2. september 2010
super service
Rigtigt godt at de sender de bestilte varer indtil kl 17, så man har dem næste dag. Når det er enkeltvis. En tryg og god behandling. Kan varmt anbefales
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om DVD City
Sally Le
57 point
12 Anmeldelser
17. august 2010
Ingen problemer, hurtigt og stort udvalg.
Jeg bestilte to sæsoner af Supernatural for en go' pris. Jeg er positivt overrasket over det store udvalg af varer, både af danske version og import, hvilke er super! Jeg sparede nemlig penge på at købe importeret vare (hvilket også havde danske undertekster)
Bestilte det en søndag, modtog varerne tirsdag. Vil helt klart handle der flere gange og anbefale det til andre.
RM
20 point
1. september 2010
Hurtigt og billigt
Bestilte en DVD og havde den dagen efter, til en meget rimelig pris. Har brugt DVD-city en del gang, og har aldrig haft noget at klage over.
31. august 2010
altid god betjening , hurtig eksposition , venlig servise ved telefonist henvendelse .
Stargate Atlantis - season 3 (box sæt) DVDCITY
24. august 2010
super service
rigtig hurtig levering. Filmene blev leveret ca. 18 timer efter de blev bestilt og det var de rigtige. RIGTIG GOD SERVICE
Alex
31 point
9 Anmeldelser
23. august 2010
...
gode priser og et bredt udvalg af film, lidt specielle film kan også findes, i forhold til andre sites. Dog savner et nyt Layout, da den er lidt kedelig efter min smag, ellers generelt god side.
22. august 2010
super handel
købte to film dagen efter lå de i postkassen handler gerne ved dvd city igen
Paul Lind
Odense SV, DK
17. august 2010
Helt igennem fantastisk kundeservice
Jeg havde bestil en dvd med danske undertekster, men fik en fra USA uden undertekster. Kontaktede kundeservice og de sendte mig omgående en ny, uden at jeg skulle sende den anden retur. Meget venlig, omhyggelig og behagelig kundeservice. Min varmeste anbefaling til Dvdcity.
16. august 2010
Super hurtig levering
Jeg bestilte dvd box lørdag aften, den blev sendt søndag og jeg modtog den mandag. Rigtig god service
14. august 2010
God tilbagemelding hurtig levering
Jeg søgte på nettet efter Dronningens Danmark og De vilde svaner. Fandt dem hos DvDcity. Bestilte og betalte via onlinebanking onsdag. Odrebekræftelse samme dag. Bekræftelse på betaling og afsendelse dagen efter. Modtog pakken pr.post lørdag. Godt tilfreds med tilbagemelding på mail og hurtig ekspediton.
13. august 2010
Altid god service!!
Har handlet et utal af gange på hjemmesiden og har aldrig oplevet dårlig service
Kathrine
13. august 2010
Simpelthen bare SUPER god :-)
Jeg har købt mange gange hos DVDCITY og kan varmt anbefale dem.
Jeg har købt både voksen film og mange børnefilm Bla. Mumi trolden samt
mange andre og ganske få timer efter jeg har bestilt dem bliver de afsendt
og jeg har dem allerede næste dag med den alm. post.
Har bestilt hos DVDCITY i dag og kan kun sige at der er noget for en vær smag og til små penge
Så 5 stjerne her fra.
altid super service
Har aldrig oplevet nogen problemer når jeg har handlet med virksomheden via internettet. En enkelt var der sendt en forkert DVD, men ingen problemer. Returneringen blev betalt af virksomheden og den rigtige DVD tilsendt indenfor meget få dage.
40 minutter fra bestilling til 'sendt'
Jeg bestilte tre bluray-diske klokken 18:23 en torsdag aften. Klokken 19:01 fik jeg at vide, at pakken var sendt. Dét er sgu imponerende!
Fuld tilfredshed
Når jeg bestiller varer hos DVDcity - så bliver varen hurtigt sat til ekspedition og
allerede næste dag modtager jeg varen.
Det kan ikke være bedre.
Povl Bak Nielsen
Thomas
30 point
fantastisk Kundeservice
Jeg Købte søndag D. 25 juli 3 film hos DVDCITY.DK The Parent Trap, Out for a Kill og The Glimmer Man begge med Steven seagal. de første to havde de hjemme men da de ikke var kommet Mandag D. 2 aug og jeg kunne se at The Glimmer Man stadig var under bestilling tabte jeg lidt min vente tålmodighed, så om torsdagen dvs D. 5 ringede jeg og sagde at mine film stadig ikke var kommet, og han kunne så se at den stadig var under bestilling og sendte derfor de to første film samme dag som jeg så havde om fredagen:-) og rare at snakke med var de også. og allerede lørdag var min sidste film så kommet til mig og den havde de sendt uden ekstra regning. det kalder jeg god og reel kundeservice.
10. august 2010
hurtig levering
Bestilte 2 stk dvd søndag aften. Havde dem mandag med posten. - Det kan ikke gøres hurtigere
10. august 2010
flot - flot leveringstid - pæn emballering .
har et fantastisk udvalg , gode overraskelser , til små priser ,
9. august 2010
Ingen problemer - hurtig levering
Købt DVD på nettet - levering dagen efter - god e-mail information under ordre behandling - god forsendelses indpaknig - Ingen problemer!
9. august 2010
mangler besked om undertekster - ingen dansk. Blot til orientering for kunden
Har købt 7 brude og 7 brødre, hvilken var en fornøjelse at se igen. Troede faktisk ikke den var til at få, den er fra 1954.
Så det er jeg meget glad for og leveringen er gået hurtigere end forventet.
Kikkede på forsendelsesomkostniger, men det tager vel også tid for jer.
Ved at det er nemt at handle hos jer, har ellers været meget forsigtig med at habdle på nettet.
Hm
Brian
25 point
5 Anmeldelser
6. august 2010
Super service!
De havde sendt mig en forkert film, og da jeg ringede og spurgte om de ville sende mig en returkuvert sammen med den rigtige, fik jeg at vide at jeg da bare kunne beholde den forkerte film jeg havde modtaget =o)
Derudover kan man købe film, som der ellers ikke er nogle ande Danske butikker der fører - Godt nok henter de dem i udlandet, så man må vente op til 20 dage, men hvad gør det når man kan få stort set hvad man vil have!
Perfekt
Udvalget er stort, overskuligt, og leveringstiderne bliver overholdt.
5. august 2010
*****endnu en gang kanon levering.
5 stjerner til DVDcity-jeg har dårligt nået at slippe tastaturet,før DVDcity mailer mig at nu er mine film sendt med posten,og sådan er det altid,godt gået til det effektive personale.Jørn Th Simonsen
Asbjørn
20 point
5. august 2010
Troværdig, hurtig og billigt.
Bestilte blandt andet "Sagen er bøf" og andre dvd'er om mandagen. De kom med posten dagen efter! Super hurtig service.
Denne virksomhed ligger ofte inde med dvd'er, som andre ikke har. Så tag et kig på dvdcity.dk
Det er ikke sidste gang jeg handler der. Kan kun anbefales.
3. august 2010
Bestilling af DVD hos www.dvdcity.dk
Højeste karakter. Et par timer efter ordren er tastet ind på min computer, modtager jeg en mail om, at varen er afsendt. Jeg kan nu gå og glæde mig til at se en god film allerede i morgen ;-)
30. juli 2010
Rart sted - at handle
Når jeg savner en ældre film, som ofte er udgået - besøger jeg ofte deres brugtmarked.
Prisen er fin og de er også hurtige til at sende ens ordre.
29. juli 2010
God og effektiv service både via nettet og i butik
DVD video, Vestergade København har en effektiv service både på nettet og i butik. Deres høje niveau har hidtil givet mig en meget god oplevelse. Deres informationsniveau er også højt, dog kunne det blive højere, hvis man ind i mellem (i ventetiden) fik en mail som stadfæstede at man stadigvæk søgte efterlyste tidler.
28. juli 2010
super
alt bare tiptop,lyn hurtig levering hver gang man handler dvd film her.
28. juli 2010
ulla emborg
alt er til ros
26. juli 2010
De får som før 5 stjerner
Hurtiglevering, god service.
24. juli 2010
Hurtig
DVDCITY er hurtig til at levere, har et stort udvalg til konkurrencedygtige priser
22. juli 2010
Tales of Beatix Potter
Har på nettet købt Tales of Beatix Potter, det tog to dage at få den sendt...flot...det er ikke sidste gang jeg køber hos jer
19. juli 2010
1 - 4 stjerner
jeg kan desværre ikke give alle stjerner da jeg flere gange ikke har kunne købe de cder der er i kataloget fordi de ikke kan skaffes alt det andet hos jer er ok jeg har købt meget hos jer
god dag
henning.
16. juli 2010
DVDCity
Har tidligere købt en dvd fra dvdcity.dk, og varen kom i fin stand, inden for kort tid. Så det er da godt.
Men for 4 dage siden har jeg sendt en mail til dem angående nogle spørgsmål til en vare, jeg gerne ville bestille. Nu efter de 4 dage, har jeg stadig ikke fået noget svar, og kan desværre ikke bestille varen, inden jeg får svar fra dem... Nu må vi se hvor lang tid jeg må vente på deres mail.
charlotte
19 point
Altid hurtig levering
Vi har efterhånden købt så meget hos DVDcity, så de skal også roses herfra. Leveringstider er altid overholdt, der kommer mail når varen er afsendt. OG VIGTIGT - dvd'erne er pakket så de kan komme
ind gennem brevsprækken! Jeg ved ikke, hvordan det vil være at reklamere over noget hos DVDcity, det
har vi ikke prøvet endnu.
strengt fortroligt Sæson 3 pakken
havede købt en pakke inde på dvdcity som hed strengt fortroligt Sæson 3
men fik istedet en Dvd Pakken sæson 1 istedet derfor giver jeg dem tre stjerner.
Martin F.
7 point
God service og priser!
Intet mere at sige der :-)
13. juli 2010
En god butik at handle i
God service, gode produkter og hurtig levering er årsagen til at jeg er en tilbagevendende og meget tilfreds kunde. Jeg vil gerne anbefale DVDCITY til andre som måske har lyst til at handle på nettet.
Mvh.
M. Freund
11. juli 2010
5 stjerner for god service
dvdcity får 5 stjerner af mig for at uden vrøvl at sende mig en ny dvd, efter at den de i forvejen havde sendt aldrig nåede frem med posten.
pf
9. juli 2010
DVDCity -Videonetto : Super hurtig levering
Bestilte DVD onsdag eftermiddage ca. kl 15:00.
Bekræftelses –email’n ankom med det samme.
DVD´n ankom næste dag sammen med notifikations-email.
Sådan skal det bare gøres.
Godt gået videonetto.
7. juli 2010
Suveren service
Har været inde og bestille et par film til min søster i fødselsdagsgave. De er bestilt tirsdag aften og skal bruges lørdag. Og idag onsdag får jeg en mail om at de er på vej med post danmark, så nu er det op til dem.
Tak for god og hurtig service, samt en let og overskuelig hjemmeside.
christina
45 point
7. juli 2010
Super hurtig betjening...
Jeg bestilte en vare der ikke var på lager, og som både jeg og flere andre iøvrigt har søgt forgæves efter i flere år... 6 dage efter lå den i min postkasse... det er da super :-) Glæder mig til nogle hyggelige timer med familien og ren nostalgi :-)
Tak :-)
5. juli 2010
Varen ankom i perfekt stand, hurtig levering, god kundeservice.
Anbefaler helt sikkert DVDcity
4. juli 2010
Perfekt - hvér gang
Bestilte en DVD-film fredag formiddag, og modtog den med posten om lørdagen.
Simpelhen perfekt
DVDcity særdeles anbefalelsesværdig *****
2. juli 2010
God professionel behandling.
Sad hjemme og fik øje på en DVD-box jeg længe havde håbet på udkom.
Fandt ud af DVDcity havde fået den, bestilte den om søndagen, havde den om tirsdagen.
5 stjerner.
Kjeld i Hedehusene
1. juli 2010
godt til freds
jeg synes det er et godt sted at købe dvder de er hurtig
så ok herfra
H.K.
1. juli 2010
Perfekt handel hver gang.
Lynhurtig og sikker levering.
super forretning
nem og overskuelig side... hurtig levering... de har én gang sendt en forkert dvd, jeg tog kontakt til dem, kom hurtigt igennem... de sagde at jeg kunne beholde dvd'en hvis jeg ønskede, mens de returnerede beløbet på den dvd der ikke kom frem... handler her tit...
Anmeldelse af Dvdcity
Jeg bestilte 2 stk dvd søndag d. 27-6-10 kl. 14,30.
Senere samme dag var der en ordrebekræftelse på mail.
Allerede næste dag mandag d. 28-10 modtog jeg dem med posten.
Det synes jeg er fremragende service.
AMJ
Altid hurtig - kæmpe udvalg
Den bedste dvd-pusher på markedet!
Chrisk
29. juni 2010
Enkelt, hurtigt og så alligevel...
Jeg købte en brugt DVD til 25,- kr.
Pakken blev leveret hurtigt (2 dage efter bestilling), og den så pæn og ny ud til trods for, at den var brugt. Alt i alt tilfredsstillende service. Desværre er der ridser i dvden som gør, at jeg oplever filmen hakker to steder. Men hvad kan man forvente for 25,- kr?
Vil handle i butikken igen.
28. juni 2010
Jeg har oplevet en rigtig god service hos DVD City, hvor jeg blev ringet op, fordi en vare ikke længere var på lager, og de var gode til at foreslå, hvad jeg så i stedet kunne bestille. Supergod behandling. og endda et opkald på en lørdag. Vh Mai
Tonny
24. juni 2010
DVD CITY - Super hurtig og flot service.
Jeg købte 25 DVD film hos DVD CITY. For det første kom filmene allerede dagen efter, at jeg min ordre var registreret. Desværre var der fejl på den ene disk. Jeg kontaktede DVD CITY og fortalte om mit problem. Dagen efter modtog jeg med posten en ny skive. Det kalder jeg kundeservice på meget højt niveau.
Tonny
21. juni 2010
5 stjerner for Super ekspedition
Fredag bestilte jeg en DVD hos DVDCITY Megastore på nettet på www.dvdcity.dk, søndag modtager jeg e-mail, at varen er pakket og afsendt, mandag formiddag kommer posten med pakken. Det er virkelig service der vil noget, kan varmt anbefales.mvh. L.Ravn-Hansen
13. juni 2010
Fra dag til dag
Imponeret over hurtigheden! (privatkunde)
12. juni 2010
meget hurtig levering
Første gangs køb.
3 danske film leveret over night.
Morten
45 point
11. juni 2010
fantastisk!! jeg tror ikke at jeg har oplevet en side som leverer varen hver eneste gang optimalt...
jeg har før købt på dvdcity's site... og jeg har hver eneste gang fået varen få dage efter. jeg har købt alt lige fra dvd'er til spil. og jeg må sige at jeg virkelig stoler på denne side. jeg har nemlig prøvet før at være så uheldig at købe noget på en anden side.. og der var der ingen af de bestilte ting som nogensinde kom- men DVDCITY levere hver gang!
jeg må sige at siden er nem at betjene og at de har det meste man leder efter. der er mange forskellige betalingsmåder, jeg har selv prøvet flere af dem. og det er en hel fornøjelse at handle der. derfor får dvdcity af mig fem stjerner:
9. juni 2010
Troværdig netbutik
Hermed mine varmeste anbefalinger til kunder der ønsker at købe film ved DVD-city. En meget troværdig og professionel netbutik.
John J.
9. juni 2010
Let og sikkert.
Jeg har købt flere film og har endnu ikke oplevet problemer med betaling eller modtagelse af de købte film.
6. juni 2010
i højeste klasse et 13 tal. Det er da service i højeste klasse...
13. Ja man må da sige at dvdcity har en god service, en online bestilling bliver ekspederet på en højhellig søndag, samt sendt afsted på en søndag. Det er ikke set før ved andre online indkøb, så det er bare top dollers, og knæhøjt karse. 10 point herfra...
Hanne
4. juni 2010
Gamle film som Angelique alle 5 DVD
Jeg afgav ordren til VideoNetto og modtog alle 5 film om Angelique som jeg havde ledt efter i årevis uden held
Jeg modtog dem fra videonetto kun 4 dage efter.
Se det var SUPER.
gr8etdane
3. juni 2010
Fuld ud tilfres
Når man er en stor film fan og ikke lige bro i KBH, er det dejligt at man stadig kan finden en go måden at få sit film behov dækket.....
Der er en masse film som man ikke kan få mere, som man kan her til den rigtig go prise, denne her siden er nok en af de billigest og mest omfatten.....
2. juni 2010
Super service som altid
Ja hvad kan man sige ud over de hurtig som altid i DVD CITY til at levere vareren...
26. maj 2010
Utrolig flot udvalg, men servicen er helt i bund!
Sjælden ser jeg et så flot og stærkt udvalg som hos DVDCITY. Men desværre er det nok også kun det eneste gode jeg kan sige om DVDCITY.
Jeg havde for et års tid siden én utrolig dårlig oplevelse hos DVDCITY. Hvilket gør jeg desværre må give en så dårlig karakter, som jeg har gjort. Jeg købte nogle varer, som jeg ikke var tilfreds med, og jeg ville have pengene tilbage for mine varer. Så jeg sendte filmene tilbage og ringede dem op, for at høre om de havde modtaget dem.
Det havde de, heldigvis, og de lovede mig at der havnede nogle penge hos mig inden 5 dage. Mine penge er aldrig kommet tilbage. Det eneste der gør, at DVDCITY får 2 stjerner er, at deres udvalg er enormt godt, og mange finder en del sjældne film.
Til jer der vil købe hos DVDCITY: Køb kun filmene hvis du er HELT sikker på, at du ikke vil have noget byttet eller lign. Da det ikke er muligt at få sine penge tilbage, efter mine erfaringer. Jeg kan dog ikke sige, om det er blevet bedre det ene år efter her.
26. maj 2010
5. Bedste dvd butik i landet.
Jeg har købt ca 300 film. Og de har bare været i orden allesammen.
Og der er aldrig noget vejen med at få dem sendt.
Så det er en skam at jeg kun må give 5 stjerner.
Hilsen
Arne Pedersen
Per
24. maj 2010
Hurtig levering uden problemer - rimelige priser
Ikke noget pis. Bestilt dvd lørdag aften. modtaget mandag morgen... SÅDAN
23. maj 2010
Super service, hurtig levering stort udvalg
21. maj 2010
Bredt udvalg af film.
DVDcity har et bredt udvalg af udlandske og danske film. De har ikke alle film, men kan alligevel opfylde de fleste forespørgsler.
Søgningen af film kræver, at man kender bare noget af titlen eller en skuespiller, men fritekstsøgning er der ikke mulighed for.
Ved længervarende leveringstid, på grund af for eksempel import, mangler information om hvor lang ventetiden vil forventes at vare.
Mac
København, DK
74 point
9 Anmeldelser
20. maj 2010
Hurtig levering og kæmpe udvalg
Den fordel som DVD-City har, som de andre DVD-forretninger ikke har, er det kæmpestore udvalg. Jeg har fundet de mest sjældne, gamle, og små titler hos DVD-City, som man normalt kun finder i brugte VHS udgaver rundt omkring. Faste tilbud på DVD'er, til for eksempel 10, 15 og 20 kroner kan jo heller ikke gøres bedre. Effektiv dag til dag levering, selv hvis man er lidt doven, og først får bestilt efter kl. 16 på hverdage! Perfekt.
20. maj 2010
18/5 2010 Tirsdagstilbud, der viser sig at være FALSK ( Stig Larsson Triliogi. ) Pris 499,95 Tiorsdag den 20/ 5 2010 . Samme PRIS
DVDCITY, Er NORMALT en god Net Butik at handle i, men nu er de ALSÅ BEGYNT AT
SNYDE DERES KUNDER, DE har TIRSDAG DEN 18/05 2010 et Knald Godt Tilbud på
Stig Larsson Mellenium - Trilogi til en PRIS PÅ 499,95 kr. Det var jo Billigt og så var det jo kun et TIRSDAGSTILBUD. MEN AK NEJ FOR TORSDAG DEN 20/5 2010 FIK VI EN MAIL FRA DVDCITY
OG HER STOD DER SØRME AT MAN KUNNE KØBE DEN SELV SAMME STIG LARSSON MILLENIUM
TRILOGI, TIL NØJAGTIG DEN SAMME PRIS SOM DA DET VAR ET TIRSDAGS TILBUD.
DET ER AT SNYDE SINE KUNDER SÅ VANDET DRIVER, FOR DENNE SALGS METODE SÅ VIL
VI OVERVEJ OM VI FORSAT VIL HANDLE MED DVDCITY, VI ER SKUFFET OVER DENNE MÅDE DE DRIVER DERES FORRETNING PÅ
MED DE SURESTE HILSEN FRA PERNILLE Og LARS M.
19. maj 2010
Super god service
Super god service ved DVDcity og superhurtig levering, bestilte om aften, den blev sendt afsted dagen efter, og dagen efter igen havde jeg mine film. Det er ikke sidste gang jeg handler der
19. maj 2010
Jeg er altid blevet godt behandlet
Jeg har købt en del film hos dvdcity og de er næsten altid kommet dagen efter jeg har bestilt dem så jeg har ikke haft grund til at klage.
Morten Hygum
Skive, DK
68 point
8 Anmeldelser
18. maj 2010
Ingen info om leveringstid
Jeg vaklede mellem 3 og 4 stjerner, men lod tvivlen komme dem til gode.
Jeg bestilte mine film 25/4 og har fik først en mail 17/5 at nu var de afsendt.
Det er for langsomt, når man ikke får en statusmail.
Men Fejlfri leverance og plus derfor.
18. maj 2010
fin og hurtig service
Jeg bestilte en række Harry Potter film søndag eftermiddag, modtog mail mandag, at pakken var sendt, og modtog filmene tirsdag morgen med posten.
Sådan skal DET bare gøres!
Stor tak til Dvdcity
Karen, København N
17. maj 2010
dvd/city
er det ikke bare dejligt man bestiller dag 1 og dag 2 er varene har det er mit andet køb fra dvdcity og kan ikke klage vil varmt anbefalde dem da de har rigtig rigtig mange film på lager
mvh
brian
munkebo
17. maj 2010
Lang ombytningstid
Jeg har købt Godfather triologien Bly-Ray. Der er en kandt fejl på skive 2, hvis man søger lidt på nettet finder man beskrivelser af fejlen. - De har nu brugt 14 dage på at levere mig en anden. - Jeg har nu anmodet dem om at sende mig en ny nu, så må vi se hvad der sker.
14. maj 2010
Kvik og hurtig
4 film købt online kl.15:00 så ca. 1 ½ time senere en mail med beskeden vi har sendt en pakke til dig.
Se det kalder jeg "kvik og hurtig" ekspedition.
Har handlet der online ca. 10 gange og alt har altid været perfekt.
Ove
Brabrand
Maria
11. maj 2010
Nem side og hurtig levering
Jeg har nu flere gange købt dvd´ere hod dvdcity.dk.
Og jeg har kun rosende ord at give.
Det er nemt at finde rund op siden, der både er delt op i årstal og man kan søge på en bestemt person som man er vil med.
Jeg har købt flere gamle danske film til min far, som jeg aldrig ville have fundet hvis jeg skulle søge på en bestemt film.
Min far eger nu over 50 gamle danske film, og han er en glad gammel mand, filmene er tit og ofte også billligere end hvis man skulle købe dem andre steder, og de bliver leveret til hovededøren, uden ex. betaling, som man ofte oplever andre steder.
Så alt i alt flere dejlige oplevelser...
Maria Schmidt
10. maj 2010
Super god betjening
Jeg kan på det varmeste anbefale DVDCITY - både for deres store udvalg af film og for deres lynhurtige ekspedition.
Her handler jeg meget gerne igen
10. maj 2010
Den bedste jeg har oplevet på nettet!
Let at bestille sin film og får meget hurtigt en ordrebekræftelse på mail. Meget hurtig levering. Så jeg kan varmt anbefale andre at handle her.
7. maj 2010
Meget dårlig håndtering og information.
Jeg bestilte for noget tid tilbage en masse film sammen med en kammerat. På deres web stod der at alle film var på lager eller på lager indenfor 1 uge. Min kammerat og jeg måtte vente over halvanden måned på nogle af filmene, selv dem de "var på lager." Der kom ingen info fra DVD City omkring det før vi havde ringet 2-3 gange.
Det hele endte med at vi langt om længe fik annulleret ordren og fik vores penge retur, men man får ikke lyst til at anbefale dem mere.
Status på de forskellige dvd'ere blev da også efterfølgende ændret. Men en mere up-to-date af deres lager ville være at foretrække.
Jeg er faktisk ked af den dårlige anmeldelse fordi jeg har tidligere haft gode oplevelser med DVD City.
Denne overskygger dem bare desværre.
DVDCITY MegaStore - - et godt sted at handle
De Vilde Svaner / Dronningens Danmark (Double Pack) - - et godt køb.
7. maj 2010
Hurtig levering fra DVDCity...
Bestilte 2 DVD den ene dag, og næste dag var de i postkassen, og de skulle enda over Storebælt. Uha sikke en fin service. Det er jeg ikke vant til fra andre DVD forhandlere fx. CDON.COM.
DVDCity er helt klar min foretrukne DVD leverandør fremover..
5. maj 2010
Køb af DVD
En knald hurtig levering, ikke sidste gang jeg har handlet her. :-))
E. Bjerre
3. maj 2010
Exelent betjening
Jeg har handlet hos DVDCity flere gange via "nettet" og hver gang har ekspedtionen været perfekt. Leveringen har været særdeles hurtig, kun Post Danmark har været "flaskehalsen", hvilket jo ikke kan bebrejdes DVDCity.
E. Bjerre (meget tilfreds kunde).
29. april 2010
Helt og aldeles perfekt
Bestilte 2 DVD'ere hos Dvdcity onsdag middag, fik 2 timer senere mail om, at de nu var afsendt.
Modtog skiverne dagen efter.
Det kan ikke gøres bedre - super firma - takker
MTJ
40 point
11 Anmeldelser
28. april 2010
Det virker bare hver gang
DVDCity leverer varen: god webshop, kundeservice og hurtig leverance. Hvad kan man forlange mere?
Jesper
26 point
6 Anmeldelser
27. april 2010
Lige på kornet
forudbestilte Avatar, til levering, på "dagen"
Perfekt levering, og god pris.
Har handlet der før, og altid til ug.
Kan varmt anbefales.
27. april 2010
hurtig svar og fremsendelse
dvdcity
exselent service
24. april 2010
dvdcity -- det er toppen
da det er første gang jeg handler med dvdcity, efter at have set deres annonce i en avis er jeg meget tilfreds, 2 dage tog det mig at få en cd om edith piaf som jeg havde været i flere forretninger at spørge efter, det vil jeg gøre igen.
18. april 2010
Super sted at handle! :)
Jeg købte 3 film, jeg ikke kunne finde sammen andre steder, og endda til fantastiske priser! De har et kæmpe udvalg af dvd film, og det er derfor absolut ikke sidste gang jeg handler her! :)
Leveringen var også perfekt! 5 stjerner er kun rimeligt herfor! :)
17. april 2010
Overmåde godt.
Det er ikke første gang, at jeg har benyttet DVDcity til levering af DVD ér. Således også nu, hvor jeg bestilte om formiddagen, den 16/.2010, og hvor jeg med posten allerede ved middagstid den 17/4 modtog to DVD ér. Hurtig betjening og betaling med dankort. Tak for hurtig levering.
Med venlig hilsen, Erik Hallam.
16. april 2010
Hurtig og god service
Købte en pakke med 3 danske film. Der gik ikke mange minuter fra jeg havde sendt ordren, til der kom en ordrebekræftelse, og varen kom 2 dage efter. Perfekt, det er ikke sidste gang.
Cecilie
12. april 2010
God betjening!
Jeg købte to film, og de blev leveret til tiden og i en sikker indpakning. Jeg kan ikke andet end sige, god for den side!
Simone
11. april 2010
Ros til Dvd city
Jeg har handlet en del gange , hos dvd-city.
Jeg har kun ros tilovers for måden de håndterer salg-handel-forsendelse.
Jeg er en meget tilfreds kunde,.
MVH
Finn
25 point
7. april 2010
Bestilte 3 stk. Dvd'er Påske-søndag, og de lå i min postkasse tirsdag morgen.
Når man tænker på, at det var en helligdag, jeg bestilte dem på, syntes jeg det var ret godt gået. Så de må ligeledes være sent til mig på en helligdag.
Rigtig godt gået. No Problem, med dem..
Hilsen Finn.
Ida
3. april 2010
5 stjerner - SUPER!!!
DVDcity- hurtig levering... bestilt Langfredag modtaget lørdag
Line
100 point
44 Anmeldelser
1. april 2010
Altid hurtig levering
DVDcity har altid et kæmpe udvalg og hurtig levering.
31. marts 2010
Her kan jeg få dvd'ere, som andre ikke har
Her kan jeg få dvd'ere, som andre ikke har, kun +++++ herfra
MF
Århus, DK
30. marts 2010
Levering af DVD
Dvd'en blev bestilt en fredag aften, og lå i postkassen mandag - super! Eneste minus må være den højere pris sammenlignet med andre steder (Dvdcity var dog det eneste danske sted jeg fandt, hvor den pågældende dvd rent faktisk var på lager - visse andre netbutikker skrev fejlagtigt på deres hjemmeside at de havde den på lager)
20. december 2009
Har handlet hos dvdcity flere gange, og altid...
25. juli 2008
1-2 dages længere leveringstid end andre konkurrende DVD-shops. Fik dernæst kun 1 af 2 bestilte produkter og ingen melding om de så ville...
13. oktober 2007
Har handlet der et par gange, jeg har bestilt på hjemmesiden men selv afhentet. De har levet op til den...