We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Elgiganten.dk anmeldelser

Elgiganten.dk Logo
Kunderne om Elgiganten.dk : »STOR POSITIV OPLEVELSE« »Hurtigt - og en fantastisk service !« »En god forretning.« 15253
Godt
8.3 af 10

15.253 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (15.253)
  • Rael
  • Verificeret køber

Elgiganten lover mere end de kan holde til.

På elgigantens hjemmeside fungere deres collectstore system slet ikke og det er ikke første gang jeg oplever deres dovne medarbejdere først gå i gang med og hente varene når jeg som
kunde henvender mig til dem i butikken.

Og så kan jeg få lov til og stå og glo på alle deres andre produkter
i tilfælde af jeg gerne ville købe det jeg ikke vidste manglede.

Dette er sket igen og igen hver gang, har aldrig oplevet deres collectstore fungere en eneste gang!!

Udvalgt anmeldelse om Elgiganten.dk

STOR POSITIV OPLEVELSE

Ville give et Garmin løbeur med GPS i fødselsdagsgave til min søn. Fandt det billigste hos Elgiganten. Bestilte på nettet onsdag, fik bekræftelse med ordrenummer osv. omgående. Opfølgende mail dagen efter, at det var sendt fra lager. Fredag fik jeg en SMS, at det ville blive leveret, og det blev leveret fredag. Fantastisk hurtig ekspedition.

Rune Højsgaard og Thea fandt anmeldelsen nyttig

god butik

men ikke så gode medarbejder, kender ikke det de sælger

Elgiganten.dk

Hurtigt - og en fantastisk service !

Havde bestilt en dvd- afspiller hos El-giganten , og fik dagen efter at vide på sms , at den nu var på vej. Post Danmark har hele tiden holdt mig underrettet, også da de ikke kunne levere, fordi jeg ikke var hjemme. Fin service ! Tak for det !

God betjening

Altid gode svar på sprøgsmål

• Poul

En god forretning.

Jeg kan varmt anbefale dig at handle hos el-giganten. Gode priser og fin service.

• Denis
  • Verificeret køber

super service og hurtig levering

ikke noget at klage over. bestilt over nettet og fik efterfølgene fik man super service i butikken på det købte produkt.

• Mette

Nemt og hurtigt

Overskulig hjemmeside , nemt at finde rundt og vælge , hurtig levering

Hurtig og god handel.

Jeg havde bestilt et nyt fladskærms TV og en Phillips Bluray for nogle konfirmations penge. Jeg havde valgt den gratis fragt, alligevel kom pakken efter 2 dage, helt klart flot! Også var det blevet leveret godt og ansvarligt. Jeg vil helt klart forsætte med at anbefale folk Elgiganten!

• Stine

Simpelt og hurtigt!

Jeg blev overrasket over hvor nemt købet var og betalingen blev ikke trukket før de var sikker på at jeg havde pakken i hånden. God service!

nemmere end i butikken

hurtigt og nemt.

man behøver jo ikke at tage i den fysiske butik, de havde ikke hvad jeg skulle bruge, det havde netbutikken.

Fin oplevelse ang. levering

Jeg fik en godt oplevelse ang. levering af køleskab til min mor

• LH
  • Verificeret køber

God service - fejl ved modtagelse

Jeg sendte en mail for at høre om noget angående levering, og jeg fik svar samme dag, hvilket var helt super.
Jeg købte en bærbarcomputer med ekspress og betalte 39 kr. for at få den leveret hurtigt. Jeg bestilte den torsdag inden kl. 10, og modtog den mandag. (Helligdag torsdag).
Da computerem kom frem var pladen på bagsiden af computeren kun sat fast i den side med skruer, mens den i den side hvor den skulle klikkes på, sad på den forkerte side.
Heldigvis kunne jeg rette fejlen selv, men irriterende at få en ufærdigt produkt, specielt når man har betalt for at skulle få det hurtigt.

Alt fugerede perfekt

Bestilte telefon lørdag og modtog med post tirsdag!
Ernst Kristensen

• Fie
  • Verificeret køber

God service, hurtig og nem levering

Jeg synes det var en god service, fra bestilling til levering. gode og smarte sms'er som blev sendt

Perfekt

Bestilt i går, leveret fejlfrit i dag :-)

Langsom levering

Jeg bestilte en vare om torsdagen, som i følge hjemmesiden var på lager. Men jeg fik den først onsdag ugen efter.

• Jesper
  • Verificeret køber

Ingen problemer, lige efter bogen

Nemt at ordre, nem forsendelse og rigtigt smart med sms besked inden pakken ankommer.

• Kunde

Super - nemt og enkelt

Super - nemt og enkelt

fantastist

DEt er den mest perfekte måde at handle på jeg nogensinde har prøvet der gik ikke mange dage før jeg havde min varer super super det er ikke sidste gang jeg handler sådan.

• JLJ

Udmærket hjemmeside, dårlig levering

Bestillingen gik fint, men nu er der gået over 10 dage uden levering (hvor der stod "levering 2-3 dage"). pga. at pakkepostfirmaet ikke kan finde ud af leveringsadressen, fordi man skal ringe p for at komme ind ad en port (adressen er angivet korrekt nok). Når der også er angivet navn og telefonnr. burde de jo ringe og spørge i stedet for to gange og tage ud og levere en seddel, hvor der står at man ikke var hjemme - hvilket ikke er korrekt!

• LKS
  • 7 Anmeldelser
  • Verificeret køber

God pris - hurtig levering. :-)

God pris - hurtig levering. :-)

Elgiganten.dk

Jeg fik desværre leveret noget helt forkert

Jeg fik leveret noget helt andet end bestilt, hvilket selvfølgelig var super irriterende, især fordi jeg skulle bruge det til gave dagen efter.
Kundeservice kunne desværre ikke hjælpe, men var dog super venlige og proffesionelle. Fik siden mine penge tilbage uden problemer.

• Peder
  • Silkeborg, DK
  • 11 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig ekspedition men dårlig indpakning

Varen blev leveret særdeles hurtigt men indpakningen lader alt tilbage at ønske. Varen var "kun" i original emballage og da den blev sendt med Postdanmark kunne der jo kun være buler og hul i pakken. Der var et kæmpe hul men heldigvis var indholdet uskadt.

Elgiganten.dk

Super service og kompetent installation

Komfuret lever helt op til forventningerne. Dog er de medfølgende skinner til ovnen umulige at få monteret, så det har vi opgivet. Vejledningen er meget misvisende.

Perfekt behandling

Der var ingen problemer med prisen, købet og leveringen. Alt forløb som man kunne forvente.

Elgiganten.dk

Hurtig levering og god service.

Elgiganten.dk

Telefonen er ikke leveret 3 uger!!

Tænk at man som leverandørbkan være så flabet at anmode en kunde om vurdering af oplevelsen før man har leveret produktet.

Elgiganten er høflige og venlige men de har ikke styr på logistikkens. Når en vare ikke kommer skal man ringe tilmPostDanmark for at få en status. De sender dig tilbage til elgjagten igen og så forfra

Det er bare en ommer øv.

Super

Bestilte to produkter hvoraf det ene ikke var på lager. Ordren blev sendt af to omgange. Helt optimalt forløb :-)

Den forsigtige køber

Umiddelbart har jeg intet at klage over køb af en Blu-ray film – men lidt mere fyldig oplysning om leverandør, er på sin plads – også når det gælder gratis forsendelse.
– Men en forbedret beskrivelse via internetsiden, kan sikkert hjælpe andre.

Men jeg synes det er problematisk, at mobiltelefonnummer skal være påtrykt på en pakke til offentlig beskuelse – der er jo en grund til, at nogle vælger IKKE at have mobiltelefonnummer registreret!

Man har vel en rettighed ifølge persondatalovgivningen, så mobiltelefonnummer ikke skal være en regel for køb hos Elgiganten?

Noget andet er, at jeg godt kunne ønske mig en større grad af teknisk oplysning, også via kundeservice via mail. – Det kan evt. sikre flere køb!

fint

Tingene virkede som forventet.

spar tid og penge

dejligt at man kan købe det når man har tid og at man kan gøre det hjemmefra. Det var så mine børn som købte en iphone og et fjernsyn for deres konfirmations penge.De var glade for at de kunne få det uden at skulle betale en hel masse i fragt.

super godt

Nemt at bestille og hurtig levering.

Okay

En okay oplevelse, men lidt ærgeligt pakken skulle igennem "Bring" da det to en dag længere, arbejder selv hos postdk så ved vi kan levere dag til dag.

• søren

sku da iorden

gik som forventet.

Elgiganten.dk

Online bestilling. Nemt og problemfrit.

Købte en indbygningsovn online. Kunne selv bestemme dag og tidsrum for levering. Fik en reminder-SMS dagen før levering, og en opringning af montørerne 10-15 min før deres ankomst. Installeringen tog max. 10 min. Og de tog den gamle ovn med retur. Sådan :)

God betjening og hurtig

God og hurtig betjening

Hurtigt og effektivt

Jeg kan godt anbefale bestilling hos El-Giganten. Mit nylige køb af Smartphone gik nemt og hurtigt - også med hensyn til levering af varen.

• Tanja
  • Verificeret køber

Hurtig levering, lidt små skrammer på pakken men det kan jo være postdanmarks skyld..

Elgiganten.dk

Kunne have været meget bedre

Utrolig dårlig service ifm. levering. Pakkede varen ud udenfor og lod emballage ligge lige udenfor døren.

Bestilte varen på nettet, så ingen problemer der

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk