We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dvd Og-bluray anmeldelser

Dvd Og-bluray Logo
Kunderne om Dvd Og-bluray : »Ingen kontakt overhovedet, og varen nåede aldrig frem.« »Ringe kommunikation og fejlagtig information på hjemmesiden« 9
Middel
5.4 af 10

9 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (9)
  • T
  • 8 Anmeldelser

Lever helt klart op til min forventning...

Trods de dårlige anmeldelser herinde, så bestilte jeg alligevel hos dem! Varen var dobbelt så billig, som alle andre steder, og den kom dagen efter pakket forsvarligt ind og det hele.

Fik mail med tt nr., osv., så alt i skønneste orden!

Giv dem lige en chance...

Udvalgt anmeldelse om Dvd Og-bluray

Nem og billig side

Siden er nem at finde rundt i, og bestille fra, også gode kald tilbud, men tænk dig om inden du bestiller, er det noget du virkelig mangler, så spørg om de overhoved har den på lager, da ikke alle deres vare som de reklamere med er på lager, eller kan skaffes. :(

Dvd Og-bluray

Ingen kontakt overhovedet, og varen nåede aldrig frem.

Ja, jeg har været så dum at bestille en film hos dvd-og-blueray.dk..

Efter at have fået en ordrebekræftelse, hører jeg så ikke mere fra dem, og på 2 uger har jeg stadig INTET hørt eller set til min film.
De svarede heller ikke på den mail jeg skrev til, og jeg har netop sendt dem en mail med en anmodning om at få ordren annulleret (forventer dog ikke at jeg nogensinde hører fra dem), OG JEG HANDLER ALDRIG HER IGEN!!!!

Manglende kommunikation

Jeg tidligere brugt virksomheden og havde en god oplevelse, så da jeg skal bestille film igen, vender jeg tilbage.

Desværre går pakken tabt, da det selskab, der skal levere pakken mister den. Det er naturligvis ikke dvd-og-blueray.dk's skyld, men idet filmene er sendt har de trukket mine penge, og jeg kan ikke få fat i dem.

Jeg har skrevet flere emails, jeg har ringet, jeg har efterladt beskeder på telefonsvareren. Der sker intet!

Annulleret ordre

De ville ikke sende mig min bestilling fordi jeg havde bestilt mere end én af den samme titel

Dvd Og-bluray

Ringe kommunikation og fejlagtig information på hjemmesiden

Jeg forsøgte at bestille en DVD samling hos dvd-og-blueray.dk. På hjemmesiden og i min ordrebekræftelse stod leveringstiden til 2-4 dage. Efter at have ventet i 5 arbejdsdage på min ordre uden at høre fra dem, kontaktede jeg firmaet, som skrev tilbage at DVD'en var udsolgt fra leverandøren, og at der ville gå op til 14 dage før jeg ville modtage den. Jeg skriver i de efterfølgende 5-6 dage hele 4 (f-i-r-e) emails til firmaet & beder dem om at annullere ordren, uden at jeg hører en lyd fra dem :-(. I dag har jeg så endelig modtaget en mail fra dem, hvor de oplyser mig om at DVD'en er udsolgt, og at de derfor har annulleret orderen. De forholder sig på ingen som helst måde til mine mails, og på deres hjemmeside er det fortsat muligt at købe DVD'en med 2-4 dages leveringstid. Jeg handler ikke længere hos dvd-og-bluray.

Dvd Og-bluray

De sender ikke penge retur !!!!!

dvd-og-bluray.dk er en dårlig oplevelse !!!

Jeg afgiver en ordre og alle varerne står til lager, så der er ikke noget problem der, men kort tid efter kommer der en mail at en DVD ikke lagerføres, og de bare har sendt de andre. Det meddelte jeg straks at det ikke var interessant da prisen for de sidste DVD'er så bliver for dyr, og de skriver at jeg blot kan returnere pakken.
Det gør jeg så, og vil så gerne have mine penge retur, og efter 2 rykkere kommer der en mail om at jeg kan få nogen af mine penge retur.

Sagen ryger snart til banken, så må de kradse pengene ind.
Det er simpelthen ikke godt nok, og jeg vil aldrig handle med dem igen !!!!!

M.jbiks

nemt og hurtigt

Jeg vil uden forbehold anbefale dvd-og-bluray.dk til andre
Jeg har bestilt dvd'er hos dem et par gange og har været fuldt ud tilfreds
Varene er blevet leveret inden for de 1-3 dage som de skriver, og der
har ikke været nogle problemer med dvd'erne.
Der var en af de dvd'er jeg bestilte, der var udsolgt, men jeg fik en mail fra dem, så god service.

Dvd Og-bluray

Udmærket forhandler men mangler at kommunikere

Lad mig starte med det positive først. Jeg bestilte 4 dvd'er. Den ene var ikke på lager, men alligevel blev de andre 3 sendt. Den sidste blev så eftersendt. Det var meget rart.
Nu til det negative. Den dvd der blev eftersendt stod ikke som ikke på lager på deres webside. Der var godt nok en stjerne ud for leveringstiden, men der stod ikke hvad den betød.
Jeg fik ingen mail om at mine varer var blevet afsendt, hverken da de 3 første dvd'er blev sendt eller da den sidste blev sendt.
Til sidst så er der ingen der tager telefonen, selvom den lige har været optaget.
Min konklusion er, at der er plads til forbedringer. Hvis de får rettet op på den manglende kommunikation, så skal det nok blive godt.
På trods af den manglende kommunikation, kan jeg kan godt anbefale forhandleren.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk