We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Electrola anmeldelser

Electrola Logo
Kunderne om Electrola : »Professionel og virkelig dygtig support« »Super godt produkt og fatastik support.« »Fantastisk webshop...« 44
Perfekt
9.3 af 10

44 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (44)
Electrola

Super godt produkt og fatastik support.

Jeg fik en uvurderlig hjælp med opsætningen af mine tvkanaler fra fællesantennen.

Udvalgt anmeldelse om Electrola

Electrola

Professionel og virkelig dygtig support

Jeg har købt DVB tunere hos Electrola til mit mediecenter og det har kun været en positiv oplevelse hele vejen igennem. Varerne kom dagen efter som aftalt. Da jeg fik installeret enhederne i min computer, kontaktede jeg Erik fra Electrola og fik herigennem en meget professionel og oplagt mand i røret. Erik kunne svare på alt hvad jeg havde af udfordringer og de steder hvor det kneb, overtog han kortvarigt min pc og guidede mig igennem indstillingerne. Sådan en fantastisk service og engagement finder man sjældent. Derfor kan jeg trygt anbefale Electrola som det oplagte valg, når der skal investeres i top udstyr til mediecenter mv. Tak for en fed oplevelse, det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Fantastisk webshop...

Bestemt et firma jeg vil anbefale, meget seriøst og levere som aftalt.

Mvh

Kim Jensen
Itplan A/S

Fint

Alt gik som ønsket

Electrola

Alt fungere lige fra bestilling, levering samt service. Jeg kan kun anbefale Electrola på det varmeste.

Super vejledning

Erik kan det med at forklare nemt og enkelt. Jeg linker til ham fra Facebook. Top service.

Kan ikke blive bedre

Jeg har købet et custom-media-centre som jeg er blevet super godt vejledt med hvad jeg havde brug for.
Altid venlig når man ringede og havde spørgsmål og var inviteret der op til en demostration af hvad man kunne vælge.
Meget personlig betjening der kan man rolig handle.

Electrola

electrola.dk dem kan man stole på

Min handel med Electrola var en rigtig god handel og en super flot service. Jeg kan varmt anbefale dem.

• Jytte
  • Verificeret køber

Meget hurtig ekspedition. Modtog varen få dage efter bestillingen.

• BH
  • 8 Anmeldelser

Præcis beskrivelse, hurtig levering

Beskrivelse af varen - i dette tilfælde et Boxer godkendt CAM - var perfekt. Tydelig beskrivelse af at CAM var af producenten SMIT og var testet med diverse tunere til PC'ere - lige hvad jeg havde brug for. Levering dagen efter (lørdag) i et brev, hvorefter jeg havde TV2 på min computer få minutter efter.

Electrola

Jeg havde et teknisk problem, hvilken Electrola brugt tid til at vejlede mig om. meget kompeten butik.

Virkelig god rådgivning

Det er virkelig sjælendt at opleve en så god service og vejledning inden et køb, som jeg oplevede ved Electrola og Erik Pedersen. Vejledningen gjorde mig i stand til at vælge det rigtige produkt og installere det efter anvisningerne. Helt perfekt! Jeg vil absolut anbefale stedet til andre og jeg handler der selv gerne igen.

Electrola

Særdeles kompetent rådgivning forud for køb

Endelig et sted hvor man kunne få seriøs og kompetent rådgivning vedr. mediacenter løsninger. Et lille sted, men til gengæld med stumper der bare virker!
Vil slet ikke overveje at handle andre steder når det drejer sig om TVtunere eller andet MediaCenter udstyr en anden gang. Køb det her og få noget der virker.

God rådgivning.

Jeg skulle bruge noget til at kunne modtage og optage Boxer TV på min PC, min USB tuner virker bare perfekt.

• Jan
  • 3 Anmeldelser

Meget kompetent service

Firmaet har meget stor viden om diverse konfiguration og opsætning af mediecentre.

Ofte er det vigtigere at få den rette rådgivning en den billigste pris.

Super service.

• Torben
  • Verificeret køber

Fin telefonisk vejledning og hurtig levering

En opringning til Elektrola opklarede mine spørgsmål om DVB-C tuner. Bestilte den umiddelbart herefter på web shoppen og fik den leveret dagen efter.

Super

udsøgt service

ombyttede bestilt TV-kort omgående da jeg havde bestilt et forkert.
Da jeg så senere havde giga problemer med at få det nye tv-kortet til at fungere brugte ejeren af firmaet en time på at logge sig på min PC og tjekke den for fejl og kom i den forbindelse med mange gode råd.
Jeg kan kun anbefale Electrola på det kraftigste!!

• Jens

Rigtig god service

Jeg fik god rådgivning før købet af en TV tuner til Windows Media Center, og efterfølgende stor hjælp til opsætning.

• Henrik
  • 2 Anmeldelser

logitech k-400 trådøs tastatur med musepad

Jeg har købt et logitech k-400 trådløs tastatur,. Det hele endte dog med, at jeg afbestilte det hos electrola og købte det hos data world i stedet for, da electrola skrev det lå på lager, men som ikke var tilfældet... 2 dage efter jeg bestilste det hos data world, havde jeg det med posten.. Er i øvrigt meget glad for tasaturet...
Henrik

Næsten perfekt e-handel

Hjemmeside overskuelig og køb forløb uden problemer. Lagerstatus dog ikke opdateret da varen vist som på lager og jeg efter 8 dage måtte rykke for status var svaret at leverance fra leverandør var forsinket. Varen kom herefter som lovet i svar på rykker. Det ville være mere korrekt at oplyse at varen ikke var på lager og så den forventede leveringtid.

Electrola

Jeg har fået en helt fantastisk service og behandling og kan kun anbefale Erik til andre kunder.

Electrola

Handlen gik hurtigt og glat - lige som det bør arte sig .-)

Jeg søgte efter en mini-keyboard til brug sammen med mit mediecenter. Efter noget tid fandt jeg Electrola, som netop "gør det" i bl.a. tastaturer til mediecentre.
Udvalget er ikke pranglende, men det er gode tastaturer de fører - og de fører også et enkelt, som ikke er til at opdrive andre steder!
Jeg fandt et nydelig lille et, som blev solgt til ½ pris, fordi der var minimale kosmetiske skavanker - ubetydelige skavanker! Så jeg var en glad mand.
Jeg bestilte og få dage efter havde jeg varen, som iøvrigt var velindpakket, i hænderne.
Alt gik glat og uproblematisk og sådan noget sætter jeg pris på - så jeg er en tilfreds mand :-)

Electrola

Kompetent presales og hurtig levering

Inden køb stillede jeg en række spørgsmål om produktet, og der blev prompte svaret meget kompetent. Så var det bare at bestille produktet og det ankom hurtigt med Post Danmark. Ud fra mit korte bekendtskab med Electrola kan jeg kun anbefale dem.

• Helle
  • Verificeret køber

Meget personlig og venlig betjening

Jeg bestilte et mediecenter til min mand og alene ud fra min mail-adresse som indeholder "stofanet.dk, kunne de hos Electrola se at jeg ikke kunne bruge det jeg havde bestilt. Jeg fik en opringning og sammen fandt vi ud af hvad vi havde brug for. Da mediecenteret blev leveret var der lidt begyndervanskeligheder som Electrolas rare personale lynhurtigt kunne hjælpe med pr. telefon. Alting har været meget professionelt og omhyggeligt.
Vi vil ikke tøve med at handle her en anden gang.

• Søren

Kan ikke være bedre.

Faglig kompetent betjening der ikke oversælger. Du får lige den vare du har brug for, hverken mere eller mindre. Installationsvedledning i et sprog, hvor selv den mindst rutinerede kan følge med.

Electrola

Perfekt service uanset behov!

Uanset om vi har bestilt et komplet multimediecenter, har haft behov for hjælp til førnævnte eller bare har skulle bruge en ny fjernbetjening, har vi fået førsteklasses service og hurtig levering uden nogen former for problemer. Vi kan kun anbefale firmaet.

Electrola

Hurtig levering, kunne godt bruge en lidt mere overskuelig hjemmeside!

Leveringen af produktet gik hurtigt, ville dog have været lækkert hvis man kunne logge på hjemmesiden og se om ordren var afsendt..

• Ulrik

Hurtig og god service

Meget god service samt hurtig levering

• Gert

Leveret på 2 arbejdsdage

Jeg fandt varen som ingen andre havde på Electrola. 2 dage senere var den leveret som lovet.
Ikke sidste gang jeg kigger efter HW til Mediacentre her

Kan varmt anbefales!

Fik leveret de bestilte varer dagen efter og har oplevet super service hele vejen igennem. Kan varmt anbefales!

• Otto

Fin service

Fik rigtig god rådgivning til at købe det rigtige

hjælpsom og hurtig

Ring for at få hjælpe til køb af DVB-T PCI. Fik den hjælp jeg skulle, og bestillet det. Fik det dag efter. Den sidste stjerne mangler fordi der mangler nogle enkle dele. Fik dem dagen efter.

Som det sklal være

Jeg købte en DVB-C tuner som jeg ikke kunne få til at fungere i Yousee kabel net.
Jeg returnerede varen og dagen efter var pengene overført til min bank konto.

Fremragende service

Ingen problemer med køb og fragt.
Telefon- samt direkte fjernsupport, indtil produktet virker er i særklasse den bedste service jeg nogensinde har fået, vedr. netkøb. Har overhovedet ingen problemer med at anbefale Electrola.
Claes

• John

God service og reponce

hurtige svar og god service har ingen klager

• Kunde
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Fuldt tilfreds med mit køb af MONSTER mediacenter.

Jeg kan kun anbefale at handle hos ELECTROLA jeg har fået en rigtig god vejledning og det kører bare som det skal så man kan trygt handle her.

MVH Finn

Expertise og imødekommenhed

Jeg havde et problem med mit selvbyggede mediecenter. Her kunne Electrola hurtigt foreslå en løsning og hjælpe med at finde den ekstra komponent, jeg manglede, selv om den ikke var i deres varesortiment. Meget højt serviceniveau!

• Kimse
  • 4 Anmeldelser

Tilfreds med betjeningen

Der er som sådan intet at sætte en finger på i forbindelse med min bestilling.

Selve varen var jeg ikke tilfreds med, men det er jo ikke Electrola skyld, jeg kunne bare have undersøgt det lidt bedre.

produktet: http://electrola.dk/shop/sandberg-wireless-touchpad-280p.html - keyboardet føles billigt og knapper der lidt for små til mig

• Michael
  • Silkeborg, DK

Super!

et par timer efter bestilling, kom ejeren selv med produktet jeg havde købt, da butikken lå i nærheden. :)

• Kim S.
  • Brabrand, DK
  • 2 Anmeldelser

Supercomputer

Electrola har samlet en meget hurtig computer for mig den er helt i top 5 stjerner

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk