[REPLY]
Har købt IHC dele et par gange hos elvvs.dk og begge gange er de blevet leveret 1-2 dage efter. Derudover var de billigere end andre steder på nettet.
Jeg har fået super service af elvvs i dag. Det var en strålende oplevelse.
Jeg ringede til dem om mandagen og forhørte mig om jeg kunne nå at få leveret noget kabel til om tirsdagen. Svaret var at det kunne jeg - så jeg bestilte. Tirsdagen gik og der var ikke noget kabel. Det var lidt tricky, for onsdag morgen ville der stå elektrikere til 800 i timen og vente på det kabel. Så tirsdag aften brugte jeg "spørg på ordre" formular og forklarede situationen.
Onsdag morgen fik jeg en mail fra elvvs, som forinden havde kontaktet grossisten og kunne forklare at pakken var sorteret forkert op af Solar til terminalen i Horsens. Men også at chaufføren kørte i min kommune her til morgen, at jeg var stop nr. 3 og at han ville være fremme inden 12. Se, det er jo prompte service. Jeg fik en undskyldning, en forklaring og en løsning. I samme mail. Det er solid proaktiv service. Vi laver allesammen fejl. Elvvs tog ansvar, tænkte på mig og fandt en løsning. Det er dælme god kundeservice.
Med Elvvs's oplysninger kunne jeg flytte lidt rundt på elektrikernes opgaver, så nu ligger kablet og er klar til dem, når de er færdige med det andet.
Super service!
Sidder nu og må afbestille håndværker igen igen, fordi de ikke over holder hvad de skriver og lover i telefonen. Men de skal have 1 stjerne for en god hjemmeside. Håber mine varer dukker op en gang, fordi pengene har de allerede hævet.
Informations niveaut omkring forsendelsen, er meget dårligt i forhold til
andre hjemmsider.
Jeg bestilte 8 downlights med pærer og fik leveret 8 downlights og 7 pærer!
Shit happens, så jeg ringede til dem og fortalte om den manglende pære.
Uden yderligere diskussion erkendte de fejlen og lovede at sende den manglende pære u.b. Den var med posten dagen efter.
Selvom der var mangler i det leverede, så får de alligevel 5 stjerner fordi de prompte og uden vrøvl reagerede på min henvendelse!
Har købt lidt el materiel. Fik ikke hele min ordre leveret men efter en reklamation og en weekend senere fik jeg svar tilbage at der var sket en fejl og havde resten dagen efter. Deres pris garanti virker og jeg endte (med lidt forsinkelse) at få det hele til den billigste pris. Men alt i alt en fornuftig handel, kan varmt anbefales.
Jeg kan kun være fuldt ud tilfreds med ELVVS.DK - har både fået prisgaranti + returneret en vare uden bøvl... varerne leveret hurtigt og smertefrit. Tak for det, og på genhandel en anden gang...
Bestilte varer torsdag og overvejede lørdagslevering da nogle af varerne hastede meget. Besluttede dog at jeg kunne vente til mandag. Modtog ikke varerne mandag og kontaktede derfor elvvs tirsdag. Fik at vide at nogle pærer jeg også havde bestilt var i restordre, men de ville sende de andre varer så jeg havde dem onsdag. Pakken kom onsdag og restvarerne torsdag.
Dog er jeg utilfreds med at jeg intet sted er blevet gjort opmærksom på at der var noget der var i restordre. Hvis jeg havde set dette havde jeg ikke bestilt denne vare, da de andre ting hastede mere. Kan se på jeres leveringsbetingelser at I tager forbehold for restordre, men det ville nu værer rart at blive gjort opmærksom på dette inden bestilling.
Desuden plejer de fleste netbutikker vel efterhånden at vente med at trække pengene tils ordren bliver afsendt, her blev de trukket da bestillingen blev behandlet.
Men det bliver 4 stjerner pga. god service ved henvendelsen (ordren blev delleveret) og tidligere erfaringer med elvvs. Men I må gerne opgradere jeres info om lagerbeholdning og informerer mere undervejs.
Jeg handler ikke El andre steder. Primært grundet prisgaranti/gode priser, -hurtig levering, og en imødekommende og effektiv kundeservice.
Jeg købte nye spots til mit badeværelse. På hjemmesiden var der god oplysning om hvilke spots der egnede sig til opgaven, hvilken ledning jeg skulle bruge, og hvilket tilbehør der var nødvendigt.
Prisen var yderst fornuftig og pakken ankom som lovet.
Bestilte en ventilator Søndag aften og den kom med posten Tirsdag.
Order bekræftigelse kom med det samme efter bestilling kunne dog også godt have tænkt mig at få info om at varen var sendt...men da den jo allerede blev leveret før jeg kunne nå at savne den - er dette en mindre ting.
Jeg ville købe en Metro therm 4060 affugter hos elvvs.dk, som har en prisgaranti, altså hvis man finder en vare hos en konkurrent billigere matcher de prisen. Jeg havde set affugteren hos en konkurrent til kr. 1988 og hos Elvvs skulle de have kr. 2733, så derfor gjorde jeg, som man skulle.... linkede til den anden shop. Desværre var varen i restordre. Elvvs skrev pænt om vi stadig var interesseret i den og det takkede min kone ja til. Det tog ca. 5 dage mailen frem og tilbage. Da ordren blev gennemført havde den anden butik sat prisen op til kr. 2388. Min kone kendte hele forløbet.
Derfor ringede jeg samme dag til Elvvvs og sagde, at det ikke var prisen jeg havde set, men jeg havde fundet en ny shop med en pris omkring kr. 1900 og ønskede at linke den i stedet. Det kan man ikke fik jeg at vide. Da det var blevet til en restordre ville jeg da gerne annullerer, da varen ikke var sendt og Elvvs ikke havde haft omkostninger forbundet med ordren, og herefter genbestille med den nye garanti . Det kan man ikke fik jeg af vide. Hvis jeg ville have en til kr. 1900 måtte jeg købe to.
Det blev jeg skuffet over, da jeg ikke føler Elvvs ville leve op til deres prisgaranti. Prisgaranti er altså nul værd.
Købte en del el artikler til vores udendørs lys, og deres ICH priser er dælme i bund! Kanon handel og dag til dag levering...
Bestilte en ventilator og nogle andre smådele ved dem. Ventilatoren havde jeg fundet billiger andet steds, så jeg tænkte at jeg ville bruge deres pris garanti.
I første omgang fik jeg ikke rabatten, men efter henvendelse til dem via mail blev mit til-gode-havene tilbageført og jeg havde det samme dag.
Da jeg modtog ventilatoren var den desværre defekt - lignede en transport skade. Jeg tog fat i elvvs igen og de sendte mig, med det samme, en retur seddel og en ny ventilator. Det vil sige at jeg allerede næste dag havde den nye ventilator også selv om jeg endnu ikke havde afsendt den defekte.
De svare hurtigt på mail henvendelser og er meget imødekommende på både telefon og mail.
Jeg kan klart anbefald dem!
Enkelt netbutik som har et stort udvalg af EL-dele.
Savner en besked når varene afsendes, så man er sikker på at være hjemme, den dag posten kommer med pakken.
Mindre ting kunne med fordel sendes i boblekuvert med brevporto, så fragten ikke bliver for dyr, men ellers ikke noget at bemærke.
Købte lysstofrør (af den lidt sjældne slags). To dage efter bestilling modtog jeg dem - perfekt embaleret. Det giver anledning til, at jeg gerne benytter Netsalg El&VVS ApS igen.
Bestilte toilet mandag aften og modtog det på adressen onsdag morgen.
Har købt en ihc controller med viewer, troede jeg. Ind til min elektriker skulle forbinde min iPod med viewer programmet. Det viser sig at de har sendt den forkerte controller en billig model uden viewer. El og VVS vil ikke hjælpe mig med deres fejl. Så nu står jeg her med en mega dyr controller som på min faktura skulle være en anden, +en elektriker regning + et iPhone program der er betalt for alle ting kan ikke bruges men skal betales
elvvs.dk fandt hurtigt et alternativ til et udgået relæ og matchede en billigere pris, så det kunne ikke være bedre. Kan varmt anbefales
Er blevet træt af sparepæres helt forkerte farveindhold - søgte derfor ganske alm. glødepærer...fandt særdeles hurtigt hvad jeg ønskede hos Netsalg - har dårligt nok sluppet enter-knappen før en bekræftelses-email ankommer (søndag aften), tirsdag morgen ankommer varerne....bare helt perfekt...super site/service.
Jeg har kun oplevet elvvs.dk som en super netshop. Har man spørgsmål til et produkt, er der fluks svar retur....
Har købt en god blandet flok af elvarer hos elvvs.dk og lagervarer blev leveret i løbet af et par dage. En enkelt vare viste sig at være i restordre, og denne blev efter korrespodence med kundeservice ombyttet og afsendt (selvom prisen på denne lå over den oprindelige). Jeg er rigtig godt tilfreds med min handel på elvvs.dk.
hurtig levering og stort udvalg. havde alt hvad jeg skulle bruge.
kan anbefaldes til andre.
Hurtig levering og billige priser. Har købt alverdens el materialer her, da udvalget er meget stort.
Her virker det at handle. Hurtig svar på mail vedr. leveringstid, også holder de hvad de lover med deres leveringstid, prisgaranti og betalingsbetingelser.
Ikke sidste gang jeg handler her.
Jeg har lavet hos elvvs flere gange og altid med en god service. Senest i dag fik jeg varer, som elvvs hjalp med mig, da jeg fik en fejl ved bestillingen. Så hvis problemer, er der meget hurtig hjælp. Meget tilfredsstillende.
En rigtig god netbutik jeg varmt kan anbefale til alle.
God oversigt på deres hjemmeside og udførlige beskrivelser af deres produkter.
Hurtig respons og sikker levering.
En stjerne mangler, grundet manglede email om afsendelse af pakken og forventet ankomst.
Men til trods for det har Elvvs.dk fået endnu en fast kunde.
Ved køb af vandvarmer var der hurtig levering og ligeledes nem bestilling.
Grunden til, at der ikke er fem stjerner er på grund af, at der ikke blev oplyst forventet leveringstid.
Men alt i alt - næste gang jeg køber VVS - så bliver det igen på Elvvs.dk
Bestilte en loftsventilator. Den var både nem at fiinde frem til på hjemmesiden og også billig - og leveringen fandt sted fra dag til dag. Desværre kom jeg først i gang med at hænge den op og opdagede, at den ikke passede til vores værelse, da fortrydelsesfristen var udløbet - men ElVVs var superflinke og tog den tilbage alligevel. Super service.
Handler en del hos elvvs og synes de har en fremragende service.
De har dog en gang sendt 2 forkerte kontakter men efter henvendelse hos dem sendte de straks de rigtige plus returporto.
kan varmt anbefale dette firma
Jeg har i forbindelse med husrenovering købt fra elvvs.dk i flere omgange. Både VVS og EL artikler. Alt er forløbet perfekt. Selv da jeg havde fået bestilt et forkert armatur, blev dette ombyttet uden problemer. Nyt blev sendt samme dag, og jeg kunne derefter i ro og mag returnere det forkert. Alt i alt meget tilfreds og kan varmt anbefale elvvs.dk :-)
Jeg har en del gange handlet i denne netbutik og må sige, at såvel prisen som leveringen er helt i orden.
Jeg vil derfor anbefale denne butik
Vores pakke fra el vss, blev væk for post danmark.
EL VVS , sendte en ny pakke uden tøven, mens efterlysningen på den anden pakke blev oprettet.
Super service , kan klart anbefales
Har handlet med virksomheden en enkelt gang. Generelt var det en ok oplevelse, men der ryger en stjerne for hhv. enormt dårlig indpakning af forsendelse.
Jeg fik de varer der var bestilt, og jeg kunne ved en senere handel få ellers udgået tilbehør super :)