We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Elle Belle anmeldelser

Elle Belle Logo
Kunderne om Elle Belle : »Elsker den personlige service« »Super service og lynhurtig levering!« 3
Godt
7.9 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Elle Belle

Elsker den personlige service

Jeg elsker at købe ting over nettet, som man får en dag eller 2 efter man har bestilt og det var sagen her. Og selvom man handler over nettet, får man en følelse af at man får en personlig betjening, i form at en håndskrevet hilsen og lidt "goodies" til ungerne (som forresten var et hit - tak :D).

Elle Belle

Fantastisk service og hurtig levering

Har lige fortaget mit første indkøb gennem elle-belle og det gik smertefrit.
Jeg bestilt 2 ting og dagen efter blev jeg ringet op, da de ikke havde den heldragt jeg ønskede i den rigtige str. Så hun gik på lageret med mig i telefonen, så hun lige kunne se hvilken str. de havde i andre modeller, så fandt frem til en anden model til den bette. Og den sidder super på ham:)
Jeg vil helt sikkert kigge forbi deres shop en anden gang.

Elle Belle

Super service og lynhurtig levering!

Jeg har handlet hos www.elle-belle.dk flere gange nu, og jeg er aldrig blevet skuffet! Lækre varer til god pris og servicen er som altid helt i top! Og så er det jo skønt, at der altid følger en lille gave med ;o)

Lone fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk