Execution time: 547ms

Forbrugerklager

Myndigheder

22. april 2010

kan anbefales

God oplevelse at handle hos dykkerteori.dk: nemt at bestille, informativ ordreoversigt og hurtig ekspedition.

Udvalgt anmeldelse om dykkerteori.dk

27. marts 2010

Lækkert udvalg og hurtig levering

Jeg brugte en del tid på sitet før jeg bestemte mig for hvad jeg skulle købe, for der er masser af vælge imellem. Jeg modtog mine varer efter få dage, og kvaliteten var glimrende. Jeg kommer nok derind igen inden længe.

22. marts 2010

bare i orden....

Har købt leatherman Juice multitool + Taske.
Hurtig levering, og varen OK...

23. februar 2010

Hurtig ekspedition - stjernegodt!

Jeg har købt en undervisningscd til Padi OWD grundkursus. Der var hurtig levering og servicen på tlf. var super.

20. februar 2010

Ualmindelig god information og levering

Fantastisk service, god information under hele processen, varen leveret på under 24 timer, bedste internethandel til dato.

17. februar 2010

Hurtig levering og god opfoelgning!

4. februar 2010

Nemt og hurtigt, ingen problemer og

Nemt og hurtigt, ingen problemer og levering dagen efter. Alt klappet og klaret.

3. februar 2010

dykkerteori

Det sted på nettet, hvor jeg har fået den bedste service, og kan klart anbefales...

3. februar 2010

Rigtig godt udvalg

Rigtig godt udvalg som vokser hele tiden.
Klar anbefaling.

4. december 2009

Alt fungerede som det skulle

sea and sea ys-27dx arm sæt. Ikke afprøvet endnu, men alt svare til forventet

2. december 2009

Virkelig god netbutik, der har andet end dykkerudstyr - kan bestemt anbefales

Hurtig betjening
Rigtig god service
Mulighed for straks efter selv at hente varen ved firmaet

Enkel - sikker og nem nethandel, som jeg bestemt kan anbefale

Bent Nielsen

2. december 2009

Kanon service og vejledning

Da jeg bruger briller,, søgte jeg på en dykker/snorkelmaske med styrke. I min søgen faldt jeg over dykkerterori.dk. Her fik jeg rigtig god vejledning og service i forbindelse med købet.

Masken ankom dagen efter og har nu været en tur i Egypten og blev flittigt brugt hele ugen.

1. december 2009

hurtig levering - god vare

Købt våddragt til børn 3 mm, for 3 uger siden. Den kom med posten dagen efter.
Ungen frøs i svømmehallen og kom ikke i vandet, nu svømmer han !!!

30. november 2009

Super

Lynhurtig ekspedition. Tog på ferie i Egypten. Brækkede desværre dimsen som skal holde snorkel og maske sammen. Skrev til dykkerteori.dk i går (søndag). Blev ringet op i dag (mandag). Og nye "dimser" er på vej. Meget, meget fin service. Masker i superlækker blød kvalitet.

27. november 2009

Hurtig levering og god service

God information, god service og helt klart et sted jeg vil handle igen.

4. november 2009

Lynhurtig levering

Varerne blev leveret på under 24 timer, hvilket var højt værdsat da det skulle bruges til en gave kort tid efter. Kvaliteten af varerne er i top

13. oktober 2009

Hurtig tilbagemelding pr.mail og hurtig levering

Jeg stod og manglede en dykker maske med styrke ,skulle bruge den inden for 3 dage, den ankom på andendagen. Fin service og tilbagemelding at den var på lager

23. september 2009

Super god betjening og hurtig levering

Snorkel + maske kom dagen efter jeg bestilte! Var meget hjælpsom, havde lidt svært med at rigtig styrke i masken; men ingen problemer med ombytning. Kan kun anbefale andre at handle her. Super service og hurtig levering.

4. september 2009

Hurtig og problemfri handel

Sådan burde alle internethandler ideelt set være: bestilling sidst på førstedagen, varen sendes på andendagen og t&t-nummer oplyses pr. mail. Trediedagen modtages varene pr. post. No problemos

2. september 2009

Hurtig levering - og rigtig god servce!!!

20. august 2009

Service i topklasse!

Hurtig svar, hurtig leverance. Kunne ønske at alle var sådan!

19. august 2009

Igen en perfekt handel - her bliver du ikke skuffet

Dette køb var ekstraordinært i størrelse og vigtighed, så god vejledning og diskussion var af betydning. Jeg blev heller ikke denne gang skuffet. Foreslag som jeg ikke selv havde overvejet, blev chekket for anmeldelser på andre steder og det endelige valg har vist sig at være i top. Jeg hentede varene på kontoret og fik grundig gennemgang og afprøvning.

11. august 2009

meget hurtigt levering og meget rar telefonisk betjening

varen ankom dagen efter bestiling og var godt og sikkert indpakket.
prisside var en del under andre undersøgte steder. tæt på halv pris. og jeg er yderst tilfreds med produktet og vil klart anbefale andre at bruge tid på at undersøge siden for deres ønskede produkter.

11. august 2009

Jeg bestilte maske med styrke fredag formiddag, jeg fik hurtig respons fra dykkerteori, at denne kunne afhentes nogle timer efter. Herefter fik jeg grundig instruktion i brugen, samt at vi testede om masken passede.
Meget god service, som jeg kun kan anbefale.

6. august 2009

Perfekt service

Jeg bestilte min logbog torsdag formiddag og torsdag eftermiddag hentede jeg den så. Ydermere fik jeg en god og brugbar snak med indehaveren, som var yderst imødekomende og venlig... Kan ik andet end være tilfreds.

4. august 2009

Super Service

Jeg bedstilte sidst på eftermiddagen om fredagen og regnede med at bestillingen først ville blive checket om mandagen.... Men der gik max 20 min. efter min bestilling så kom der en mail at min nye maske og snorkel var på vej. Og jeg havde den mandag.

Lækkert udstyr og go service. Kan varmt anbefales.

4. august 2009

Super hurtig levering. Jeg bestilte en maske med styrke om fredagen og mandag kom pakken med posten. Super service. Det reddede dykkerferien!

31. juli 2009

super hurtig betjening

ordren kom dagen efter jeg havde bestilt, hvilket betyder meget for mig.

9. juni 2009

Glimrende nethandelssted med god service og fair priser

God service, opfølgning på handlen, hurtig levering, fair pris, godt emballagevalg. Alt i alt et godt sted at handle på nettet. Fuld tilfredshed.

26. maj 2009

Super sælger

Vareren kom meget hurtigst efter bestillingen og det er bare super.
Ingen skader da den var pakket godt ind.

25. maj 2009

Super service!

Jeg bestilte briller med styrke og blev ringet op for bare lige at sikre alt var som det skulle være og fik at vide hvordan jeg selv skulle montere glassene med styrken i brillerne. Det var super!

11. maj 2009

Perfekt fra start til slut

Hurtig telefon betjening, klare svar, hurtig levering, fremragende pris og jeg kunne blive ved. Nok den bedste service jeg mindes på nettet.

23. april 2009

Effektivt - ikke bare i teorien :o)

Hurtigt og problemfrit!

1. april 2009

Det vil være upassende, at klage over betjeningen og servicen

Jeg ledte efter produktet på internettet, fandt det, bestilte det, og allerede dagen efter var det i min besiddelse.
Efterfølgende fik jeg besked om, at man havde glemt at orientere mig om, at der skulle fratrækkes 5% i rabat, da jeg havde lavet en onlinebestilling. Rabatten er kommet mig til gode.
Jeg kan kun være tilfreds.
Hilsen Keldleon

18. marts 2009

Dykkerteori.dk

Dykkerteori.dk yder en fremragende service. De er lynhurtige til at behandle en ordre, og deres produkter er af høj kvalitet, men også til en yderst konkurencedygtig pris. Jeg giver dem gerne min varmeste anbefaling.
Claus Roved. Egå

17. marts 2009

Nemt, hurtigt og billig.....;o)

Ingen problemer, og varen leveret hurtigt,

12. marts 2009

Flot service i forbindelse med "begynderindkøb".

Vi har foretaget vores første "dykkerindkøb" i form af to masker med styrke i glassene og tilhørende snorkler. Telefonisk fik jeg gode råd med hensyn til valg af maske ("køb den billgste, da der er risiko for, at den dyreste ikke passer"). Efter afgivelse af E-handel bestilling en sen aften skete der allerede dagen efter en hurtig, effektiv, godt indpakket forsendelse, som blev modtaget den efterfølgende dag. Jeg er meget imponeret over den fine service, Dykkerteori har ydet i forbindelse med handlen, og ikke mindst den løbende information om status for leveringen og om hvordan vi skal "forbehandle" det leverede udstyr.

6. marts 2009

Enorm god service

Da jeg for 3 dage siden bestilte VIR på dykkerteori.dk bestilte jeg i samme åndedrag noget matriale som jeg meget kort tid efter fik at vide var sendt det var sidst på eftermiddagen og i går aftes havde jeg pakken.
Dykkerteori.dk gør meget ud at deres kunder er tilfredse, og det kan jeg kun sige jeg er, ingen grund til at være andet med den service!!

26. februar 2009

Super serviice

Modtog varen med det samme.

16. februar 2009

Super service og gode/lave priser - Det er dykkerteori.dk

Jeg bestilte 2 lygter hos Thomas hos dykkerteori og fik først at vide, at begge lamperne var på lager, hvilket ikke stemte helt. Modtog dagen efter ordrens afgivelse et telefonopkald fra Thomas, hvor han lagde situationen på bordet, og vi kom til en fælles forståelse for ordren. Det er super kundeservice. :-)

Har modtaget begge lygter med nogle få dages mellemrum. Begge var fint pakket ind og lygterne lever begge op til forventningerne.

Handler helt sikkert hos dem igen. Kan kun anbefales.

9. februar 2009

Super service!

Jeg blev holdt løbende opdateret omkring min ordre. Selvom en enkelt vare ikke var på lager ved bestilling, dukkede det hele alligevel op hos mig inden for en uge.

Kort sagt: Super service!

15. januar 2009

Super

Varen kom straks efter bestilling, var godt emballeret, og produktet svarede fuld ud til forventningerne. Betalingsdelen var ligeledes meget professionel.
Jeg vil gerne handle hos Dykkerteori igen.

30. december 2008

Dykkerstjerne.

Fremragende internetbutik som jeg gerne ville give seks stjerner hvis det var muligt. Super information hele vejen igennem.

23. december 2008

Bedste service jeg nogensinde har oplevet!

Jeg har efterhånden handlet over nettet et par år nu, men aldrig oplevet så god service som hos Dykkerteori. Jeg bestilte varen d. 22/12, så ringer de lige for at høre om det er til julegave, for så kan de ikke love de når frem. Det var ikke til julegave, men opringningen er tegn på god kundeservice og en velfungerende netshop!
Varen var her i øverigt d 23/12.
5 stjerner fra mig!

15. december 2008

Super service!

Hurtig levering og god opfoelgning!

• CB
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
11. december 2008

Service er ikke et fremmedord!

Jeg har nu handlet et par gange med Dykkerteori.dk

Min første handel var med en maske og næste med logbøger.

Masken jeg havde købt var mig anbefalet af venner, og uden at have prøvet den købte jeg via nettet. Den var for mig ubrugelig og jeg tog kontakt til Dykkerteori. Jeg fik en meget personlig og brugbar service hos Thomas, og fik en maske som jeg kunne bruge.

Bestilte nogle dage senere PADI logbøger og de var hos mig dagen efter!

Jeg kan kun anbefale stedet. Thomas er utrolig kompetent og nærværende i handlen - ydermere har han nogle meget favorable priser. Stedet jeg handler igen!!

13. november 2008

Professionel håndtering af handlen

Hurtig levering, venlig betjening. Dejligt med de orienterende mails undervejs. Varerne er i orden og kom som lovet.

30. oktober 2008

Altid en god oplevelse.

Servicen er personlig og bare i top..
Man kan være sikker på hurtig levering, servicemindet betjening og gode varer til en god pris!

Kan varmt anbefales.

Mvh.
Kasper C

28. oktober 2008

Her kan man trygt handle

Meget hurtig levering. Varerne er omhyggeligt indpakket. Opfølgning på om varen er leveret. Jeg har også fået en omhyggelig og kompetent vejledning ved personlig fremmøde på Svanevej.

24. oktober 2008

Nemt og hurtigt

nemt, overskueligt, sikkert, super hurtig levering selv om bestilling var fredag aften. fik pakken mandag morgen.

super gode tilbagemeldinger og status mails.

4. oktober 2008

Rigtig god service

Der går ikke langt tid fra varen er bestilt til ordren er bekræftet, man kan følge pakken på nettet hele vejen indtil den ankommer. Hurtig levering.

30. september 2008

Hurtig ekspedition og god information.

Hurtig ekspedition og god information.

25. september 2008

kan anbefales

god oplevelse at handle hos dykkerteori.dk: nemt at bestille, informativ ordreoversigt og hurtig ekspedition.

15. august 2008

Hurtig handel, god pris og fantastisk service

Har efterhånden handlet med dykkerteori.dk en del gange. Aldrig nogen problemer, men får lynhurtigt en bekræftelse, eventuelle statusmeddelelser på ordren modtager man prompte og samtidig er priserne fornuftige.

12. august 2008

5 sikre stjerner!

Som de fleste andre webshoppere derude, lægger jeg vægt på et bredt udvalg, fornuftige priser og hurtig levering når jeg handler. Men når jeg ud over dette får en yderst kompetent og venlig telefonservice (tror jeg snakkede med en der hed Thomas), kan jeg ikke forlange mere.

Derfor 5 sikre stjerner fra mig.

Venlig hilsen Christian

12. august 2008

Kanon service

Rigtig god service, og en hurtig levering. Der er intet at være utilfreds med.

9. august 2008

Glimrende service og god stemning

Vi fik mulighed for at se varen, og fik alle de informationer vi havde brug for.

7. august 2008

Tak for en god handel

God service! Jeg havde nogle spørgsmål og fik venligt svar pr telefon. Desuden blev der fulgt op på levering fra dør til dør pr e-mail, og jeg havde også selv mulighed for track 'n trace. Jeg har haft nogle få dårlige erfaringer med Internethandel (især leveringstid eller leveringsdygtighed), men dem fik Thomas gjort til skamme. Jeg vender helt sikkert tilbage næste gang. Dog én lille bøn: det ville være rart, hvis man havde mulighed for at klikke nogle gode forstørrede billeder frem af produkterne.

30. juli 2008

Lynhurtigt og klar besked!

Klar anbefaling.

16. juli 2008

Nemt, bekvemt og fremragende service.

Hurtig svar, levering som lovet og til aftalt pris.
God information - fra køb til modtagelse.
Jeg føler jeg har fået en rigtig god behandling.

11. juli 2008

Fremragende service

Bestilte 1 LED-Lenser V² Power Chip Three A diodelygte, Sort d.9-7-08 kl.16.41 og d.10-7-08 kl.11.54 havde jeg modtaget varen.Blev informeret om ordren pr.e-mail hele tiden.Jeg kan stærkt anbefale forhandleren og lygten som jeg købte.

1. juli 2008

Super hurtig levering!

Glad for den super hurtige levering, indholdet svarer til det der er beskrevet på nettet.
glæder mig til at lære at bruge bøgerne, og lære at dykke

ilsen Niels G.

23. juni 2008

SUPER SUPER service og lyn hurtig levering

Jeg mangle en bog meget hurtig, skrev på ordren at det hastede, Thomas bekræftede straks ordren pr tlf så jeg var sikker på leveringen. Varen var fremme med mig inden der var gået 36 timer efter min bestilling. Efter min mening så har jeg fået SUPER SUPER service som man ikke ser mange steder i denne internet verden, så her handler jeg helt sikkert igen

20. juni 2008

Har kun handlet en enkelt gang. Alt gik fuldstændig som det skulle. Men det ekstra plus personlige behandling. Man føler der står en person bag, som virkelig er interesseret i at du er fuld ud tilfreds med handlen.

Kan kun anbefales!

• JSB
  • 70 point
  • 40 Anmeldelser
22. maj 2008

Unik personlig betjening

Butikkens indehaver virker meget reel og troværdig og man oplever en unik personlig betjening. Fik en mail om at mine vare var klar til afhenting én time efter at jeg havde bestilt den - det kan vist ikke gå hurtigere... .
Kan klart anbefales...

7. december 2007

Har handlet her et par gange, og kommer helt bestemt til det igen!

Fin hjemmeside, som fungerer og er let at finde rundt på.

SUPER kommunikation ved bestilling!
Har aldrig oplevet denne gode personlige betjening andre steder på nettet!

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (66 anmeldelser)

dykkerteori.dk Support

Om supporten

Dykkerudstyr i top kvalitet til online pris. Køb dit dykkerudstyr her med 30 dages fortrydelsesret. Danmarks største udvalg af PADI materialer.

Skriv til dykkerteori.dk
Ring til 40333026
Vi bor Svanevej 14
2400 København NV
Denmark

Alternativer til dykkerteori.dk

Sonos

René : "Varen kom hurtigt. God beskrivelse på hjemmeside. Gode priser." Læs mere

2. august 2010

Rcfun

Fritz Zeppelin : "Jeg har kun haft positive oplevelser med RcFun. Har både telefonisk og elektronisk fået den hjælp jeg havede brug for." Læs mere

30 timer siden

Service Co

Susanne Ravn : "Service & Co. har gjort et fremragende stykke arbejde med denne "skole". Det var grænseoverskrinende og meget personligt udviklend" Læs mere

10. juni 2010

e-handel · fritid · hobby · outdoor · sport Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og