We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Sanistaal anmeldelser

Sanistaal Logo
Kunderne om Sanistaal : »Branchens enkleste web-butik« »Høje(!) priser og ufleksibel service« 4
Middel
6.9 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Branchens enkleste web-butik

Og generelt stor service, hvis noget kikser hører jeg fra kontoret kvikt - kan ikke lige finde noget supernegativt....

Udvalgt anmeldelse om Sanistaal

Sanistaal

God vejledning og lynhurtig betjening - dog med halvhøje priser

Når du skal have en specifik dims hvor du ikke nødvendigvis kender navnet, så kan du tage i Sanistål og få tingen serveret i hånden på 2 minutter fra du går ind ad døren.
Enhver der har været i Silvan eller Bauhaus ved at det samme vil tage 20-30 minutter.
Dog er priserne noget høje, og håndværkere osv får tingene langt billigere derude end vi andre, men ens tid er også penge værd i mine øjne.

• Brian
  • Brian
  • uden for bygrænsen :-),
  • 32 Anmeldelser

Altid god vejledning

kun for håndværkere, private skal gå i harald nyborg ;-)

Sanistaal

Høje(!) priser og ufleksibel service

Købte to fittings til PEM-rør med forestillingen om at "så meget højere kan priserne hos Sanistål vel ikke være", men jeg gik halv-chokeret derfra - 309,- kr!!!

Efterfølgende købte jeg to tilsvarende varer på nettet. Jeg købte yderligere en kuglehane og en prop. Ydermere betalte jeg 75,- kr. i porto og ekspedition, men jeg havde stadig sparet ca 100,- kr!

Efterfølgende måtte jeg acceptere at betale ca 50,- kr. i "returomkostninger" (20%), da jeg først fik returneret varerne én dag senere end grænsen hos Sanistål hvor man går fra 5% til 20%. Dette var ikke muligt at forhandle om, da det ifølge ekspedienten "ligger i systemet". På trods af det, havde jeg stadig sparet en halvtredser :-)

Det er ikke så meget beløbets størrelse, men mere princippet i at priserne på Saniståls varer for os privatkunder er så voldsomt skruet i vejret, der får mig til at protestere. Håber ikke jeg får brug for at handle hos Sanistål igen foreløbigt.

Jesper Ricardo Damgaard fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk