We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dtf Travel Logo
Kunderne om Dtf Travel : »Hotel Guldsmeden er til guld.« »Første, - men ikke sidste gang :-)« »Perfekt service fra personalet« 704
Godt
8.3 af 10

704 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Hotel Aquamarin Lubeck

Vi er lige kommet hjem, fra tre overnatninger på oven stående hotel. Det ligger ikke så langt fra centrum. Venlig betjening og god service.
Nemt og billigt. Det er anden gang vi har bestilt gennem (bestemt ikke sidste) Dtf Travel. Og vi er ovenud tilfredse med arrangementet. Vi glæder os til næste gang vi falder over et tilbud.

Udvalgt anmeldelse om Dtf Travel

• Allan
  • 36 point
  • 14 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hotel Guldsmeden er til guld.

Vi blev venligt modtaget af de ansatte, at føle sig velkommen er dejligt på en smuttur til Vesterbro i Dronningens København. Indretningen er flot med inspiration fra Bali, vi tænkte colonial style. Økologisk morgenmad var yderst delikat med flere hjemmerørte ting. Parkering er til gengæld noget, vi måtte klare med et parkometer, det anbefaler vi ikke, det offentlige transport system er bedre, bus til døren..

Dtf Travel

Første, - men ikke sidste gang :-)

Vi er lige kommet hjem fra et dejligt ophold i Tyskland.

Super service fra DTF da min netforbindelse røg og jeg ikke kunne færdigbooke på nettet. Sikke en service - Meget effektivt :-)

Deres nyhedsmail bliver altid åbnet med spænding.
De har et rigtig godt og varieret udbud.

Vi rejser helt sikkert med dem igen :-)

Perfekt service fra personalet

Vi har lige haft 3 dage på Hotel Australia Vejle. Det var en dejlig tur ren
afslapning, rigtigt go beliggenhed, hvis du vil behøves du ikke bruge bilen, der er gå afstand til det næsten det hele. I receptionen mødte vi en sød pige ( Line tror jeg hun hed) og fik lov at se 2 værelser før vi bestemte os, det var flot gjort. Vi kommer helt sikkert igen. Vi har rejst
med DTF mange gange og har aldrig haft problemer.Tak for det.

Super

Rigtig nemt og billigt. Super god lejlighed i Ribe Byferie. Har brugt dem før og gør det gerne igen.

Hotel Limfjorden

Top service fra DTF da vi bestilte rejsen med svenske gavekort.

På Hotel Limfjorden følte vi os meget velkommen og betjeningen var helt i top af det yderst velkvalificerede personale der gjorde at for at vi skulle føle os tilpas og næsten hjemme.

Omgivelserne er helt i TOP ved limfjorden.

Rent og pænt

Dejligt hotel med god restaurant og gode faciliteter. Beliggenheden kunne godt være bedre/mere naturskøn.

Badeværelset var for småt

Værelset på Hotel Dania var ok, men badeværelset var alt for lille. Vi sad med benenene i brusenichen når vi var på toilettet og forhænget klæbede til kroppen i badet. Brusenichen var ca 65x65 cm

Flinke mennesker

Fjernbetjening , sløvt batteri. Intet erstatningsbatteri i receptionen, blev dog tilbudt at skifte værelse, men det var sidste nat. Det tog lang tid, inden det varme vand kom.
Selv om jeg boede på hotellet, var restauranten fuldt
booked lørdag aften.

• A. Lind
  • Aabenraa, DK

First Slotshotel, Aalborg

Hotel med en god placering i byen og med et venligt personale i receptionen. Et sted hvor man kan stille bilen og begive sig til fods ud i byen. Et hotel, som jeg vil gi' 4 stjerner

SUPER GODT

Alt gik som det skulle og venlig betjening. lækkert hotel og kun godt herfra!!

• AC

DTF Travel telefonservice

Vi havde fået et gavekort af vores arbejdsgiver til weekendophold via DTF Travel, men gavekortet havde "forputtet" sig og dukkede først op igen, da det var udløbet. HELDIGVIS var der en særdeles hjælpsom medarbejder ved servicetelefonen hos DTF Travel - og alt løste sig på bedste vis. Vi vil gerne TAKKE for den formidabelt gode service og iøvrigt sige, at vi havde en dejlig lang weekend på Best Western Hotel des Nordens i Flensburg!

Hej AC

Tak for de pæne ord. Jeg videregiver dem til mine medarbejdere med det samme.

• Allan Niss
  • Hinnerup, DK
  • 40 point
  • 3 Anmeldelser

Golden Tulip Olymp i Eching ved München

Fantastisk hotel, var overrasket over at det var en lejlighed fremfor et værelse, alt er holdt i gammel stil, men med nyt design.
lejligheden bestod af soveværelse, badeværelse og alrum/køkken, men intet køleskab, kun minibar :-(
Personalet i receptionen var ikke alle lige gode til engelsk, bla. kunne vi ikke få den til at forstå at døren ind til opgangen var låst, så vi skulle igennem hotellet for at komme til vores lejlighed
Restauranten var i prima top, serverede nogle fantastiske rette, ikke helt billigt men kvaliteten svarer dog til prisen.
Morgenmads buffeen var lidt tam, ikke så stort et udvalg i pålæg

Parkering forholdene for gæsterne var utroligt ringe, og båsene var meget små, så typisk fyldte en bil 1,5 bås, fik anvist af receptionen at man skulle rundt om hotellet, de nævnte ikke parkering garage som de havde!

Ingen "Hotel turist info" hvor man kunne se hvilke seværdigheder der var i München og Eching. Og desværre havde turist informationen i München kun foldere på Tysk

Hej Allan

Tak for din anmeldelse af Golden Tulip Olymp v/ München.

Hotellet består både af lejligheder og hotelværelser, men gældende for begge er den ældre stil som de er holdt i - rigtig hyggeligt.

Jeg og familien besøgte selv hotellet 3 dage i sommeren 2010 og umiddelbart virker det som om personalet har haft nogle "skæve dage" i relation til formidling omkring parkering, engelsk og generel turistinfo. Det var ikke den oplevelse jeg havde og ej heller hvad andre gæster formidler tilbage. Vil dog gerne beklage oplevelsen og videregiver denne info til vores indkøbsafdeling.

Eching ligger behageligt i relation til centrum af München og både med bil, men specielt med toget fra stationen er det nemt, at komme derind. Som børnefamilie er det også rart, at der ikke er mere end 45 minutters kørsel til Legoland Tyskland.

Endnu engang tak for din feedback.

• A. Hansen
  • Sønderborg, DK
  • Verificeret køber

Lækkert og centralt hotel i Harzen

Boede på HKK hotel Werningerode, næsten midt i Harzen, når man gerne vil se både øst og vest.

Lækre og rene værelser samt dejlig buffet både morgen og aften.

Vil gerne bo der igen en anden gang.

• Hans-Erik
  • Ejby Hornsherred, DK
  • Verificeret køber

super godt sted, især med en lille pudel

Ribe Byferie kan vi kun anbefale på det varmeste.
Meget fint område, også når det er mørkt, da området fint oplyst samt stenbelagte stier. Også fint med indhegnet aflåst P-plads.
Fint med gratis internet, og også godt med radiokanaler på fjernsynet.
Masser af bestik og service. Opvaskemaskine forefindes, ja simpelthen var alt perfekt. Kort afstand til hundebesørgelsessted.

• PEB
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Dejlig centralt hotel

Boede for anden gang på First hotel i Aalborg. Et dejligt hotel som ligger centralt i forhold til byen (gåafstand).Dejlig stor morgenbuffet, fri internet.
Bruger det til familiebesøg i Nordjylland. Kan kun anbefales.

Quality hotel koncerthuset Malmø

Dejligt hotel, der ligger meget tæt på gågader og shoppingcentre. Hotelværelserne meget små, men ellers ok.
Kan dog ikke se hvad man får af ekstra faciliteter ved at betale for et "superior" værelse,

Hej Bente

Tak for din anmeldelse herinde. Kundernes oplevelser og feedback er af yderste vigtighed for vores kontinuerlige udvikling.

Der er i opgraderingen til Superior værelse på Quality Hotel Konserthuset i Malmö ikke, som sådan ekstra faciliteter. Derimod bliver man placeret på et værelse øverst på hotellet med bedre udsigt og samtidigt et værelse som er istandsat fornyligt. Værelsets størrelse er iøvrigt det samme som et almindeligt værelse (uden opgradering).

Håber at I alligevel nød fantastiske Malmö og de super shopping muligheder der ligger lige udenfor døren fra hotellet.

Dtf Travel

Et rigtigt godt tilbud til en rigtig god pris

Var på et weekendophold i Harz med 3 overnatninger. Hotellet var rigtig godt og dtf havde et rigtigt god tilbud.

Berlin bare en fed by

Vi var heldige at være højst-bydende på Rejseauktionen. Så det var både nemt og bekvemt :).
Hotel Comfort i Weissensee var da ok - selvom det virkede lidt "brugt", og så var beliggenheden lidt langt fra centrum.
Men transportmulighederne er jo bare super i Berlin.
Helt sikkert en by - vi ikke er færdige med. (Det bliver man jo ikke på en week-end) :-)

• Stefan
  • Verificeret køber

Nemt og bekvemt at bestille

Første gang vi prøvede DTF men oplevelsen var god. Hotellet vi overnattede på var pænt, men personalet var lidt sløvt og ikke særlig imødekommende. Der var pænt og rent, men badeværelset var slidt. Bruser og toiletspand defekt. God morgenmad.

Dtf Travel

5 stjerner til DTF, men måske en ide at hotellet opper sig ;)

DTF travel er altid en fornøjelse at rejse med. Det er i orden og altid til en god pris ;) Tak for det!

Ang. hotellet: Synes ikke alle værelser er til 4 stjerner! Vi har boet flere gange på Glostrup Park Hotel og ved at der heldigvis er nogle værelser der er bedre og renere end det vi havde denne weekend. Det var nusset på badeværelset og sengetøjet lå i en rodet bunke under sengetæppet på ankomstdagen........ikke en god velkomst for os :( Personalet gad knap nok at hilse, når vi passerede receptionen :(

Hej Jonna

Først og fremmest - tak for de rigtigt pæne ord omkring DTF. De er højt værdsatte.

Med henblik på hotellet og niveauet på de forskellige værelser er det desværre den realitet som er. Jeg håber, at I blev hjulpet af personalet på hotellet og enten fik anvist et andet værelse eller jeres værelse blev bragt iorden.

Når man på hotellerne har med mennesker, at gøre vil der desværre ske fejl indimellem og det er vigtigt, at give hotellet muligheden for, at afhjælpe situationen. Er der trods henvendelse ingen udbedring må I gerne, skulle situationen opstå fremover, kontakte os øjeblikkeligt. Herefter vil vi forsøge, at assistere via telefonen.

Endnu engang tak for de positive ord - de varmer og vi ser frem til igen, at kunne byde jer velkomne som gæster via DTF travel.

Alt går gnidningsløst

Yderst kompetent

DTF

Har kun godt at sige !

Dtf Travel

Adina i københavn - super sted

Hotellejlighederne er helt i top - dejlig morgenmad og god service over alt. Beliggenheden er god med ca. 30 minutters gang ind til strøget.

Det kan også anbefales at spise i restautant Ottos på hotellet.

København med Nyhavn er jo bare skønt. En havnerundfart er heller ikke at foragte.

De mange indkøbsmuligheder, cafeer, restauranter og seværdigheder er jo lige om hjønet - det bliver ikke bedre...

Bjørn Christensen

Dtf Travel

Godt hotel til rimelige penge

Atter en gang har vi været på et DTF ophold og er igen tilfredse. Atter en gang på First Slotshotel i Ålborg. Hotellet ligger godt, her er rent og pænt samt hyggeligt. Hotellet ligger tæt på gågaden. Morgenmaden meget fin, der var mange mennesker, men betjeningen ryddede bordene enormt hurtigt samt fyldte op hele tiden.

God pris og super hotel

Brugte gavekort til week end ophold. Meget positiv oplevelse. Nem bestilling over nettet og meget fin beskrivelse af hotellet.

Meget fint hotel med god beliggenhed i forhold til centrum, ca. 5 min. kørsel i bil. Virkelig god oplevelse, særligt i forhold til prisen som må siges at være yderst acceptabel.

Allan

5 stjerner super

• lis Madsen
  • Hjørring, DK

Super fantastisk ferie

Vi havde købt en miniferie på Hotel Kranichsee, Goslar-Hahnenklee.
Det e et fantastisk sted, smukke omgivelser, venlig betjening, selv vores lille gravhund var meget velkommen. Der er mulighed for dejlige udflugter i området bl. a. Gosler som er en by helt for sig selv med mange smukke gamle huse.Alt i alt en rigtig god oplevelse, vi vender bestemt tilbage.
Lis Madsen, Hjørring

Hej Lis

Dejligt at få en god oplevelse fortalt. Tak for anmeldelsen herinde og vi ser frem til, at kunne byde jer velkomne som gæster gennem DTF travel a/s igen.

• Ove Nørlem
  • Hinnerup, DK
  • Verificeret køber

God planlægning og service.

Tilbude igennem coop som prøve. Kan anbefale at prøve den form for ophold via DTF

• Britt
  • 28 point
  • 8 Anmeldelser

Enkel planlægning

Der er god service. Hurtig planlægning og nemt at ændre sin bestilling. Vi har haft en dejlig ferie i et lækkert sommerhus.DTF travel kan bestemt anbefales:-)

Nemt

Udemærket service og mulighed for at få det produkt jeg ønskede

billig og nemt

Nu har vi bestil ophold ved dem 2 gange og begge gange har vi fået super god service:-)

Fint hotel i Skagen

Vi fik lige hvad vi havde betalt for - manglende bare lidt sol :0)

Hej Susanne.

Dejligt, at vide I havde et godt ophold i Skagen. Ville ønske vi kunne påvirke vejrguderne mere, men desværre er dette udenfor vores indflydelse ;o)

Tak for din anmeldelse

• Jensen
  • Holstebro, DK
  • 48 point
  • 8 Anmeldelser

Billigt og let

Har rejst med dem mange gange, og det har altid været perfekt.

Harmonisk

En dejlig ferie i et pænt og ordentligt hus og omgivelse.
Alt var i orden og fungerede.
Det var en ro og harmoni over stedet, uden at det var spor kedeligt.
Der var masser af aktiviteter, vi nåede ikke mange, da vi var der alt for kort tid.
Det må vi gøre om en anden gang
Vi kan ikke rose opholdet nok.

Dtf Travel

Et godt hotel i en spændende egn

Modtagelsen i receptionen og senere afrejsen var førsteklasses. Maden var veltillavet og blev serveret af dygtige tjenere. Værelset var velindrettet.

CENTRALT BELIGGENDE

Det var nemt at komme rundt i byen til fods

Dtf Travel

Skønt land, dejligt hotel med virkelig god service ud over det forventelige

Anbefaler varmt at andre rejser til Italien med DTF travel som rejsebureau. Hotellet vi boede på var med en service udover det sædvanlige og hvad man normalt kan forvente sig.

Dtf Travel

OK-hotel til prisen meget tæt på Mosel

ok hotel klods op af Mosel. Fint værelse og udsigt. Lidt problemer med at finde ud af for hotellet hvad der var incl. af såvel aftensmad som morgenmad. Ellers helt fint til prisen

Dtf Travel

DTF klarer deres del perfekt.

Alle de gange vi har brugt DTF, har det hver gang forløbet meget fint.
Det gælder boking over telefon eller over nettet.
Hotellerne har svaret til det lovede.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk