We are hiring!

Besvarelse fra Elgiganten.dk

[DATE]

[REPLY]

Elgiganten.dk Logo
Kunderne om Elgiganten.dk : »STOR POSITIV OPLEVELSE« »i orden« »service er i top« 12572
Godt
8.3 af 10

12.572 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Billigt

bestilte min nye ipad over nettet, til afhentning i butikken, alt fungerede perfekt

Udvalgt anmeldelse om Elgiganten.dk

STOR POSITIV OPLEVELSE

Ville give et Garmin løbeur med GPS i fødselsdagsgave til min søn. Fandt det billigste hos Elgiganten. Bestilte på nettet onsdag, fik bekræftelse med ordrenummer osv. omgående. Opfølgende mail dagen efter, at det var sendt fra lager. Fredag fik jeg en SMS, at det ville blive leveret, og det blev leveret fredag. Fantastisk hurtig ekspedition.

Rune Højsgaard fandt anmeldelsen nyttig

i orden

jeg fik den rigtige vare, og som jeg havde forventet det skulle være, var det hele ok.

• Fiil
  • Silkeborg, DK

service er i top

havde købt en HTC desire s i Herning og har kun postive ting at sige om elgiganten indtil videre. først gang jeg var inde med min telefon til reparation fordi den blev ved med at slukke i min lomme var det ingen problem, de sendte den til reparation og fik en midlertidig telefon indtil jeg fik den tilbage. der gik to uger så havde jeg min telefon igen. anden gang havde jeg fået et stykke plast i der hvor headsettet går ind og denne gang skulle jeg ikke engang have kvitteringen med da han kunne genkende mig fra sidste gang. jeg meget glad for at jeg købte min telefon hos dem.

service mangelfuld

den dårligste service Jeg nogensinde har oplevet.
Uprofessionel rådgivning, mangelfuld rådgivning, vildledende rådgivning idet hele taget en kedelig oplevelse.

• e.v.
  • 4690, DK
  • 40 point

super duper...!!!!!!

varen helt ok og levering hurtig og som lovet..helt tilfreds..

Ingen problemer

Bestilte en ps3 og modtog den et par dage efter. Ingen problemer. Ser vi dog firmaet som helhed er deres underbemanding i butikkernes uacceptabel.

Hurtigt og nemt

Det var en super god handel på det købte produkt, det var lige ved at der var mere positivt at handle på nettet end som i butikken i Odense SØ.

I Odense SØ var ekspedienten mere interesseret i at sælge mig en mobil telefon selv om det var 2 trådløse telefoner til fastnet.

Sagde at jeg så hellere ville handle på nettet end som i butikken, da jeg på nettet kunne få det jeg ville have.

• LT
  • 15 point

Plug & play

God oplevelse - fandt den projektor jeg ville ha' i en opdateret version på tilbud hos ELGiganten! Købte og betalte og modtog pakken fragtfrit 2 dage efter. Ovenikøbet med "der er en pakke på vej" sms fra post dk, således at det klappede med at modtage pakken hjemme!!! .. og produktet - ja det levede 110 % op til forventningen!

Perfekt bestillings- og leveringsprocedure

Støvsugeren, bestilt søndag leverede posten tirsdag middag.

Skidt leverance

God shop og de rigtige produkter på hylden til den rigtige pris. Købet overskygges dog af "Håbløs information og manglende rettidighed i leverancen". Det tog seks dage at levere varen. Track and trace var ikke opdateret. Fik SMS om leverance som udeblev. Pakken kom så den dag hvor man kunne forvente at den var groet fast på lageret hos leverandøren. Alt i alt en meget dårlig oplevelse.

Hvis i skulle forbedre jer ville det være optimalt at man kunne vælge en professionel transportør.

• Kunde
  • Verificeret køber

Kørt som forventet, ingen problemer!

Vi fik købt en Nintendo igennem shoppen, og alt kørte som det skulle. Ingen problemer med betaling, bekræftelse og levering. Kan godt anbefale det.

• Fa180152
  • København S, DK
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

gratis fragt og hurtig levering

Jeg bestlite clint at1 og nu kan jeg se dr og dr hd i mit gamle fjernsyn. En god løsning.

Elgiganten.dk

Mobiltelefon leveret til tiden og uden problemer

Bestilte mobiltelefon som var i restordre i butik. Blev leveret uden problemer.

Rigtiggodt

Fin service fra Elgiganten - dog svigtede posten

Som forventet

Intet problem ved nethandel

Det bestilte er i top

Men det var temmelig generede at tingene kom adskilt, uden jeg viste besked om det. Jeg troede jo det hele var på vej med den første melding jeg fik om der var pakke på vej.
Men når det er sagt, er det en god service at der sendes sms'er vedr pakkerne, tingene er i orden, og de kommer inden for rimelig tid.

• Kisser
  • Verificeret køber

Nem overskuelig hjemmeside og superhurtig levering

Her handler jeg gerne igen. Nem og overskuelig hjemmeside og superhurtig levering. Kan absolut anbefales.

• Peter H

Perfekt

Alt gik som forventet. Levering skete før forventet. Så helt perfekt

• jonna
  • Verificeret køber

Nemt , effektivt og hurtig levering ..

Min blender stod af, jeg bestilte en ny hos El-giganten og 2 dage efter havde jeg den nye blender med posten leveret lige til døren, det må jeg sige er effektivt....

urimeligleveringstid

jeg købte en vaskemaskine d.26/1/12 og den blev leveret d.8/2/12
det syntes jeg er urimelig lang ventetid, men de kunne godt levere hurtiger hvis jeg ville betale 200 kr.
Nb.en god vaskemaskine

Elgiganten.dk

God service og levering til tiden.

Altid gode priser.
Kan anbefales.

FEDT FEDT FEDT!!!

Konkurrencedygtig pris
Let bestilling
Præcis levering
Fuld tilfredshed

En aftale er aftale !

Ingen bemærkninger til online-køb. Alt - bestilling, ordrestatus, levering forløb som forventet - som aftalt.

• Peter

Ingen problemer

Bestilte varen, og til trods for at jeg havde regnet med at få varen en dag tidligere, så gik det ok hurtigt.

Elgiganten.dk

Alexander er den sødeste medarbejder ever!

Kan varmt anbefale Elgiganten Vejle!!!

Alexander er en super dygtig medarbejder, som yder den bedste service.

Alexander smiler altid og har altid en glad kommentar :-)

godt

ingen problemer varen kom som aftalt

hurtigt levering og billigt

det var en fantastisk oplevelse

Super betjening

Jeg er helt tilfreds og kan anbefale denne handelmåde til andre.

Elgiganten.dk

Forsinket og kvadret pakke, men god kundeservice

1 stk. 3D briller bestilt online d. 2/2-2012.
Ca. 24 timer efter blev pakken afsendt.
D. 7/2-2012 modtog jeg pakken... En tynd boblekuvert, revet op i den ene side, uden faktura og med brillerne i i halv højde og 3 dele, da de på ingen måde var beskyttet under transporten.
Det gode ved oplevelsen var kundeservice, der svarede hurtigt på e-mail og som tilbagefører pengene så snart de modtager pakken retur.

• Leif

kun positivt

kun positivt

For dårlig indpakning

Jeg har med glæde modtaget en harddisk,den var pakket i en boblekuvert, bob,bob.
Det kan squ godt gøres bedre.
Jeg får en mail, idag kommer din harddisk, men nej, først dagen efter.
Varen var trods indpakning eller mangel her på iorden.
Jeg vil dog sige, alt ialt en ok oplevelse.

Rigtig god oplevelse.

Lyn hurtig, valgte standart forsendelse og fik varen dagen efter. Gratis levering - billigere end butikkens pris - alt i alt en super oplevelse at handle på Elgigantens hjemmeside

Elgiganten.dk

Nethandel hos Elgiganten: Enkelt, billigt og problemløst . . .

Da jeg havde valgt min nye støvsuger, undersøgte jeg på nettet, hvor det billigste tilbud var - og det var hos Elgiganten. 5 minutter senere var den købt og så var det bare at vente til den blev leveret. Hurtig levering og derefter var det bare at ta' den i brug.
Jeg er meget tilfreds med handlen og leveringen.

lynhurtig

leveringen var meget hurtig,håber det samme neste gang.

Mega-lynhurtig levering

Jeg bestilte, søndag den 5 feb. 2012, et kamera, PANASONIC DSC 14MP 16X24MM 3.0. Dagen efter fik jeg en SMS om, at varen ville blive leveret samme dag. Kl. 17:00 ringede PostDanmark på min dør, og vupti. 1 stk. kamera til mig. :-) Skide godt kamera til pengene, 16X optisk zoom og en hulens masse options.

Alt gik perfekt

Hurtig betjening, samt følge varen til modtagelse, perfekt

• Kalle Hansen
  • Ll. Skensved, DK
  • 15 point

Nem hjemmeside. Hurtig levering. Overhovedet ingen problemer

Klappet og klart !

Det funger bare når man handler hos Elgiganten.

Rigtig god betjening

Jeg har fået en super god betjening, min vare kom som lovet og inden for den tidsperiode som der er lovet.

pricerunner evaluation center 4385676

31. januar 2012

Bestildte fryser er leveret her...

pricerunner evaluation center 4384546

30. januar 2012

godt tilbud på...

pricerunner evaluation center 4378460

27. januar 2012

Der kom kun en bekræftelse på ordren. jeg fik aldrig en faktura. og...

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Edbpriser.dk bruger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk