[REPLY]
Har nu 2 gange bestilt ting, og begge gange har ordren bare stået i "arbejder" position uden nogen forklaring i flere dage, og når jeg mailer eller ringer er der ingen respons før lige pludselig sker der noget en uge senere. Ikke i orden!
Jeg købte 2 Xbee moduler som var på lager, hvor der stod at leveringstiden var 1-2 dage. Nu er der gået 1 uge, hvor jeg har modtaget mails om "Din ordre vil blive sendt imorgen". Min ordre er endnu ikke sendt.
Bestilte en vare som angives til at være på lager, nu 3 dage after 'arbejder' man stadig på ordren og svarer hverken på mail eller telefon. Varen kunne jeg have købt 20% billigere i England men jeg valgte at støtte en dansk virksomhed, næste gang bestiller jeg ikke fra Electrozone.dk
Eneste positive ting er at betalingen ikke er trukket endnu.
Godt udvalg, hurtig levering.
Jeg har ad flere omgange købt forskellige varer ved eæectrozone.dk og har flere gange oplevet en imponerende velvillighed til at hjælpe, præcis levering og hurtig respons på mails.
Varer bestilt sent om aftenen blev pakket lige efter midnat (har de ikke andet at lave? XD ), og leveret uskadt i min postkasse efter kun en dag. Det kan ikke gøres bedre til den pris.
En tur i skulderklappemaskinen til et firma som gør det godt.
Købte to stk. breadboards til min kæreste - blev sendt som brev og modtog dagen efter bestilling. Begge var indpakket i en lille pose og ifølge min kæreste er kvaliteten upåklagelig - tak for en god handel :)
Købte en Arduino Starter Kit og den blev leveret næste morgen :)
Bestilte en Arduino Mega og lidt andre dele hos dem. De blev leveret dagen efter, så der er ikke noget at klage over..