We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dynefabrikken anmeldelser

Dynefabrikken Logo
Kunderne om Dynefabrikken : »En vare var ikke korrekt, fik aldrig respons...« »Verdens bedste dyner« 3
Godt

• Manu
  • København, DK
  • 10 Anmeldelser
  • Verificeret køber

En vare var ikke korrekt, fik aldrig respons...

Jeg har bestilt tre varer hos dynefabrikken. En sommerdyne og to betrak til dynen. Den ene betrak var ikke den jeg havde bestil. Jeg har prøvet at ringe og har sendt 3 emailer til dem, for at gøre dem opmærksom på fejlen, men fik aldrig et svar. Som om de var forsvundet. Så nu føler jeg mig forpligtet til at advare andre mod at firmaet ikke tager (alle) sine kunder alvorligt. Jeg kommer ikke mere til at handle hos dem. Det er sikkert.

Rettelse:
Efter min anmeldelse af Dynefabrikken fik jeg endeligt kontakt med dem. De havde åbenbart aldrig modtaget min mail på deres email: Det lykkedes faktisk kun at kontakte dem via en anden adresse. jeg lægger den ikke frem idet jeg ikke ved om jeg må. Men ja, desværre er deres email system ikke helt pålideligt.

Vi havde aftalt at jeg skulle få varen jeg havde bestilt når den skulle komme. Den er åbenbart ikke komme. Nu tager jeg imod deres andet tilbud om at have noget andet i stedet.

Jeg er ked af at min anmeldelse trækker deres profil ned. Så nu for de tre stjerne. Mere tør jeg ikke at give før jeg modtager varen. Det kan være at vi har være uheldig. :-)

Rettelse2:
Jeg har fået to puder som kompensation for en dynebetrakt, som ikke helt var hvad jeg havde bestilt, så nu giver jeg dem 4 stjerner og sagen er lukket.

Besvarelse fra Dynefabrikken

Det er jeg meget uforstående over for.
Vi har ikke modtaget nogen mail omhandlende dit problem, og vi er da også ved telefonen hver dag, da vi også er en fysisk forretning.
Vil du venligst kontakte os igen på mail: salg@dynefabrikken.dk med dit problem, så vi kan få løst dette.
Vi har bestemt ikke for vane at ignorere vore kunder, tværtimod går vi sædvanligvis meget højt op i kundepleje og service.
Beklager at dine mails er gået forkert i byen, det må helt bestemt være det der er gået galt.
Mette M. Hollerup
www.dynefabrikken.dk

Perfekt

Bestilte til en god pris på nettet og alt er forløbet efter planen. Varen var oven i købet 50kr billigere end det næstbilligste sted og fik fik gaven pakket ind uden problemer. top!

Verdens bedste dyner

Købte ultimo maj en dyne fra Dynefabrikken, det gik ganske hurtigt og Mette var flink at snakke/skrive med.

Det var dejligt at hun fortalte om hvilken kvalitet dynen var af, således jeg ikke havde forkerte forventninger til dynen, og kvaliteten levede helt klart op til det hun fortalte.

Samme dag jeg overførte pengene til Dynefabrikken blev dynen sendt afsted - 5 stjerner herfra, for den gode service og hurtige ekspedition

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk