvalg, mails så man kan følge når ordren er pakket, og afsendt. Hurtig levering.

• Julie
  • Kastrup, DK

Helt fantastisk :-)

bestilte mine varer onsdag ved en 15 tiden og modtog mine varer dagen efter med eftermiddagsleveringen, så super hurtig ekspedition :-)

Hurtig , overskuleligt og billigt

Bestilte en del ting til min søns barnedåb onsdag , og modtog det fredag morgen , så alt igennem et fremragende sted og handle :) , vender helt sikkert tilbage

let, hurtigt og billigt

Jeg ville have en fin, billig bordløber til at gøre min lejlighed mere til et hjem, og sad derfor og kiggede på nettet, da jeg så Dreamshop2u's hjemmeside, hvor jeg sad og kiggede længe. da jeg endelig bestilte derfra, gik der ingen tid, før jeg havde min bordløber. det var let og hurtigt, for ikke at sige billigt, og følte mig ganske tryg, ved at bestille derfra, og gør det højst sandsynligt igen!

• Lotte

Hurtig

Hurtig og problemfri levering :)

Rigtig god service

God og flot kundeservice

• Anja

Super god at handle med

Kan kun give dreamshop2u de bedste anbefalinger, det er længe siden man har fået så god en behandling

Nemt

Nemt og præcis levering

• Martin
  • Verificeret køber

Skulle bruge bordløbere dagen efter til opdækning ved et bryllup, og pakken kom til tiden, og dagen blev fantastisk.

• denise

rigtig god hjemmeside..

Utrolig hurtig og perfekt ekspedition.. alle tingene var super, og modtog varene dagen efter.. har intet negativt at sige :)

• Mette

Fantastisk service

Jeg skulle bruge nogle servietter med et særligt motiv, som jeg ikke kunne finde nogen steder. Jeg kontaktede Dreamshop, som vendte tilbage med flere, jeg kunne vælge imellem. Jeg fik bestilt dem og en række af dreamshops andre produkter, og alt gik hurtgt og problemfrit. Da jeg ikke fik brug for det hele, fik jeg også lejlighed til at benytte mig af dreamshops returret, som også gik meget hurtigt og uden problemer - og hele vejen i gennem med løbende kontakt og hurtige svar på mails. Tak for god service og hermed mine varmeste anbefalinger af dreamshop.

God hjemmeside

Hurtig levering og alt i orden

God Service og behandling

Har nu flere gange handlet i Dreamshop2u.dk alle gange har jeg været der nede personligt og er yderst tilfreds med behandlingen og mine vare, kan klart anbefale dem til andre som mangler lidt til festen af en eller anden art eller hvad man nu står og mangler.

anbefales til alle

Dreamshop2u.dk levede fuldstændig op til min forventning, jeg bestilte fredag, ordren blev sendt samme dag og leveret mandag. Helt perfekt!

• Kim

PERFEKTE!!

Det var nemt.

Bestilte.
De ordnede ordren samme dag , og sendte den samme dag.
Fik varen dagen efter.
Kunne ikke gøres nemmere og hurtigere.
Kan varmt anbefales.

• Sanne

BARE I TOP :-)

Jeg fik en kanon betjening og meget hurtig levering af mine vare!! Jeg kan kun anbefale denne side til alle jer andre derude!! Alt var super godt!!

• nadia
  • 2 Anmeldelser

alt som det skulle være

meget hurtig levering, og mange mails om hvor paken er,rigtig godt

• LB

Super

Rigtig god service og hurtigt levering, og rart
med mails omkring modtagelse og hvor langt
bestillingen er osv.

SUPER

Helt fantastisk service til trods for en minimal bestilling på 23,- kr.
Mine bedste anbefalinger

• Louise

perfekt

mega hurtig levering og fuldstændig som beskrivelse

Super handel

Alt var bare som det skulle være :) Modtog varene dagen efter jeg bestilte dem super service :)

hurtigt og nemt

Det går mega hurtigt. Det er nemt at finde rundt på siden. Jeg er super tilfreds.

Dreamshop2u

Super god hjemmeside med hurtig levering :)

Super hurtig levering :) Lækkert at se :)

Dreamshop2u

Super oplevelse, perfekt kundebetjening.

Super oplevelse, perfekt kundebetjening.

Hurtig levering, stort udvalg

Valgte butikken pga. den laveste pris og samtidig ikke urimelig høj porto på varen.
Varen blev afsendt 2 dage efter bestilling (en lørdag) og modtog varen mandag.
Dag-til-dag levering ville have givet 5 stjerner, men dette var også fint.

• Ellen
  • Verificeret køber

Super god og hurtig service

Billige, hurtige og super god service

• Lisa

Hurtig betjening

Jeg bestilte pakken søndag aften og fik leverede pakken tirsdag morgen. super godt og fragt til en god pris.
Med venlig hilsen Lisa Jespersen

Lynhurtig betjening

Havde mine varer dagen efter, de var bestil, så det var super.

Dreamshop2u

Det var imponerende, varen var der dagen efter den var bestilt.

• Eydis

Perfekt

Det er en rigtig god side og kan stærkt anbefale folk at bestille herfra :-) Top god service

Super hurtig service

Jeg bestilte mine varer en formiddag og morgenen efter var de ankommet. Det gik meget hurtigere end jeg havde forestillet mig så jeg er yderst tilfreds.

• Dorte
  • 2 Anmeldelser

God netbutik

Absolut værd at handle hos. Flotte vandperler!
Ikke sidste gang jeg handler der.

Dreamshop2u

God og super hurtig levering!

Dejligt med en virksomhed der har rigtig god og hurtig levering, og varerne er præcist som vi havde forestillet os! Vi bestilte torsdag og havde tingene fredag morgen :)

• Heidi

god og hurtig levering.

dejlig med hurtig levering

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk