Manglede lidt reservedele. De har et stort udvalg i originale reservedele, tilbehør og brugsanvisninger m.v. Bestilt mandag aften og modtaget torsdag morgen.
Elektromekanisk handels & service virksomhed. Stort lager af færdigvarer, tilbehør og reservedele. Egne servicemontører og serviceværksted. Garantiservice for AEG, Milwaukee, Nilfisk ALTO OG Rodcraft. Rep. af elmotorer AC og DC, omvikling af specialmotorer. Højhastighedsmotorer rep. og lejeskift, indkøring af lejer op til 24000 o/min med frekvensomformer. Salg af frekvensomformere og tilbehør, gratis software med download her fra hjemmesiden. Salg af Grundfos pumper, service af alle pumper, centrifugal-, dyk- og kloakpumper. Kileremme og kileremskiver stort lager af SPZ,SPA og SPB. NSK kuglelejer fra lager. AEG, Makita og Milwaukee elværktøj, stort lager og udstilling, serivce af alt elværktøj på eget på serviceværksted. Salg og service af KEW, Alto og Nilfisk-ALTO højtryksrensere, støvsugere, industristøvsugere og damprensere.
Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.