We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (10)

Dårlig kundeservice

Da jeg først henvendte mig var kommunikationen god.
Der bliver som regel også altid svaret tilbage hurtigt.

Da varen blev leveret medio oktober 2012, var der en transportskade, som ingen betydning havde for varmepumpens funktion, så beskeden var, at VVS og Kølemontør skulle installere som aftalt, hvilket de gjorde. Jeg modtog e-mail ang. udskiftning af beskadigede skjold eller en dekort.
Efter utallige rykkere og besked om at nu var der nye skjold på vej til mig. Efter lang tids venten har jeg stadig ikke modtaget dem!

Som en anden kunde har skrevet, har heller ikke jeg modtaget faktura, og ElspareShoppens forklaring om at den ikke bliver fremsendt, når man ikke skal have tilskud er ikke lovlig!
Man skal ALTID have en faktura, når man har købt, modtaget og betalt en vare.

Min toldmodighed er opbrugt.
Mit næste skridt i ovennævnte 2 tvister bliver anmeldelse til forbrugerklagenævnet og SKAT samt min bank. Sidstnævnte for at få tilbageført noget af det betalte beløb.

ElspareShoppen

Rigtig vejledning, pris og kvalitet ved køb af varmepumpe

Bestilte en Panasonic varmepumpe på baggrund af god rådgivning og pris. Var meget fleksible med hensyn til levering og opsætning. Kan bestemt anbefales.

ElspareShoppen

Lav pris, hurtig og professionel installation

Har købt og fået installeret en varmepumpe fra Elspareshoppen.dk. Det har været en positiv oplevelse at handle her - til en lav og konkurrencedygtig pris samt en hurtig og professionel installation. Jeg handler meget gerne her igen.

ElspareShoppen

Helt utrolig god, professionel og personlig betjening.

Yderst god og fleksibel service fra Elspareshoppen. Bestilling af varmepumpe, aftale om montering, montering, pumpen i funktion og efterfølgende betaling herfor fungerede 100 % som jeg kunne ønske mig det.

Mine varmeste anbefalinger!

super service

bestilling og ydelse foregik hurtigt og professionelt

Tør købe hos Elspareshoppen igen

Var lidt skeptisk over at skulle betale så relativt mange penge over nettet (for en varmepumpe), men alle henvendelser blev svaret og selvom det tog lidt tid at levere varmepumpen og derefter vente på at montøren ringede og aftalte tid, så blev det hele, inklusiv installationen, klaret professionelt. Betalingen blev desuden først trukket, da varmepumpen var blevet leveret og indstalleret.
Med hensyn til energitilskuddet fra EnergiMidt på ca kr 600 og fakturaen (så arbejdslønnen kan føres på selvangivelsen), så venter jeg stadig...

Besvarelse fra ElspareShoppen

Hej Lars

Tak for de pæne ord om ElspareShoppen.

Du har ikke fået nogen faktura, så du kan fratrække "håndværkerfradraget", for du har oplyst, at din pumpe er til et sommerhus, og så kan du ikke få fradraget. Det har vi også skrevet på ElspareShoppen.dk under: Varmepumper -> Skattefradrag.

Du skal heller ikke gøre noget ved energitilskuddet, for vi sørger for hele ansøgningsproceduren mv. for dig.

Og hvis du har andre spørgsmål, jeg kan hjælpe med at besvare, er du velkommen til at ringe til os på: 3042 4443 eller maile på: kontakt@elspareshoppen.dk.

Venlig hilsen

Gorm Talman

Perfekt behandling

Bestilling og betaling over nettet har fungeret perfekt
Installation på lovet dato.
Pris på pumpen var OK.
Pumpen blev opstillet kort før jul ,indtil nu har alt fungeret som forventet

Verificeret af virksomheden

Har købt en varmepumpe. Havde selv fundet præcis den varmepumpe jeg ville have. Elspareshoppen havde den ikke men fandt frem til den. Installatøren havde dog taget fejl og installerede en forket pumpe. Jeg ringede til dem om aftenen og næste dag kom de og skiftede til den rigtige version.

Verificeret af virksomheden

Problemfri installation og venlig service

Vi fik installeret vores varmepumpe af en meget venlig og hensynsfuld medarbejder. Efter at have gransket vejledningen flere gange tror jeg, at vi er ved at have styr på funktionerne.
Skønt! når man vågner tidligt at futte hen og tænde for pumpen - og så er der dejlig varmt kort tid efter. Vi bruger den meget til at lune sommerhuset i de kolde morgen og aftentimer.

Fint behandling

Tak for handlen alt perfekt