We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dt-s anmeldelser

Dt-s Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Dt-s før du handler og giv selv din bedømmelse af Dt-s 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Dt-s

Nul service

Dansk total-service kalder de sig selv – men service er ikke en af deres stærke sider.

Et besøg koster som udgangspunkt 750,- pr. halve time plus de nødvendige reservedele – lidt dyrt men ok – nogle ting koster penge.

Efter en lang samtale på telefonen hvor alle oplysninger inkl. serie.nr, indgår aftales et besøg – Under samtalen blev der gjort rede for hvad fejlen er og hvilken del der er gået itu – det er nemlig sket før at selvsamme del er brændt sammen – og der blev aftalt en pris på ca. 11-1200,-.

Teknikeren dukker op uden andet end en blok og hænderne i lommen – efter 1 minut kan han også konstater at det rigtigt nok er den lille motor til 400,- der er brændt sammen og så et spørgsmål om hvornår de skulle komme og skifte den – stort spørgsmålstegn – jamen skulle du ikke skifte den nu som aftalt – næ nej han rendte skam ikke rundt med reservedele og hvis jeg forsat ville have dimsen skiftet så ville det koste mig ca. 21-2200,- eller hvad der svarer til en tredjedel af prisen på et nyt køle/fryseskab – og så kendte han ikke til nogen aftaler og hvis jeg ikke øjeblikkeligt smed 750,- på bordet så ville der blive ballade.

Så to ting har jeg nu lært i denne uge – man skal ikke købe et køle/fryseskab fra Elektrolux og DT-S.dk har intet med service at gøre og en aftale gælder ikke så længde det er muligt at afpresse folk for flere penge.

Desværre kræver systemet at de skal have mindst en stjerne - den får de helt ufortjent.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk