[REPLY]
Jeg bestilte to produkter fra Emmamai. Når jeg fikk pakken inneholdt den kun ett av produktene. Pakkseddelen var merket med - (minus) på ene produktet (faktisk på produktet som var i pakken). Ingen forklaring på om rest vil bli levert senere, eller om jeg ikke kommer til å motta denne.
Jeg bestilte to par bukser og en tunika hos Emmamai. Desværre viste det sig, at tunikaen ikke fandtes i den farve, jeg havde bestilt. Jeg fik derfor en mail, om at jeg kunne få den i en anden farve og at de selvfølgelig beklagede fejlen. I første omgang havde jeg dog ikke lige set mailen, så jeg blev meget glad, da jeg modtog min pakke incl en tunika uden beregning, det kalder jeg virkelig service. Så, herfra skal lyde de bedste anbefalinger. Det er ikke sidste gang, jeg handler der.
Handlen blev aldrig til noget. Det fremgik af hjemmesiden at størrelsen var på lager, men det viser sig at det er den ikke.
Super god service. Fandt jakken billigst på jeres Web- shop og fik den leveret 2 dage efter bestillingen. Vil helt sikker handle hos jer igen en anden gang. Mange tak :-)
Produktet lever op til beskrivelsen og der var hurtig levering. Vil til enhver tid handle hos emmamai igen.
Ringede til Emmamai for at få hjælp mht str på en jakke. Fik super god og personlig service. Bestilte den på nettet efter samtalen, og næste dag landende den på min adresse! Det var kvikt! Og jakken passer perfekt!
Alt i alt er det godt at handle på emmamai.dk! Varerne er fornuftigt pakket ind og i mit tilfælde blev de leveret 1½ døgn efter bestilling. Supernemt!
Hurtig og god ekspedition. Har handlet et par gange hos emmamai.dk og der har ikke været nogen problemer!
Jeg havde netop fundet ud af, at jeg venter en lille dreng, da jeg fandt Emmamai.dk på nettet. Perfekt timing - de havde Småfolk og Krutter til halv pris.. Nu har jeg både købt ind til lille-manden og storesøster.
Varerne er i den forventede gode kvalitet og leveringen var hurtig. Jeg vil helt sikkert handle hos Emmamai.dk igen.
Mvh Karen
Manglende info om flere udsolgte varer. Ikke mail eller telefonopkald.
Desværre fik jeg ikke den vare, jeg havde bestilt.
Jeg håber dog, at firmaet vil sørge for, at jeg ikke får yderligere omkostninger ved returnering af varen.
Jeg tror ikke, at jeg vil handle der igen - synes heller ikke kvaliteten er i top.
Super fin hjemmeside at handle på .
God kundeservice, fik desværre bare ikke den kjole jeg havde bestilt, da den var udsolgt.
Service helt iht mine forventninger.
Min bestilling blev desuden fulgt op af et opkald per telefon, da en af varene var udsolgt. Desuden var varene pakket fint ind iht mit ønske.
Den varer jeg havde bestilt viste sig at være udsolgt men blev kontaktet om en tilsvarende vare blot i en anden farve - som jeg fint kunne bruge. Dejligt.
Fik leveret to par støvler, hvor det ene desværre ikke stemte overens med bestillingen. Men fik hele beløbet plus porto retur uden problemer.....!
Altid hurtig levering og fint pakket ind.
Kan varmt anbefale Emmamai. Hurtig levering og varene er det jeg forventede.
Hello,
I don't understand a thing, so meaby you should also make your website in English!
I am very pleased with my package. I received it within a week in perfect condition. So 'tak' :)
Thank you very much. If the sending cost to Belgium were not so expensive, I would definitly order more often!
Greetings from Belgium!
Super god betjening, go' service, lækre varer, central butik, kan man be' om mere?? Det tror jeg ikke!!!
Jeg mangler dog lige en forsendelses information, var ikke klar over at min ordre var sendt. Kunne være rart med lidt track and trace info...... ellers en fin handel. Måske kunne indpakningen også være en kasse/æske da jakken var en af de lidt dyre. Ser også pænere ud at modtage en kasse end en pose. Det er jo ikke H & M :o) kh Charlotte
Synes det er rigtig ærgeligt at i reklamere med dag til dag levering, for det var bestemt ikke det jeg oplevede da jeg bestilte her.
Jeg vil gerne bruge siden igen og udvalget af tøj var godt
Det var nemt at bestille fra web-butikken og jeg modtog ordren hurtigt.
Jeg er meget tilfreds med min handel hos jer, jeg
havde allerede min pakke næste dag, selvom i ikke
kunne se min indbetaling. Tak for det
Jeg bestilte en skøn småfolk dragt fredag kl. 16.20 og lørdag formiddag havde jeg den med posten, det er da hurtig service:O)
Alt fungerede som man kunne forvente - Varen var lækker og leveringen var hurtig.
Den poncho jeg købte var til en god, nedsat pris. Blev leveret dagen efter bestilling!
God oplevelse at handle hos Emmamai.dk
Super godt tilbud og hurtigt levering.
Overskuelig hjemmeside, god kontakt. Fin service
Rigtig god service og hurtig ekspeditionstid. Og MASSER af gode tilbud.
jeg bestilte de ønskede varer mandag eftermiddag og modtog dem tirsdag formiddag på mit arbejde. det kan vist ikke gøres bedre.
Kan da kun give min bedste anbefaling, da alt var som det skulle være. God service :-)