We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dustin anmeldelser

Dustin Logo
Kunderne om Dustin : »Sådan skal det gøres!« »Super service og hurtig levering. :-)« »Rigtigt god Service« 389
Godt
8.4 af 10

389 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (389)

14 dages leverings tid... øhh

Har nu efter 14 dag stadigvæk ikke modtaget noget !!!
Så er billigst måske lidt dyrt købt :-)

Udvalgt anmeldelse om Dustin

• Allan
  • Allan
  • 34 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Som altid - fungerer som det skal

4 stjerner da jeg ikke har "testet" RMA hos Dustin.
Resten fungerer som det skal. Fin side at navigere rundt i - betaling hurtig og uden problemer og levering inden for rimelig tid.

Tak for god behandling.

• Kim
  • Morud, DK

Sådan skal det gøres!

God overskuelig hjemmeside. God opfølgning - både før og efter levering.

Dustin

Super service og hurtig levering. :-)

Jeg har handlet med Dustin mange gange og de leverer altid varerne til aftalt tid.

Rigtigt god Service

Meget personlig opfølgning uden at det virker "spammet".
Vi er glade for Tom hos Dustin :-)

Ordre sendt efter 49 min og 46 sek

Jeg har aldrig set noget lignende. Bestilte 4 produkter kl. 15:01. 49 min og 46 sek senere havde jeg en mail omkring forsendelsen. Pakken var modtaget inden jeg kom på arbejde næste borgen kl. 09:00.

Jeg har nu brugt Dustin i over et år, og det virker! Alt IT i vores selskab købes igennem Dustin.

Tak for fantastisk service!

Fin betjening

Ordren kom ikke indenfor den opr. angivne tidsramme. I øvrigt udmærket telefoniskbetjening. Man kunne ønske at det var muligt at aftale mere specifik tidsramme for levering med transportøren.

Dustin

Ringe kundeservice og forkert lagerstatus.

Jeg blev udsat for en rigtig ringe kundeservice af Dustin, først startede det ud med at jeg bestilte et par hovedtelefoner, som ville blive sendt indenfor 1-3 dage, det viste sig så at det tog over 1 måned før de overhovedet kom på lager, men det blev jeg ikke gjort opmærksom på før jeg havde betalt.

Så fair nok, fejl kan ske. Jeg kontakte dustin for at få refunderet mine penge, denne samtale foregik over næsten en time.

Supporter: Hej og velkommen til Dustin livechat! Hvad kan jeg hjælpe dig med?
Besøgende: Hej - Jeg havde bestilt et par hovedtelefoner (XB500), som jeg havde forventet ville komme indenfor en uge, som der stod da jeg bestilte. Nu kan jeg så se at den først kommer på lager den 15-06, vil derfor gerne afbestille det.
Besøgende: hallo?
Supporter: Beklager ventetiden
Supporter: øjeblik
Besøgende: Nu er det øjeblik da gået...
Supporter: Det skal jeg bruge for at kunne hjælpe dig.
Besøgende: Okay, troede du var igang med noget andet :)
Supporter: Nej jeg afventede sådan set bare et ordrenr. fra dig :)
Besøgende: Det bad du mig ikke om på noget tidspunkt.. men 2 sekunder.
Besøgende: xxxxxxxxx
Besøgende: værsgo
Supporter: tak
Supporter: Ordren er hermed annulleret.
Besøgende: Mange tak

Det tog ham altså 1 time, før han overhovedet gad at arbejde på min ordre. Utrolig flabet service også, da han prøvede at give skylden på mig, for ikke at give mit ordrenr uden at han bedte om det.

Handler helt sikkert ikke der igen.

----------------------------------------------------------------------
Nu er anmeldelsen reporteret, fordi jeg glemte at slette supporters navn fra copy paste. ( beklager)

Nu ved jeg ikke helt, hvad jeg ville få ud af at ændre i chatloggen? jeg har kopieret den 100% som den var da jeg forlod chat-rummet, og selv uden jeres ''rettelser'' hænger min version stadig sammen.

Det er helt op til læseren hvad de mener, jeg har skrevet min oplevelse, om det er en systemfejl eller ej tvivler jeg stærkt på.

Hej Søren,

Først og fremmest er det beklageligt, at vi ikke kunne levere den vare du havde bestilt inden for forventet tid, men din beskrivelse af dialogen med vores kundeservice er ikke korrekt. Vores chat-log viser hvordan dialogen var, og at du blev betjent inden for ca. 3 minutter og bedt om ordrenummer, som vi ventede på at modtage fra dig før du blev betjent høfligt, rimeligt og hurtigt. Der kan naturligvis være opstået en fejl, der har gjort at du kun har modtaget en del af chat-dialogen fra vores kundeservice, hvilket kan forklare misforståelsen – det vil i så fald være første gang vi oplever den fejl. Blot så du er opmærksom på, at vi har forsøgt at betjene dig godt og hurtigt.

Uddrag fra chat-log:

[9:22:25 AM] Kundeservice: Hej og velkommen til Dustin livechat! Hvad kan jeg hjælpe dig med?
[9:22:40 AM] Visitor: Hej - Jeg havde bestilt et par hovedtelefoner (XB500), som jeg havde forventet ville komme indenfor en uge, som der stod da jeg bestilte. Nu kan jeg så se at den først kommer på lager den 15-06, vil derfor gerne afbestille det.
[9:25:43 AM] Visitor: hallo?
[9:25:54 AM] Kundeservice: Beklager ventetiden
[9:25:56 AM] Kundeservice: øjeblik
[9:26:58 AM] Kundeservice: Må jeg bede om dit ordrenr.?
[9:57:49 AM] Visitor: Nu er det øjeblik da gået...
[9:58:27 AM] Kundeservice: Jeg bad dig om et ordrenr. kl. 9:26 - det har jeg aldrig fået.
[9:58:33 AM] Kundeservice: Det skal jeg bruge for at kunne hjælpe dig.
[9:58:48 AM] Visitor: Okay, troede du var igang med noget andet :)
[9:59:18 AM] Kundeservice: Nej jeg afventede sådan set bare et ordrenr. fra dig :)
[9:59:45 AM] Visitor: Det bad du mig ikke om på noget tidspunkt.. men 2 sekunder.
[10:00:06 AM] Visitor: 12869427
[10:00:06 AM] Visitor: værsgo
[10:01:15 AM] Kundeservice: tak
[10:02:09 AM] Kundeservice: Ordren er hermed annulleret.
[10:02:31 AM] Visitor: Mange tak
[10:02:58 AM] Kundeservice: Det var så lidt

Dustin kundeservice

• Søren
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig levering, god service, toner guide virker ikke

God telefon support, super levering - mail sendt om leveringsdato, tracking nr. tilsendt, leveringsdato overholdt. Eneste minus er deres hjemmeside hvor det er umuligt at finde tonere. Søgefunktionen kan også trænge til en optimering, da der er et kæmpe udvalg.

Søren

Super produkter

Mit kabinet til min harddisk kom dagen efter jeg bestilte! Deres kundeservice er meget hjælpsom og jeg fik kun god service. Kan kun anbefale Dustin til andre. Køb her du med!

Altid perfekt

Min fortrukne IT indkøbsside. Har stor set alt, altid god service og hurtig levering.

• Mik Aidt
  • Mik Aidt
  • København, DK

Godt tilfreds

Efter en udmærket rådgivning via en konsulent på dustin.dk's chat-funktion bestilte jeg de ting, jeg var blevet anbefalet. De ankom dagen efter og fungerer fint.

Dustin

God service lyn hurtig levering

Det bestilte modtog jeg dagen efter bestilling. Beløbet blev først trukket fra konto dagen efter jeg havde modtaget pakken.

Pakken var forsvarligt pakket.

Perfekt kundeservice / perfekt levering

Vi har nu igennem 3/4 år handlet med Dustin og altid fået en perfekt kundeservice samt de bestilte varer til aftalt tid og til en konkurrencedygtig pris.

Kan varmt anbefales som professionel IT-leverandør. 5 stjerner !

Kan varmt anbefales

Jeg har fået en del leverancer både privat og til mit firma fra Dustin, og jeg har aldrig haft nogle reklamationer. De har meget konkurrencedygtige priser, og de har altid leveret de bestilte varer hurtigt og fejlfrit. De får alle fem stjerner fra mig.

Dustin

Gode priser, hurtig levering, problemer ved RO

Alt gik som forventede. Jeg bestilt om lørdagen og min ordre blev leveret om tirsdagen. Nu har jeg handlet flere gange og jeg kan kun anbefale at Dustin til andre. Dog skal Dustin blive meget bedre til at informere om hvad der ske nå en vare går i restordre! Jeg oplevere at en hele ordre bliver tilbage holdt pga af en blæk patron. Det er lige som om at Dustin ikke rigtig ved hvordan de skal håndter RO på en ordre.
Men ordre er altid blevet leveret.

Dustin

Tryg, nem og hurtig ekspedition

Lige fra jeg kom ind på Dustin's hjemmeside (samme historie med både privat og erhverv) var der totalt overblik og en fuldstændig flydende overgang imellem alle siderne.
Hvis du vil se hvad der er i din indkøbskurv bliver du IKKE, som hos mange andre, sendt ind på en helt ny side (hvorved du selv skal finde tilbage til de produkter, du sad og læste om). I stedet kan du blot poppe en lille liste ned foroven, der med det samme viser alt hvad du har købt. Desuden var jeg, som erhvervskunde, imponeret over hvor gnidningsfrit alle priser (inkl. dem i indkøbskurven) kan skiftes imellem inkl. og eksl. moms med blot et klik foroven.

Bestilte 5 produkter fredag eftermiddag ved halv tre-tiden. Modtog det hele mandag formiddag.

Godt arbejde Dustin!!!

Alt gik fuldstændig smertefrit

Ikke så meget andet at sige.

• Rasmus B
  • Aarhus, DK

Hurtig og præcis levering

Varen skulle hjem fra grossisten, så jeg forberedte mig på det værste. Men Dustins oplysninger holdt og varen kom efter kun 4 dage, præcis som forudsagt.

Dustin

Alt præcist som det skal gøres.

Alt gik som det skulle, god information om et forsinket emne og derefter levering. Alt skete til tiden og uden nogle former for problemer. Har brugt Dustin i lang tid nu, både deres professionelle afdeling og consumer afdelingen, altid med de bedste resultater. Kan varmt anbefale dem!

• Klaus
  • Herning, DK
  • Verificeret køber

Hurtig levering - god oplevelse.

Hurtig og god service!

Helt OK

Rigtig god servise og produkter til tiden.
Har kun positive ting at sige om Dustin.......

Dustin

Super service og hurtig levering

Jeg bestilte 2 harddiske og 2 pakker RAM. De havde desværre kun én pakke af rammene på lager, så jeg ringede op og blev stillet igennem efter max 30 sek. til en flink medarbejder (det var kritisk at harddiskene kom dagen efter, da vi havde en harddisk i en server som var stået af). Han fandt nogle tilsvarende RAM de havde på lager og ændrede i ordren. Pakken var fremme dagen efter med præcis hvad der var bestilt.

Professionelt og sikkert

Jeg har handlet nogle gange hos dustin via mit firma, og det er hurtigt og sikkert. Jeg er glad for at det er så let at handle hos Dustin, og varen kom den dag jeg havde forventet.

Ikke sidste gang jeg handler der.

Super hurtigt levering og god services

Super hurtigt levering og god services

Mvh
Claus Brinckmann.
Scanhosting Danmark

Totalt manglende jundeservice!

Har købt diverse udstyr fra MAC gennem dem (på firmaordning), men de vil ikke give mig en kvittering ( Ingen garanti!!)

Det anbefales alle IKKE at købe hos DUSTIN.

Der er ingen support og de overholder ikke 2 års reklamation.

De besidder ikke lyst til at yde kundeservice.

• Ulrik

Super leverandør

Dustin er en super leverandør, De skulle måske overveje at skift deres leveringspartner ud med nogle der gad køre ud om fredagen også.

Har nu 2 gange siddet og ventet forgæves, da Bring ikke gad levere til tiden.
Begge gange kunne jeg på track&trace læse at pakken var forsøgt afleveret, men det var begge gange en lodret løgn fra Bring.

Rigtig god service

God service, hurtig levering

Helt perfekt som sædvanligt

Handler jævnligt med Dustin, som så mange andre.
Hver eneste gang bliver varerne sendt med det samme og er i de fleste tilfælde ved min dør dagen efter.
Kan varmt anbefales til alle.

Perfekt

Jeg handler jævnligt hos Dustin fantastisk hver eneste gang både hvad angår kommunikation, pris og hurtighed på levering, jeg er selv selvstændig med egen webbutik www.fangels.dk, så jeg ved hvor vigtigt at gøre tingene rigtigt og det ved Dustin også, så derfor handler jeg her.

Lige ud ad landevejen...

Bestilte, fik leveret. Alt gik fint. Dog burde Dustin, når I anmoder mig om anmeldelse, skrive ordrenummer i anmodningen, når jeg ikke kan anmelde uden. Skulle lige lede i ældre mails... Lille detalje, ellers alt fint!

• Henskow
  • Odense, DK
  • 5 Anmeldelser

Ingen information

Orderdato: 2012-01-09

Bestildte 2 håndfri telefoner den 09.01.2012
med forventet levering den ca. 02.02.2012, da jeg ikke hørte mere ringede jeg til Dustin, og fik at vide telefonerne snart villle være på lager, men idag skriver vi den 03.03.2012 og har stadig intet hørt, så kun 1 stjerne fra mig. Håber Dustin er bedre til noget andet, deres kundeservice er under alt kritik.

• Deniz
  • Deniz
  • København, DK

Perfekt som altid

Har handlet hos Dustin flere gange og servicen og perfekt som altid.

Super IT leverandør

Bruger Dustin i forbindelse med mit arbejde hvor jeg sidder som IT ansvarlig og har brug for en pålidelig leverandør, god service, og ikke mindst konkurrencedygtige priser.

Dustin er altid til at snakke med hvis man skulle finde noget dyere andre steder, og de har som regel altid det man skal bruge på lager, ellers skal de nok gøre hvad de kan for at skaffe det.

Og så er deres medarbejdere altid klar til at hjælpe en med at finde det rette produkt hvis man er i tvivl, dog kan de godt være lidt farvede af de er DELL partner, da de helst sælger DELL udstyr til folk. Ellers fint firma.

Hej Claes.

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er korrekt at Dustin bl.a. er Dell partner, men Dustin er partner med alle de førende it-producenter, og vi er certificeret partner på højt niveau hos mange producenter, bl.a. HP, Lenovo, IBM, Dell, Microsoft og mange flere. Vi modtager ofte anerkendelse fra producenter for vores uovertrufne service og gode resultater. Det kan man læse mere om på http://www.dustin.dk/page/5600.

Uanset om man har behov for software, pc, mobiltelefoni, print eller for at finde den rette kombination af servere, datalagring og netværk, så kan Dustin tilbyde løsninger, som gør det enklere og hurtigere at nå frem til målet. Man kan læse mere om Dustins mange kompetenceområder på http://www.dustin.dk/losninger-serviceydelser/page/4324 .

Dustin kundeservice

Dustin

dustin er en god virksomhed

dustin er en super virksomhed. men syntes at de er ved og blive lidt lovlige dyre. med nogen ting.... onkyo tx-nr809 koster 9935kr hos dustin home. men har set den til 6249kr via nettet og 99kr i forsendelse. så den der med gode priser hos dustin.. den er ikke holdbar. og kan undre mig lidt over hvorfor dustin er lidt over 3700kr dyere end andre internetforhandler.. lidt uhørt synes jeg.. for for den. bliver det så kun til en stjerne i denne omgang

Bestilte printer den ene dag - og så kom den næste dag - Sådan

Super webshop.

Fik et tip på en hjemmeside om denne webshop, og oprettede en brugerprofil i weekenden. I dag var postbuddet her med en trådløs mus jeg havde bestilt, og den var meget nem at installere, og kører fuldt ud efter forventning. Havde et spørgsmål om faktura, og ringede til kundeservice hvor jeg kom igennem med det samme og fik høflig betjening, når jeg ringer til min udbyder eksempelvis, må jeg ofte bede om et call back.

Har siddet og gennemlæst hjemmesiden, og der er mange gode produkter, hvilket overflødig gøre min irritation over at det sted jeg købte min computer ikke har online-salg og ligger geografisk meget langt fra hvor jeg bor.

Dustin

Som altid, hurtig og effektiv.

Dejligt sted at handle. De har hvad man skal bruge på lager, og levering næste dag. Det er sådan det skal gøres.

• benny
  • benny
  • 29 Anmeldelser

Super

Det virker hver gang..

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk