We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dropnshop anmeldelser

Dropnshop Logo
Kunderne om Dropnshop : »Det går enormt langsomt« »Godt koncept...men« »Helt igennem i orden« 23
Middel
6.6 af 10

23 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (23)

Det går enormt langsomt

Hold kæft hvor er det en langsom process, skulle vente 4 dage på at få en konvolut til at sende min mobil og så går der yderlig 15 dage før man får svar fra dem at den er godkendt og er sendt til betaling, som jeg stadigvæk venter på, så nu er der gået 20 dage, det holder jo ikke, kunne fået meget mere for min mobil ved at sælge den på dba.dk

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi har noteret informationen i forhold til den forsinkede kuvert, hvilket vi forsøger at rette op på.

Derudover har vi tjekket historikken på din ordre og kan se, at vi den 8 maj modtager din kuvert - og den 17 maj afsluttes ordren og den sendes til betaling.
Ovenstående er indenfor de angivne 8-10 hverdage som det tager at kontrollere og behandle sagen - hvilket også står angivet på vores hjemmeside.

Vi beklager selvfølgelig, at du har haft oplevelsen af at din ordre har været længe undervejs - og vi vil selvfølgelig tage det til eftertragtning. Dog er det standard proces, at ordrenbehandlingen tager 8-10 hverdage fra at vi har modtaget kuverten/pakken - hvilket også gør sig gældende i denne sag.

I tilfælde af yderligere spørgsmål eller kommentarer er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Udvalgt anmeldelse om Dropnshop

Godt koncept...men

For nogle måneder siden valgte jeg første gang at "sælge" en mobil til drop'n shop. Da de modtog mobilen var skærmen sjovt nok smadret, hvilket den ikke var da jeg sendte den, så postdanmark været hårde ved den lille konvolut ellers ved jeg ikke hvad der kan være sket.

Nu prøver jeg så igen med en mobil af lidt større værdi, denne gang har jeg dog taget forholdsregler for at alt er som det skal være, har optaget video hvor jeg viser telefonen virker, pakker telefonen ned, pakker den ind i "bobleplast", samt pakket ned i konvolutten. Så nu krydser jeg fingre for alt går godt ;-) ..

Bliver selvfølgelig opdateret når "handlen" er gennemført.

Mvh

Helt igennem i orden

For mig virkede konceptet fuldstændig som lovet og uden prisreduktion eller forsinkelser af nogen grad.
God information pr. mail undervejs, når enhederne blev modtaget, når de var gennemgået og når beløbet var anvist til betaling.
Beløbet gik ind på kontoen dagen efter, at de meldte alt OK.

Dropnshop

Først lover de, så trækker de i land. Og så overholder de ikke købeloven.

NB NB NB!!!
Sælg aldrig jeres brugte mobiler til Drop N' Shop!! Først tager det hundred år og behandle modtagelsen. Dernæst mener de mobilen ikke virker, selvom den gør. Og så tilbyder de en absurd lav købepris, i forhold til hvad de tilbød i starten. Kræver den så sendt tilbage. Hvilket de også er hundred år om at gøre. Får den så tilbage, UDEN oplader, kabel, og headset.
De så frække og siger at det er smidt til genbrug, og kan/vil ikke erstatte tilbehøret. Selvom der står i deres egen handelsbetingelser at tilbehør der sendes sammen med enheden accepteres. Ergo de har ansvaret for at enheden sendes tilbage i samme stand.

Så nu det en sag med forbrugerklagenævnet....

Opdateret:
Er godt klar over I ikke yder ekstra betaling for ekstra tilbehør. Men ved "accept af tilbehør sammen med enheden" Har I også ansvar for at sende tilbehør retur i samme stand. Forbrugerstyrelsen giver mig ret. Har lige ringet til dem.
Så forvent et formalia klagebrev om krav, at få sit tilbehør tilbage, el. erstatning heraf. Kommer en af dagene.

Hej Martin,
Tak for din respons - vi har netop forsøgt at kontakte dig igen pr. telefon, desværre uden held.

Først og fremmest beklager vi selvfølgelig, at du har oplevet en lang ventetid. Vi kan dog se i systemet, at ordren blev oprettet den 15/02-2012 men vi har først modtaget din telefon den 19 april, 2012.

Herefter skal man som udgangspunkt regne med 8-10 hverdage, hvor ordren behandles. Dette tidsrum er blevet overholdt og vi har den 18 april aftalt, at enheden skulle sendes retur, da skærmen var yderst skadet, hvorfor vi ikke kan tilbyde betaling for enheden - også selvom styresystemet fungerer.

Derefter er enheden sendt retur til din adresse som pakke og med track&trace på vores regning.

Det er selvfølgelig meget beklageligt, at du ikke har modtaget tilbehør retur og vi har efterfølgende også undersøgt sagen en ekstra gang for dig - men som beskrevet i samtalen tidligere idag, frasorteres al tilbehør så snart pakken åbnes og telefonen sendes videre til behandling.

Både under "ofte stillede spørgsmål" og i vores handelsbetingelser står det angivet at vi ikke yder ekstra betaling for ekstra tilbehør. Ikke desto mindre accepterer vi stadig ekstra udstyr, da en del af vores kunder ønsker at komme af med det forsvarlig vis.

Det kan herudover henvises til vores salgs -og leveringsbetingelser, hvor følgende står angivet: "Ethvert SIM-kort, hukommelseskort eller anden form for personlige data, der sendes sammen med Enhed og eventuelt tilbehør til dropnshop.dk, vil blive destrueret som en del af overdragelsesprocessen og kan derfor ikke leveres tilbage."

Vi håber ovenstående kunne give dig svar på din henvendelse - ellers er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os igen.

Dropnshop

Fint koncept, men nøøøj hvor går det langsomt..

Fra jeg bestilte en kuvert på siden, til pengene gik ind, gik der over 30 dage.. Det er nok lige i overkanten i dagens Danmark.
Men fint koncept. De burde gøre det med gamle bærbare computere også. Tror det ville blive en succes.

Martin Köppä fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Dropnshop

Tusind tak for din anmeldelse herinde på Trustpilot. Vi forsøger hele tiden at forbedre os - og tager selvfølgelig informationen til os. Derudover beklager vi den lange ventetid.

Skulle du få yderligere spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på kundeservice@dropnshop.dk

• Anna
  • København, DK
  • 7 Anmeldelser

Ikke en finger at sætte på dem

Jeg står overfor at skulle flytte og i den forbindelse havde jeg to gamle mobiltelefoner, som jeg ikke længere skulle bruge. Eftersom jeg er på SU, er pengene små og da jeg så så en reklame for dem i fjernsynet tænkte jeg, at jeg kiggede lidt nærmere på dem.

Som andre herinde også har skrevet, kan man garanteret få flere penge ud af det ved at sælge dem privat, men det synes jeg ikke lige jeg gad bøvle med.

Jeg skrev hvilke mobiler jeg ville sælge og fik efter nogle dage returkuverten. Derefter gik der nogle dage og så fik jeg en mail om at de havde fået mobilerne og ville nu tjekke om de fungerede optimalt. Præcis en uge senere får jeg en mail om, at mine telefoner er tjekkede og pengene er sendt til udbetaling - de var på min konto dagen efter.
Alt i alt har hele processen (fra jeg meldte mig til på hjemmesiden til mine penge var på min konto) varet fra 3.-21. marts og jeg er godt tilfreds!

Meget dårlig service.............

Venter stadigvæk på mine penge fra dem. På min ordre status står det at jeg får pengene ved næste udbetalning, men har ikke fået dem. Hver gang man ringer til dem får man forskellige svar. Vi udbetaler dem om 7-9 dage og næste gang er det 8-10 dage, eller vi har udbetaling tirsdag og torsdag.

Hej Susanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi beklager selvfølgelig den oplevelse du havde med din ordre og faktum at vi aldrig modtog enhederne.

Grundet den lange ventetid, valgte vi derfor, at udbetale beløbet for alle enheder til dig og har efterfølgende taget sagen videre.

I tilfælde af yderligere spørgsmål eller henvendelser er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os på vores supportmail til enhver tid.

Dropnshop

Hold jer væk!! det er snyd helt igennem.

Er meget meget utilfreds. Benyt jer ikke af denne virksomhed, de snyder så det basker..!!!

Jeg solgte mine to telefoner til dem, og de har efterfølgende modtaget den ene af dem. Den anden som blev sendt i samme konvolut har de aldrig modtaget, siger de..

Efterfølgende ringer jeg til dem og bliver mødt af en uforskammet dame i telefonen der siger at det kan de ikke tage ansvaret for..
Det virker meget underligt at de modtager en konvolut hvor forseglingen er brudt uden at de gør noget ved det.. Er fuldt ud overbevist om at de har taget min anden telefon, og de kan se frem til en politianmeldelse fra min side, kan absolut ikke anbefale nogen at benytte denne mulighed for at tjene penge..

Hej Nikolaj,

Som beskrevet pr. mail og telefon modtog vi desværre kun den ene model og kuverten var ikke intakt ved ankomst.

I henhold til vores aftale, er vi nu selv gået videre med sagen - og har i mellemtiden valgt at udbetale ordrens fulde værdi til din konto.

Vi håber således, at du er tilfreds med sagens endelige udfald og i tilfælde af yderligere spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os igen på kundeservice@dropnshop.dk

Super Koncept

Helt igennem gennemført. Kunne sikkert have fået mere for at sælge mobilerne selv, men her er jeg fri for at oprette annoncer, gå på posthuset osv. Så helt på toppen.

I får "kun" 4 stjerner da betalingen lod vente på sig.

Dropnshop

Har solgt 2 mobiltelefoner til Dropnshop. Et rigtig godt koncept som bare klapper hele vejen. Fremragende service og kommunikation. Her kunne mange netbutikker lære noget. Kan varmt anbefales.

dropn shop

hej alle
jeg godt fima sln din mobil tlf du få kr få

mickey fandt anmeldelsen nyttig

Dropnshop

Super seriøs og god, hurtig service

Fra jeg bestilte en konvolut til jeg modtog pengene gik der 1½ uge. Det synes jeg er super hurtigt.

Rigtigt godt koncept

Sendte min gamle mobil afsted, og fik penge for den, fremfor at den bare lå i skuffen. Supergod ide og det hele virker!!

Line Jørgensen

Nem hjemmeside og god service og ingen bøvl med skjulte betingelser. Vi have 5 mobiler liggernde i en skuffe og sendte 3 afsted, 2 af dem var så forælede at de ikke var noget værd, også fair nok. Fedt koncept.

Tina

Alle tiders ide. Det fungere faktisk. Kan kun anbefales.

Torben Davidsen

Firmaet virkede meget seriøst at handle med,

helt i top

helt i top. nem hjemmeside . kuverten til forsendelse kom hurtigt og pengene kom også . så alt i alt helt i top

Utroligt godt koncept

Sendte 3 telefoner og fik min penge som lovet.

Det eneste firmaet kan anklages for er at være langsomme hvilket er noget man burde tage op til forbedrende gennemgang. Mit forløb varede 3uger i alt. Men alt var som det skulle.

Rigtig godt

Jeg oplevede kun positive ting fra Dropnshop.dk. Det gik lidt langsomt fra de modtog mine mobiler til jeg fik pengene, men det skyldtes at der var en lille fejl i deres system. Da jeg kontaktede deres kundeservice, fik jeg hurtigt svar og de fiksede det med det samme.
Jeg vil helt bestemt bruge Dropnshop igen!

Dropnshop

hvor længe skal man vente??

Det er nu 12 dage siden jeg modtog en mail på at begge mobiler er godkendt, og at pengene vil blive overført ved næste overførsel men jeg har stadig intet modtaget, har ringet til dem men uden held, selvom jeg har lagt en besked til dem, har de stadig ikke ringet tilbage, og i den mail jeg modtog stod der bare at jeg ville modtage dem i slutningen af sidste uge men nej stadig ingen penge derfra, og stadig ingen held med at få fat i dem :-((

Hej Pia,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi har forsøgt at kontakte dig pr. telefon og mail sidenhen, desværre uden held.
I perioden du beskriver her, oplevede vi en systemfejl, der gjorde, at ikke alle betalinger kom med på vores overførsler - hvilket vi selvfølgelig beklager.

Jeg kan se på din ordre, at denne blev betalt og afsluttet den 3 november og vi håber således, at du har modtaget pengene og det ikke har skabt yderligere komplikationer for dig.
Du er mere end velkommen til at kontakte os igen i tilfælde af spørgsmål til ovenstående.

God oplevelse

Alt gik som planlagt. Dog kunne ville jeg ønske, at pengene var modtaget lidt hurtigere. Der gik 7 dage fra jeg fik besked på, at overførslen var sat i gang til pengene stod på min konto. Jeg bruger gerne dropnshop igen.

Holder hvad de lover

Hel smertefri måde at få penge for sine gamle mobiler.

Maria Søndersted fandt anmeldelsen nyttig

Dropnshop

Super priser og hurtig ekspedition

Jeg fik min gamle Nokia telefon og Sony ericsson solgt til en rigtig god pris (troede ikke de var så meget værd). Og det gik faktisk ganske hurtigt fra jeg "solgte" mine telefoner på nettet til jeg modtog pengene fra drop n shop. Der gik vist kun 10 dage. Og inkluderet i den tid, var at jeg sendte mine mobiler ind (gratis) og derefter skulle have dem vurderet ift stand. Så jeg kan godt anbefale drop n shop til andre.

Maria Søndersted fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk