[REPLY]
En dejlig enkel, let og tilgængelig hjemmeside. Hurtig levering og varerne er som vist på hjemmesiden.
Det bedste firma jeg har købt vare i og jeg har købt på nettet i mange år. jeg hade lavet en fejl og i fandt den med det samme, det er totalt fedt at man kan se i er til for kunderne.
Var meget imponeret over at jeg bestilte varen den ene dag og allerede næste dag kom den med posten:0)
Fantastisk god service og hurtig levering - Det er ikke sidste gang jeg handler hos dreamshop2u
Lækker hjemmeside med stort udvalg. Varene kommer hurtig og de er mere end forsvarligt indpakket. Kanon firma med lækre vare.
Bestilte en dag, og havde varerne dagen efter. Så super god service.
Stort udvalg, mails så man kan følge når ordren er pakket, og afsendt. Hurtig levering.
bestilte mine varer onsdag ved en 15 tiden og modtog mine varer dagen efter med eftermiddagsleveringen, så super hurtig ekspedition :-)
Bestilte en del ting til min søns barnedåb onsdag , og modtog det fredag morgen , så alt igennem et fremragende sted og handle :) , vender helt sikkert tilbage
Jeg ville have en fin, billig bordløber til at gøre min lejlighed mere til et hjem, og sad derfor og kiggede på nettet, da jeg så Dreamshop2u's hjemmeside, hvor jeg sad og kiggede længe. da jeg endelig bestilte derfra, gik der ingen tid, før jeg havde min bordløber. det var let og hurtigt, for ikke at sige billigt, og følte mig ganske tryg, ved at bestille derfra, og gør det højst sandsynligt igen!
Kan kun give dreamshop2u de bedste anbefalinger, det er længe siden man har fået så god en behandling
Skulle bruge bordløbere dagen efter til opdækning ved et bryllup, og pakken kom til tiden, og dagen blev fantastisk.
Utrolig hurtig og perfekt ekspedition.. alle tingene var super, og modtog varene dagen efter.. har intet negativt at sige :)
Jeg skulle bruge nogle servietter med et særligt motiv, som jeg ikke kunne finde nogen steder. Jeg kontaktede Dreamshop, som vendte tilbage med flere, jeg kunne vælge imellem. Jeg fik bestilt dem og en række af dreamshops andre produkter, og alt gik hurtgt og problemfrit. Da jeg ikke fik brug for det hele, fik jeg også lejlighed til at benytte mig af dreamshops returret, som også gik meget hurtigt og uden problemer - og hele vejen i gennem med løbende kontakt og hurtige svar på mails. Tak for god service og hermed mine varmeste anbefalinger af dreamshop.
Har nu flere gange handlet i Dreamshop2u.dk alle gange har jeg været der nede personligt og er yderst tilfreds med behandlingen og mine vare, kan klart anbefale dem til andre som mangler lidt til festen af en eller anden art eller hvad man nu står og mangler.
Dreamshop2u.dk levede fuldstændig op til min forventning, jeg bestilte fredag, ordren blev sendt samme dag og leveret mandag. Helt perfekt!
Det var nemt.
Bestilte.
De ordnede ordren samme dag , og sendte den samme dag.
Fik varen dagen efter.
Kunne ikke gøres nemmere og hurtigere.
Kan varmt anbefales.
Jeg fik en kanon betjening og meget hurtig levering af mine vare!! Jeg kan kun anbefale denne side til alle jer andre derude!! Alt var super godt!!
meget hurtig levering, og mange mails om hvor paken er,rigtig godt
Rigtig god service og hurtigt levering, og rart
med mails omkring modtagelse og hvor langt
bestillingen er osv.
Helt fantastisk service til trods for en minimal bestilling på 23,- kr.
Mine bedste anbefalinger
Alt var bare som det skulle være :) Modtog varene dagen efter jeg bestilte dem super service :)
Det går mega hurtigt. Det er nemt at finde rundt på siden. Jeg er super tilfreds.
Super hurtig levering :) Lækkert at se :)
Super oplevelse, perfekt kundebetjening.
Valgte butikken pga. den laveste pris og samtidig ikke urimelig høj porto på varen.
Varen blev afsendt 2 dage efter bestilling (en lørdag) og modtog varen mandag.
Dag-til-dag levering ville have givet 5 stjerner, men dette var også fint.
Billige, hurtige og super god service
Jeg bestilte pakken søndag aften og fik leverede pakken tirsdag morgen. super godt og fragt til en god pris.
Med venlig hilsen Lisa Jespersen
Havde mine varer dagen efter, de var bestil, så det var super.
Det var imponerende, varen var der dagen efter den var bestilt.
Det er en rigtig god side og kan stærkt anbefale folk at bestille herfra :-) Top god service
Jeg bestilte mine varer en formiddag og morgenen efter var de ankommet. Det gik meget hurtigere end jeg havde forestillet mig så jeg er yderst tilfreds.
Absolut værd at handle hos. Flotte vandperler!
Ikke sidste gang jeg handler der.
Dejligt med en virksomhed der har rigtig god og hurtig levering, og varerne er præcist som vi havde forestillet os! Vi bestilte torsdag og havde tingene fredag morgen :)