[REPLY]
Jeg er et af de tilfredse medlemmer der har været med siden efteråret. Jeg gider ikke selv bruge tid på at holde øje med elpriserne, så jeg er glad for at der er andre der gør.
Vi skiftede fra Dong og sparer omkring 10 øre pr. kwt. Bare ærgerligt at man stadig skal betale Dong for måler og afgifter.
Jeg synes måske lidt af kritikken i indlæggene er uberettiget. Vi er nødt til at huske på, vi ikke betaler én krone for at være med, og at man altid kan sige nej til aftalerne, hvis man selv vil have besværet. Om jeg selv kan få det til samme pris eller en halv øre billigere hos andre elselskaber er jeg ligeglad med, så længe jeg ved at prisen altid er blandt de laveste.
Indtil videre er jeg meget tilfreds med ElForbundet.dk - var tidligere medlem af elrabatten.dk men skiftede da man her skulle betale 150 i abonnement + højere elpris...
Tror jeg ender med at spare 5-600 om året uden at røre en finger - og som ekstra plus slipper jeg selv for at skulle følge med i markedet
Edit:
Jeg har nu nedjusteret fra 5 -> 4 stjerner. Selve ideen med at gå sammen synes jeg stadig er fantastisk. Jeg er dog blevet lidt utilfreds med prisen. Jeg har skaffet ElForbundet en masse nye kunder da jeg synes at de skulle nyde lige så godt af billige priser som mig selv. Efter at flere af dem har meldt sig ind opdager jeg nu at jeg betaler næsten 10 øre mere per KwH end de gør? Jeg undersøger sagen nærmere og får at vide at elselskabet har købt et halvt års el til mig til den - på det tidspunkt - mest favorable pris. Eneste problem er at prisen ikke længere er favorabel :-(
Mit forslag til ElForbundet er at lave nogle bedre aftaler med el selskaberne. Således at alle kunder løbende får bedste pris. Det må da være muligt når man er over 15.000 medlemmer! Det kan godt være at det er "normal" praksis at man køber el for kunderne et halvt år ad gangen - men når man nu er mange så burde sådanne ting jo kunne laves om... Jeg er godt klar over at man ikke kan spå om fremtiden - men synes at det må kunne gøres bedre...
Jeg har også fundet ud af at jeg stadig betaler 150,- om året i abonnement (Nu er det bare 4x37,5). Hvorfor det - det er da noget som må kunne forhandles væk!
Hej Henrik,
Tak for din opdaterede anmeldelse.
Når man indgår en fastprisaftale, så har man sikret sig en pris, og som du beskriver, så var den meget favorabel på daværende tidspunkt, hvor du allerede på dag 1 oplevede et spænd på 10 øre i forhold til din gamle pris.
Som du også selv skitserer, så kan vi ikke spå om fremtiden. Aftalelængden vil altid blive fastsat på baggrund af vores forventninger til fremtiden. Forventer vi stigende priser, så skal aftalelængden være lang, mens vi i et faldende marked bør satse på kortere aftaler.
Det er ikke tidligere set, at vi efterfølgende oplever pludseligt fald i forsyningsprisen på 12 øre på et enkelt kvartal.
EL-Forbundets styrke ligger over tid. I takt med at tilslutningen stiger, så kan vi skabe endnu bedre resultater. Det er muligt at man ikke hver eneste måned har den laveste elpris, men over tid forventer vi store besparelser.
EL-Forbundet.dk
Jeg meldte mig ind i elforbundet fordi elregningen er alt for indviklet, det er fedt at der er nogen der gider tage kampen med elselskaberne så jeg kan spare nogle penge uden at skulle bruge en masse tid på det. Kan anbefales til alle der vil spare penge på elregningen uden at skulle bruge en masse tid på det.
Jeg har fået en noget billigere elregning gennem Elforbundet, og oven i købet på strøm fra danske vindmøller. Det var nemt at komme med, og skiftet af elselskab skete uden at jeg behøvede at røre en finger. Nemt og overskueligt, og så gør det jo heller ikke noget at det er helt gratis :)
Super professionel service hvor de gider lytte. Jeg fik over telefonen forklaret hvordan jeg også kan få rabat på afgifterne, så nu sparer jeg snart endnu mere på elregningen.
Det har hele vejen igennem været en god oplevelse, og jeg kan varmt anbefale Elforbundet til andre.
og den sidste forhandling gav oven i købet ren vind-strøm !
Tak
I et marked der ellers er svært at gennemskue, har vi nu som forbrugere muligheden for at blive medlem af elforbundet.dk, som sørger for, at man får rigtig billig el på en nem og overskuelig måde.
Jeg har kun haft gode erfaringer med elforbundet og i min verden burde alle private blive medlemmer, da der ikke er nogen grund til ikke at blive det.
Så en stor tak til elforbundet for alt det arbejde I har lagt i det.
Mvh. Michael Nørgård
I mine øjne er det er en god aftale og i det hele taget et godt koncept.
- Vi er jo alle medlemmer helt gratis.
- ELforbundet bliver ved med at genforhandle vores elaftaler, der kun bliver bedre jo flere medlemmer vi bliver.
- Vi får alle vindenergi uden det koster ekstra. (uanset om man selv er fane af miljøforbedrende tiltag er det en god ting, vi alle bidrager lidt til den grønne linje.)
- Ud over det, har jeg personligt haft en god og professionel oplevelse gennem hele mit medlemskab.
Jeg tilmeldte ´mig "Elforbundet i håb om at spare lidt på elregningen". Når vi var 10.000 forbrugere der forhandlede burde det give gode priser. Prisen endte på kr 0,488 øre pr. kw efter licitation. Jeg under søgte prisen hos det lokale Trefor.dk, der var prisen kr. 0,44 pr. kw.
Så nogen må have rendt med fortjenesten ??????????????
Uanset hvad, så er faktum at jeg fik min el billigere ved Trefor end hvad Elforbundet har forhandlet sig frem til med 10.000 medlemmer. Så et eller andet er der da galt Morten. Det kan da ikke passe, at Elforbundet ikke kan få bedre priser. Trefor har aldrig uretmæssig sendt eller opkrævet gebyrer på nogen måde vedrørende elafregning, så hvis det er det elforbundet medlemmer betaler for, er det varm luft. Jeg er meget undrende over den manglende forhandlingsevne....
Med 10.000 medlemmer i ryggen burde der kunne forhandles gode priser hjem. Iøvrigt sammenligner jeg det samme produkt, nemlig en halvårlig fastprisaftale på el.
Hej Peter,
Det er vigtigt, at det er den samme type aftale og aftalelængde der sammenlignes, og her sammenligner du to forskellige ting. Vores aftale har en anden længde og er indgået på helt andre vilkår end hvad du selv kan opnå. Det betyder bl.a., at vi indskrænker elselskabernes muligheder for at opkræve gebyrer, så medlemmerne af EL-Forbundet ikke pludseligt får sig en kedelig overraskelse. Samtidig giver aftalen os mulighed for løbende, at få sænket prisen, når markedet falder.
TRE – FOR har tidligere vundet en af vores licitationer, og her erfarede vi, at de begik fejl i forhold til afregningen. Det er vigtigt at der er gennemskuelige og ordentlige vilkår og betingelser for vores medlemmer.
Om man ønsker at gøre brug af vores aftaler og løbende markedsovervågning eller agere på egen hånd er helt op til én selv. Man er således aldrig tvunget til at gøre brug af de aftaler, vi forhandler hjem.
Slutteligt vil jeg gerne understrege, at EL-Forbundet er en non-profit indkøbsforening, hvor vi gratis stiller vores tid og kompetencer til rådighed. Det er desuden gratis at være medlem, og havde man som enkelt person kunnet få en bedre aftale hjem, end vi kan ved at samle forbrugernes købekraft, så havde EL-Forbundet ikke haft sin berettigelse, og vi ville ikke bruge vores tid på det.
Morten Sinding
EL-Forbundet.dk
Det har været en rigtig god oplevelse med en god, saglig og professionel kunde- & sagshåndtering.
Prisen og vilkårene som er forhandlet på plads kan ikke findes bedre andre steder.
Kan varmt anbefales, hvis du vil vil have den bedste pris og vilkår.
PS. At strømmen kommer fra vindmøller er kun et ekstra plus i min verden.