[REPLY]
Jeg har nu haft min LUX cigaret i 10 dage og den er super god og røgudviklingen er i top. Batteriet holder godt, hvilket vil sige til 2 filtre (ca).. Kan varmt anbefale dette sted, da betjeningen (e-mail) korrespondancen også er i top.
Jeg har fået en god service, og kan kun anbefale E-smoking.
Jeg har fået en supergod behandling........havde "kommet til" at købe e-cig'en hos en meget dyrere forhandler (dobbelt pris), var ikke sikker på om filtret ville passe min ecig....Jørgen sendte en prøve. Kan nu købe filtre til 70 kr. istedet for 135 kr. for eksakt samme filtre.
Jeg kan varmt anbefale Lux'en, jeg bruger 11 mg og skifter hver anden dag, så billigere kan det vel næsten ikke blive 7 kr. om dagen mod 31 kr. før jeg stoppede ;O)
Til Jer derude, der overvejer hvor i skal købe Jeres ecig, i kan trygt købe denne, gør ikke som jeg gjorte, gik til den dyre forhandler og gav det dobbelte.
Mvh Linda Holmberg
Jeg købte Lux E cigaretten hos e.smoking.dk og 2 dage efter havde jeg pakken i hånden.
Et af batterierne var defekt, så jeg skrev lørdag aften til e-smoking om hvordan jeg skulle forholde mig til det. Allerede søndag havde jeg fået svar tilbage om at jeg skulle sende det defekte tilbage til dem og så ville jeg få sent et nyt.
Det kalder jeg god og hurtig service.
Der er ingen tvivl om at jeg vil handle der igen
Har handlet hos e-smoking flere gange, altid hurtig levering. Havde et defekt batteri til Lux modellen, det blev ombyttet uden vrøvl. Det er helt sikkert jeg vil handle her igen og også anbefale til andre. Super forretning.
Varen kom meget hurtigt selvom jeg valgte at betale bank-overførsel.
Ringede før jeg lagde ordren og fik svar på mine spørgsmål - helt igennem kanon service.
Jeg har købt op til flere af deres produkter og er aldrig blevet skuffet. Man for det de beskriver og er der problemer bliver de hurtigt løst.
Købte en måske for billig pakke, sendte en mail til e-smoking, fik straks svar.
Kunne få penge tilbage eller en bedere model til billige penge.
Det kalder jeg Prima service
Kan da kun anbefale e-smoking
Jeg har nu handlet rigtigt mange gange med e-smoking, og har hver gang fået rigtig fin service, hurtig levering og til den helt rigtige pris.
Jeg har prøvet flere af de produkter der sælges, men er selv mest glad for den e-smøg der hedder LUX. De øvrige produkter er måske lidt fiksere ved at være lidt mindre, men for mig er det LUX’en der smager bedst og fungere bedst når man som jeg bruger den som 100% erstatning for de ”gammeldags” smøger. Hvis man bare vil bruge en e-smøg som en løsning der hvor man ellers ikke må ryge, så er nogle af de andre helt sikkert også anvendelige.
Alt i alt, så vil jeg give e-smoking.dk (og Jørgen) mine varmeste anbefalinger.
P.s. Jeg har uden jeg føler jeg har givet afkald på noget, nu kun røget e-smøger i mere end tre måneder. Jeg røg før mellem 20 og 30 almindelige smøger og bruger nu ca. 2 cardridges til LUX’en om dagen – alt i alt så koster det således næsten det samme, men til gengæld har samvittigheden det meget bedre og mine omgivelser sætter virkeligt pris på det.
Jeg Har en e-cigrette, der fungerer fint nem af oplade og god at bruge. Jeg
har købt nogle andre forskellige steder, der bare ikke fungerede godt og nogle ville ikke oplade
så super godt denne gang. Med venlig Hilsen
Har købt mange forskellige e-cig-ting. Altid lynhurtig ekspedition. Og så sparer du mange penge hver gang, du handler hos e-smoking!!!
Meget seriøs sælger...Hurtig afsendelse...Rigtigt godt produkt, så nu kan jeg kvitte smøgerne...
Købte e-cigaret hos E-Smoking, der ikke helt passede til mine behov. Blev straks tilbudt at kunne bytte til en anden model. Fik sågar at vide, at jeg ikke behøvede at returnere æsken fra startsættet, da jeg dermed ville spare noget på portoen. Selv de æsker med cartridges, jeg havde brugt af, fik jeg refunderet. Det må da siges, at være en fantastisk service udover det sædvanlige! Desværre holdt ét af batterierne til min nye e-cigaret ikke ret lang tid. Henvendelse til E-Smoking resulterede i, at jeg prompte fik et nyt - uden beregning. Utrolig hurtig levering og ekstrem god service.
Modtog først en e-cig. engangs, som ikke fungerede. Blev tilbudt at få en e-cig usb model uden beregning i stedet for. Det var bare utrolig service synes jeg. Og super hurtig levering. Tak for det
Med mulighed for personlig kontakt har vi kunnet rette hylster/kvalitets problemer uden besvær