[REPLY]
Bestiller d 24. april et gråt tæppe hos Ellos til kr. 366,90 inkl. forsendelsesomkostninger. Ved afhentning på posthus ser tæppet brunligt ud, men da det er rullet med bagsiden udad, er det svært at vurdere og jeg vælger at modtage varen. Det viser sig imidlertid, at tæppet er brunt, ikke gråt. Jeg returnerer samme dag varen og må i den forbindelse betale kr. 285,- i returfragt, da tæppet skal sendes til Sverige. Sender samtidig et brev til Ellos med information om, hvorfor varen bliver returneret og med dokumentation for returfragten på kr. 285.-
Den 4. maj modtager jeg mail fra Ellos med bekræftelse på, at min ”retur” er modtaget og at jeg vil få tilbagebetalt kr. 466,90. Beløbet, der reelt bliver indsat på min konto viser sig at være kr. 366,90 og jeg må dermed konstatere, at returneringen af tæppet er sket helt for egen regning.
Dette bliver derfor min sidste handel hos Ellos.
WEB-siden og finde det man søger = * * * * (4 stjerner), og finder man ikke lige det man søger, er en opringning MEGET nyttig.
Betaling = * * * * (4 stjerner),
Levering = * * * * (4 stjerner),
Produkterne = * * * * * (5 stjerner),
Support = * * * * * (5 stjerner), helt perfekt når man har nogle spørgsmål
Reklamation (RMA) = ikke bedømt
Jeg har aldrig haft problemer med betaling, bytning eller returnering af varer!
Stort set hele min garderobe består af tøj fra Ellos.
Synes det er yderst nemt at handle og meget overskueligt.
Mange brokker sig over rabatterne, men jeg udnytter dem allesammen uden problemer...
Bruger Ellos meget til basis tøj. Har kun prøvet at skulle bytte en gang og det var utrolig nemt :-)
Dog liiidt langsom levering, men de holder hvad de lover
Jeg købte 2 par bukser til min kæreste efter jeg havde målt ham alle de rigtige steder og finder måleskemaet på ellos.dk's hjemmeside. De passer så af h.. til. Så de bukser jeg får tilsendt passer ikke og må retur. Da jeg et par dage efter tjekke min side på ellos, ser de er modtaget men at de har trukket pengene for bukserne 2 gange på min konto. Jeg ringer til kundeservice og de svare: vi kan ikke gøre noget, du skal snakke med mastercard. Jeg snakker med Mastercard. De forklar mig at det er Ellos er har fejlet og at de har gemt mine konto oplysninger til trods for jeg ikke har accepteret dettet. Jeg ringer igen til ellos som fastholder det er mastercards fejl. Jeg tjekker herefter nettet og ser andre som mig i samme båd med mastercard og ellos. Det er Ellos som begår en ulovlighed og gemmer konto oplysninger uden at spørger først. Så alle der har handlet her - Tjek jeres kontoer! Venter stadig på mine penge... det er så på 3 uge nu!
Hej Christina
Vi er selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med købet af bukserne til din kæreste. Jeg har undersøgt sagen nærmere, og kan informere dig om, at behandlingstiden i returafdelingen er 2-3 uger.
I forbindelse med registrering af din returnering af bukserne er pengene minus returportoen tilbageført til dit kreditkort den 21.5.2012. Bukserne er herefter genfremsendt i den nye størrelse, og pengene er igen trukket på dit kreditkort den 22.5. 2012.
Hvis du stadig har spørgsmål i forbindelse med dit køb, så ring endelig til vores kundeservice.
Githe
Kundeserviceafdelingen, Ellos
Jeg har været trofasrt kunde hos ELLOS i nogle år, og er altid blevet utrolig godt behandlet.
Betjeningen er god, og varerne svarer til mine forventnnger.
Priserne er i et fornuftigt leje.
Det eneste minus er, at det varer så længe, inden man får de bestilte varer.
Jeg handler yderst sjældent ved Ellos, da priserne er ALT for høje. Hvis man kigger på elektronik, ps3, spil, møbler,osv, kan de slet ikke være med andre tilsvarende hjemmesider. Du kommer til at betale 20-30 % mere her for den samme vare. Alt for dyrt. Jeg har ingen erfaring med deres tøj udvalg, men at lige fra køkken el artikler til hjemme elektronik er deres priser langt over gennemsnittet og servicen er ikke de ekstra penge værd som du kommer til at betale mere for din vare i forhold til en konkurrent.
Kommer super hurtigt. Deres eget tøj mærke er dog ikke super kvalitet.
Ganske god informationsniveau, men der er plads til forbedringer specielt når det handler om produktdata.
Det tager alt for lang tid fra at man har bestilt, til man modtager det.
Familien handler en del hos Ellos og leveringen er tip top.
Ellos er et enormt tungt sted at handle. De reklamerer med en masse tilbud, men man skal bruge virkelig lang tid på at så også få de rabatter de lover. Desuden kunne jeg ikke ændre leveringsadressen ift. sidste gang jeg havde logget ind på min profil. Lidt surt når man lige er flyttet.
Har handlet en del ved ellos, synes kvalitetten af de ting jeg har fået er ok, men deres rabatsystem har jeg ikke meget fidus til, fordi de er meget begrænset hvad man kan bruge det til. så vil sige drp det eller lav nget der dur.
Min kone købte en badedragt hos dem, og siden har vi været bombarderet med tilbudmateriale.. ofte 3 gange om ugen i postkassen. Vi sender dem en email om at bedes slettes vores adresse i deres system. Men fik intet svar. 14 dage senere sender vi igen en mail. Idag modtager vi IGEN noget LORT fra deres side og nu melder vi dem til forbrugerrådet for spam.
Derfor KØB ALDRIG EN ENESTE VARE HOS DEM.
ok levering
returvarer bliver reg, hurtigt
la vær med at købe meget billigt tøj pris og kbalitet passer fint sammen
Fede produkter til billige penge.
Jeg har købt en Iphone af en mand som har købt den ved ellos.dk. Jeg har selvfølgelig tjekket mobilen og fik fakturaen, dagen efter virkede mobilen ikke og vi ringede derfor til Ellos for at bruge vores reklamationsret. vi sender den ind med kopi af fakturaen og ved ligger en seddel der fortæller at vi er de nye ejer af mobilen samt vores kontakt oplysninger. Vi ringer der efter 4 gange med 1-2 ugers mellem rum for at være sikker på at de nu også viste at den skulle sendes tilbage til en nye adresse. 5 gang vi ringede efter at mobil har været hos dem i 2,5 mdr. fortæller de sku os at de har sendt den til den gamle ejer, men de kunne se at han var flyttet til udlandet. Jeg bad så om at snakke med en chef da den elendig person jeg havde i rørt var bedøvende ligeglad med at jeg havde fakturaen og købt mobilen fra den gamle ejer. chefen ( Gitte Mos) lød til at være flink nok og fik at vide at jeg skulle sende en kopi af fakturaen og når mobil kom tilbage vil hun tage sagen op igen. Men til vores stor overraskelse sende hun nu sagen over til deres regnskabs afdelingen da de kan se den gamle ejer mangler at betale at betale nogle af sine afdrag!!! hvordan kan det nogen sinde blive vores problem!!!!
Jeg vil ikke anbefale nogen at købe fra dem og kan da også se at de ikke har det bedste ry her inde
SÅ HOLD JEG VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE, DE ER NOGLE TYVE OG SNYDER EN LIGE SÅ SNART DE FÅR CHANCEN
Abefalelsvætdig leverandør. Kan slet ikke finde noget at beklage mig over.
Jeg har ikke haft andet end problemer med Ellos´kundeservice.
Sidst jeg bestilte noget derinde, var varerne åbenbart udsolgt efter jeg havde lagt varerne i kurven og indtastet mine kortoplysninger. Der var derfor kun 2 ud af 18 varer tilbage i kurven, og det syntes jeg ikke jeg ville betale dyre fragtomkostninger for at få tilsendt. (Ellos havde ikke på nogen måde taget kontakt til mig og fortalt mig, at 16 af de varer jeg havde bestilt ikke kunne blive leveret, det fandt jeg selv ud af ved et tilfælde)
Ordren var heldigvis ikke blevet afsendt, så det burde ikke være et problem tænkte jeg. Jeg blev klogere… Ellos trak pengene fra min konto dagen efter jeg annulerede ordren, og da jeg ringede ind til kundeservice for at høre hvorfor, blev jeg fortalt at de ville blive ført tilbage på min konto.. Om 14 dage!!
Jeg ventede tålmodigt, men ingen penge kom retur. Havde kontakt til kundeservice igen, både via telefon og mail, og hver gang kom jeg til at snakke med en ny medarbejder, som jeg måtte forklare hele hændelsesforløbet, da de åbenbart ikke gemmer nogle som helst oplysninger om verserende sager med kunder i et kartotek eller en database..
Det endte med at jeg fik mine penge tilbage for ordren som aldrig var blevet afsendt, og hvor der manglede 16 varer, ikke mindre end halvanden (!!) måned efter de var blevet trukket. Og det skete først efter, at jeg havde truet dem med at kontakte direktøren for Ellos.
Kan ikke sige andet, end at jeg til hver en tid vil fraråde folk at handle der. Desuden får man hele tiden reklamer i sin postkasse fra Ellos, til trods for at man på ingen måde har sagt ja tak til dette. ØV!
Det er nemt at bestille, varerne leveres som lovet og retur er egentlig ikke noget problem.
Dog ville det være fint, om ellos ligesom andre firmaer leverede returlabel til porto. Undertiden opgiver man, fordi det forholdsmæssigt er for dyrt at bytte eller returnere.
Jeg ventede lidt mere end en uge på det produkt, jeg bestilte hos ellos.
Ingen problemer hvis det ikke haster med ens bestilling.
har bestilt derfra en gang, og gør det aldrig igen.. dårlig og langsom service, modtog forkert vare som jeg måtte dende retur.. det var en dyr omgang :/
misvisende priser og fuprabatter, og så bliver man total spammet. De har ellers et fint udvalg.
Jeg holder meget af at købe ting på ellos.dk.
Man modtager tingene hurtigt og nemt og det er nemt at sende ting tilbage, bytte dem eller andet.
Rigtig god kvalitet på deres mærkevarer og varen kommer hurtigt. Ingen problemer ved returnering.....
Et dejligt kartolog, med meget dejligt tøj (dametøj) dog mest hverdagstøj, dejlig hurtig betjening og meget venlig personale man får røret, hurtig levering og ingen problemer ved tilbagesendelse, for at få den sidste stjerne skal er være noget mere fint tøj, uden at det skal være selskabstøj.
Vildt god service og ekstremt mange lækre ting. De har et kæmpe udvalg af altid, aldrig haft det mindste problem med dem eller vare købt igennem dem.. :)
pæne ting, hurtig levering, nem side og finde rundt på, men er rigtig tit mange str, og farver er udsolgt
Martin Thomsen fandt anmeldelsen nyttig
Købte rimelig meget tøj, og ikke særlig meget af det var godt. Men sendte det tilbage og fik alle mine penge igen.
Har i flere omgange forsøgt at bestille et tæppe hos Ellos.dk - de gav en rabat på 40% på første vare, hvilket jo er alletiders, problemet var bare, at når jeg bestilte tæppet, så kom prisen ned under 200 kr. og så var ordren for "lille" til at de ville godkende den!! Ville jo rigtig gerne have tæppet, og så bare undvære rabatten, men det kan man ikke få lov til - skrev til Ellos.dk men fik aldrig noget svar - blev tilsidst nødt til at bestille en ekstra ting, for at få lov til at få tæppet! Super irriterende! Ville også gerne ændre leveringsadresse, men det kan man heller ikke få lov til - virkelig dårligt site!!
Vi har fået en regning fra Ellos på noget tøj vi aldrig har modtaget. Vi har mange gange bedt om at se vores underskrift for modtagelsen af pakken, men det nægter de. Nu har de så sendt os til inkasso, og i sidste uge kom en mand pludselig forbi og krævede penge. Vi har aldrig oplevet noget ligende, synes det er meget underligt de ikke kan fremvise underskrift, og hvor pakken er leveret til!!!!!!!!