[REPLY]
Dvdoo er en rigtig god netbutik, man får de varer man har bedt om og de bliver sendt stort set med det samme. Rigtig god service. Vil helt klart bestille derfra igen.
Bestilte 2 film torsdag aften, og har dem med posten lørdag morgen - så kan man vist ikke forlange mere :-) Dejlig overskuelig hjemmeside, god søgefunktion, billig porto. Bestemt ikke sidste gang jeg handler der. Thumbs up Dvdoo.
Jeg bestilte varer og havde dem 2 dage efter;o))). Kunne ikke være bedre.
Bestilt dag 1. Modtaget mail om pakkeafsendelse dag 2, og modtager pakken dag 3. Nemmere kan det vist ikke gøres.
Det var mega dejligt at man ikke skulle vente så lang tid på at jeg fik min dvd'er og det var dejligt
Fik mine ting hurtigt ind ad døren og alt var som det skulle være, kun positivt herfra.
Min pakke kom som forventet til tiden og uden problemer. Derudover snakkede jeg med en rigtig sød dame, som kunne svare på alle mine spørgsmål, da jeg snakkede med jeres kundeservice :)
Jeg er meget tilfreds med dvdoo, jeg bestilte en dvd, og havde den et par dage senere. Det kunne ikke være bedre
Jeg fik pakken inden for den tid og på de betingelser som de havde lovet.
Rigtig god service jeg fik min vare to dage efter jeg havde bestilt den.
Cd en kom med det samme. Fejlfri. Ingen problemer. Meget nemt.
Tre dage fra bestilling til modtagelse, godt gået!
Det gik bare hurtigt det hele - bekræftelse og modtagelse af varerne. Handler helt sikkert gerne her igen!
Vil bestille og betale for 2. del helst inden fredag, eller fredag, allersenest lørdag.
Lena VBryder
Super service og hurtig levering!
Kan varmt anbefale at handle her
Ser ud til at være en virksomhed med styr på tingene og de relevante varer på hylderne - skal ikke vente flere dage før din ordre afsendes - perfekt.
Generelt et tilfredsstillende sted at handle, dog var det en skam at den boks jeg bestilte ikke kunne leveres, og at et tilfredsstillende alternativ ikke kunne tilbydes.
aldrig noget pjat filmene kommer hurtigt
kan man ønske sig mere
ikke engang lavere priser de er små allerede
Varen kom allerede efter et par dage... Bestemt et sted vi vil handle igen.. Kun ++++++++ herfra..
Fin og hurtig service, det eneste minus er dog at kassetten til dvd'en var blevet beskadiget under transporten.
Det er sikkert post Danmark der har mishandlet den!
Heldigvis var dvd'en hel, og det er jo det vigtigste
Bestilte dag 1 , film i postkasse dag 2 -- SÅDAN!
Servicen er i top og leveringen er lyn hurtig hvad mere kan man forlange
Det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Dvdoo. Varene kom dagen efter jeg havde bestilt dem.
billige priser,selv på nye film og spil.Det går virkelig hurtigt,bestiller tidligt en dag,har varen den næste.
Jeg er godt tilfreds med at handle hos jer, men jeg mangler en tilbagemelding ang restordre. Pt. mangler jeg en CD, men jeg ved ikke hvor længe der går inden den kommer. Jeg ville gerne have en tibagemelding med f.eks. at min ordre kommer om 14 dage eller hvor lang leveringstid der nu kan være.
Ikke i orden at man kan bestille film, der viser sig at være udgået
Betaling og overskuelig hjemmeside.
Forsendelsen anmeldt og ankomst som lovet.
Pris i bund.
Kelkoo.dk bruger
God butik med bredt billigt udvalg. Hurtig...