Execution time: 250ms

ANMELD NU
7.1   af 10
1 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Ingen medieomtale fundet -  Tilføj det første link til omtale af emb.dk

1 ANMELDELSE

Forbrugerklager

Myndigheder

17. december 2008

Hurtig levering, kun små problemer på deres side, som dog er lidt roddet

Fin lille shop med unikke ting. Leveringen var fin, der var dog ikke nogle track and trace på min pakke, men da produktet havde en værdi af 60 kr var det nok derfor.

De svarede dog aldrig på min email, hvor jeg vil høre ang. forventet levering, men et par timer efter var min vare sendt, så email var vel heller ikke nødvendigt.

Deres hjemmeside er ikke jordens bedste, men betaling og bestilling er dog let nok. Dog oplevede jeg at den gav mig 2 priser, pga. fragtprisen ændrede sig, men da der skulle betals var der ikke tvivl om hvad det vil koste og det var heldigvis den laveste pris.

Besvarelse fra emb.dk

10. marts 2009

Hej Erroneus

Jeg vil da først beklage at du ikke har modtaget et svar på din mail, det skyldes udelukkende at vores webhotel havde ændret nogen procedurer vedr. afsendelse af formularer så vi modtog ingen mail i en periode (de glemte at informere om dette)den fejl er rettet og det sker ikke igen ;-) Grunden til at du ikke fik noget track&trace skyldes at varen var som du selv skrev i den billige ende og derfor blev afsendt som brevpost og der er ingen track & trace på det, vi har ændret vores procedure på dette, så alle nu får besked på afsendelse af en vare. Vedr. fragtpris så ville jeg gerne høre mere om dette, jeg er ikke bekendt med dette problem.

Mvh. Gert Hass

Vi bor Hovedgaden 58B 1 sal
4050 Skibby
Denmark

Hvem er emb.dk

Tilføj en beskrivelse af virksomheden Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og