We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Eksperternes anmeldelser

Eksperternes Logo
Kunderne om Eksperternes : »Eksperternes køreskole, på Fredriksberg« »bestået første gang!« »Fantastisk« 35
Godt
7.4 af 10

35 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (35)

Useriøst

Det er den mest uprofessionelle virksomhed jeg nogensinde har oplevet!!

1. De har smidt mine ansøgnings papir væk 5 gange. (Skylder altid ansvaret videre til andre)

2. Jeg kunne ikke få bestilt en praktisk køreprøve pga. travlhed, men da jeg gik ned på borgerservice fandt vi en tid dagen efter.!?!
(hvilket kostede mig 1.600 Kr. pga. "ny" kørelære)

3. De har klokket i det så det har taget mig 1 år at få kortet, og hvis jeg ikke selv KONSTANT fulgte op så skete der INTET.

Kan på INGEN måde anbefale dette selskab!!

HOLD JER VÆK !!!!!!!

Udvalgt anmeldelse om Eksperternes

God køreskole

Jeg tog min mc kørekort hos eksperternes køreskole, og forløbet gik super godt. Min kørelære var Mubeen. Han er utrolig hjælpsom. Han hjælper en, gennem hele forløbet. Selvfølgelig er det også op til en selv om man kan eller vil bestå. Øvelse gør mester :). Jeg vil anbefale køreskolen til dem der vil ha' en god oplevelse.

Eksperternes køreskole, på Fredriksberg

God service og professionel vejledning, ved min generhvervelse af kørekortet. Stor ros til Hanne og Zahir.

bestået første gang!

ALt i alt en god køreskole, man vælger selv hvor meget tid man vil bruge på det. og selvom jeg aldrig havde troet jeg skulle have et kørekort gik det let, og min lærer var en rar mand der var ærlig. jeg lærte nye ting hver gang jeg havde haft en køretime. og de var ærlige om fra staten af hvor meget man som minimum skulle betae ud over den pakke man havde valgt at købe.

Fantastisk

Super god køreskole kan godt anbefale den.

det er rigtig dejligt at man kan tage teoritimer når man vil, og ikke er bundet til en fast dag. samtidig syntes jeg at kørelærerne er rigtig gode til at planlægge ens fremgang og ligesom presse en til at blive færdige, så man ikke bare spiller sin tid og sine penge :D

Super køreskole!

Professionel og rigtig god og imødekommende køreskole. Hele min oplevelse med køreskolen har været positiv, fra start til slut. De har været meget imødekommende og hjælpsomme i alle henseender. Jeg vil helt sikkert anbefale Eksperternes til andre, som ønsker at være i gode og professionelle hænder mens de tager kørekort.

• Rune
  • Herlev, DK

Kan varmt anbefales

Flinke mennesker, som er nede på jorden!
Kan varmt anbefale denne køreskole på baggrund af hvad jeg har oplevet! Også et godt bånd med min kørelærer, har gjort det til en federe oplevelse at tage kørekort.

Eksperternes i Hvidovre = Studerens drøm

Jeg tager pt. mit kørekort hos Eksperternes Teoricafe i Hvidovre, hvilket bestemt kan anbefales til andre studerende.

Teorien er dejlig fleksibelt, og den kan let presses ind i et ellers presset 3.G år på gymnasiet. Teorien på computeren gør også, at man kan tage tingene i sit eget tempo, tage de ting, der er nødvendigt flere gange og undgå (dumme)spørgsmål fra andre til ting, som man godt forstår - det hele er altså dejlig selvstændigt!

Kørelæren Amin kan desuden varmt anbefales. Han er god til at forklare, hvad man skal ligge vægt på i sin kørsel, sød at tale med under kørsel, og han formår samtidig at rette kørslen på en venlig måde - og gerne med lidt humor også. Han er desuden god til at presse køretimer ind i en studerens skema - skønt.

Generelt en positiv vurdering af køreskolen herfra.

Super Køreskole

Jeg har intet dårligt at sige om denne køreskole. God hjælp til teori og rigtig god hjælp under kørsel. Bestod teori med 1 fejl og køreprøven første gang. Og min kørsel kan jeg kun takke Amin for og han er en super kørelærer. Kan helt sikkert anbefales

God køreskole

Alt i alt en god oplevelse med Eksperternes. Rigtig god kørelærer, samt gode teori timer.
Dog har der været lidt rod mht. førstehjælpskurset, men kom dog godt ud af det alligevel.

Hurtigt

Der har desværre været lidt forvirring omkring førstehjæpkurset osv.
men når det er sagt har min kørelærer været rigtig dygtig.

Eksperternes

7stk. mc. Kørekort i et "smæk"

7stk. mc. Kørekort i et "smæk"

Undertegnet, og syv af mine kammerater, fik den skøre ide,at nu skulle vi have motorcykel, og dertil også et kørekort,så vi kontaktede Eksperternes køreskole og det har vi aldrig fortrudt,vi kørte hele forløbet igennem uden problemer,vi fik alle en god og grundig undervisning,både i teori og praksis, en stor ros til kører lærer Muben, som altid var i godt humør og med stor rutine, leverede en perfekt undervisning.
Hele forløbet blev gennemført på under 7 uger,og alle mand bestod
både teori og køreprøver første gang, så nu kunne vi nyde sommeren
og har kørt mange dejlige ture sammen,
Vi kan varmt anbefale: Eksperternes Køreskole

Med venlig hilsen
Tom Meggele

Eksperternes

Kanone 4 uger og nu med MC kørekort.! Malene.

Jeg valgte lynforløb (interaktiv kursus) hos eksperternes køreskole afdelingen i Hvidovre, og som kvinde har det kostet mig blod, sved og tårer :) Men det var alt værd. En kanon og fleksibel kørelære som hjalp mig igennem med god ros og kritik. Hos Mubeen forløb det således at min kæreste og jeg bestod første gang i både teori og praktisk prøve. Vi var et hold på tre elever og alle bestod første gang.
Vi takker herfra til Mubeen for et godt kursus.

Hilsen Malene.

Hurtigt, nemt og venligt

Jeg købte bil lovpakke interaktiv uden førstehjælp, jeg fik tildelt mig kørelæren Amin, han er super god og har virkelig gjort mig klar til at komme ud på vejen. Jeg bestod køreprøven idag d. 19/10-2011 og det takker jeg min kørerlærer Amin for, alt det arbejde han har lagt i mig sætter jeg stor pris på. Han fik mig hurtigt og nemt igennem uden det gik for hurtigt, han forklarer tingene utrolig flot, så det var nemt at forstå.

Alt i alt en super god oplevelse.

God køreskole

venlig betjening, god undervisning og dygtig kørelærer

Rigtige gode kørelærer

Har indtil videre haft nogle rigtige gode køre- og teori timer hos Eksperternes Trafikskole, da jeg har været så heldig af have Sheraz Tahir som både kørelære og underviser.
Han har været god til at tegne og forklare på tavlen i teori undervisningen så man huskede alle trafik reglerne.
Derfor går 3 af stjernerne til Sheraz og resten til den service/info man har fået på skolen.

Michaela

Det har været en god oplevelse og det har altid været muligt at få hjælp og svar på spørgsmål hvis der var nogle tvivl. Køreskolen har nogle gode teori- og kørelærer, og et godt førstehjælpskursus.

• Sara
  • Frederiksberg , DK

Køreskole

Ekspertenes køreskole har for mig været en god oplevelse. Jeg har været heldig at få en rigtig god kørelærer, en god teori-undervisning og et godt førstehjælpskursus.

køreskole

Jeg synes godt om jer, i har nogle gode kørelære. jeg skal snart op til teori prøve og ønsker derfor en kode så jeg kan øve mig.

Dårlig køreskole - ok kørelærer

Jeg synes at det er en utrolig dårlig markedsføring at sige, at du kan få et lynkursus på 5 uger. I mine ører lyder det som om man kan være færdig på 5-6 uger.
Men dette er total umuligt bare med teorierne (om aftenen - klasseundervisning). Jeg synes det er for dårligt at de lokker en til køreskolen ved at sige at dette kursus kan fuldføres hurtigere.

Dermed reklamere Eksperterne meget med deres utrolig lave priser.
Dette holder heller ikke. De er ikke billigere end mange andre, og i sidste ende løber det op i den samme enhed som alle andre steder, hvis ikke billigere.

Ude i receptionen ved de absolut ingenting!

Hvis du vælger Eksperternes køreskole skal du holde øje med ALLE ting og gemme alt hvad du får (OG BEDE OM KVITTERINGER FOR ALT HVAD DU FORETAGER DIG DERNEDE), ellers ender det galt.

Jeg synes det er surt at køreskolen skal være så elendig når fx min kørelærer er ret godt og virkelig god til at vejlede en ude i trafikken.

Det er trist !

• Ronak
  • København, DK

Bil kørekort hos Eksperternes

Jeg vil gerne starte med at give Zabi min kørerlærer 5 stjerner for et helt perfekt forløb fra start til slut.
Han er meget tålmodig, venlig, hjælpsom, fleksibel og god til at give ris/ros i de rigtige situationer.
Jeg har været fuldt ud tilfreds med Eksperterne trafikskole.
Efter ca. 3. måneder bestod jeg i mandags den praktiske køreprøve i første forsøg.
Stor tak til Zabi

Ok skole - forfærdelig kørelærer

Eksperternes er styret af Benny og Kirsten som er 2 gode og tillidsfulde mennesker. Trods det faktum at de ikke kunne se at jeg havde betalt for min teoriprøve, og jeg var nødt til at vise dem min kvittering (som jeg heldigvis havde gemt). Man skulle ellers tro at sådanne ting blev gemt i deres systemer så de ikke opkrævede elever flere gange. Desværre overskygger min oplevelse med min kørelærer (og til dels en manglende hjælp fra selve køreskolen) helhedsoplevelsen:

HOLD JER VÆK FRA KØRELÆRER LISE HARRING!!

Hun er en forfærdelig kørelærer som taler ned til en og gjorde mig pisse nervøs på mig selv. Jeg var ingen dårlig elev - Jeg fik 1 fejl i min teoriprøve, men jeg dumpede min første køreprøve. Jeg vil ikke give hende hele skylden for at jeg ikke bestod første gang, men havde jeg haft den selvstændige kørelærer som jeg skiftede til efter, så er jeg sikker på at jeg var bestået første gang. Hun prøvede derefter at sabotere mig ved at undlade at aflyse den næste køreprøve, sådan så min nye kørelærer var nødt til at gå på borgerservice og få hjælp af kommunen til at slette den. Før kunne jeg nemlig ikke bestille en ny via ham! Hun var heller ikke til få kontakt til efter jeg stoppede ved hende, før jeg ringede fra hemmelig nummer!

Derudover, så udgiver hun sig for at være clairvoyant via http://www.cl-h.dk/ hvor der bl.a. står:

"Spøgelsesforløsning / Rensing af bolig: Afhængig af, hvor i byen og størrelse. Ring for tilbud."

ABSOLUT ikke en særlig tillidsfuld kvinde. Skolen har dog andre søde lærere, som jeg ville ønske jeg var skiftet til. Ham der har førstehjælp er utrolig flink, og er også kørelærer. Spørg evt. efter ham hvis du vælger skolen.

Mc kørekort hos Eksperternes

Jeg er rigtig godt tilfreds med forløbet hos Esperternes takket være min kørelærer Mubeen, som altid er meget engageret og hjælpsom. Det har været et fleksibelt forløb, hvor både teori og køretimer har kunne indpasses efter mit eget skema i hverdagen. Mubeen har været utrolig fleksibel med hensyn til køretimer, altid god kommunikation, vendt tilbage hurtigt på alle henvendelser og takket være ham var det en positiv oplevelse at gå til køreprøve. Jeg bestod både teori og praktisk prøve første gang. Kan kun anbefale at tage MC kort her.

Godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds med mit mc forløb hos Eksperterne, og ikke mindst min kørelærer Mubeen. Hvis du forventer at køreskolen ringer til dig, bliver du skuffet, men lidt selvstændighed skader vel ingen. Bestod både teori og praksis i første forsøg, og til den praktiske prøve blev jeg godt guidet af Mubeen. Mit ønske til skolen var nye ørepropper som sidder uden på øret: 1. de røg ud af øret på køreturen, 2. ønsker ikke at dele ørevoks med andre. Skolens mc tøj er mildest talt nedslidt, og burde udskiftes.
Men alt i alt fornuftigt til prisen.

Eksperternes

Elending, langsom og ubehøvlet administration.

Jeg valgte eksperternes, da de tilbød et lynforløb der kunne give mig kørekort på 3 uger. Jeg startede d. 20 juni 2011 og var til køreprøve d. 6. september 2011; altså tog det lige over 11 uger. Jeg var to uger på ferie efter der var gået fire uger - to uger hvori eksperterne ikke fik bestilt teoriprøve og køreprøve som aftalt.

Efter jeg havde betalt startgebyret, så fik jeg mundtligt at vide, at de 3 uger altså var fra jeg havde haft de to første teorilektioner og været i kravlegård... og at jeg skulle betale 500 ekstra for at få adgangskode til PC'erne, til trods for at ubegrænset teoriundervisning (både PC og klasseundervisning) var inkluderet i lynpakken.

Efterfølgende skulle vi planlægge et undervisningsforløb, hvilket viste sig at være umuligt. Jeg kunne tale med kørelæren om køretimer og ellers møde op til PC undervisning mellem køretimerne. Det kan være svært at nå 16 køretimer (8 dobbeltlektioner) og 26 teorilektioner (kogt sammen til otte lektioner) på 21 dage, hvis skolen ikke kan planlægge så langt frem og desuden insisterer på, at du ikke tager både praktisk og teoretisk undervisning samme dag.

I praksis betød dette at jeg var nødt til at møde op på køreskolen dagligt for at sikre fremdrift og lave aftaler. Hvis jeg ringede, var det kategoriske svar; "kom ind forbi kontoret så kigger vi på det", til trods for at de blot skulle oplyse om en dato som f. eks. booking af kravlegård og glatbane.

Deres arkiver er ustrukturerede og der er ingen fleksibilitet. Hvis de har forlagt dine papirer, så er det kategoriske svar "de ligger nok nede hos borgerservice. Prøv at kom igen i næste uge. Så er de her nok". Den fik jeg 2 uger før min ferie og da jeg kom tilbage, var det den samme undskyldning. At tale med store og tydelige bogstaver hjalp heldigvis.

Generelt er servicen og tonen meget dårlig; "mavesur" er en meget rammende beskrivelse af både hr. og fru. eksperternes.dk

Lokalerne på Frederiksberg er tilrøgede (helt ned i kælderen) da de ansatte ryger indendørs - både i og uden for arbejdstid.

Det skal siges at min kørelære har været virkelig dygtig og venlig. Han var en behagelig underviser og overholdt alle sine aftaler. Til sidst overtog han administrationen, så jeg ikke behøvede være i kontakt med eksperternes.dk administration. Omvendt har jeg også hørt om dårlige lærer tilknyttet eksperternes.dk, så jeg tør kun give 2 stjerner (begge for min kørelærer) til eksperternes.dk

Jeg vil anbefale alle at gå uden om denne køreskole, med mindre de har en anbefaling af en tilknyttet kørelærer, som der også er villig til at tage sig af administrationen.

Med venlig hilsen
Rune

Eksperternes

God køreskole samt meget hjælpsom kørelære

Hej Alle som overvejer at starte hos Eksperternes Køreskole, kan jeg kun varmt anbefale. Jeg bestod min teoriprøve samt praktisk køreprøve ved første forsøg. Jeg var meget nervøse til prøverne, men kørelæreren, Mubeen, var meget god til at berolige en. Han var meget god til at forklare tingene, meget tålmodig og prøver virkelige at hjælpe en hvis man er i tvivl. Man er i sikker hænder hos Mubeen, så kom ud af røret og tilmeld jer hos Eksperternes og få Mubeen som kørelære, I vil få en rigtig god oplevelse. Jeg forstår dog ikke al den kritik som skolen har fået, da det ikke har været det jeg har oplevet.

Mvh
Nam

• Alex
  • Vejby, DK
  • 3 Anmeldelser

Mega dårlig

Jeg fik aldrig mit kørekort hos dem var nød til at starte på en anden skole for at få det. De syder bare folk og holder dem tilbage så man kan blive ved med at betale penge til dem. I må aldrig starte der. Der er ingen der har styr på noget der inde kun at tage penge fra folk.

SÅ HOLD JER VÆK!!!!

Budistisk køreundervisning

"Jeg har aldrig ejet en knallert og kører ikke bil til daglig, Så da jeg besluttede at tage MC-kort, var det med bange anelser. Jeg er nemlig et fjumrehovede!. Jeg skal have tingene forklaret mange gange før det sidder fast. Heldigvis havde jeg en meget tålmodig kørelærer, der aldrig skældte ud eller blev utålmodig under mine køreture. Jeg tror ikke det hjælper hvis der bliver råbt af en mens man holder ude i et kryds og er gået i stå pga koblingsfejl. Det endte med at jeg bestod både teori og den praktiske køreprøve i første forsøg!. Det er lidt af et mirakel! Tak til Mobeen fra Eksperterne. Du burde blive buddistmunk med den tålmodighed og overbærenhed! Peter, Ejer af en Honda CBF 600"

Eksperternes

Ros til Eksperternes Trafikskole.

Jeg har taget MC kørekort hos Eksperternes Trafikskole, som har været en positiv oplevelse. Min MC kørelærer var Mobeen Aslam, som har været dygtig til at vejlede og rådgive mig omkring læring af MC. Både den teoretiske og praktiske del af undervisningen har været godt tilrettelagt og har en høj beståelsesprocent, og kan vamt anbefagles.

God oplevelse

Jeg tog MC kørekort hos denne køreskole og har kun haft positive oplevelser. Min kørelærer (Mubeen) var rigtig dygtig og hjælpsom. Også i forbindelse med at jeg var nødt til at tage kortet rimelig hurtigt - dette levede de op til og mere til. Jeg vil til hver en tid anbefale køreskolen.

Super køreskole...

Jeg har kun rosende ord om ekseperternes køreskole.

Er stadig igang med et forløb og står overfor snart at skulle til køreprøve, som min kørelærer har gjort rigtig meget for at få stablet på benene inden sommerferien (hvis jeg består - pyha - har det taget 3 mdr. for mig at tage kørekort på skolen).

Jeg har hele vejen igennem haft en oplevelse af, at hvis man holder sine aftaler og er en smule fleksibel i ny og næ, så "kører det som smurt" på denne køreskole. Selvfølgelig er det altid en individuel oplevelse, og der er altid en masse papirarbejde, tidspunkter det er hurtigere at få ordnet aftaler etc. på, og datoer i sådan et forløb man skal overholde for at tingene kører. Jeg har talt med mange andre af køreskolens elever, og det er min fornemmelse, at størstedelen er rigtig godt tilfredse.

Super kørelærer - søde og hjælpsomme folk i receptionen - ja alt i alt en super oplevelse at tage kørekort hos eksperterne.

Dårlig discount køreskole

Der er ikke styr på noget, underviserne virker totalt ligeglade og det hele går langsomt. Fortryder virkelig at jeg valgte Eksperternes, det kan meget bedre betale sig at give lidt ekstra og vælge en ordentlig køreskole.

• Toyah
  • København Ø, DK
  • 1 Anmeldelse

Løgne, snyderi, sløseri og ingen interresse for at hjælpe deres elever.

Jeg startede hos eksperternes køreskole for at tage kørekort til bil i starten af april 2010 og blev fortalt at jeg kunne være færdig med mit kørekort 2½ mdr senere, det holdte bestemt ikke stik.

Jeg havde interaktiv teori, derfor styrede jeg selv hvornår jeg ville have min teori - jeg tog min første teoritime samme dag som jeg betalte for kortet, derefter gik der næsten 4 uger før jeg komme i kravlegård, derefter tog det 14 dage før jeg kom ud og køre på vej og sådan fortsatte det hele tiden. Jeg fik endelig en teoriprøve i midten af juli, efter at have prøvet at få dem til at bestille en til mig i lang tid, efter min teoriprøve tog min kørelærer på ferie i 4 uger og jeg måtte selv ringe til skolen for at hører om jeg kunne få en ny kørelære i mellemtiden - det fik jeg så.
Jeg var ikke helt færdig med min lektionsplan, manglede noget mørkekørsel og motorvej, den tildelte kørelære valgte at bruge alle de timer som jeg havde tilbage på at gennemgå det jeg havde gennemgået med tidligere kørerlærer fordi hun mente at hun selv måtte vurdere hvad jeg kunne, man kunne jo ikke altid stole på at det var gennemgået selvom de lektioner var underskrevet. Så jeg endte med at skulle betale for en masse timer jeg havde gennemgået før og jeg måtte betale for undervisning som stod i lektionsplanen, hvilket ikke er tilladt - men jeg havde betalt for hele kørekortet og ville ikke få mine penge tilbage hvis jeg stoppede, så jeg endte ud med at bruge omkring 3000-4500 kr på ekstra køretimer, jeg sagde stop og fortalte jeg ikke ville bruge flere penge på kørertimer før jeg vidste præcis hvornår jeg skulle op til køreprøve - men min kørelære nægtede at bestille en tid til køreprøve når jeg ikke ville købe flere køretimer hos hende. Det endte ud med at jeg mødte min gamle kørerlære som var kommet hjem fra ferie nede på skolen da jeg skulle til at brokke mig over hvorfor den nye kørelærer ikke ville bestille prøve til mig - det første han spurgte mig om " Hvorfor går du stadig her, det er september mdr"! Jeg fortalte ham hele historien og endte tilbage og måtte kører med ham, men det betød også ekstra betaling af køretimer, men han fik bestilt glatbane og køreprøve - så jeg gik til prøve d. 18 oktober 2010 - så det tog mig 7 mdr at få et kørekort.

- Betalte for køretimer jeg havde gennemgået
- Ventede 4 mdr på min teoriprøve
- Min nr 2 kørelærer tog min lektionsplan og papirer som hun ikke ville udlevere da jeg ville skifte kørelære.
- Jeg fik absolut ingen hjælp og rådgivning af de ansatte på køreskolen
- Jeg måtte selv betale for glatbane, på trods af at det var med i pakken jeg havde købt - de havde skrevet en forkert dato, så jeg mødte ikke op på den korrekte dato og det var åbenbart min egen fejl. 1600,- oveni.
- Sammenlagt har jeg betalt 6499,- for pakken, 3500,- for ekstra køretimer, 1600 for glatbane, 450 for lægeerklæring, 600 for teoriprøve. Så ialt har det kørekort kostet mig 12,649 kr og 4½ mdr længere end de sagde. Så de penge ville jeg meget hellere have givet til en reel kørelærer.

Jeg vil ALDRIG anbefale nogen at tage nogen kort hos eksperternes køreskole. Frygtelig behandling!
Man skal ikke falde for de billige priser, det er svindel og humbuk!

Eksperternes

Dejigt at kunne lære at køre på så kort tid!

Jeg blev anbefalet denne køreskole af en kammerat der havde taget sit motorcykelkørekort hos eksperterne. Jeg fik mit kort i hånden for en uge siden. Jeg startede for omkring en måned siden med at tage mit bilkørekort hos eksperterne hvilket i min mening forløb på en meget organiseret samt proffesionel måde. En side jeg syntes var god da jeg skulle vælge eksperternes var deres anbefalinger fra tidligere elever. De har dog altid mange elever tilstede på skolen, hvilket giver mig et indtryk af at de har mange elever, men jeg har dog aldrig oplevet overbookede timer og kurser som de nedenstående anmeldere har. Et alt i alt godt forløb.

Eksperternes

Langsomme og ikke til at stole på

De er utrolig langsomme til at bestille køreprøven, og de holder heller ikke hvad de lover.

Isabel Dyhrberg fandt anmeldelsen nyttig

Eksperternes

MÅ STÆRKT ANBEFALES AT HOLDE SIG VÆK FRA!!!!

Denne køreskole er ikke til at stole på!
De snyder både dig og de bøjer loven!
Det hele startede da en af mine venner meldte sig til Eksperternes køreskole. Hjemmesiden er fin og prisen virker i første øjekast billig.
Men når man først har betalt ser man intet til de ydelser man bliver lovet og har betalt for.
Den såkaldte "beståelsesgaranti" overholdes ikke. De er mega langsomme til at bestille teori- og køreprøver, så man på den måde bliver tvunget til at købe ekstra vedligeholdelses timer.
Det har taget over 8 uger for dem at bestille en tid til teoriprøve. Herefter kommer så den ventetid politiet har..
Hvis du klager og får nogle ekstra gratis kørelektioner kan din kørelærer ikke lige finde tid eller også er han "ikke på arbejde".
Det hele resulterede i at han måtte starter helt forfra på en anden skole, da de ikke ville underskrive nogle papirer, da han ville skifte skole.
BETAL ALDIG PENGE TIL DISSE MENNEKSER!!

Lars Thomsen og Rasmus Fynbo fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk