[REPLY]
Jeg bestilte varen og regnede med at modtage varen hurtigt. I første omgang fik jeg en ordrebekræftelse, så det var fint. Men så hørte jeg ikke mere i flere hverdage. Derfor kontaktede jeg dem pr. mail, hvor jeg så fik at vide at varen var pakket, og ville blive sendt dagen efter. Der gik så yderligere 3-4 dage før jeg fik varen. Fik ingen information omkring forsendelsen!
Et godt råd til El-leverandøren.dk - send mere information til jeres kunder... når man ikke modtager information mister man tilliden og tror man er blevet snydt!
jeg har både ringet og sendt mailes men ingen respons
Der gik lidt tid før jeg fik en vare bestilt 27/1, og jeg fik endda et link til trustpilot inden jeg modtog varen. Jeg skrev til el-leverandøren og fik en mail dagen efter med en undskyldning om sygdom og travlhed,og info om at varen var sendt dagen før. Har nu modtaget varen.
Kan kun tilslutte mig den manglende kommunikation, og jeg har stadig ingen vare ordrebekræftet den 23/1, der er ikke kommet en mail med info, så venter spænt.
Man får intet at vide. Da en vare ikke var dukket op efter 14 dage (dog hen over julen), skriver jeg en mail og spørger til den. 3 dage efter skriver jeg en mail mere. Yderligere 2 dage efter ringer jeg, for jeg har intet hørt fra dem. Intet overhovedet, siden ordrebekræfyelsen.
Vi aftaler at de sender en ny, og at de sender mig en mail med T&T-nummeret. Ingen mail...
Dagen efter dukker pakken op på min arbejdsplads. Hos en kollega, da de havde sendt pakken til et forkert navn. Jeg ringer og siger at pakken er fundet, og de meddeler at de HAR sendt en ny, og den kan jeg bare beholde.
Det er jo egentligt fin service, men den er heller ikke dukket op, og jeg har INTET fået at vide om at de har stoppet forsendelsen.
Alt i alt en meget dårlig oplevelse i dette, vores alle sammens informationssamfund.
I min mening er service i bund. Jeg har fået min vare, men meget forsinket, og anden aftale er brudt uden besked.
Jeg ringede for at få besked om hvornår varen kunne leveres. Fik at vide at den ville blive bestilt d.d., og blive afsendt dagen efter, hvilket var præcis hvad der skete.
Varen ankom til aftalt tid, og var som forventet.
Det leverede svarede mængdemæssigt til det bestilte. Leverancen blev også modtaget inden for den lovede leveringstid.
Kabler var imidlertid af et andet fabrikat, end angivet på hjemmesiden. Kablerne var lidt mere besværlige at afisolere, end det fabrikat, som hjemmesiden annoncerer med, men ellers opfylder de samme tekniske normer.
Valgt EL-leverandøren fordi at fragten hos konkurrenterne ville blive ligesådyr som den lille vare jeg egentlig skulle bruge.
- og så endte jeg faktisk med at købe ekstra, nu pungen var oppe af lommen ;-)
Hurtig levering. Dele der ikke var på siden, kunne skaffes til en god pris og blev leveret hurtigt.
Jeg har købt 5 w stift pærer som blev leveret uden fragt omkostninger.
Hurtig levering bare 100% ok
Leveringstid: 5 dage(ind over weekend). Fint at fragt er inkluderet i prisen. Eneste minus: betalingen blev gennemført 2 dage før afsendelsen af varen.
Hjemmesiden let at bruge, prisen uden ekstra tillæg/gebyrer. Varen kom efter nogle dage, således tæt på 5 stjerner.