We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (56)

Jeg er glad

Jeg er glad for det, jeg har bestille en TV-kort hod El-city.dk

Super service :-)

Fuld ud tilfreds med service. Levering og selve produktet lever helt op til forventningerne. Perfekt

Verificeret af virksomheden

Serviceminded ud over det forventede

Leverance af bestil kaffemaskine kom som lovet. Elcity / Kim har været utrolig service minded i salgsprocessen, hvor der hurtigt er meldt tilbage på spørgsmål, både telefonisk og på mail. Undervejs er der på Kim's eget initiativ givet status på lervering.
Alt i alt kunne forløbet ikke have gået bedre.

Verificeret af virksomheden

Hurtig betjening og frisk modtagelse

En sted jeg godt kan anbefalde, super tjek på det hele fra start til slut :-)

Verificeret af virksomheden

Fin service og hurtig levering

Fik svar på leveringstid pr Tlf, som blev overholdt til fuld tilfredshed.

Helt fint

Bestilte en espresso-maskinen, som blev hurtigt leveret. Kommunikationen under forløbet var fin.

Dog er deres hjemmeside noget tam. Ingen billede af det produkt, som jeg købte og beskrivelsen af produktet var også noget mangelfuld. Heldigvis kan man jo google sig til sådan noget.

Fantastik hurtig handel

Jeg bestilte et trådløst HI FI mikrosystem tirsdag og modtog det med posten allerede onsdag. Jeg er blevet informeret over alt forventning af Elcity undervejs. Tak for det og det er ikke sidste gang jeg handler hos jer

Verificeret af virksomheden

Fantastisk service i den travle juletid.

Jeg bestiller en vare der godt nok ikke er på lager, og der er kun 7 dage til jul, Kim fra Elcity ringer så et par dage efter og siger han først har den fredag, men vil sende den ekspres så jeg er sikker på at have den inden jul. DET ER HVAD JEG KALDER SERVICE.
Mvh. Henrik M.

perfekt

parken kom til tiden som aftalt de overholder alle aftaler beder kan det ikke siges

God ;-)

Rigtig God Service . Tak

hurtigt,enkelt og nemt.

super nemt og handle ved kim og hvis varen ikke kan komme som lovet ringer han og siger det i forvejen..
ikke sidste gang jeg handler der....

Super Service

Jeg har handlet flere gange ved ELCITY, og har altid fået god service. Varerne kommer som lovet, og hvis der skulle være fejl. Hvilket jeg har oplevet en enkelt gang, blev varen hentet og udskiftet med en ny (fabriksfejl). Du kan være sikker på at kim ved hvad han taler om, da han har mange års erfaring i branchen.

Verificeret af virksomheden

Perfekt handel og god service

Bestilte en bilradio, men der var kommet en nyere model af den så blev ringet op og spurgt om jeg ikke hellere ville ha den nye, til samme pris, super service..

Verificeret af virksomheden

Bestilte en maskine som kunne leveres i løbet af 2 dage. Den viste sig dog at være i restordre fra fabrikken. Blev løbende kontaktet og opdateret på hvornår leverancen kunne ske i stedet, og da den blev sendt. Fin service

Perfekt

Billig, hurtig levering og super god service!

Verificeret af virksomheden

Enkelt, hurtig, venlig og nærværende betjening

Jeg bestilte radioen en dag og fik den leveret næste dag, og behøvede ikke at være hjemme for at modtage (lige som ved "flexpost").
Mail m.v. var præget af en personlig og nærværende og venlig tone.
Jeg kunne godt have brugt at der var tilbehør til radioén på deres hjemmeside (mangler en mikrofon der kan kobles til Blue Tooth radioen).

Besvarelse fra Elcity.dk

Hej Ole!

Jeg har desværre ikke en bluetooth mikrofon, men vi har andet tilbehør:

Det virker bare!

Elcity er meget nemme at handle med... varen er der til tiden.... og har du spørgsmål er Kim Kaiser meget behjælpelig

Super god betjening

Jeg kan varmt anbefale at købe kaffemaskine hos Elcity

meget tilfreds

Elcity
var meget hurtig med tilbagemelding om leveringstid, og de skrev også til mig da de sendte den, Meget fin service

super leverance

.. men jeg havde forventet leverance med post danmark som der var angivet i ordren (privat pakke) - det ændrer dog ikke ved den vurdering, da danske fragtmænd også har god service

God og hurtig service...

God og hurtig service, og så var varen tilmed den billigste på nettet!
Klar anbefaling herfra.

Verificeret af virksomheden

Jeg bestilte en autoradio og fik den med posten næste dag. Så jeg bruger også Elcity næste.

Alt fungerede

Jeg har lige modtaget min vare, alt var som det skulle være, super

Service udover det sædvanlige

Jeg fik god vejledning i køb af internet radio. Desværre vidste det sig, at den indbyggede antenne ikke er kraftig nok til at modtage stabilt i det ønskede værelse. Selvom fortrydelsesfristen er overskredet kan jeg returnere varen. Meget flot og venlig service!

Super hurtig levering

God pris og hurtig levering

Elcity.dk

Simpelthen den bedste service jeg har fået

Havde bestilt ekspressomaskine, der viste sig at være behæftet med en fejl, fra fabrikkens side. Blev afhentet og fik en ny uden nogen form for udgifter fra min side.
Perfekt service, vil helt sikkert bruge dem en anden gang, hvis jeg skal have vare som han er forhandler af.

Elcity.dk

Hurtig, billig og ingen problemer

Fandt mit nye anlæg til bilen billigst hos Elcity, så her bestilte jeg.
Levering efter to hverdage, fin tracking information og ingen problemer.

• Horsens, DK
  • 1 Anmeldelse

Levering som forventede

Købte en bilradio og alt gik som det skulle. Jeg er meget tilfreds. Der var kun en enkle punkt der kunne være bedre og det var at der ingen brugsanvisning var med pakken som jeg forventede.

Gjorde Elcity opmærksom på problemet og fik meget hurtig tilsendt en link med henvisning til brugsanvisning og det var super. Men hvis bogen havde været der fra begyndelsen havde det være til 5 stjerner.

God service, hurtig levering

Købte autoradio, fin pris, hurtig levering efter kort emaildialog om optimal leveringsmåde.

Elcity.dk

Hurtigt, og Super service!

Helt igennem en lækker oplevelse, også selvom jeg ændrede min bestilling midtvejs.

Vil helt klart benytte dem igen!.

god service

Jeg købte en blaupunkt Toronto 410 BT online og fik hurtigt leveret denne.
Super service hele vejen igennem, jeg kunne følge varen fra start til slut

Klart godt

Jura ENA7 espressomaskine. God kundeservice og god levering. Kan klart anbefales.

Elcity
Trekronervej 3
4340 Tølløse

Super butik!!

Bestilte bilradio, som så ikke lige var på lager. Elcity ringede mig op og spurgte om det var iorden at der gik et par dage mere. Alt gik som det skulle.

tilfreds

Købte cleaning tabletter til kaffemaskine. Meget hurtig levering. Godt tilfreds med handlen.

Elcity.dk

God og venlig support, seriøs service..

Købte en Jura kaffemakine, lovede leveringstid 3-4 dage, modtog produktet på tredje dagen. Elcity var de billigste, derfor ok at vente 3 dage.

Meget tilfreds

Jeg købte en Dyson støvsuger. Den blev leveret efter få dage, som lovet. Jeg har kun grund til at være tilfreds. Det var første gang, jeg handlede hos Elcity, men bestemt ikke sidste.

Ingen problemmer

Købte auto radio, 2 dages levering trods det der blev meddelt 3-5 dage ved bestilling, sådan.

Billig og hurtigt

Købte nogle nye skæreblade til min barbermaskine. Plejer at købe hos sparmomsen men de havde den ikke på lager. Fandt den tilsvarende vare hos Elcity som endda havde den lidt billigere:)
Nem bestilling og hurtig levering. Fra dag til dag.