[REPLY]
Vi har fået lavet en collage med billeder af vores tre børn. Den er så flot og livagtig, at man næsten får lyst til at gå hen og røre ved ungerne. Collagen fortæller på sin egen måde historien om vores tre børn. En historie jeg kort havde fortalt Anja om. Dem der kender os og vores historie kan klart se den dybere mening i collagen. Tak for det.
I forbindelse med vores deltagelse på IMM Furniture Fair i køln, valgte vi igen at gøre brug af D'rouges evner til at fortolke vores koncept og møbler som kunst. Vi var endnu engang lidt sent ude, men Anja var hurtig til både at skabe et økonomisk overblik, og få en tidsplan på bordet.
10 mega collager på 220x220 cm, samt 6 oplæg til print på vores møbler blev leveret indenfor den lovede tid, og det så helt fantastisk ud.
Det er anden gang vi laver et større projekt med D'Rouge, og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Vi har fået lavet en collage med billeder af vores børn. Det første udkast blev justeret, indtil collagen lige præcis var, som vi ønskede den, og resultatet er blevet supergodt. Alle gæster der ser collagen har rost den, og os giver den stor glæde hver dag.
Collage af Bryllup
Vi ville gerne have en collage med billeder fra vores bryllup. Det blev super godt - Anja blev ved med at være tålmodig, da vi skulle ramme de rigtige farver og udtryk. Vi har nu fået et fantastisk minde fra dagen!
I morgengave til min mand, fik jeg lavet en super lækker collage. Jeg kom med billeder, tekst og farver til Anja og hun udarbejdede en fantastisk collage. Collagen har fået meget ros fra familie og venner og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger
Kh Line G.Palmisano
Anja har lavet et stort og meget flot projekt til udsmykning af vores hal på Ågård Efterskole i forbindelsende med vores 50 års jubilæum.
Vi har været meget glade for samarbejdet, Anja arbejder effektivt, afholder aftaler og er god til at lytte og indfange ønsker og forventninger.
Vi er meget stolte af resultatet, som er til daglig glæde og inspiration for vore elever og ansatte og mange af vore gæster udtrykker også stor begejstring.
Kom endelig forbi, hvis du har lyst til at se det flotte kunstværk
Jeg bestilte en collage hos Anja en lille måned før mit bryllup. Collagen skulle være en gave til min kommende mand og jeg ville derfor gerne have at den skulle afspejle vores liv sammen med min bonussøn og vores hund. Hele processen foregik pr. mail korrespondance og Anja fik en del billeder fra mig, som hun kunne arbejde med og jeg havde kigget på hjemmesiden og kom selv med lidt forslag. Anja arbejdede med det og fortalte løbende hvordan det udviklede sig. Få uger efter havde hun kreeret et mesterstykke, som var blevet så flot! Den blev trykt og sendt med posten så manden ikke opdagede noget. Han var så overrasket og vi fik masser af positiv tilbagemelding fra vores bryllupsgæster, som er givet videre til Anja. Hun kan stærkt anbefales. Hun er meget kreativ, super dygtig, professionel og en rigtig lille meneskekender :) Stor anbefaling fra os.
Søren og Jette
"Hvis du ønsker en personlig collage – kan vi varmt anbefale dette sted. Vi har fået lavet en collage med teksten This is my life… Hele processen fra start til slut er gået gnidningsfrit. Anja har været super professionel. Vi fik en god dialog omkring vores ønsker ang. farve, str. på billedet og antal billeder. Herefter gav vi Anja frie hænder til at bruge sine kreative evner og sætte sit helt eget personlige præg på billedet. Da udkastet kom, sad den lige i øjet – Anja har formået at indfri vores ønsker til fulde. TAK Anja for den fine collage."
- Christina & Brian
I 2010 fik Onsild Idrætsefterskole ny administrationsafdeling, og vores nye foyer trængte i den forbindelse til nogle farver på væggene. Her kom jeg i tanker om en god veninde, som netop lavede de mest livlige, farverige og smukke collager, som jeg syntes ville passe perfekt til den hvide gang :-)
Hedligvis var mine skønne kollegaer med på idéen, og resultatet blev en række collager, som nu hænger som en slags ‘løber’ gennem foyeren på skolen. Disse kan ses på et af Anjas blogindlæg herinde, men findes også i vores galleri på http://www.onsild.dk under fernisering.
Anja formåede virkelig at indfange efterskoleånden ved hjælp af farverne, der smukt changerer over i hinanden, ord fra skolens værdigrundlag og sillhouetter af unge mennesker i forskellige situationer – det hele udtrykker glæde og fællesskab. Vi har været SÅ glade for collagerne, og med deres dybde gør de, at man hver dag ser noget nyt i dem, som man ikke havde set før. De skaber liv og smitter med deres positive budskab og smukke farver.
Tak for det store arbejde, Anja. Jeg er både stolt af, at en venindes kunst nu pryder min arbejdsplads, men også stolt af min arbejdsplads for at kunne fremvise så spændende og inovativ kunst, som af mange besøgende på skolen, bliver rost til skyerne.
Mange Hilsner fra Marie Grønbæk
Hej beställt flera collage av Anja genom åren. Har alltid blivit mer än nöjd. Hon är mycket lyhörd och gör verkligen dina bilder rättvisa!
Tavlan blir bättre än du kan föreställa dig. Jag lovar!
En perfekt present till dig själv eller någon annan:)
Kan varmt anbefale D'rouge til alle som ønsker noget unikt og personligt på væggen.
Selv med lidt ekstra komplikationer i forhold til at bestille fra udlandet har servicen været helt i top.
Anja har korte svartider og man mærker at kunderne er noget hun prioriterer højt.
I forhold til selve kunstværket så er det noget alle som besøger os har kommenteret positivt.
Drouge er glimrende til at svare på mails, og varens kvalitet oversteg mine forventninger både i kvalitet og leveringshastighed!
Anja har formået at fange vores ønsker og har på utrolig kreativ vis fået kreeret tre skønne collager. Hver gang vi kigger på dem, ser vi noget nyt. Hendes værker bringer glæde og liv i vores hjem.
Har købt én af Anjas eksklusive collager i hendes webshop.
Jeg ønskede noget særligt, som ingen andre havde, og det er netop fordelen ved at købe kunst hos D'ROUGE - her findes kun et eksemplar af hvert stykke kunst.
Udover at hendes collagekunst er unikt, anderledes og smukt, får du et print i topkvalitet på det materiale du ønsker.
Kan kun anbefale Anja og D'rouge til alle der gerne vil have et personligt kunstværk ind i hjemmet!
Anja har lavet en helt unik collage til os med fotos fra vores bryllup og det er så simpelthen så smukt.
Det var let at bestille hos D'rouge og igennem mails fandt vi frem til hvad vi gerne ville have. Anja lavede et udkast og ændrede lidt i det et par gange, så vi til sidst havde en helt fantastisk collage, som altid vil minde os om vores bryllupsdag!
Anja Bloch-Hamre fandt anmeldelsen nyttig