Execution time: 3806ms

PERFEKT
9.5   af 10
4482 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

4482 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Set på nettet

Dustin Danmark får ansigtsløft

www.cisionwire.dk

Dustin skifter hjemmesideplatform for www.dustin.dk, så Dustins e-shops i både Danmark og Sverige kører på samme tekniske løsning. Platformen giver mere fleksibilitet, bedre sikkerhed og enklere processer for Dustins kunder.

Indsendt af   (14. februar 2009) (Rapportér til kundeservice)

Dustin home

www.hol.dk

Er der nogle af jer der har erfaringer med DustinHome.dk's service og deres RMA osv. ?

Indsendt af   (9. december 2008) (Rapportér til kundeservice)
30. juli 2010

På lager og hurtig levering

Jeg havde bestilt en Navigon 4310 Europe navigator hos en anden leverandør, som meldte den i restordre og hele tiden udskød forventet levering. Ferien nærmede sig og i ugen op til afrejse bestilte jeg navigatoren hos Dustin Home og et par dage senere havde jeg varen. Det er ikke første gang jeg har handlet hos Dustin Home, så jeg havde på forhånd tillid til at logistikken er i orden hos Dustin Home.

Hilsen Thomas, Helsinge

Udvalgt anmeldelse om www.dustinhome.dk

15. marts 2010

Service i Verdensklasse

Jeg bestilte d. 14/12/09 et Corsair Obsidian 800D Fulltower kabinet. Pakken kom kort tid efter, super hurtig levering af Dustinhome.

Da jeg åbnede pakken, så jeg tilgængæld at der var et lille hak øverst i hjørnet på kabinettet, samt at prisen var sat ned til 1500 kr.-

Jeg rettede skriftlig henvendelse til Dustinhome, og forklarede min situation. Her fortalte den rare service medarbejder fra dustinhome, at jeg kunne få et afslag på prisen, så det matchede den nuværende pris på 1500kr.-

Det er simpelthen klasse service, og takket være top klasse service endte det alligevel godt, og Dustinhome kan se frem til at beholde endnu en tilfreds kunde.

• Mette
  • Valby, DK
  • 73 point
  • 11 Anmeldelser
28. juli 2010

God pris, hurtig levering

Jeg har netop købt en bærbar computer fra Dustin Home, og det er gået virkelig hurtigt og smertefrit. Jeg havde ikke forventet, at den allerede ville blive leveret dagen efter, så jeg var ikke hjemme til at modtage den, men heldigvis kunne jeg se via deres trackingsystem, at de ville komme forbi igen dagen efter. De leverer ikke via Postdanmark, men PLN.

Jeg har haft laptoppen cirka en uge nu, og alt ser ud til at fungere, som det skal, så der skal kun lyde ros herfra.

27. juli 2010

Hurtig og problemfri levering

Alt kom i et stykke på 2 dage, kan ikke blive meget bedre levering til jylland.

27. juli 2010

Bare OK

Perfekt service i.f.m. køb og rep af min datters PC. Har selv efterfølgende købt PC gennem Dustin home

26. juli 2010

hurtig levering

Alle gange har været uden problemer og med hurtig levering :)

25. juli 2010

Pefekt

Købte digitalkamera. Hurtig levering (dagen efter!!), rigtig god kundebetjening og der var, hvad der som lovet skulle være i forsendendelsen.
Jeg kan derfor kun anbefale Dustinhome til andre. Jeg vil selv bruge Dustinhome næste gang.

24. juli 2010

Dustin Home fungerer fint

Jeg har handlet to gange hos Dustin Home. Først drejede det sig om en rygsæk, den ankom dagen efter jeg bestilte den. Fint arbejde. Dernæst skulle jeg have et extra hukommelseskort. Desværre fik jeg bestilt det forkerte, som jeg derpå sendte tilbage. Pengene kom hurtigt retur til min konto, hvorpå jeg bestilte det rigtige kort - det fik jeg i hænde dagen efter. Flot!

Perfekt hele vejen igennem

Gennem deres udsøgte kundecenter funktion, hvor man chatter med medarbejdere, ændrede jeg en masse ting løbende såsom adresse m.m. og alting fungerede lækkert og gnidningsfrit. Det eneste irreterende var at de ikke havde mit kameraetui på lager og jeg derfor skulle vente over 2 uger for at få det! Men jeg valgte at få tilsendt kameraet uden etui. Ikke rigtig deres fejl.

22. juli 2010

Ingen problemer, og perfekt service.

Jeg bestilte en Packard Bell TJ75 bærbar fra Dustin Home. Varen kom på det aftalte tidspunkt, og de overholdt alle aftaler. Intet negativt overhovedet, perfekt service!

• Mads
  • 36 point
  • 14 Anmeldelser
22. juli 2010

Problemer i den midste afdeling

Jeg har købt 25" HP 2510i skærm, som jeg varmt kan anbefale. Dustinhome.dk er et sted jeg vil handle igen, leveringen gik hurtigt, hjemmesiden var overskuelig og varen var i orden.
De for kun fire stjerner, da jeg havde lidt problemer, med at finde ud af hvor track&trace oplysningerne stod, og da jeg ville spørge i deres chat service, kunne jeg ikke rigtigt komme igennem. Begge dele kan være min egen fejl, så derfor er jeg godt tilfreds.

21. juli 2010

Hurtig levering og personlig service

Leverede dagen efter jeg bestilte selvom det kom fra Norge.
Kom hurtigt igennem til deres serviceafdeling og fik alt den ønskede information.

Her handler jeg igen

superstar service Company

I Ince again madei an order, as always the service was quick and effective!!!! The Great assortment of products !

God og hurtig service

Jeg har gennem tiden købt meget hos Dustin home og jeg er endnu ikke blevet skuffet af hverken leveringstid eller kundeservice de få gange, hvor noget har været i stykker ved ankomsten.

Hurtig og pålidelig service

Jeg købte et Panasonic HDC-SD60 video kamera og et memory kort. Selvom kameraet var rapporteret til "gul" status, så fik jeg det hurtigere end de havde turde love. Så flot! Produktet fungerer også som forventet.

god nok

længere leveringstid end først angivet, men ellers ok

20. juli 2010

Fin service og gode varer

Er vældig tilfreds både med varene og service, kan varmt anbefales.

nem og hurtig levering

nem og hurtig levering samt konkurrencedygtigepriser

19. juli 2010

Varen på lager - som den eneste butik

Jeg var meget glad da jeg opdagede at Dustinhome.dk havde det objektiv til mit kamera hjemme, som jeg havde ledt efter i lang tid – og endda til en fornuftig pris. Varen blev leveret godt pakket ind og hurtigt til min dør. Butikken lader til at have et godt udvalg og konkurrencedygtige priser, så jeg vil helt klart benytte dem igen.

19. juli 2010

Havde varen allerede næste morgen

Aldrig har jeg oplevet så hurtig service. Det eneste der kan siges noget om, var at da jeg bestilte varen viste hjemmesiden en forkert pris. Men et hurtigt opkald, så var det løst. Det er hverken første eller sidste gang jeg handler her.

God pris - hurtig levering

Købte en pc, mus og tastatur. Varen kom fluks og alt virkede.

Super godt uden problemer

Navigation

Super deluxe service

Købte et 37" tv fra Dustin Home.
Blev sendt fra Stockholm. Men allerede dagen efter havde jeg det i besiddelse, og jeg bor i sønderjylland. Se dét er service!!!

super handel

jeg har købt en mobil tlf LG GD880 som var billig og blev leveret efter 4 arbejdsdage. meget tilfreds stillende handel og billig Venlig hilsen liselotte

Super Handel

Ifb. købet af mobiltelefon hos Dustin Home, anvendte vi chatten. De var på i samme øjeblik vi skrev og hjalp til alles tilfredshed. Varen kom hurtigt. Alt foregik til vores tilfredshed.

Perfekt handel

Købt et Canon EOS 500D kamera - og til markedets bedste pris. Lynhurtig og problemfri levering. Super tilfreds.

god service!

Jeg har købt få omkring 10000kr fra det firma, og hver gang har tingene kommet til tiden, også da jeg skrev min adresse forkert, kom min pakke også, men rigtig godt sted og elsker deres dag til dag levering, det er S K Ø N T! :D
og min de ting jeg har haft købt køre hammer godt! :D jeg siger tak få god service! :D og det er ikke sidste gang jeg bestiller fra denne hjemmeside :D !

- Lasse

Rigtig godt

God og hurtig levering.

En glidende handel.

Bestilte ny HDD til min bærbar. Jeg fik den inden for få dage, ingen problemer og prisen var i den billige ende. Jeg har før købt produkter hos Dustin, og har endnu ikke oplevet nogle problemer.

Dustinhome.dk

Jeg bestilte et nyt kamera og 3 dage efter havde jeg modtaget det. Det var lige godt hurtigt. Et par dage senere bestilte jeg et ekstra batteri til kameraet og det kom også meget hurtigt.
Er i dag meget tilfreds.
Nu håber jeg også - hvis jeg skulle får brug for det - at en eventuel reklamation vil blive behandlet lige så hurtigt.

17. juli 2010

Perfekt og service og levering

Photoshop CS5

super tilfreds

købte en mobilholder, kom til tiden og alt var som det skullle være

Billigt og pålideligt.

Fandt noget billigt. Og fik det til tiden.

Perfekt

Lynhurtig levering af en WD 2 TB disc, og da jeg - ved en fejl - troede at varen ikke kunne bruges, fik jeg uden beregning tilsendt et ekstra kabel så den virkede med min FireWire400 Mac

Vil afgjort handle hos Dustin igen ;=)

Good service

Fast delivery and process of product

Ekemplarisk internetbutik

Alt virkede som det skulle og leveringen var hurtig. Ingenting at bemærke overhovedet.
Kan ikke udtale mig om service hvis noget går i stykker, skal byttes eller lign.

Okay, men

kunne ikke følge min pakke hos post Danmark. . . . eller Norge, for det var åbenbart et track and trace nummer til Norge. Jeg bestilte min pakke søndag og havde den torsdag. Ikke helt som lovet men ok.

Superstar

Købte et digitalt kamera og fik en ganske fremragende service.
Det bliver helt sikkert gjort en gang til og med venlig hilsen

Bjarne Gregersen

Denne kunde er tilfreds!

- Længere er den ikke :)

Tilbehør til Mobiltelefon

Købte en micro USB-kabel samt et Microsdhc 4 GB.
Har handlet hos dem før, også denne gang gik alt lige efter bogen.
Har brugt deres support, men blev henvist til producentens support. De kunne ikke hjælpe mig. Ellers alt ok med levering

OK, men ikke perfekt

Købte for omkring kr. 3000,00 ram og Compact flash kort.
Hjemmesiden er fin og nem at bruge.
Det gik dog galt ved bestilling og betaling.
Jeg bestilte varerene og betalte med mit DK-kort, alt gik godt, ingen fejl.
De næste par dage fulgte jeg ordren, men igenting skete.
Jeg ringede til dem og spurgte hvordan det gik med ordren og jeg svaret var at betalingen havde fejlet.
Så jeg måtte ind og betale en gang til. Hvorfor ringende de ikke til mig? De må jo kunne have set at betaling havde fejlet.
Derefter gik alt fint og jeg fik mine varer, jeg sparede blandt andet kr. 3.100,00 på ram'en.

16. juli 2010

Nyt Grafik kort, bestilt dag 1, ankom dag 2!

Bestilte et nyt grafik kort om eftermiddagen dag 1, og kl. 9:00 morgen den næste dag stod posten foran døren, med det i en forsvaligt lukket kasse, med "stød absoberende fyld".

Super god leverings tid, Super god behandling af varen, Super god service!

16. juli 2010

Hurtig og sikker levering - god pris

Ny fladskærm til min computer.
Prisen var god, og levering på mindre end et døgn.
Flot!

Ali

kobte 3 STK. vare meget tilfreds hurtig levering. keep up the good job Martin.Bare alle kunne deres arbejde som Martins.Her er 5 store fra mig. tak

16. juli 2010

Micro priser, samt MEGA service!

Websitet er simpelt opbygget, så jeg let kunne finde lige netop de varer, som jeg var interesseret i, det gjorde at min handel ikke tog mere end 5 minutter. Jeg fandt hvad jeg ledte efter til en virkelig lav pris, men samtidig høj kvalitet. Jeg bestilte mine varrer og de blev leveret til døren 2 dage efter.

DET ER SERVICE!
DustinHome kan klart anbefales til alle, da de har et bredt udvalg af produkter, samtidig med, at de fører en genial servive.
Topkarakter her fra.

Hurtig ekspedition og levering

Canon Ixus. Hurtig ekspedition, leveret på få dage

16. juli 2010

Handlede for første gang hos Dustinhome!

Købte et Canon 1000D - varen kom som lovet. Hermed mine bedste anbefalinger.

DUstin HOme

Købte fornylig en Netgear ReadyNAS DUA hos dustin Home som kom i en pakke sammen med et casio kamera
da jeg bestilte varen gik den ind og krævede penge ofr både pakke løsningen samt for kameraet. Jeg kontaktede deres kundeservice og det viste sig at det var en fejl og at prisen ikke var rettet ordentligt i systemet. Det kan jo ske og de ændrede det på stedet. Super service og der var ingen ventetid overhovedet
Leveringens tiden kan svinge noget. Hvis tingene er på lager aå er de der dagen efter. Skal det bringes fra sverige går der op til en uge, men det gør mig intet for priserne og servicen opvejer det

forrygende

2-3 dage efter man har bestilt ankom varen

Intet at udsætte på Dustin

Bestilte et Sony digitalkamera, et SD kort og en kortlæser lørdag og modtog det onsdag... perfekt. Var også i telefonisk kontakt med Dustin.dk og det var en behagelig oplevelse. Alt ialt et perfekt forløb.

Handler jeg hos Dustin igen? JA, hvis de er billigst med den vare jeg ønsker at købe.

Glimrende service

Købte en PC og nossede i det med min adresse. Derfor bestilte jeg en til. Retursagen kørte som smurt, og jeg fik hurtig og preæcis respons fra kundeservice.

Hvis prisen er konkurrencedygtig kan jeg kun anbefale Dustin.

Eneste negative er at nogle produkter billigere for erhvervskunder, hvilket virker mærkeligt.

16. juli 2010

God pris på tv + vægbeslag leverig inden for det angivende tidrum.

Købte et tv med tilhørende vægbeslag til en rigtig god pris og levering var som der stå 2 dage til levering i Jyland for lager vare.
Vægbeslaget var dog ikke med i første omgang, men blev uden problemer efterleveret

1-2 dage = 6 dage

Bestilte en vare der ikke var på lager hvor der står 1-2 som levering hvilket der gør på mange af deres varer. det er unøjagtigt. men dog skal det siges at hvis du bestiller lager varer så har du dem dagen efter så 5 stjerner for det. men kun 3 stjerner for misvisende leverings tidspunktet

• sej
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

super service

akg hovedtelefoner leveret næsten inden jeg havde lukket PC'en ned
god pris og fin tracking

13. juli 2010

God og hurtig betjening

Efter at de lige havde et enkelt problem med at levere en vare, har jeg kun oplevet en god og sikker behandling.

12. juli 2010

God handel lynhurtig levering

God overskuelig hjemmeside. God bestilling og vigtigst lynhurtig levering hver gang

9. juli 2010

Fantastisk service

Bestilte en gps taske 6/7-10 og modtog den 8/7-10 som lovet.

Ved modtagelse var tasken defekt og jeg skriver derfor en mail til deres kundeservice om aftenen d. 8/7-10. I dag (9/7-10) svarer en medarbejder fra kundeservice på min mail med et spm om jeg vil have tilsendt en ny taske, hvilket jeg svarer bekræftende til. 10 minutter senere modtager jeg en mail om at tasken er afsendt uden beregning. Den defekte taske skal jeg bare kassere.

Dét er god kundeservice.

• Louise
  • København NV, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
8. juli 2010

Billigt og alt gik som det skulle

Købte for noget tid siden en ASUS EEE pc hos DustinHome. De var 500kr billigere end alle andre steder - så det var dejligt! Den kom til tiden og virker perfekt - så ingen klager her :)

7. juli 2010

Perfekte webshop

Købte et LG 8000 tv for godt et halvt år siden, alt har virket perfekt og kundeservicen var helt i top, jeg lavede en endda en aftale så fragtmanden ringede da han var tæt på og det hele spillede perfekt.

Blev gjort opmærksom på at varen kom fra udlandet men at jeg stadig havde samme rettigheder. så fik en vare, hurtigt og var informeret om alt vedrørende det.

Næste gang jeg skal have noget dyrt elektronik så vil jeg vende tilbage til Dustin home

• ose
6. juli 2010

MAX GOD SERVICE

Har netop købt en gps via dustin. Oplevede kvalificerede medarbejdere som ved hvad de taler om og en vilje og evne til service som andre kunne lære meget af. Henvendelser via mail bevares udførligt og rimelig hurtigt. Skal du handle på nettet er Dustin helt klart en af mine favoritter. Sådan !!

29. juni 2010

Altid hurtig levering

Har aldrig haft problemer med hverken levering til tiden eller de bestilte varer.
Generelt gode priser.

Synes dog at produktsøgningen til tider er rodet.

28. juni 2010

Hurtig levering og god service

Har aldrig haft problemer med dustinhome.dk, altid service i top. :-)

24. juni 2010

Ingen problemer!

Edbpriser-> billigste forhandler-> dustin home-> bluray afspiller til mig :) Kan ikke sige det på andre måder... 100% tilfreds!

• 123
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Alt gik som lovet

Dustinhome.dk er et rigtig godt sted at handle. Overholder leveringstiden og yder en god service.

Eksemplarisk.

Har i virkeligheden meget lidt at sige, da alt forløb som ventet retter (ønsket), andre webshops burde tage at kigge DH i sømmene og lære noget af den service og sagsbehandling.

Rod i papierne

Jeg har med få dages mellemrum købt 2 stk SSD harddiske.
Der var er fin og hurtig levering,og de var kraftigt embaleret.
Den første gik desværre i stykker efter nogle dage, men der var ingen problemer med at tage den retur.
Med rod i papierne mener jegat i må stramme jer op, og følge handlerne til ende. Ventede en uge på returæske, det var en smutter som i sagde, og derefter en uge på retur af pengene, da i ikke havde opdaget at harddisken var returneret.
Viljen var der og jeg vil absolut handle hos jer igen

19. juni 2010

Fantastisk service

Jeg fik min bestilling inden for tidsgrænsen.
Jeg sendte bestillingen tilbage, da jeg havde valgt en forkert vare.
Jeg fik derefter alle mine penge tilbage inden for tidsgrænsen.

Fantastisk service - intet mindre :o)

17. juni 2010

Hurtig og lovende levering, præcise svar på spørgsmål!

Jeg bestilte en nettop, Zotac Zbox, samt et hdmi kabel og ekstra ram. Jeg bestilte torsdag inden kl. 14, og havde mine varer hjemme dagen efter ved 12-13 tiden. Over weekenden synes jeg at computeren larmede lige lovlig meget, hvilket de havde lovet mig den ikke ville gøre. Jeg kontaktede dem, og han sagde af sig selv at jeg bare kunne sende den tilbage og ville efter ca. 10 dage modtage mine penge igen. Selv rammene og kablet kunne jeg levere tilbage, selvom de virkede. Jeg vil helt sikkert handle hos dem igen og igen! Og deres chat kundeservice er genial!

16. juni 2010

En meget dårlig oplevelse

Tjaa I kan jo få historien og selv bedømme dem.

Den 7. maj bestiller jeg en Asus eee hos Dustin Home. Ingen problemer men deres track&trace nummer ved Postdanmark virker ikke.

Den dukker op den 12. maj. Ingen problemer men betydeligt længere end de 1-2 dage de gør reklamerer med at det tager.

Der er en fejl på computeren der gør at den ikke kan bruges - det tager mig ca. 5 min. at finde ud af og jeg ved ikke specielt meget om sådan nogen.
Jeg kontakter Dustin og forstår dem sådan at når de har modtaget PC'en får jeg en anden.

Jeg modtager fragtseddel fra Dustin d. 14. og sender PC'en tilbage samme dag.

Den 20. ringer jeg for at høre hvorfor jeg ikke har modtaget PC'en. Jeg får at vide at de først sender en ny når de har fået fejlen godkendt af Asus i Sverige. De forventer at høre fra dem senere på dagen da de netop har rykket for svar. De vil kontakte mig så snart de høre fra dem.

Jeg hører ikke fra dem og ringer igen d. 25. Her undskylder de at de ikke har kontaktet mig og ligger vægt på at de plejer at gøre det bedre. De siges desuden at de netop har rykket Asus for svar og jeg vil høre fra dem samme dag eller senest den efterfølgende.

Dette gentager sig 4 gange mere hvor jeg får ca. samme svar.

Den 4. juni er jeg efterhånden blevet godt træt af dem og skriver i frustration en mail hvor jeg truer med forbrugerstyrelse mv. hvis ikke jeg har PC eller penge tilbage senest d. 10. juni.

1 time efter modtager jeg svar fra Dustin om at de netop har modtaget svar fra Asus som har godkendt fejlen (altså den jeg opdagede på 5 min.). De har 1 eksemplar af samme model som jeg bestilte på lager. De vil gerne vide om jeg vil have den eller pengene retur. Jeg svarer med det samme at jeg gerne vil have den.

Da jeg d. 7. juni endnu ikke har modtaget en mail om at ordren er sendt ringer jeg til dem. Jeg får at vide at desværre ikke har flere på lager og jeg vil modtage computeren om ca 2 uger.

Jeg forklarer dem så temmelig ubehøvlet at de kan beholde computeren og give mig pengene igen. Fyren fra Dustin siger til mig: "Jeg overfører pengene nu"

Og her d. 16. juni venter jeg så stadig på dem....

• Jimmy
  • København S., DK
  • 98 point
  • 28 Anmeldelser

top i orden service

der ikke så meget at sige bestilte i weekenden og tirsdag var posten der med pakken :-)

Perfekt service

Canon Legria FS306

ang klarna

så vil jeg ikke håbe at jeg havner i samme suppedas... har bestilt computer i mandags. den kommer allerede onsdag. det er super hurtig... kontaktet dem i dag for at hører ang betaling o.s.v... man modtager først computeren... så går der cirka en uge... så skulle brevet gerne komme som man skal underskrive og sende retur... kommer det så ikke i løbet af ugen så må jeg jo så lige kontakte dem i næste uge så jeg undgår nogen misforståelse.. vil så glæde mig til at få den nye computer hjem...skøøønt.. super service

14. juni 2010

God levering men tvivlsom betalingshåndtering af Klarna

Dette er nok mest en anmeldelse der går på betalingsfirmaet frem for Dustinhome.
Levering af varene var forholdsvis hurtig men håndtering af afbetalingsordningen hos Klarna er simplethen dårlig.
Man får ikke beskeder om ens konto er oprettet eller ej men får bare inkassovarsler inden for første betalingsgrænse. Ingen breve eller telefonopkald omkring problemerne med ens konto (hvis der er)
Der mangler en hel del bedre kommunikation omkring håndtering af dette.
Der kan der virkelig gøres nogen forbedringer.

En fornøjelse

Hurtig levering pga. en hurtig afsendelse :)
Tak Dustinhome.dk!

Perfekt!

Købt nogle småting over flere omgange - alt har virket upåklageligt!

Fin timing, alt iorden

Ipod nano 16gb

100% i orden

Det bestilte leveret til tiden. Kan ikke gøres bedre.

Super Duper Service

Alt forløb uden problemer fra varen var bestilt til at varen var modtaget. Meget tilfreds med forløbet

Utrolig god kundeservice

Jeg var meget i tvivl om, hvilken oplader jeg skulle købe til mit kamera. På deres hjemmeside fandt jeg et link til kundeservice ved chat. Jeg besluttede mig for at prøve det, og med det samme kom der en besked fra en mand der kunne hjælpe mig. Det fungerede utrolig godt og han havde stor viden om hvilken oplader jeg skulle bruge.
Opladeren kom dagen efter som lovet i "chatten"
Utrolig god service. Der er ingen tvivl om at jeg vil komme til at købe flere produkter hos dustinhome.dk

Super betjening

Jeg købte et Creative HD Vado- kamera, som ikke kunne lade strøm på. Efter telefonisk henvendelse blev der sendt returlabel, og i løbet af et par dage fik jeg tilsendt et nyt kamera. Bedre service kan ikke fås :O) Tak.

• xanti
  • Slangerup, DK
  • 44 point
  • 20 Anmeldelser

Super hurtig levering

Det er første gang jeg handler med Dustinhome.dk, men absolut ikke sidste. hjemmesiden er nem at gå til og varen blev leveret til tiden.

Super hurtig service

Også hvis man skal have krediteret returvarer

Perfect

Jeg har købt et Netgear NAS drev og et Jabra headset.
Begge del kom hurtigt. Headsettet gik desvære i stykker efter 3 måneder... men Dustin sendte en retur slip så jeg slap for at skulle betale porto og en uge efter jeg havde skrevet ind til dem og sagt at mit headset var i stykker havde jeg et helt nyt.... Mit NAS er begyndt at sige at en af diskene er ved at gå istykker :-S.... men man kan jo ikke give dustin skylden for at jeg bare forstår at købe de forkerte ting....

Billig og pålidelig... og med en uovertruffen service.

Efeektiv

Hurtig ekspedition og vare passer til beskrivelse - perfekt

• crj

Hurtigt og præcist

Kunne ikke være bedre.

12. juni 2010

Hurtig levering og super service - kan bestemt anbefales

Fremragende!

Dustin Home har et enormt sortiment, dog var det ikke så tydeligt, at der ikke var lagt moms til. Men alt i alt har det været en god oplevelse at handle med dem.

11. juni 2010

Hurtig levering, bestilte om fredagen modtog varen mandag.

Købte Tamron 18-270 objektiv, kan kun anbefale dustinhome.dk

• hch

Fuld tilfredshed

Det bestilte kamera med diverse tilbehør blev leveret ved døren indenfor de lovede tre dage. Alt virkede tilfredsstillende. Da det er første gang jeg har købt ved Dustin,er det måske højt sat med 5 stjerner, men det lover godt og jeg vil ikke betænke mig på at købe igen. Det betyder meget for mig, at de har E-mærket.

perfekt

Har handlet 5 gange med dem - perfekt hver gang.
mvh
henrik vedel

11. juni 2010

Problemfri bestilling, hurtig bekræftelse på bestillingen og hurtig levering

Bestilte Nikor objektiv kl. 14 og modtog varen dagen efter, pakket godt og sikkert ind. Det kan ikke gøres bedre.

Fin behandling og levering

Godt produkt leveret indenfor god tid.

• Kim
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Kanon

Købte WESTERN DIGITAL TV HD MINI MEDIA PLAYER

Ingen problemer!

dustin home:

Købte spejlrefleks kamera med taske og hukommelseskort.
Ydermere købte jeg et ekstra objektiv.
Tasken, der var med i det oprindelige tilbud, var ikke stor nok til både kamera og ekstra objektiv. Dustin Home valgte derfor at medsende en større taske, så jeg kunne have det hele samlet. Det er god service!

Generelt upåklagelig, hurtig og enkel service

God og stabil servece

Har handlet en del gange, købt Tv, bærbar pc, øretelefoner, tv- tunerkort og det her virket perfekt
Vil helt sikkert bruge Dustin igen hvis jeg får behov

Erik Nielsen

11. juni 2010

Super service og lynhurtig levering

Havde bestilt et par gamer hovedtelefoner til min søns fødselsdag,dagen efter. Havde ikke regnet med at kunne nå at få dem dagen efter, da det var lørdag. Men den klarede chefen lige, så jeg havde dem med lørdags pakkeposten, så min dreng kunne få dem på dagen. Sådan!

Bliver ikke bedre!

Top firma - alt efter bogen . Bliver ikke bedre end Dustin!

11. juni 2010

Hurtig, korrekt og meget venlig betjening

Toshiba camelio S10

• A
  • 22 point
  • 4 Anmeldelser
11. juni 2010

Vi har handlet hos Dustin to gange, og begge gange har vi fået varerne leveret med ekspres fart og der har absolut ikke være noget at brokke sig over. Derudover var det det billigste sted, vi kunne finde på det, vi ville have. Vi undersøgte priserne på edbpriser.dk, og her dukkede Dustin faktisk ikke op, men da vi så gik ind på deres hjemmeside, var det klart, at de var den billigste mulighed. At servicen så er i top og leveringen prompte, ja, så kan vi kun sige, det helt klart er et sted vi vil bruge igen.

11. juni 2010

Hurtig levering af de rigtige varer

- også selvom jeg havde bestilt en lang række forskellige produkter

Se alle anmeldelser

Se alle 4482 anmeldelser

pricerunner evaluation center 3037866

16. juli 2010

Hold øje med priserne.. de er som regl billigst men jeg fandt min nyindkøbte...

pricerunner evaluation center 2938738

3. juni 2010

Jeg bestilte plasma tv Fredag aften ved ca.21...

pricerunner evaluation center 2906510

22. maj 2010

Synes. det var rigtig god service. fik ret...

Karina Harrestrup

24. juli 2009

Alt fungerede fint. Der var en fejl i min ordre og det blev ordnet med det...

Jennifer Olsen

19. januar 2009

Jeg bestilte et kamera hos Dustinhome fordi det var det billigste sted... søgte en del på google om...

torben knudsen

9. december 2008

Jeg havde bestilt kamera, som jeg skulle have videresendt til jul. Levering var derfor afgørende, men butikken afsendte pakken med...

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (3439 anmeldelser)
edbpriser.dk (1021 anmeldelser)
kelkoo.dk (3 anmeldelser)
pricerunner.dk (19 anmeldelser)

www.dustinhome.dk Support

Om supporten

Lynhurtig levering og gode priser.

Skriv til kundeservice@dustinhome.dk
Ring til 88 330 330
Vi bor Michael Drewsens Vej 23
8270 Højbjerg
Denmark

Alternativer til www.dustinhome.dk

Jyskdatasalg

asdfasdf : "En god handelsoplevelse som sædvanligt. Vi har handlet jævnligt med Jysk Datasalg i 4 år, og har ikke en eneste anke. Meget serviceorie" Læs mere

15. juli 2010

Jaman

Michael : "rigtig fin og god handel uden problemer. Fik en fin vejledning over telefonen." Læs mere

2 dage siden

Konsol Chips

Philip Loos : "Jeg bestilte en oplader til min Gameboy Advance SP i lørdags, og har lige modtaget den med posten i dag (tirsdag). Pakken blev afsendt i går" Læs mere

13. juli 2010

bluetooth intercom · computer · gps · mobiltelefoner · spil Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og