[REPLY]
Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse
Årsagen kan være brud på retningslinjer, eller ønske om at få valideret handel i form af ordrenummer
Trustpilot Support vil hurtigst muligt se på anmeldelsen, samt kontakte anmelder
Se vores retningslinier for anmeldelser her.
Jeg har flere gange brugt Per Gotfredsen og virkelig ikke haft nogen problemer.
Er altid blevet positivt modtaget og min 7 år gamle schæfer har det stadig godt til trods for et par småoperationer.
Per Gotfredsen ved hvad han laver og behandler min schæfer med respekt og kyndige hænder.