[REPLY]
Billigt, nemt, venligt. Alt er gået godt når jeg har handlet på ebuy.dk. Hvorfor handle hos Lauritz eller Bruun Rasmussen, her har du næsten alt, og med mindre provision, og med godt humør.
Min kone og jeg har solgt en del ting på Ebuy de sidste par måneder.
Kan kun anbefale denne hjemmeside og dem, der står bag ved. Top betjening og meget, meget professionelt.
Stor tak.
Jeg har igennem de sidste 3 år handlet 5-6 gange dels over nettet ebuy.dk og direkte i forretningen i Århus. Jeg har også købt over telefonen og afhentet i forretningen i København. Uden undtagelse har jeg kun oplevet super service og rigtig fair/gode priser (opdagede efter et større køb andetsteds, at pr.dk var billigere med præcis samme vare!)
Handlet flere gange hos ebuy, hurtig levering og aldrig problemer.
Alt i skønneste orden!! Et perfekt handelsforløb og en mønt i fremragende kvalitet! Kan varmt anbefales til alle. !!!!
Kjøpte Anders Zorn (1860-1920) "Prins Paul Troubetzkoy II.
Utmerket vare, kommunikasjon, imøtekommenhet og leveranse fra denne anbefalelsesverdige selger! Takk for vellykket kjøp fra Greta Søderlund
Manger brugervenlighed over feature....men det hjælper.
Fem ***** til Danmark allerførste internetauktion.
Har flere gange købt sedler og mønter hos Randløv. Hver gang har de svaret til det købte, med 1 undtagelse, men ingen problemer, pengene retur med det samme. Rigtig god service. Vil stadig købe her, priserne er heller ikke at foragte. Der er rigtig mange gode varer til salg. Kan anbefales til alle mønt og seddel interesseret.
Købte varer på auktionen, men måtte levere dem retur dagen efter. Efterfølgende fik jeg stor service, og Hr. Randeløv vendte næsten sin butik på hovedet for at finde noget andet til mig. Jeg fandt dog ikke noget, og ønskede derfor at handlen skulle annuleres. Allerede dagen efter fik jeg pengene retur. Det er sjældent man finder en så serviceminded person.
Jeg agter helt klart at handle med Hr. Randløv igen, hvis jeg finder en interessant vare hos ham.
Jeg købte et smykke til min kæreste som hun længe havde ønsket sig og altså fundet på www.ebuy.dk
Jeg fik det billigt, og modtog også de mails undervejs som jeg selv havde bedt om.
Alt spiller !
Har både købt og solgt på Ebuy gennem længere tid, og kan stærkt anbefale det til andre. Hvorfor handle hos Lauritz, Dba osv. når man her kan få de samme kvalitets genstande til 10-20% billigere, og nogen gange mere. Samtidig er indehaver samt ansat altid smilende/høflig og har et stort kendskab til div. genstande indenfor bla. kunst, design, mønter osv. Samtidig nem procedure med køb og salg.
Jeg har købt et sæt øreringe på ebuy og de faldt i rigtig god smag hos min veninde. En anbefaling herfra.....
Hurtig levering og mønterne var i super stand! Stor tilfredshed :-)
Som kunde er jeg 100% tilfreds - punktlig og hurtig service efter køb.