[REPLY]
Jeg fik det jeg bestilte - dagen efter.
Hvad skal jeg sige - det er bare i orden
Jeg har handlet med "El-supply", eller hvad det nu har heddet igennem tiden, i omkring 25 år. Det er en bund solid forretning med en fantastisk service, med mange specielle varer og altid god rådgivning.
Jeg selv handler hos dem både privat og igennem mit arbejde som servicetekniker. Er uddannet elektriker og elektronikmekaniker.
Jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger
EL Supply er rigtigt gode leverandører af billig kvalitets komponenter, og vi er meget tilfreds med EL-Supply
Det var nemt at føleg leverancen fra jer, og varen blev hurtigt leveret, hvilket er nødvendigt i en service branche som jeg arbejder i
Hurtig levering, godt sortiment og gode priser.
Nemt at bestille, prisbillige komponenter og hurtig levering. Har handlet med dem mange gange.
Hurtig levering alle bestilte varer leveret.
karakter må være 12+
God oplevelse, god betjening, hurtig levering. Alt i alt perfekt
Rigtigt fede ting som ikke kan fås andre steder!
Altid god og hurtigt levering, samt billige og gode varer der overholder data, måske ville flere billeder være at foretrække
prisbillig produkter, god og præcis levering
det var en rigtig hurtig levering og alt var som det skulle være :D
god servise, kort leverings tid og rimelig prisleje.
Har handlet med El Supply i flere år
og kan kun anbefale dem.
Tænk engang at blive ringet op 30 minutter efter en ordre
er afgivet på www blot for at informerer om at en del levering
bliver lavet da jeg havde bestilt langt over hvad de havde på lager. (og det var meget, så fuld forståelse for det)
Del leveringen blev leveret 1. hverdag efter ordren var sendt
Hurtig levering dagen efter bestilling. Ved første forsendelse, MaxiBrev, svigtede Post Danmark, som returnerede forsendelsen trods korrekt adresse og korrekt placeret postkasse o.s.v. El Supply refunderede beløbet hurtigt og præcist. Næste bestilling, pakke med Track & Trace, ankom dagen efter. 5 stjerner til El Supply, nul og fire til Post DK.
Som altid fantastisk webshop - keep up the good work
God kommunikation, har et netværk til at skaffe "hard-to-get" komponenter
Har bestilt varer hos EL Supply.
Næsten dag til dag levering og alle dele var ok.
Nemt og lige til.
Overskuelig hjemmeside, logisk brug, samt hurtig levering - TOPKARAKTER
Fin handel - bestilt den ene dag og leveret den næste
Har handlet adskillige gange, simpelthen bare service i topklasse.
Handler der en gang i mellem pga. det store varesortiment og de lave priser. Der er også rigtig mange byggesæt i alle genre lige fra krystalapparat til komplicerede robotstyringer samt pumpestyring til solvarme.
Det var en hurtig og effektiv ekspedition og fornuftige priser
God hjemmeside - og ikke mindst - de har alt indenfor speciel el-artikler.
Du gør det sgu godt. Det eneste jeg godt ku savne er diverse sol paneler (har i hvert fald ik ku finde dem på siden).
Hurtig og effektiv levering. Bestilte tirsdag kl. 14 og havde pakken næste morgen med posten. Det kan vist ikke blive bedre!
de har sku styr på den bix god behandling
Godt overblik over hvor man finder det man skal bruge. eneste ting der mangler er evt. nogle fler data på komponent, så som mål på disse. skulle bruge en microswitch. men ramte rigtig .
Hurtig tilbagemelding om at pakken var pakket og sendt.
Mvh Bjarne Lendum
Jeg har aldrig haft andet end gode oplevelser når jeg har handlet hos el-supply.dk. Leveringen sker altid straks og til lavest mulige takst. Udvalget er naturligvis begrænset i så lille en butik, men de skaffer gerne komponenter udenfor sortiment. I praksis er der ikke noget alternativ til el-supply på det danske postordremarked.
Det er første gang jeg handler hos EL Supply, men ikke sidste.
Hurtig og sikker levering, god information om modtagelse af ordrebestilling og tidspunkt for afsendelse, med track-kode.